- 17 Mayıs 2010
- 1.053
- 457
- 123
selam arkadaşlar. bir iki ay içinde yeni evime taşınacağım ins. iki eltim üst katta ben alt katta oturacağım.ikisiylede çok iyi anlaşıyorum.ama ne kadar iyi olsakta aynı binada olunca mutlaka sorun çıkar biliyorum.bir tanesi çok iyi herkes ile anlaşır,komiktir ama içten içe biraz kıskançlık var hissediyorum.diğeri biraz daha soğuk durur ama oda iyidir sevmediğim bir kaç huyu var ama ben en çok çocuğu yüzünden tartışma olacağını biliyorum.beş buçuk yaşında kızı var ve çok yaramaz.bir buçuk yaşındaki çocuğun göğsüne tekme atıp havaya savuracak kadar yani ve annesi toz kondurmaz ne olacak o bebekte gelip kizima vurdu hakkını savunsun der.öyle mantıksız biri ve biz kıza sadece yapma etme desek bile bize tavır alır öyle biri.
Şimdi benim soracağım şu. sonradan kötü olmak istemem. baştan çok yüz göz olmakta istemem ama soğukta davranamam yapim gereği.sizce nasıl davranmalıyım.onlar şuanda da kapı komşusu zaten yeteri kadar samimiler.benim için yanlış dusunmelerini istemiyorum. mesafemi baştan nasıl koyabilirim?...
Şimdi benim soracağım şu. sonradan kötü olmak istemem. baştan çok yüz göz olmakta istemem ama soğukta davranamam yapim gereği.sizce nasıl davranmalıyım.onlar şuanda da kapı komşusu zaten yeteri kadar samimiler.benim için yanlış dusunmelerini istemiyorum. mesafemi baştan nasıl koyabilirim?...