Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee sonuc ne simdi![]()
Ben olsam sinirlenmezdim demek ki sizin zevkinize güveniyor, aynı renkler bile olsa siz daha farklı dekore edeceksiniz fark yine anlaşılacak niye moralinizi bazasınız ki.
demekii ğörgüsüz bir eltin varmış zevk hırsızıı kendii kişiliği tam oturmuş olsaa saygı duyarr başka renlkere yönelir alırrr
benim eltimde buna benzer yalaka yaşından büuyük takıp takıştırır bide benii takip ederrr geçende facemi resmini yolamış bizim görümcenin kızı evlenmişş di biz gidemedik miselemee yani.
aman gitmisde nolmus sanki amann sacma sapan insanlar iste ya isleri gücleri yok kiskanclik krizlerine giriyorlar
ayy samimi olcak yaa benden çok onlşarlaa ben mesafeliyim ooo içli dışlı evlenelide 1 yıl doldu düşün benim 5 yıl bitii resmiyiz obir yılda bütün süleseniee yalaka düğünlere tatilerde hep orda yaşından büyük abiye elbiselere giyer şaçları yaşına göre abartılı röfle sarı yanii kelimler kıfeteysizz:)
neden özür dileyeceksin ki boşver. onun kahverengi - bej tonlarında alması iyi olmuş çok kapıyor evi bence o tonlar. renkler zevkler tartışılmaz ama evini ferah tutucak gırla renk var. onlardan birini seçersin ya da gene kahve bej yaparsın daha güzel uydurursun
arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz![]()
Aman oda kahve kkrem yapmiyo bende vazgectim hevesimi kursagimda biraktilar artik hayallerimi yapacaklarimi söylemicemsende brseyını söleme olsun btsın
rengarenk yapacam deseydın oda öle yapardı sen gene kahverengı yapardın :)
ya cok ozur dıleyerek brsy dıcem ama art nıyetlıce deıl
ve yanlısda anlama
sence eltın senı kıskanıo olabılır ama
bunlar eften puften sebepler
onunda salonu aynı renk olsa ne olacakkı
bz kuzenımlen aynı zamnda elendık
carsıya mobılya ıcın cıktık moılyalarımızı aldık
aksamıda kuzenım geldı nısanlısıylan elınde kataloglan
bz bu takımı begendık dedi
aaaa ben aldım bugun onu dedım
renk desen tıpkısının aynısı aynı magazada
ve evlerımızde yakın olacktı