• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim beni cildirtacak

eltimden özür dilemelimiyim?

• Hayir

OY: 38 79,2%
  • Evet

OY: 10 20,8%

• Ankete Katılan
    48
siz de degistirmeyin o da degistirmesin ne var ki ayni olsa?
ne var ki "o bana ozeniyor" dese?
siz de cevabinizi veremez misiniz?
sen baska renkler sec diye insanin evinin icine bile mudahele etmek bence cok ayip
gidipte ayni esyalardan almiycaksiniz ki
renk tonu ayni olsa ne olur olmasa ne olur
hos sizin buna da bi cevabiniz olucak ya!
ya zaten ben renge takilmiYorumki sorun onun beni arayip nispet yaparcasina kahve rengi yapcam falan demesi hem Sade bu konuda deIlki her konuda taklit etme huyu var bir insan bana diyosaki lütfen Yapma yapmam olur biter

haklisin canim ama nispet yapar gibi arayip ben o renkleri aliyorum demesi sonrada banane senin hayallerinden diyip kendini hakli cikarmaya calismasi zoruma gitti hemde cok zoruma gitti gercekden sadece bu konude deyilki her konuda taklit etme huyu var huyu kurusun

canim ben ilk etapta eltinin art niyet gudmedigini dusundum

sen tavirlarindan ne oldugunu anlarsin tabi. bu arada keske o seni aradiginda hayallerim falan yerine aaa al tabi zaten kac renk varki olsun deseydin

o once aldigi icin 1-0 one gectigini dusunecekti

bundan sonra sizinle ayni seyleri almaya kalktiginda fotokopim gibisin ama fotokopi gerceginden bulanik duruyor de gecsin...

Benim hayallerimi de çalıp hatta benden önce hayata geçiren çok olmuştur ama yapacak bir şey yok:)
Yapmak istediklerini bir daha anlatma hiçbir şey olmamış gibi istersen konuşmaya devam et ama sakın eltinden özür dileme.
Özür dileyince karşı taraf kendini göklere çıkarıyor ayrıca her olayda senin adım atmanı bekler oluruna bırak gitsin.

valla bence abartmışsınız baya... ne var ki bunda heryerde kahve ve krem mobilyalar var bu sene... anlamış değilim bu elti muhabbetlerini sonuçta art niyet gütse bile sizin bunu öle düşünmemeniz gerekiyor. dolayısıyla da ortada sorun kalmıyor. nacizane fikrim siz yanlış düşünüyorsunuz... iyi düşünün iyi olsun;)

ya zaten ben renge takilmiYorumki sorun onun beni arayip nispet yaparcasina kahve rengi yapcam falan demesi hem Sade bu konuda deIlki her konuda taklit etme huyu var bir insan bana diyosaki lütfen Yapma yapmam olur biter

Hah işte bak ne güzel dedin arkadaşım hani diyorsun ya bana yapma diyorsa yapmam diye

İşte o sensin, karşındaki ise eltin yani sen ayrı bir kişiliksin, eltin ayrı bir kişiliktir. Ne onun senin gibi olmasını bekle, ne de sen onun gibi olmaya özen. Herkesi huyuyla, suyuyla kişiliği ile kendimizden farklı bir insan olarak kabul edersek ortada sorun kalmaz, hiç bir şeyede takılmayız.

Mademki senin canını sıkıyor mesafe koyarsın, canını sıkacağı konularda yüz göz olmazsın olur biter.

Ayrıca, bu konuyuda bu kadar abartman hiç hoş değil sonuçta dünya malı yaa ikinizde de kahve-krem olsa ne olur, siyah-beyaz olsa ne olur dert görmemişsiniz dert arıyorsunuz.

Belki de sizden önce o da kafasında tasarladı fikrinizi söyleyince de direkt diyemedi ben de öyle istiyorum diye, olamaz mı? Zevk meselesi ayrıca , hem bu ara kahve-krem çok moda..
(Sibel Can'ın puantiye çok moda demesi gibi oldu biraz )

aynı rengi beğenmiş yapmak istemiş olması neden kırgınlık sebebi olsunki ben beyaz tshirt giyiyorum diye arkadaşıma giyme demem gibi bişey bu niye çünkü ben giyiyorum benim fikrim bence düşündüğünüz şey doğru değil mobilya modelinizi farklı seçersiniz halınızı farklı seçersiniz kremin kahvenin tonlamalarını farklı seçersiniz olur biter böyle taklit edilmekten hoşlanmıyorum diyosanız hiçbirşeyinizide söylemezsini olmaz mı :74: :71:

arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

sen en başta fikirlerini paylaşmakla hata yapmışsın. evine git istediğin şeyleri al ama eltine söyleme:)

Hayır ama kahve krem çok moda olabilir, öncesinde eltiside krem-kahve hayal etmiş olabilir ama arkadaş pembe yapıcam demiş, eltisi aa bende demiş..Arkadaş vazgeçtim krem - kahve yapıcam demiş eltisi gidip aynı renkleri seçmiş..

Burada bir terslik var :1:

Ben senin yerinde olsaydım mürdüm yada mor -beyaz renklerinin karışımını kullanırdım..

Siyah beyaz her yerde var çok alışıldık oldu artık ama mürdüm-beyaz çok şık duruyor..
Bir kaç örnek fotoğraf ekliyorum..Aklının bi köşesinde bulunsun, belki fikir verir..Mesela tv üniten varsa arkasını desenli duvar kağıdı yaptırabilirsin veya yatak odanda yatak başındaki duvarı..Çok şık olur bence..
$1_51201105251_22039.webp$3_51201105251_22039.webp$istikbal-regina-mutfak-modelleri.webp$marshall-murdum-serbeti-osmanli-renkleri-300x300.webp$lila-mor-yatak-odas%C4%B1.webp$mor-kose-takimi-mor-duvar-paneli.webp

Son düzenleme:
Bardağın dolu tarafına bakmak lazım bazen;
Zevklerini beğeniyor demek ki.Tabiki sürekli olduğunda sinir bozucu olabilir yine çoğunluğun dediği gibi en güzeli fikir paylaşmamak o halde.

Son düzenleme:
Hayır ama kahve krem çok moda olabilir, öncesinde eltiside krem-kahve hayal etmiş olabilir ama arkadaş pembe yapıcam demiş, eltisi aa bende demiş..Arkadaş vazgeçtim krem - kahve yapıcam demiş eltisi gidip aynı renkleri seçmiş..

Burada bir terslik var :1:

Ben senin yerinde olsaydım mürdüm yada mor -beyaz renklerinin karışımını kullanırdım..

Siyah beyaz her yerde var çok alışıldık oldu artık ama mürdüm-beyaz çok şık duruyor..
Bir kaç örnek fotoğraf ekliyorum..Aklının bi köşesinde bulunsun, belki fikir verir..Mesela tv üniten varsa arkasını desenli duvar kağıdı yaptırabilirsin veya yatak odanda yatak başındaki duvarı..Çok şık olur bence..
Eki Görüntüle 230956 Eki Görüntüle 230957 Eki Görüntüle 230958 Eki Görüntüle 230959 Eki Görüntüle 230961 Eki Görüntüle 230962
ayy cok saol canim resimler icin iyi bir fikir oldu

yaw ben sirf renkten dolayi takmiyorumki benim sinirime giden o benden ne rica ettiyse ben hep yaptim hep ondanda sadece bunu rica ettim ayni rengi yapmamasini, gelmis nispet yapar gibi ariyor birde yüzüme telefonu kapatiyor buda yetmezmis gibi banane senin hayallerinden diyor, hem bu ilk deyilki diyim tesadür önce pembeli istiyodum sonra bu dedi evi pembeli yapcam snra bende dedim neyse ya tamam o yapsin önemli deyil dedim kahve krem yapim dedim bu seferde bu fikrime sahip cikdi benim sinirlendigim konu bu ben ona fikirlerimi anlatmak icin söylemedim ne renk yapcagimi o yapmasin diye söyledim ama yapma dedim ya inadima yapti

arkadaslar kafayi yemek üzereyim eltim beni asiri kiskaniyor her yaptigimi taklit ediyor cok yüz göz olduk galiba yani ne istediyse yardimci oldum fikirler istedi verdim simdi ikimizde yeni ev düüzüyoruz ben demisdimki kahve rengi ile krem yapcam evimi haberin olsun sen baska renk yap buda gitmis kahve rengi krem mobilyalar almis banada söyledi tabi benim morelim cok bozuldu cünki bn ona göre tasarlamisdim herseyi aklima kücük capta seylerimide almisdim agladim sinirlendim sonra dedim ara söyle aradim verdigi cevap dahada cok morelimi bozdu neymis baana göre ayarliyamazmis neyi beyenirse onu alirmis ben alma demiyorumki ama okadarrr renk var bula bula benim istedigimimi buldun sinirlerimi bozdu vallah simdi gidip kaynanamlarida üstüme kiskirtir sevgi böyle böyle yapti diye ama siz söyleyin siz bu durumda napardiniz:47:

Niye eltinize bir renk kısıtlaması koymayı düşündünüz ve o da bunun aksini yapınca bu kadar helak ettiniz ki kendinizi?

Her iki davranışınız da bana oldukça gereksiz geldi, hele bunun için moral bozup ağlamanız, ikinci bir defa onu aramanız, kaynananızı size karşı kışkırtma ihtimalini düşünmeniz falan gerçekten tuhaf.

Ben olsam bu yaptıklarınızın hiç birini yapmazdım ve dolayısı ile böyle bir duruma da düşmezdim. Evinizi ne renk yapacağınızı onunla paylaşmak başka, sen başka renk yap demek başka. Böyle şeylerle yıpratmayın kendinizi, yeni evinizi düzmenin keyfini yaşamak varken ne gerek var tüm bunlara.

Niye eltinize bir renk kısıtlaması koymayı düşündünüz ve o da bunun aksini yapınca bu kadar helak ettiniz ki kendinizi?

Her iki davranışınız da bana oldukça gereksiz geldi, hele bunun için moral bozup ağlamanız, ikinci bir defa onu aramanız, kaynananızı size karşı kışkırtma ihtimalini düşünmeniz falan gerçekten tuhaf.

Ben olsam bu yaptıklarınızın hiç birini yapmazdım ve dolayısı ile böyle bir duruma da düşmezdim. Evinizi ne renk yapacağınızı onunla paylaşmak başka, sen başka renk yap demek başka. Böyle şeylerle yıpratmayın kendinizi, yeni evinizi düzmenin keyfini yaşamak varken ne gerek var tüm bunlara.

haklisin canim dogru söylüyorsun ama inanki bu sadece mobilyayla alakali bir durum deyil her konuda böyle yapiyor yanlis anlamayin ama benim nisanlimla iyi anlasmami bile kiskaniyor birkeresinde bana ne dedi biliormusun aman hicde dizinin dibinden ayrilmiyo nazarim deysinde ayrilsin sence bu cümle saglikli bir insanin kurabileceyi bir cümlemi bu olayda bardagi tasiran son damla oldu

neyi neden yaptığınız, ne amaçla söylediğiniz belli ama bu yine de böyle tiplere malzeme verir, siz hiç seslenmeden evinizi o renklerle yapsanız da bir aya kalmaz sizin evinizin kopyasıyla karşılaşırdınız, iyi olmuş onun önce yapması, siz şimdi daha şık yapın evinizi de görsün ;)

aklıma ablam geldi, onun da görümcesi ablamın yapıp ettiklerine o kadar takılıyor ki, ablamın aldığı pardesünün aynısını o da almış, sonra ablam pardesünün düğmelerini değiştirdi hem görüntü hem kullanışlılık açısından ve değiştirirken dedi ki "gör bak aynısını o da yapmak isteyecek, üstelik düğme bile dikemez bir de benim dikmemi isteyecek" birebir aynısı olmuş :9: Hayır görümcesi bi de evli barklı kadın, düğme dikemeden nasıl yaşıyor onu geçtim, hala başkasının yaptığını taklit ediyor... ne ilginç insanlar var ya..

haklisin canim dogru söylüyorsun ama inanki bu sadece mobilyayla alakali bir durum deyil her konuda böyle yapiyor yanlis anlamayin ama benim nisanlimla iyi anlasmami bile kiskaniyor birkeresinde bana ne dedi biliormusun aman hicde dizinin dibinden ayrilmiyo nazarim deysinde ayrilsin sence bu cümle saglikli bir insanin kurabileceyi bir cümlemi bu olayda bardagi tasiran son damla oldu

yuhhh diyorum :53:

O zaman bu eltiyle mümkün olduğu kadar az görüşüp, sadece havadan sudan bahsedin. Ayrıca, gerek eşiniz gerekse de eşinizin ailesinden herhangi biri ile eltiniz hakkında iyi veya kötü bir muhabette girmeyin. Başkalarınızın eltinizle ilgili dedikodu yapmasına fırsat vermeyin. Yani özetle, merhaba, merhaba bir dialoğunuz olmasına gayret edin.

yaaa duyda inanma vallah bende sok oluyorum ama hergn biraz daha sasiriyorum, hep sustum hep sineye cektim dedim bosver sevgi sus alttan al ama olmuyorki git gide tepeme cikmaya basladi inanilmaz bisey oldu ya bardakda tasti sesimi cikardim engel olamadim kendime yengemin bir lafi vardir kötü olmadan iyi olunmuyor, sen iyi davrandikca sonunda zaten en kötüsü sen cikiyosun en iyisi hosuna gitmeyen bisey varsa direkt söyle

bence diger elti haklı.ne renk isterse alır.bana eltim gelse yok sunu alma ben alcam,yok bunu alma ben alcam ben ne hosuma giderse onu alırım,sana fikrini sordugumu hatırlamıyorum derim valla.sanane ya ne renk alırsa alır.sen nası olur da bu rengi alma sunu al diyebilirsin ne sacma sey.sonra da eltin seni kıskandı mı oluyo hahahaaa:)

O zaman bu eltiyle mümkün olduğu kadar az görüşüp, sadece havadan sudan bahsedin. Ayrıca, gerek eşiniz gerekse de eşinizin ailesinden herhangi biri ile eltiniz hakkında iyi veya kötü bir muhabette girmeyin. Başkalarınızın eltinizle ilgili dedikodu yapmasına fırsat vermeyin. Yani özetle, merhaba, merhaba bir dialoğunuz olmasına gayret edin.
pardon canim anlamadim simdi ben eltimlemi dedikodu yapmim yoksa baskalariyla eltim hakkindami konusmim yada kolayi hicbirini yapmim :d

Back
X