- 14 Mayıs 2011
- 593
- 399
- 103
- Konu Sahibi alekta movik movik
-
Torun 25 falan vardır.O değilde
Siz her yemek davetlerinde
Kaygısızlar gibi oluyosunuzdur
6 kayın ve 6 elti + 3 görümce ve 3 damat
2 siz , 2 de kayınvalide kayınpeder
Çocuklar kaç tane ki
Allah sabır versin hepsi pamuk gibi bile olsa benim kafam kaldırmaz, sakinliği severim
Ooo 25 te çocuk muTorun 25 falan vardır.
Bi anda bir araya gelmiyoruz zaten nereye sığacak o kadar insan. Parca parça toplanıyoz.
Bnce kv ye söyle ☺6 tane eltim var uzak durmaya çalışıyorum ben en küçükleriyim
Hepsi kötü değil elbette ikisi kendi halinde aramız iyidir. Biri nötr. İkisi fesat fitne dedikoducu. Biri zehir gibidir aklımdan bir şey geçiremiyorum okuyacak diye.6 etti galiba.
Kv ve görümcelerimle aram iyi de. Bu eltilerle napıcam hiç bilmiyorum. Yanyana gelince işleri güçleri birbirlerini kvyi görumceleri çekiştirmek. Ben yorum yapmıyorum.
Küçük eltim kvyle beraber yaşıyor. Kv arar hep gel buraya falan. Ben de gecen boş bulundum dedim kv için geliyorum evde kimse yok bi yerlere gidiyor x eltiyle başbaşa kalıyoruz bütün gün. (x eltiyi de sevmiyorum o yüzden dedim yani). Kvye sen bize gel diyorum pek gelmiyor o da sıkılıyor bizde. Yani durum böyle.
Ertesi gün yetiştirmişler gelinin diyor ki kaynana arayıp duruyor gel gel gel diye. Evde oturtmuyor vs.
Kv eşime demiş beni yanlış anlamasın gurbette yalnızlık cekmesin diye gelsin diyorum canı sıkılıyodur diye diyorum. Eşim de anne o eltisiyle anlaşamıyor o yüzden gelesi yok sen gel bize o da öyle istiyor demiş. Kvde de gülmüs tamam demiş.
Ben şimdi yanlıs bir şey mi demişim anlamadım yani ne yapayım o yılanların yaptıkları dedikoduları bende mi kaynanaya ileteyim rezil olsunlar. Ya da hiç bulaşmayayım mı. Arkasından inşallah geber diyen eltim bile oldu yani ne yapayım ben de mi gidip söyleyeyim bu insanlar nelerine güvenerek böyle yapıyorlar.
Bi de şu var damat olmak kolay, selam ver otur ne getirilirse ye iç kalknapalım gerçekten herzaman olan bişey değil 6elti o yuzden:). evet erkekler o yönde bizden daha rahat. biz kadınlar herşeyden nem kapıyoruuzz
En çok konuşulan konu bu. Ama konuşanlar genelde az yapanlar oluyor. Çalışkan olanlar işini yapar köşesine geçer kim ne yaptı hesabı tutmaz.Bi de şu var damat olmak kolay, selam ver otur ne getirilirse ye iç kalk
Gelinler de öyle mi, sofra kur kaldır, o elti az yaptı görümce odasına çekildi vs.
Benim sadece 1 adet görümcem varEn çok konuşulan konu bu. Ama konuşanlar genelde az yapanlar oluyor. Çalışkan olanlar işini yapar köşesine geçer kim ne yaptı hesabı tutmaz.
Biz senin gibi diyemiyoruz işte amaan altı üstü bi bulaşıkBenim sadece 1 adet görümcem var
Bekarken yapmazdı ben de oralı olmazdım
Sonuçta evet işten geliyorum ama sofrayı da kayınvalidem hazırlamış oluyor, lokanta gibi kurun kaldırın diye bekleyemem ki
Baktım görümcem annesine bile yardım etmiyo, onla bir mi olayım dedim
Yediğim her sofrayı bulaşığına kadar yerleştirdim. ( Onlar bana gelince yerinden kalkmaz ama ben yine de rahat edemem yapmasam )
Görümcem evlendi anladı herhalde nerde nasıl davranması gerektiğini , şimdi o da yapıyor.
Yapmasaydı da sorun etmezdim, bibulaşık için tantana yapamam. Ve herkes kendine yakışanı yapar o onun ayıbı der geçerdim.
Evet size 3 makine lazımBiz senin gibi diyemiyoruz işte amaan altı üstü bi bulaşıkyarısı makineye anca sığıyor kalabalık olunca
Ben sorunlu bi gebelik geçiriyorum daha adam akıllı iş yapmışlığım yok du bakalım.Evet size 3 makine lazımben standart ailelerden bahsetmiştim
Beliniz kopar yerleştirene kadar
Ama bi kere sen yerleştirdiysen
İkinci de elini sürme kalan 6 eltiden biri yapsın
Bak sizde de bu avantaj var, sana sıra gelene kadar oooo
Ben bedenen rahattım bi sorun da görmedi doktor diye hep aynıydımBen sorunlu bi gebelik geçiriyorum daha adam akıllı iş yapmışlığım yok du bakalım.
Bi defa hamile değilken mutfağa giriştim ardıma baktım kimse yok normalde iki üç kişi girişir şansıma tükürüp yıkadım hepsini belim kopmuştu yeni hamileymişim bi de bilmiyordum
Torun 25 falan vardır.
Bi anda bir araya gelmiyoruz zaten nereye sığacak o kadar insan. Parca parça toplanıyoz.
1 er TL verirlerse ancakbak şoktan çıkıp torun sayını sormayı unuttuk aboo bayramlarda torunlara harçlık yetiyomu
Kp bile biliyor sorunlu geçtiğiniBen bedenen rahattım bi sorun da görmedi doktor diye hep aynıydım
37 haftaya kadar işe bile geldim, o yüzden onların evinde de sofra bulaşık kaldırdım
Şimdi senin dikkatli olman lazım ama eşine de söyle , olur da biri kem küm eder eşin desin ki doktor riskli dedi. Evde 2 kişin bile işini pek yapmıyo burası kalabalık eşim yapamaz desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?