- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
-
Bir erkek durduk yerde böyle konuşmaz yani aklına gelmez böyle şeyler erkeklerin, ona birileri soruyor, oda size.Merhaba
Biz 3 eltiyiz. Görümcem de var. Herkes aynı şehirde bir biz ayrı şehirdeyiz. Eltilerimle aramızda bir problem yok, hiç bir tartışmamız olmadı ama eşim aramızda bir soğukluk olduğunu seziyormuş. Uzakta olduğumuz için yeterli samimiyet kurulmuyor ondandır dedim ama eşim ısrarla sorun nedir diye sorup duruyor.
Mesela eltilerimle hiç telefonla özellikle birbirimizi aramayız. Aile whatsap grubunda arada hep beraber yazışırız o kadar.
bu yaz evlenen eltimin hamilelik haberini aldık geçen ay. Eşim çok mutlu oldu. Bir hediye paketi yaptık yolladık. İçine unisex renklerde kıyafetler çoraplar battaniye havlu falan koyduk. Kargo da ulaşmış geçen hafta ellerine. Bir teşekkür etmediler, eşimi de aramadılar. Tamam teşekkür için yapmadık, gene alır gene yollarız dert değil de ne bileyim insan bir kargo geldi falan der.
siz ne düşünüyorsunuz, sizce sırf eşimin gönlü olsun diye daha fazla mı görüşmeliyim? Buluştuğumuz dönemlerde hiç bir sorunumuz olmuyor. Ama eşimin ısrarından da bıktım
Eşiniz sadece size soracağına, arasın kardeşlerine de sorsun eşin neden soğuk diye.
Sanki sadece siz problemliymişsiniz ki...
Bu ısrar niye desenize, ben herhangi bi problem ya da sorun çıkarmadım deyin.
Birde eşler kendileri kötü olmasın diye sürekli eşlerini öne atıyor ya hayırdır demek gerek.
Aslında eşiniz teşekkür için arama ya da mesaj olmamış ya ona takılmıştır. Arasın kardeşini sorsun.
Siz ne yapabilirsiniz ki, sizin yaptığınızı kaç kişi yapıyor. Milletin umru olmuyor.
Eşiniz ısrar ediyor diye kesinlikle sizi aramayan sormayan insanları aramayın. Hayatta herşey karşılıklı. İnsanın evladı büyüyor evladına bile bı sorun olduğunda neden niye diye soruyor da, kardeşe eltiye mi sorulamıyor.
Ayrıca eşinizin ailesi bu sorun size ait değil ki, senin ailen ve gelinleriniz siz kendi aranız da konuşun halledin deyin.
Aynen.Uyanığa bak. Kardeşiyle kötü olmamak için arayıp "birader hayırdır hediyeyi beğenmediniz mi?" diyemiyor da karısına söz geçirecek ya kadını darlıyor "sen ara sen yakın ol" diye..
Erkeklere saf derler de hiç de değil valla.
Konu sahibi oyuna gelme. Eşine yüz verme "eltimle benim bağım yok. kardeş senin sen konuş." de geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?