eltilerimle başım dertte :D

6 elti dediniz, bir de görümceler dediniz.
Maaşallah. 10 kardeşler sanırım.

E çokluğun olduğu yerde hır gür olur elbet. Çok da şeyetmemek lazım. İyiye iyi kötüye kötü.
bir de siz en küçük elti iseniz, daha KV yi tam tanıyamamış olabilirsiniz :) Hani onlar sizden tecrübeli, bence bunu da unutmayın.

Bilmem aralıkta 1 sene olacak evleneli. Hiç bi vukuatımız olmadı kv ve görümcelerle. İyi gibiler.

Evli değilim ama 15-16 yaşından beri elti fobim var benim, 6 elti benim icin intihar sebebi töbe töbe Allah sabır versin tatlım ama mesafe iyidir, sen ne onların dediklerini kv ne,nede birbirlerine söyle. Politik davranırsan Zafer senindir

hey maşallah kaynanası 6 adet çocuk yapmış ve hepsi erkek hemde evli düşman başına

O değilde
Siz her yemek davetlerinde
Kaygısızlar gibi oluyosunuzdur
6 kayın ve 6 elti + 3 görümce ve 3 damat
2 siz , 2 de kayınvalide kayınpeder
Çocuklar kaç tane ki

Allah sabır versin hepsi pamuk gibi bile olsa benim kafam kaldırmaz, sakinliği severim

ben hala 6elti şokunda kaldım. Millet bir veya iki eltiyle baş edemiyo, sen 6 eltiyle baş etmen lazım.. sabır işi. iyi olmayanlarla görüşme nötr olman yeterli. Kv yalnız kaldığında da söylersin aslınd akötü bişey demediğini. ama eltini sevmiosun diye kv gile gitmemek de olmaz bence... sonuçta sen eltin için değil kv için gitmelisin...

Ohh maşallah 6elti 3gorumce...
Allah sabir versinn
Napcaksin bilmem benim allahtan eltim yok... Bi tanecik gorumcem var:)
Bide iki yengem olucak:)

Konuşmayı seven , yarış içinde olan 6 elti !
Korku filmi gibi .
Ağzdan çıkacak tek yanlış kelime , seni nerelere götürür bilemiyorum :)
Allah sabır versin , bulaşma ..
Sen kayınvalidene yoğunlaş , önemli olan o

3 te görümce varmış

Allahıma şükür bende hiç biri yok. olursa bi eltim olcak ilerde. onunla da aslında insan arkadaş gibi olabilmeli. ama herkes öyle bakmıyo tabi kıskançlıktan fesatlıktan...
Aslında erkekler gibi olunsa sorun yok
Naber abi, iyidir senden naber bitti
Kadınlar fazla detaya ineyim derken herşeydne bi anlam çıkarıyo

Konu sahibini de bi nevi gazladık gibi
Vah vah 6 mı gibisinden

Aslında erkekler gibi olunsa sorun yok
Naber abi, iyidir senden naber bitti
Kadınlar fazla detaya ineyim derken herşeydne bi anlam çıkarıyo

Konu sahibi de bi nevi gazladık gibi
Vah vah 6 mı gibisinden
napalım gerçekten herzaman olan bişey değil 6elti o yuzden:). evet erkekler o yönde bizden daha rahat. biz kadınlar herşeyden nem kapıyoruuzz

Mübala yapmıyorum cidden korku filmi gibi yaşadıklarım düşününce.
Gerçi bellide olmaz birbirleriyle uğraşmaktan sana odaklanamazlar belki.Kayınvalidede gülüyormuş kadın alışmış demek ki.
Ay napsın kadın üzüldüm ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…