Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar. bir iki ay içinde yeni evime taşınacağım ins. iki eltim üst katta ben alt katta oturacağım.ikisiylede çok iyi anlaşıyorum.ama ne kadar iyi olsakta aynı binada olunca mutlaka sorun çıkar biliyorum.bir tanesi çok iyi herkes ile anlaşır,komiktir ama içten içe biraz kıskançlık var hissediyorum.diğeri biraz daha soğuk durur ama oda iyidir sevmediğim bir kaç huyu var ama ben en çok çocuğu yüzünden tartışma olacağını biliyorum.beş buçuk yaşında kızı var ve çok yaramaz.bir buçuk yaşındaki çocuğun göğsüne tekme atıp havaya savuracak kadar yani ve annesi toz kondurmaz ne olacak o bebekte gelip kizima vurdu hakkını savunsun der.öyle mantıksız biri ve biz kıza sadece yapma etme desek bile bize tavır alır öyle biri.
Şimdi benim soracağım şu. sonradan kötü olmak istemem. baştan çok yüz göz olmakta istemem ama soğukta davranamam yapim gereği.sizce nasıl davranmalıyım.onlar şuanda da kapı komşusu zaten yeteri kadar samimiler.benim için yanlış dusunmelerini istemiyorum. mesafemi baştan nasıl koyabilirim?...
arkadaşlar bir sorum daha olacak. benim eşimde eltilerim gibi sürekli beraber olmayı seviyor.çocukları da seviyor. ben en çok eşimin mesafe koyamamasindan korkuyorum.gerçekten kimseye mesafe koyamaz hele ailesine asla koyamaz.
Şimdi bu çocuklar eşime güvenip her dakika kapıyı çalarlar.gelsinler birşey demiyorum ama her dakika da olmaz suan diğer iki eltimden biliyorum kapı komşuları ve her dakika birbirlerinin evindeler.özel hayat diye birşey kalmamis. ben mesafe koysamda eşiminde beni desteklemesi lazım.
sorum şu ben eşime kendimi nasıl doğru birşekilde ifade edebilirim.yani sanki onlarla oturmak istemiyormuşum gibi dusunmesin çünkü konu ailesi olunca çok hassaslasiyor.
arkadaşlar bir sorum daha olacak. benim eşimde eltilerim gibi sürekli beraber olmayı seviyor.çocukları da seviyor. ben en çok eşimin mesafe koyamamasindan korkuyorum.gerçekten kimseye mesafe koyamaz hele ailesine asla koyamaz.
Şimdi bu çocuklar eşime güvenip her dakika kapıyı çalarlar.gelsinler birşey demiyorum ama her dakika da olmaz suan diğer iki eltimden biliyorum kapı komşuları ve her dakika birbirlerinin evindeler.özel hayat diye birşey kalmamis. ben mesafe koysamda eşiminde beni desteklemesi lazım.
sorum şu ben eşime kendimi nasıl doğru birşekilde ifade edebilirim.yani sanki onlarla oturmak istemiyormuşum gibi dusunmesin çünkü konu ailesi olunca çok hassaslasiyor.
hayır arkadaşım tabiki de eltilerimden önce ben geliyorum eşim git gel sürekli diye baskı da yapmaz.ama kendisi mesafesini koyamaz.ben onu uyarmak istiyorum.
bir keresinde bu eltilerim değil başka eltim ve kaynimla (ben de elti çok ta) bayram da üç günlüğünu bir tatile gitmiştik ve daha beş altı aylık evliydik. eşim eltimin çocuğuyla öyle ilgileniyor ki resmen tatile değil bakıcıliga gitmişiz gibi.dusunun esim çocuğun elinden tutmus yürüyo arkadan eltim ve kaynim el ele tutmus yeni evli onlarmis gibi gule oynaya geliyorlar.baktım olmuyor eşimi uyardım en azından son günümü kurtardım. yani ben bu sefer baştan uyarmak istiyorum.
anlıyorum seni ilk zamanlarımda bendede aynı sorun vardı ben çözdüm şükür.bence eşinle hiç zaman kaybetmeden yüzyüze konuş başka çaren yok dediğin gibi baştan uyar ki ilerde laf söylesen bile sen suçlu olmayasın.eğer herşeyden memnun gibi taşınıp bişey söylemezsen eşinde sen kabul ettin der.o yüzden baştan isteklerini söyle derim..
çok haklısın arkadaşım. bende aynen öyle yaptım.zaman kaybetmedim akşam esimle yemeğe çıkmıştık.dönüşte yolda açtım konuyu güzel güzel anlattim.benim tek istediğimin sonradan sorun olmasın diye baştan mesafeli olalım dedim.bizim özelimiz bize kalsin dedim.gerçekten aldığım tepkiye çok sevindim. çok haklısın dedi eşim.geriye bize uygulamak düşüyor. umarım bir kaç ay sonra buraya eltilerimle aramda problem olduğu için konu açmak zorunda kalmam.hatta belki bu başlığa çok iyi geçindiğimizi yazabilirim.