• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim beni cildirtacak

eltimden özür dilemelimiyim?

• Hayir

OY: 38 79,2%
  • Evet

OY: 10 20,8%

• Ankete Katılan
    48
arkadaslar hepinize tek tek tsk ederim allah razi olsun gercekden buraya yazinca insa rahatliyor hani demissiniz ya sizde baska renk yapin sorunda o ya ben önce kremle ucuk pembe istiyodum snra o dediki ben öyle yapcam sesimi cikarmmadim dedim neyse bende kahve krem yapim bu sefeerde bu fikrimi caldi sonrada beni yalanci duruma kendinide hakli duruma düsürmeye calisdi ama allaha havale ediyorum fesatlik düsünen sonunda hasetinden catlar zaten. cok deiyisik internet sayfalarindan cok deyisik dekorlar aldim hayatta aynilarini alamaz zatn bundan sonra benden yardim istersede bilmiyorum dicem her bildigimi paylasdim tepeme cikdi

suc sende hayatım
kıskanc oldugunu bile bile ne diye soyluyosun dekorasyon fikirlerini
sen kahveye turkuaz ekle daha hoş olur hem eltinle de ayn, olmamış olursunuz

ülen benim eltim olcak insancık dogum yaptim aramadı
bebeem 6 aylık oldu 1 teli nasip değil
napiim oturiim ağliyim mi zalagin biri için peeehhh :12:
şeyimde bile diiil afedersin :74:

gerçekten sinir bozucu.benimde eşimin kuzenin hanımı ben ne alısam aynısını alırdı.salon avizelerimize varana kadar aynı.banyo dolabı alacaktım.biliyorum aynısını alacak ya.elimdeki katalogda bak bunu beğendim bunu alıcam dedim.hemen gitmiş almış aynısını.o aldıktan sonra ben de gittim asıl beğendiğimi aldım.görünce gözleri faltaşı gibi açıldı.senin beğendiğin başkaydı falan diye kıvrandı.bende sonradan baktım da o çok basit bir modelmiş bu daha havalı dedim.yüzünü görmeliydiniz.artık alacağım şeylerden hiç bahsetmiyorum. o da çatlıyor.böyle insanların kendine güveni olmadığından kendine has zevkleri de yok.tipik taklitçiler işte.bir de o ne zaman bize gelse mutlaka birşeyler kırılır dökülür evde.nazarada çok inanırım.o geldiğinde gittiğinde hemen nas felak okuyorum valla.o noktaya getirmişti beni anlıcanız

bence siz de de biraz hata var
telefon acip da "niye bu renklere boyuyorsun? ben sana demedim mi ben oyle yapicam" demeniz pek uygun olmamis
ne var o da boyasa yada o renk tonlarinda esyalar alsa?
herkes siz kafanizda plan yaptiniz diye kendi yapacaklarini da degistiremez ya!
kusura bakmayin ama bana biraz cocukca geldi :51:

kusura bakma ama o fikirlerini deyistirmicek ben deyistircem o benim fikirlerimi caldi onda fikir falan yokdu ben iki kere planimi onun icin deyisdirdim birdaha deyistirememki ben ondan rica etmisdim önceden ben yapcam lütfn sn baska renkler sec diye oda tamam demisdi ama unutmus hemen

kusura bakma ama o fikirlerini deyistirmicek ben deyistircem o benim fikirlerimi caldi onda fikir falan yokdu ben iki kere planimi onun icin deyisdirdim birdaha deyistirememki ben ondan rica etmisdim önceden ben yapcam lütfn sn baska renkler sec diye oda tamam demisdi ama unutmus hemen

deyiştirmeni yesinler :9::3:

arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

Bundan sonra çıldırmamak adına şu an olan olmuş nasılsa ne yapmak istiyorsan tam tersini söle bence.))

suc sende hayatım
kıskanc oldugunu bile bile ne diye soyluyosun dekorasyon fikirlerini
sen kahveye turkuaz ekle daha hoş olur hem eltinle de ayn, olmamış olursunuz

ülen benim eltim olcak insancık dogum yaptim aramadı
bebeem 6 aylık oldu 1 teli nasip değil
napiim oturiim ağliyim mi zalagin biri için peeehhh :12:
şeyimde bile diiil afedersin :74:

haklisin canimda bak ilk ucuk pembe ile acik krem yapcakdim hayallerimi anlatmisdim birkere sonra bu geldi dedi karar verdim ben pembe krem yapcam dedim neyse yapsin kahve kreme döndüm bende ona görede dekor falan aldim bunada dedimki ablacim ben kahve krem yapcam lütfen sn baska renk yap ayni olmasin buda,dediki ay yok ben istemem zatn sonra gitmis kahve krem almis

haklisin canimda bak ilk ucuk pembe ile acik krem yapcakdim hayallerimi anlatmisdim birkere sonra bu geldi dedi karar verdim ben pembe krem yapcam dedim neyse yapsin kahve kreme döndüm bende ona görede dekor falan aldim bunada dedimki ablacim ben kahve krem yapcam lütfen sn baska renk yap ayni olmasin buda,dediki ay yok ben istemem zatn sonra gitmis kahve krem almis

bende gider yapmak istediğimin tam zıddını söylerdim siyah beyaza döncem ablam derdim alırdı siyahları ben takılırdım pembiş pembiş yaşasın kötülük:23:

ayni renk olsa ne olur olmasa ne olur neden bu kadar abartiyorsunuz ki sizde kahre krem yapin oda yapsin ne olacak sanki anlamiyorum bu sadece bende olsun baskasinda olmasin dusuncesini :26::26::26::26:

ayni renk olsa ne olur olmasa ne olur neden bu kadar abartiyorsunuz ki sizde kahre krem yapin oda yapsin ne olacak sanki anlamiyorum bu sadece bende olsun baskasinda olmasin dusuncesini :26::26::26::26:

hayir canim yanlis düsünüyorsun kahve krem zaten herkeste var ben kimsede olmasin demiorum benim gicigima giden ben ondan bir ay sonra gecicem evime herkesede benden gördü aynisini yapti dicegini adim gibi biliyorum o yüzden istemiorum hem ayni binada oturuyor olcaz ben yukarda o asagiida millet asagi gtcek ayni yukari gelcek ayni

hayir canim yanlis düsünüyorsun kahve krem zaten herkeste var ben kimsede olmasin demiorum benim gicigima giden ben ondan bir ay sonra gecicem evime herkesede benden gördü aynisini yapti dicegini adim gibi biliyorum o yüzden istemiorum hem ayni binada oturuyor olcaz ben yukarda o asagiida millet asagi gtcek ayni yukari gelcek ayni

sizin hiç büyük bi derdinizolmadı herhalde....
2 elti ne kadar luzumsuz şeylerle ugrasiyorsunuz
ve daha ilginci bunları dert ediyorsun
varsin yapsın yahu bırak
dünya malı için bunca dertlenmeye deger mi?
bırak evine alacaği eşyanın rengini düşünmeyi, kafasını sokacak ev bulamayanlar var
kıskanclıktan uzaklaşip şükretmeyi deneseniz ne de güzel olur....

bazi insanlar oluyor ya bisey aldiginda aman kimsede olmasin sadece bende olsun diye dusunen ondan oyle dedim...senin biraz farkliymis eltinin agzi pek durmuyormus onsan rahatsiz olmussun...boswer kim ne derse desin canim sende bi kac dekorasyon yap herhalde ayni koltuklari almicaksiniz renk olarak ayni olacak onuda kimse farkezmez bile ayni sekilde duzmezsin evini guzel dekorlar uygularsin eltinin huyunu madem biliyordun keske fikirlerini soylemeseydin alana kadar bilmezdi sen pembe krem dediginde oda demis bende pembe krem alcam diye anlamissin ne oldugunu ikincide ayni hataya dusmeseydin siyah beyaz alcam falan diye atsaydin sonrada gider alirdin istedigin renkte onada sonra kararimi degistirdim derdin olup biterdi:23::23::23::23:

bazi insanlar oluyor ya bisey aldiginda aman kimsede olmasin sadece bende olsun diye dusunen ondan oyle dedim...senin biraz farkliymis eltinin agzi pek durmuyormus onsan rahatsiz olmussun...boswer kim ne derse desin canim sende bi kac dekorasyon yap herhalde ayni koltuklari almicaksiniz renk olarak ayni olacak onuda kimse farkezmez bile ayni sekilde duzmezsin evini guzel dekorlar uygularsin eltinin huyunu madem biliyordun keske fikirlerini soylemeseydin alana kadar bilmezdi sen pembe krem dediginde oda demis bende pembe krem alcam diye anlamissin ne oldugunu ikincide ayni hataya dusmeseydin siyah beyaz alcam falan diye atsaydin sonrada gider alirdin istedigin renkte onada sonra kararimi degistirdim derdin olup biterdi:23::23::23::23:

varsin yapsın yahu bırak
bırak evine alacaği eşyanın rengini düşünmeyi, kafasını sokacak ev bulamayanlar var

herkesin derdi kendine buyuk arkadasim nerden biliyorsun sukretmedigini...ALLAH EVI OLMAYANLARA YARDIMA MUHTAC INSANLARA YARDIM ETSIN...AMINN

evet canim hatayi herkesi kendim gibi bilmekde yapiyorum cevremdekiller hep kizarlar bana sevgi sen niye herkesi kendin gibi saniyosun sen daha cok aglarsin diyolar ama napim kötülük düsünmedigimden oluyor aklimca rica ettim o renkleri yapmasin diye ama nerde gitmis o renkleri secmis bende aradim tavrimi koydum bugune kadar hep icim icim agladim yaptilar ettiler sustum yinede iyilige gecmedi bende artik hosuma gitmeyenleri pat diye söylicem islerine geliyosa

ben sana katılıyorum canım yaa sende araştır daha fazla krem kahveyi napıcan gerçekten yaşlı gibi daha değişik tarz şeyler bul sonrada krem kahve çok karartıo odayı çok sıkıcı yaşlı evi gibi o yüzden yapmadım de hahaha yaşasın kötülük:1: artık almış yapamaz nasıl olsa özene özne anlat ve tasarla evini:64:

varsin yapsın yahu bırak

sükr etmemekle alakasi yok bu konunun biri gelip bana deseki sevgicim ben evimi bu renk yada söyle yapcam haberin olsun sende farkli renk düsün saygi duyarim o rengi yada o seyi secmem yani prensip ve görgü meselesi bu her insanin kendi fikirleri kendi hayalleri olmali olmayanlara aciyorum bu benim düsüncem ben herkese iyi niyetle yaklasdigim icin hep zarar gördüm artik hosuma gitmeyenleri söylicem niye hep ben alttan alcakmisimki? sükretmek cok ayri bir konu allaha sükür sükür etmeyi hic unutmuyorum tabiki evi olmayanlarda var onun bilincindeyiz zatn ama eyer elinde imkan varsa farkli seyler yapabilir insan

ben sana katılıyorum canım yaa sende araştır daha fazla krem kahveyi napıcan gerçekten yaşlı gibi daha değişik tarz şeyler bul sonrada krem kahve çok karartıo odayı çok sıkıcı yaşlı evi gibi o yüzden yapmadım de hahaha yaşasın kötülük:1: artık almış yapamaz nasıl olsa özene özne anlat ve tasarla evini:64:

haha süpersin canim iyi fikir valla bakim ozaman neyapcak gelsinde deyisdirsin bakim ay kötüye kötü olcan iyi olursan hep zarar görürsün

sen arkadaşın avukatı mısın?
bırak da o cevap versin

evet avukatiyim...boyle sacma yorum olmaz cunku yok baska derdinmi yok bilmem ne herkesin derdi kendine buyuk sizi rahatsiz eden nedir size kucuk bi dert olarak geldiyse okuma gec mecburmusun yorum yapmaya ayrica sadece dert degil fikir almak icinde acmis olabilir konuyu bilip bilmeden derdin bu mu sizede dert begendiremiyoruz...:kkk::kkk::kkk::kkk:

Back