Eltim beni cildirtacak

eltimden özür dilemelimiyim?

• Hayir

OY: 38 79,2%
  • Evet

OY: 10 20,8%

• Ankete Katılan
    48
bundan sonra yapacaklarını kesinlikle söyleme eltine.sende görsün ilk.gördüğünde bile taklit ediyorsa yapacak bişey yok demekki hayal gücü az benden çalıyor garibim diycen:)

demekii ğörgüsüz bir eltin varmış zevk hırsızıı kendii kişiliği tam oturmuş olsaa saygı duyarr başka renlkere yönelir alırrr

benim eltimde buna benzer yalaka yaşından büuyük takıp takıştırır bide benii takip ederrr geçende facemi resmini yolamış bizim görümcenin kızı evlenmişş di biz gidemedik miselemee yani.

Ben olsam sinirlenmezdim demek ki sizin zevkinize güveniyor, aynı renkler bile olsa siz daha farklı dekore edeceksiniz fark yine anlaşılacak niye moralinizi bazasınız ki.

Ben olsam sinirlenmezdim demek ki sizin zevkinize güveniyor, aynı renkler bile olsa siz daha farklı dekore edeceksiniz fark yine anlaşılacak niye moralinizi bazasınız ki.

ama canim bir yönden cok iyi oldu ben ona cok yüz vermistim basima cikmisdi herseyimi taklit etmeye calisiyordu ki naparsa yapsin zevksiz bunu oda cok iyi biliyor uyduramiyor demode nekadar mobilya varsa gitmis almis gerci kendi zevki beni ilgilendirmez ama yinede insan sinir oluyor kendi düsüncen yokmu yaw ne istiyon sen benden simdi gitmis renkleri deyisdirmis baska renk almis bide daha yüz gözde olmuyorum sinir koydum yani iyi oldu bosverin

demekii ğörgüsüz bir eltin varmış zevk hırsızıı kendii kişiliği tam oturmuş olsaa saygı duyarr başka renlkere yönelir alırrr

benim eltimde buna benzer yalaka yaşından büuyük takıp takıştırır bide benii takip ederrr geçende facemi resmini yolamış bizim görümcenin kızı evlenmişş di biz gidemedik miselemee yani.

aman gitmisde nolmus sanki amann sacma sapan insanlar iste ya isleri gücleri yok kiskanclik krizlerine giriyorlar

aman gitmisde nolmus sanki amann sacma sapan insanlar iste ya isleri gücleri yok kiskanclik krizlerine giriyorlar

ayy samimi olcak yaa benden çok onlşarlaa ben mesafeliyim ooo içli dışlı evlenelide 1 yıl doldu düşün benim 5 yıl bitii resmiyiz obir yılda bütün süleseniee yalaka düğünlere tatilerde hep orda yaşından büyük abiye elbiselere giyer şaçları yaşına göre abartılı röfle sarı yanii kelimler kıfeteysizz:)

ayy samimi olcak yaa benden çok onlşarlaa ben mesafeliyim ooo içli dışlı evlenelide 1 yıl doldu düşün benim 5 yıl bitii resmiyiz obir yılda bütün süleseniee yalaka düğünlere tatilerde hep orda yaşından büyük abiye elbiselere giyer şaçları yaşına göre abartılı röfle sarı yanii kelimler kıfeteysizz:)

vallah canim iyi yapmissin mesafe koymakla ben sana örnek verim benim bir yengem dediki kaynanamla kalmak istemiyorum evini ayirdi diyer yengenmde hani iyi gelin ayaklarina yatmak icin gitti kaynanasini yanina aldi simdi bin pisman o mesafeli olan gelin tatillere gidiyor ailesiyle görüsüyor o yagci olan hicbisey yapamiyor o senin eltinde cok pisman olur yakinda simdi cicim aylari kendini iyi yapiyorum saniyordur

neden özür dileyeceksin ki boşver. onun kahverengi - bej tonlarında alması iyi olmuş çok kapıyor evi bence o tonlar. renkler zevkler tartışılmaz ama evini ferah tutucak gırla renk var. onlardan birini seçersin ya da gene kahve bej yaparsın daha güzel uydurursun

neden özür dileyeceksin ki boşver. onun kahverengi - bej tonlarında alması iyi olmuş çok kapıyor evi bence o tonlar. renkler zevkler tartışılmaz ama evini ferah tutucak gırla renk var. onlardan birini seçersin ya da gene kahve bej yaparsın daha güzel uydurursun

amann ben takmiyorum dahada o gitmis rengini deyistirmis bende fikrimi deyisdrdim siyah beyaz yapcam bir renk daha katcam ama emin deilim henüz hangi renk kirmizida gidip geliorum onaada söylemicem kahve rengi bekliolar benden simdi haha

sende brseyını söleme olsun btsın
rengarenk yapacam deseydın oda öle yapardı sen gene kahverengı yapardın :)

arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

bence büyütecek birşey yok ..siz şimdiden geçinemiyorsanız ohoooooo yandınız ilerde

allah aşkına dışarı çıkın bakın satılan mobilyaların yüzde 90 ı kahverengi krem zaten...türk halkının evide hep kahverengi olur..o yüzden anlam çıkarmak gereksiz bence..

ya cok ozur dıleyerek brsy dıcem ama art nıyetlıce deıl
ve yanlısda anlama
sence eltın senı kıskanıo olabılır ama
bunlar eften puften sebepler
onunda salonu aynı renk olsa ne olacakkı
bz kuzenımlen aynı zamnda elendık
carsıya mobılya ıcın cıktık moılyalarımızı aldık
aksamıda kuzenım geldı nısanlısıylan elınde kataloglan
bz bu takımı begendık dedi
aaaa ben aldım bugun onu dedım
renk desen tıpkısının aynısı aynı magazada
ve evlerımızde yakın olacktı
alabılırsın bem ıcın hc problem olmaz herkesın evı farklı dedım aldı
oda aynı takımı

ya cok ozur dıleyerek brsy dıcem ama art nıyetlıce deıl
ve yanlısda anlama
sence eltın senı kıskanıo olabılır ama
bunlar eften puften sebepler
onunda salonu aynı renk olsa ne olacakkı
bz kuzenımlen aynı zamnda elendık
carsıya mobılya ıcın cıktık moılyalarımızı aldık
aksamıda kuzenım geldı nısanlısıylan elınde kataloglan
bz bu takımı begendık dedi
aaaa ben aldım bugun onu dedım
renk desen tıpkısının aynısı aynı magazada
ve evlerımızde yakın olacktı
alabılırsın bem ıcın hc problem olmaz herkesın evı farklı dedım aldı
oda aynı takımı

canim sorun ayni renk deil sorun ne biliormusun her seferinde benim yapmayi düsündügüm seyleri uygulamaya calisiyo ben önce pembeli yapcakdim dedi ay ben pembe yapcam dedim neyse ya yapsin bosver snra kahve kreme döndüm eltimede dedimki bak ben kahve krem yapcam haberin olsun gitmis inada o renkleri bulmus bide gicik gicik ariyo dalga gecer gibi diyor kahve krem aliyorum sence baska ne renk katabilirim icine dedim ama ben yapcakdim o renk banane senin evinden dedi ayip yani insan en azindan gzelce derki ya sevgicim bunu buldum bide evlerimiz ayni binada karsilikli olcak bende ondan sonra ev dizcem ayni olsun istemiyorum haliyle

Back
X