- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi alekta movik movik
-
Çok şükür onlar iyi :)Aman tanrim didim.
6 elti yetmiyomus gibi bide 3 gorumce.
Gorumceler nasil bari?
Bilmem aralıkta 1 sene olacak evleneli. Hiç bi vukuatımız olmadı kv ve görümcelerle. İyi gibiler.6 elti dediniz, bir de görümceler dediniz.
Maaşallah. 10 kardeşler sanırım.
E çokluğun olduğu yerde hır gür olur elbet. Çok da şeyetmemek lazım. İyiye iyi kötüye kötü.
bir de siz en küçük elti iseniz, daha KV yi tam tanıyamamış olabilirsiniz :) Hani onlar sizden tecrübeli, bence bunu da unutmayın.
ahahaha ay çok güldürdün beni ya vallahi dediğin doğru ben bir tane ile baş edemedim Adeta zeynaMillet biriyle bas edemezken siz adeta bir savasci, adeta bir zeyna....
Ben normalde laf tasimam ama kendini iyi beni kotu gosterenleri de ifsa etmekten cekinmem.
Super bu:)))
3 te görümce varmışben hala 6elti şokunda kaldım. Millet bir veya iki eltiyle baş edemiyo, sen 6 eltiyle baş etmen lazım.. sabır işi. iyi olmayanlarla görüşme nötr olman yeterli. Kv yalnız kaldığında da söylersin aslınd akötü bişey demediğini. ama eltini sevmiosun diye kv gile gitmemek de olmaz bence... sonuçta sen eltin için değil kv için gitmelisin...
Allahıma şükür bende hiç biri yok. olursa bi eltim olcak ilerde. onunla da aslında insan arkadaş gibi olabilmeli. ama herkes öyle bakmıyo tabi kıskançlıktan fesatlıktan...3 te görümce varmış
Aslında erkekler gibi olunsa sorun yokAllahıma şükür bende hiç biri yok. olursa bi eltim olcak ilerde. onunla da aslında insan arkadaş gibi olabilmeli. ama herkes öyle bakmıyo tabi kıskançlıktan fesatlıktan...
napalım gerçekten herzaman olan bişey değil 6elti o yuzden:). evet erkekler o yönde bizden daha rahat. biz kadınlar herşeyden nem kapıyoruuzzAslında erkekler gibi olunsa sorun yok
Naber abi, iyidir senden naber bitti
Kadınlar fazla detaya ineyim derken herşeydne bi anlam çıkarıyo
Konu sahibi de bi nevi gazladık gibi
Vah vah 6 mı gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?