eltilerimle başım dertte :D

Bende bir elti bir gorumce var. Gorumce sahane biri karismaz etmez bi seye iyide anlasiyoruz.

Eltiimm. Bastan beni sevmedigini belli etti. Gerci cok problemli biri cokta vukuati var ama k.v. k.peder herkesi idare etmis aile birlik kalsin dagilmasin diye .bugune kadar kimse kimseye satasmadi . Eltim bir iki yapar oldu ben yeni evliydim. K.v olaya el koyduu. Hooop orda dur dedi eltime. Bende uyum sagliyorum. O evinde ben evimde . aramam sormam oda aramaz zaten . k.v demde gormesem hic gormem heralde ordada merhaba nasilsin sohbetimiz bu kadar sorun cikarmaya gerek yok sorunda yok zaten. O beni sevmedi bende uzak durdumm. O kadar.

Ayy 6 elti masallah insan illa gorusmek zorunda kaliyor . Seviyeni koru . Muhabbete girme. Bin laf edersin ikisini cimbizla ceker allar pullar anlatirlar. Olaylardan bihaber olan sen,basrolu cejersin sonra

Torun 25 falan vardır.
Bi anda bir araya gelmiyoruz zaten nereye sığacak o kadar insan. Parca parça toplanıyoz.

Bnce kv ye söyle ☺

napalım gerçekten herzaman olan bişey değil 6elti o yuzden:). evet erkekler o yönde bizden daha rahat. biz kadınlar herşeyden nem kapıyoruuzz
Bi de şu var damat olmak kolay, selam ver otur ne getirilirse ye iç kalk
Gelinler de öyle mi, sofra kur kaldır, o elti az yaptı görümce odasına çekildi vs.

Bi de şu var damat olmak kolay, selam ver otur ne getirilirse ye iç kalk
Gelinler de öyle mi, sofra kur kaldır, o elti az yaptı görümce odasına çekildi vs.
En çok konuşulan konu bu. Ama konuşanlar genelde az yapanlar oluyor. Çalışkan olanlar işini yapar köşesine geçer kim ne yaptı hesabı tutmaz.

yan yana geldiğinizde kesinlikle kimse hakkında gık deme sus pusu oyna,gaza bile getirip konuştururlar sonrada yüzüne vururlar yaşadım biliyorum,şimdi eltim kayınvalidem ben 3 maymunu oynuyoruz.Gerek te yok yorum bile yapma sorarlarsa bilmem olur falan gibi tepkiler ver ben 1 taneyle zor başa çıktım,6 tane diyosun herkesin huyu farklı aman aman mesafeni koru.

En çok konuşulan konu bu. Ama konuşanlar genelde az yapanlar oluyor. Çalışkan olanlar işini yapar köşesine geçer kim ne yaptı hesabı tutmaz.
Benim sadece 1 adet görümcem var
Bekarken yapmazdı ben de oralı olmazdım
Sonuçta evet işten geliyorum ama sofrayı da kayınvalidem hazırlamış oluyor, lokanta gibi kurun kaldırın diye bekleyemem ki
Baktım görümcem annesine bile yardım etmiyo, onla bir mi olayım dedim
Yediğim her sofrayı bulaşığına kadar yerleştirdim. ( Onlar bana gelince yerinden kalkmaz ama ben yine de rahat edemem yapmasam )
Görümcem evlendi anladı herhalde nerde nasıl davranması gerektiğini , şimdi o da yapıyor.
Yapmasaydı da sorun etmezdim, bibulaşık için tantana yapamam. Ve herkes kendine yakışanı yapar o onun ayıbı der geçerdim.

Biz senin gibi diyemiyoruz işte amaan altı üstü bi bulaşık yarısı makineye anca sığıyor kalabalık olunca

Biz senin gibi diyemiyoruz işte amaan altı üstü bi bulaşık yarısı makineye anca sığıyor kalabalık olunca
Evet size 3 makine lazım ben standart ailelerden bahsetmiştim
Beliniz kopar yerleştirene kadar
Ama bi kere sen yerleştirdiysen
İkinci de elini sürme kalan 6 eltiden biri yapsın
Bak sizde de bu avantaj var, sana sıra gelene kadar oooo

Ben sorunlu bi gebelik geçiriyorum daha adam akıllı iş yapmışlığım yok du bakalım.
Bi defa hamile değilken mutfağa giriştim ardıma baktım kimse yok normalde iki üç kişi girişir şansıma tükürüp yıkadım hepsini belim kopmuştu yeni hamileymişim bi de bilmiyordum

Ben bedenen rahattım bi sorun da görmedi doktor diye hep aynıydım
37 haftaya kadar işe bile geldim, o yüzden onların evinde de sofra bulaşık kaldırdım
Şimdi senin dikkatli olman lazım ama eşine de söyle , olur da biri kem küm eder eşin desin ki doktor riskli dedi. Evde 2 kişin bile işini pek yapmıyo burası kalabalık eşim yapamaz desin

Kp bile biliyor sorunlu geçtiğini

ben 1 tanesıyle baş edemezsen
sanırım super güçlerın var tebrık edıyorum :)
hıc bosuna ugrasma bosver kayınvalıden kımın ne oldugunu cok ıyı bılıyodur zaten
eger gıder su gelınde bu eltıde boyle dıyor dersen bı farkın kalmaz

Benim de 5 gorumcem 1 kaynim var.Henuz eltim yok.Ay cok zor ya anliyorum Allah sabirlar versin.Aman guvenip sır falan vermeyin.Ben yeni evliyken guvenip gorumcemin biriyle dertlesirdim meger tatli tatli agzimdan laf aliyormus.Simdi anloyorum ama gec oldu bir suru olay,kirginlik vs.Simdi bayramda seyranda slm sabah o kadar.Siz de mesafenizi koruyun...

uzak durdugunda başına corap örmezler dmi? bundan eminsen sorun yok.. ama seni kötü gösterme ihtimalleri varsa, tedbir almak lazım.. eşin biliyomu mesela onların yaptıklarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…