- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi pembebattaniyeli
-
En en guzeli mesafedir, kötü olunmaz. Arkadaslik komsuluk degil bu. Tadi kacti mi duzelmesi zor. Kargo olayindan anladigim kadariyla adabi muaseretten cok haberi olmayan bir insan eltiniz. Mesafe iyidir bu tip insanlarla. Esiniz cok karismasin bence. Eltiler asiri samimi oldu mu kaynana gorumce dedikodusu yapiliyor. Veya aldiginiz gezdiginiz gozlerine batiyor laf yapmaya basliyorlar. Genel konusuyorum tabi sizi ve sizinkileri tanimiyorum. Ama ben kararinda iliskileri severim. Ben de aramam eltimi ayrica lafini bilmez biridir. Beni soguk buluyor mesafeli buluyor dile getirmis ama pek memnun oldum. Lafini bilmez biriyle dost olmaktansa onun bayilmadigi biri olmayi yeglerim. Bu arada ben de olsam aldik tesekkur ederiz aramasi beklerdim.Merhaba
Biz 3 eltiyiz. Görümcem de var. Herkes aynı şehirde bir biz ayrı şehirdeyiz. Eltilerimle aramızda bir problem yok, hiç bir tartışmamız olmadı ama eşim aramızda bir soğukluk olduğunu seziyormuş. Uzakta olduğumuz için yeterli samimiyet kurulmuyor ondandır dedim ama eşim ısrarla sorun nedir diye sorup duruyor.
Mesela eltilerimle hiç telefonla özellikle birbirimizi aramayız. Aile whatsap grubunda arada hep beraber yazışırız o kadar.
bu yaz evlenen eltimin hamilelik haberini aldık geçen ay. Eşim çok mutlu oldu. Bir hediye paketi yaptık yolladık. İçine unisex renklerde kıyafetler çoraplar battaniye havlu falan koyduk. Kargo da ulaşmış geçen hafta ellerine. Bir teşekkür etmediler, eşimi de aramadılar. Tamam teşekkür için yapmadık, gene alır gene yollarız dert değil de ne bileyim insan bir kargo geldi falan der.
siz ne düşünüyorsunuz, sizce sırf eşimin gönlü olsun diye daha fazla mı görüşmeliyim? Buluştuğumuz dönemlerde hiç bir sorunumuz olmuyor. Ama eşimin ısrarından da bıktım
Anlattıklarınızdan sonra aklıma sey geldi, kardeşim en yakın arkadasıyla kavga etmiş etmeden önce ona hediye almıs elbise falan. Kavga ettikten sonra elbiseyi giyip bana fotoğrafını atmıştı “abla güzel olmus mu ona almıştım ama iyi ki arkadaslıgımız bitms ben kullanırım” demiştiZamanında görümceme yaptığım hediye kutusu geldi aklımabebeği olacaktı konuşmadığımız görüşmediğimiz halde ona toz kondurmuyordum neler aldım neler nevresimden çocuk tabak setine oyuncak emzik ayakkabı birsürü şey bunun yanında birde bebek küpesi bakıyordum eşime bile atmıştım nasıl bunu mu alsam diye kendi düğün takımdan verip alacaktım.Doğuma çok birşey kalmamıştı konuşmak için adım attım onun tavrını görünce değmeyeceğini anladım.Bende aldığım herşeyi kuzenime verdim kızı oldu çok sevindi memnun kaldı.Eşimlede sadece çeyrek yolladım düğünde ona çeyrek verdi diye hepsi bu iki ay sonra yine çocuğu olacak çöp yok... Hep ben adım attım değmedi vazgeçtim bende ne hali varsa görsün gerçekten o beni kaybetti insanlar değişmiyor neyse o fazlası yok.
Aynen ya değmeyecek kişiler hayatımızdan çıkınca bir huzur geliyorAnlattıklarınızdan sonra aklıma sey geldi, kardeşim en yakın arkadasıyla kavga etmiş etmeden önce ona hediye almıs elbise falan. Kavga ettikten sonra elbiseyi giyip bana fotoğrafını atmıştı “abla güzel olmus mu ona almıştım ama iyi ki arkadaslıgımız bitms ben kullanırım” demiştine gülmüştüm o gün.
Değmeyecek insanlar icin cabalamamak gerekiyor.
Erkek kafasi azrail kendi ailesinden olsa ömrüme ömür katıyor derEsinin gonlunu yapmaya calısırken saygı görmeyeceksın. Hediye almıssın tesekkur gelmemis buna incinecegıne adamın derdine bak. Eltınle kanka olmak zorunda degılsın, Esine söyle kadın islerine karısmasın kardesıyle olan kendi dıyaloguyla ilgilensin.
Esımın gonlu esim derken bir gun, buna da hıc cumle kurmuyorum habıre arıyor hediye yolluyor diye sagda solda anlatılırsan cok uzulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?