• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim beni cildirtacak

eltimden özür dilemelimiyim?

• Hayir

OY: 38 79,2%
  • Evet

OY: 10 20,8%

• Ankete Katılan
    48

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

Sinirlenmekte haklısın ama bu saatten sonra yapılabilecek birşey kalmamış
arayıp söylemişsin de o onun terbiyesizliği artık
sineye çekmek biraz zor olur kendimi senin yerine koydum da
ama eşyalarını değiştirmez artık

Bundan sonra aklınızdaki renklerin veya düşüncelerinizin tersini söyleyin, böyle bir durumla karşılaşmazsınız....

Biliyorum kötü olmuş canım ama bence çok takılma her renk her modelde aynı durmuyo, tarzları da farklı eşyalar seçersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum....

canım sende farklı tarzda dekore edersin aksesuarları farklı kullanırsın, ne bileyim şimdi yeni moda odanın bi duvarına duvar kağıdı kaplamak
ya da çıkartmalı duvar süsleri var, ya da aynalı süsler, ya da güzel bi kaç tablo
inan farklı dekore edersen, istediği kadar renkler aynı olsun, çok şık görüncektir senin evin
bence kk nın evim evim güzel evim bölümünde bi bak, üyeler, evlerinin resimlerini koyuyor oraya, güzel fikirler çıkıyor
ama bundan sonra yağacağın şeyleri eltine söyleme, yine pişti olmak istemiyosan
kafaya takılcak bişey değil o kadar yani

Son düzenleme:
Bazı insanlar baskalarının fikirlerini cok önemser yani sen ne begenirsen eltin' de begeniyormus gibime geldi. Hic söylemeseniz daha iyimis gerci ev konusunda kahverengi, krem cok trend renkler yani herkesin genel tercihi bu yönde oluyor. Simdi aldıgı mobilyayı falan bilmiyorum ama cift renk kombin olan mobilyaları tercih edebilirsin tabii eltinin mobilyaları tek renkse =)

haklisiniz arkadaslar ilk duydugumda inanin sinirden hickira hickira agladim bnim fikrimdi simdi bende ayni o renkleri yapinca herkes sancak ben ondan görd.mde yaptim aynisini, ben zaten tv nin oldugu duvara kagirt kaplatmak istiorum diger 3 duvarida krem yapmak istiyorum ama insanin canini sikiyor böyle seyler hani birde rica etmisdim ayni renk yapma diye aman napim artik olan olmus kesin almistir bile dur bakalim kaynanami doldurcakmi sevgi aradi fikirlerimi caliyosun falan dedi diye

kahverengi nin tonu bir tane değil ki kremin de öyle..
siz birşey almadan eltinizin evine bakın görün..ondan sonra ondan apayrı tonlarda ve farklı stillerde mobilyalar alın..
bazen küçük bir aksesuarla avizeyle perdeyle bile bambaşka şeyler ortaya çıkabiliyor...

boşverin yapsın, arkadaşların da dediği gibi siz aksesuarlarla fikirlerle daha şık yaparsınız, biz yardım ederiz açarsınız bi topic eklersiniz fotoğraflarını evin, eşyaların, herkes burada fikrini söyler aydınlatma, ayna, perde, duvar sticker.....

Son düzenleme:
Keşke herkezin derdi seninki gibi olsa arkadasım ayrıntıları kafana takma çokta önemli değil şu sitede neler okuyoruz sennle aynı marka aynı model alacak kadarda senn fikirlerini okuyamaz heralde

canım sen de evini bembeyaz ya da siyah beyaz döşe bu sene moda zaten takma onu sanırım eziklik psikolojisi var

:95:of canimya seni cok iyi anliyorm inan.Benim eltimde senin elti gibi.Birak mobilyayi esyalarikiyafetlerimi bile taklit eeder. sende hiç takma bosver.taklitler asillarini yasatirmis::1:

Yüz göz olmakla ilgisi yok, ben çok samimi olmadığım halde benim eltimde beni taklit eder. :60::60::60:
Soyu aynı bunların.:27::27::27:

Canım ne üzülüyorsun kahve-krem dinazorlar döneminden beri en çok kullanılan dekorasyon rengi,onun modası mı kaldı a kardeşim?

Sen de git beyaz,gümüş,mor renklerini kullanarak bir ev döşe onun da dibi düşsün..Ama dikkat et içinde pembe olmayacak ve duvarlar beyaz ya da kırık beyaz olacak..İstersen burada hep birlikte yaparız,daha önce nice evler dizdik biz:))

Bir dahakine fikirlerini söylerken siyah yapacaksan,beyaz yapacağım dersin eltin de aynısını yapamaz..

Ay bu eltiler ne sinir..

isabet olmuş kahve-krem kullanma bence insanın içini sıkıyo zaten.daha açık soft renkler çok daha elegant durur bence.eltine de her şeyin tersini söyle:)

bence siz de de biraz hata var
telefon acip da "niye bu renklere boyuyorsun? ben sana demedim mi ben oyle yapicam" demeniz pek uygun olmamis
ne var o da boyasa yada o renk tonlarinda esyalar alsa?
herkes siz kafanizda plan yaptiniz diye kendi yapacaklarini da degistiremez ya!
kusura bakmayin ama bana biraz cocukca geldi :51:

anladığım kadarıyla dekorasyondan anlayan ve zevkli bir bayansınız kıskanılıp taklit edildiğinize göre.boşverin, arkadaşların dediği gibi kahve-krem artık her yerde.size önerim bir kaç dekorasyon dergisi karıştırıp oradaki fikirleri kendinize uyarlayın,eminin sonuç başarılı olacak ve eltiniz de çaat diye orta yerinden çatlayacak, zaten yeni ev dekore etmiş tekrar da değiştiremez:52:.biraz orjinal ve zor bulunur parçalar seçip nereden aldığınızı da söylemezseniz taklit de edilmemiş olursunuz.şimdi ilk yapacağınız şey biraz zor da olsa kafanızda sabitlediğiniz kahve krem dekorasyon fikrinden kurtulmak, emin olun kahve kremden başka seveceğiniz birçok dekorasyon fikri vardır sadece cesur olmalısınız. ne de olsa birkaç sene sonra şimdi yaptırdığınızdan da sıkılmış olacaktınız, şimdiden ileriye dönük fikirler uygulayıp eltinizin hep 1 adım önünde olun.:65:

Eltin ne kadar güzel söylemiş:banane sana göre ayarlayamam diye.kızacaksınız ama siz neden fikrinizde vazgeçiyorsunuz anlamadım.yine kahve krem yapın onamı soracaksınız.olurda size bişey söylerse sizde aynen böyle dersiniz.ben olsam asla fikrimden vazgeçmem böyle kıskanç biri için.amacı sizi sinirlendirmek eee siz takmadığınızı belli ederseniz kendi kazdıgı kuyuya kendi düşer.inadına gidin alın beğendiklerinizi.dünyada birtek sizde ve ondan olmucak kahve tonları.o yüzden gayet normal...yani öyle kıskanç biri için kendi zevkinizdne vazgeçmeye hiç gerek yok...

Benimkiler yüzüne gülen, arkandan kuyunu kazan, iki yüzlü, fesat insanlar sırf onlar gibi olamadığım için beni depresyon hastası ettiller. önceden birbilerinden nefret eden birbilerinin arkasından ağıza alınmayacak laflar eden kişiler, şimdi kuzu sarma gibi birbirlerinden ayrılmıyorlar. İşte ben adalete kızıyorum hepsini Allaha havalediyorum .

bence bu konuyu asiri buyutmussunuz sanirim sizde de var onunla cekisme durumlari ben olsaydim umursamazdim bile bu konuyu bu sene ve gecen sene herkes evini krem kahve yapti ne olacak ki..hos ondan hep bir adim onde olmayi isterseniz diger planlarinizdan hic bahsetmeyin ona birde onu arkadas yada yakin akraba gibi gormeyin samimi olmak zorunda degilsiniz..

Back
X