• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltilerimle aynı binada olmak

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
selam arkadaşlar. bir iki ay içinde yeni evime taşınacağım ins. iki eltim üst katta ben alt katta oturacağım.ikisiylede çok iyi anlaşıyorum.ama ne kadar iyi olsakta aynı binada olunca mutlaka sorun çıkar biliyorum.bir tanesi çok iyi herkes ile anlaşır,komiktir ama içten içe biraz kıskançlık var hissediyorum.diğeri biraz daha soğuk durur ama oda iyidir sevmediğim bir kaç huyu var ama ben en çok çocuğu yüzünden tartışma olacağını biliyorum.beş buçuk yaşında kızı var ve çok yaramaz.bir buçuk yaşındaki çocuğun göğsüne tekme atıp havaya savuracak kadar yani ve annesi toz kondurmaz ne olacak o bebekte gelip kizima vurdu hakkını savunsun der.öyle mantıksız biri ve biz kıza sadece yapma etme desek bile bize tavır alır öyle biri.

Şimdi benim soracağım şu. sonradan kötü olmak istemem. baştan çok yüz göz olmakta istemem ama soğukta davranamam yapim gereği.sizce nasıl davranmalıyım.onlar şuanda da kapı komşusu zaten yeteri kadar samimiler.benim için yanlış dusunmelerini istemiyorum. mesafemi baştan nasıl koyabilirim?...

tam ortasınını bulmak lazım samimiyetin , bana göre bu durumlarda kendini en baştan belli etmek en güzeli, mesela bir şeye mi kızdın aman ayıp olmasın ses etmiyim dersen bigün dolar taşar daha kırıcı olabilirsin , en azından en başından rahatsız olduğunu durumları tatlı dille söylemek hem senin huzurunu korur hem onlarla ilişkilerini...

zaten duygularimi saklayamam ben.ne varsa dilimdedir kızsam da sevinsem de hemen belli eder soylerim.

Ben eşimin Ailesi ile ilgili bir mesafe konusu açmıştım, göz atabilirsin :) aslında pek fark yok. sende bende huzurmuz kaçmasın diye düşünüyoruz.. yüzgöz olmaktansa mesafeli olmak en güzeli..

sana tavsiyem; çok sık bir araya gelmemeniz olablir. yani bırakın yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez modunda olmayın.. yani sabah öğle akşam birlikte olursanız felaket kapıdadır bence..

Ben eşimin Ailesi ile ilgili bir mesafe konusu açmıştım, göz atabilirsin :) aslında pek fark yok. sende bende huzurmuz kaçmasın diye düşünüyoruz.. yüzgöz olmaktansa mesafeli olmak en güzeli..

sana tavsiyem; çok sık bir araya gelmemeniz olablir. yani bırakın yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez modunda olmayın.. yani sabah öğle akşam birlikte olursanız felaket kapıdadır bence..

ışte tam da benim eltilerimin düşüncesi bu tarzda. yeni evimize geçince herkes evlerine çekilmesin hergün birimizde kahvalti yapalım diyorlar ama ben pek öyle düşünmüyorum.arada olur ama sık sık olmaz

ışte tam da benim eltilerimin düşüncesi bu tarzda. yeni evimize geçince herkes evlerine çekilmesin hergün birimizde kahvalti yapalım diyorlar ama ben pek öyle düşünmüyorum.arada olur ama sık sık olmaz

yani insanlar istiyor ki hep birlikte lay lay lom takılalım, günlerimiz güllük gülistanlık geçsin.. bu öyle olmuyor.. muhabbeti kesmeden, saygınızı bozmadan yaklaşın. mesela çağırdıklarında aayy şu işim var bitmiyor işlerim falan diye yakının.. kibarca işlerden dolayı geri çevirmiş olursunuz. bir süre sonra onlarda alışır zaten..

canım benim eltimde yan dairemde oturuyor, komşuyuz...
baştan mesafeni koyacaksın.. öyle yanımda oturuyo die çat kapı, çut kapı gidip gelmek olmaz...
aynı yabancı bi komşuna gider gibi, ara sıra, gideceksin..
o zaman pek fazla sorun olmaz..
eltiyle aynı binada oturmak, kayınvalide ile aynı binada oturmaktan kat kat iyi bence...:34:

ben artık herkesle yakın olmaya,samimi olmaya korkar oldum insanlar çok çeşitli kendi sorunlarım bitmemişken birde onlarla mücadele etmek zor geliyor:31:

neden bu analarda babalarda butun çocuklarını aynı eve doldurma merakı olurkı ayrı ayrı yerlerden al evlerını beyenmeyen satsın yenı alsın tatlı tatlı gidip gelsinler şte bırbırılerıne ama yok ya yanına alcaklar gelinleri her işlerıne burunlarını sokabılsınler dıye yada böyle elti kayın cümbürcameaat yaşıycaklar sorun çıkmadan yaşamanız zor olucak baştan mesafeli olsanızda olmasanızda allah hayırlı geçimler versın

Benimde 2 eltim var. Biri alt katımda biri de karşı binamda oturuyor. Ben hiç bir problem yaşamıyorum. Çok sık görüşemiyorum çalıştığım için. Arada bir ararım,ararlar. Arada birde arayıp evdemisin gelicem derim(karşımda oturmasına rağmen haber verip giderim)

Eltilerimin ikiside kendi halinde bende öyle. Bu şekilde bir problem çıkmıyor.

Ama cıvık ilişki olursa,çat kapı ve sık sık gelip gitmeler olursa Düzey bozulabilir belki bilmiyorumm

Neden dib dibe oturuyorsunuz anlamıyorum,her gün yeni bir konu açılıyor...

Ya kayınvalıdeyle aynı evde kalıyorum bıktım ya da aynı apartmanda koloni halınde yasayıp şikayet ediyorlar...

Benim size sorum şu,neden aynı binaya tasınıyorsunuz buna mecburmusunuz?(mecbur olunacak durum olamaz)

Ben sırf aile apartmanında oturmamak için ki kendi evimiz o apartmanda ama daha yüksek kira verip başka yere gittim,evimizde kiracı oturuyor şimdi..

Bile bile lades deyip de daha sonra sorunlar yaşıyacaksınız öyleki biliyorsunuz da anlaştığınız halde problem yaşıyacağınızı ben gerçekten anlamıyorum!....

benim tr deki eltiler ayni binada , kv dede orda hatta :)
bigun iyi bigun kotu geçinip gidiyolar i$te
ama kuçuk olan buyugun evini begenmiyo mesela ( e$yasi az vs diyo)
buyuk de kuçugun kendini begenmi$ oldugunu du$unuyo
birinin çocugu olmuyo ba$ka rahatsizliklari da var ve bunlar kuçugun ikinci dogumundan sonra çogaldi :(
yani buyuk kuçugu kiskaniyor :((

çok a$iri samimi olmazsaniz sorun olmaz herhalde

benim yakinimdaki eltide 45 dk uzak bana , gul gibi geçinip gideriz, çok severim kendisini
gecen sene TR de izinde otekilerin halini gorunce burdaki eltimi daha çok sevmeye ba$ladim hatta :)))

Çocuğu olmayan bir insan diğerinin çocuğu oluyor diye neden kıskanıyor darbesi yiyor bunu anlamıyorum. Öyle olmak zorunda sanki, çocuğu olmayan kişiye sürekli çocuk ile laf sokulursa oda etkiye tepki verebilir bu kıskançlık değildir.Ayrıca Allah'ın verdiği birşeydir artık okadar çok insanın çocuğu olmuyorki kurtulun artık bu düşünceden bence.

bizi kimse birşeye zorlamadı. zaten eşlerimiz ortak iş yapıyorlar üçümüz de kiradaydik ve almışken üç kişiye birden alalim dedik yoksa sorun çıkabilirdi ona alındı bize alınmadı diye ve tanidik muteahhit sayesinde allah nasip etti aldık. ama öyle olmasaydi da yine yakın oturmak istiyordu eşlerimiz çünkü birbirlerine düşkünler.dediğim gibi bizde anlaşıyoruz ama ilerde sorun çıkmasın diye baştan mesafemi koymak istiyorum.

ya darbe deil yanli$ bi$ey soylediysem kusura bakmayin , suçlamada yok , ortami gorseniz inanin hak verirdiniz..
var çocugu 1 kizi varda ba$ka çocuk olmuyor
rahatsziklari psikoljik
gecen yaz kaç defa agladi bana herkes kolayca hamile kaliyo ben yapamiyom diye.. elinde deilmi$ bu , içi SIKILIYOMU$ HEP AGLAMAK ISTIYORMU$ FALAN
ve bu yil hastaligi çok artti, intihar edicem deyip duruyirmu$ iki aydir hastanede :(
dogan çocukda 1 ya$inda falan i$te ..
hasta olmasinin sebebi kuçuk elti deil tabikide tetikleme durumu var bence..

ya darbe deil yanli$ bi$ey soylediysem kusura bakmayin , suçlamada yok , ortami gorseniz inanin hak verirdiniz..
var çocugu 1 kizi varda ba$ka çocuk olmuyor
rahatsziklari psikoljik
gecen yaz kaç defa agladi bana herkes kolayca hamile kaliyo ben yapamiyom diye.. elinde deilmi$ bu , içi SIKILIYOMU$ HEP AGLAMAK ISTIYORMU$ FALAN
ve bu yil hastaligi çok artti, intihar edicem deyip duruyirmu$ iki aydir hastanede :(
dogan çocukda 1 ya$inda falan i$te ..
hasta olmasinin sebebi kuçuk elti deil tabikide tetikleme durumu var bence..

çocuğuda varsa zaten kıskanma durumu olması imkansız bu sebepten bence o duyguyu yaşamış birdaha olmasını isteyip üzülmesi başka bir durum, yanlış anlama sana tepki değil genele tepkim ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman dış kapının dış mandalları bile ne oldu niye olmuyor erkekler bile meraklıinsanı sinirlendirip tepki verdiriyorlar onun dışında öyle bir duruma geldiki ben çocuklara bayılırım birisinin hamilelik haberini versem aa ayşede hamileymiş diye seviniyorum mesela aa canım benim üzülme seninde olur ben şoook:53::53::53: yani aklımın ucuna gelmezken herkes laf sokuyor zorla bunalıma girmelisin der gibi çocuk sevemez oluyorsun kıskanıyor diyecekler korkusundan halbuki okadar rahat bir insanımdırki bunalttılar resmen.

Bu arada konu sahibi arkadaşım konun dağıldığı için özür dilerim.

Eltilerinle aynı binada olmak zor bence çat kapı gelebilecek her akraba zordur diye düşünüyorum aslında imkanın olsa biraz uzak olabilsen 1 sokak öte bile daha iyidir. Kendini uzak tutup sadece dinlemeyi ve sır tutmayı bilmelisin ancak böyle canın sıkılmaz.

çocuğuda varsa zaten kıskanma durumu olması imkansız bu sebepten bence o duyguyu yaşamış birdaha olmasını isteyip üzülmesi başka bir durum, yanlış anlama sana tepki değil genele tepkim ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman dış kapının dış mandalları bile ne oldu niye olmuyor erkekler bile meraklıinsanı sinirlendirip tepki verdiriyorlar onun dışında öyle bir duruma geldiki ben çocuklara bayılırım birisinin hamilelik haberini versem aa ayşede hamileymiş diye seviniyorum mesela aa canım benim üzülme seninde olur ben şoook:53::53::53: yani aklımın ucuna gelmezken herkes laf sokuyor zorla bunalıma girmelisin der gibi çocuk sevemez oluyorsun kıskanıyor diyecekler korkusundan halbuki okadar rahat bir insanımdırki bunalttılar resmen.

Bu arada konu sahibi arkadaşım konun dağıldığı için özür dilerim.

Eltilerinle aynı binada olmak zor bence çat kapı gelebilecek her akraba zordur diye düşünüyorum aslında imkanın olsa biraz uzak olabilsen 1 sokak öte bile daha iyidir. Kendini uzak tutup sadece dinlemeyi ve sır tutmayı bilmelisin ancak böyle canın sıkılmaz.

anliyorum, dedim ya uzun suredir rahatsiz zaten eltim
saglikli insan yapmaz tabide
aman ne biliyim i$tee.

hakkaten konuyu baltaladik :(
kusura bakma konu sahibesi arkada$im..

bende kısa bir süre eltimle altlı üstlü oturdum biz çok mesafeliydik eltim oldukça soğuktur çok seyrek görüştük bu nedenle bir sorunumuz olmadı ama yinede ilerde orada oturmak istemiyorum mutlaka sorunlar çıkabilir çünkü:31:sen de en baştan mesafeni koru sabah akşam beraber olalım modunda olmayın bunu kimseyi kırmadan yapabilirsin çok iç içe olunduğu zaman ilişkiler mutlaka bozulur biraz mesafe iyidir:31:

Back
X