eltim benimle yarış icerisinde sanki..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Tr den esimin anneannesi geldi 3 ayligina, gectigimiz haftalardada fenalasti hastaneye kaldirildi. Asthma var kendisinde. Bir haftadir hastanede, bende eltimde kv ile yazisip durumundan haberdar oluyoruz. Eslerimizde tabi. Evelki gun ziyaretine gittik esimle hastaneye ufak tefek gecmis olsun icim biseyler goturdum. Kreker biskuvi gibi, havlu fln. Bir haftadir gitmiyordu. Ne hikmetse dun o gitmis yemekler yapmis fln. Daha once niye akil edemediyse. Sirf bundan degil yani, ben kv gilde herzaman mutfakta yardim ederim, mutfak isler iste. Ben yaptikca o daha cok yapiyor. Hic oturasi yok. Allah Allah hani ben nerdeyse 10 yillik evliyim ve hep boyleydim. Yani o yapiyor diye ben daha cok yapmiyom. Kendisi 3-4 senelik evli. Eltimi sevmem bunu saklamam. Ama kv gilde bazen denk geliyoruz, onu bile istemiyorum ama yapcak bise yok. Ben insanlarin boyle fena degiacegini hic dusunemezdim. Bekarken hergun yazisirdik saatlerce, ozmnlar iyidimde simdi mi kotu olduk. Eltimin kiz kardesinide tanirim, iyidik. Oda dogru duzgun yazmaz oldu. Nerdeyse hic yani. Kiz kardesiyle ayni koydeeyiz, ve cocuklarimiz ayni krese gidiyor. Anca oralarda denk gelirsek gorusuyoz. Ne tuhaf hayat..

ben sizden yana bir fesatlık gördüm kusura bakmayın ama eltiniz değilde siz onu çekemiyorsunuz belli
Ya cekemeseydim onlari bastan ben niye tanisirayim ki. Eltimle kaynimi yani. Daha coook anlatilcak seyler varda. Anca bkdr

Eltiye sinir olmak icin zorlamissiniz bence. Sagolsun akil etmis yemek goturmus. Kraker biskuviden daha mantikli.
Buyuk anneanne 80 kusur yasinda ozel yemek plani var, herseyi yiyemez. Kuru seyler yemesi tavsiye edilmis bu sürecte.

ne yaparsa yapsin size ne? ister yemek getirir ister getirmez. ister 24 saat bulasik yikar kvdebiz evinde ister yikamaz. size ne!

ne yaparsa yapsin size ne? ister yemek getirir ister getirmez. ister 24 saat bulasik yikar kvdebiz evinde ister yikamaz. size ne!

:) valla eltim yapsin isleri. Ben otururum hazir o yapiyor diye. :)) hic yarisa giremem.
Baktim eltim is yapiyor (yarisir gibi olduğunu hissetsem) ben gider otururum :) ama yardim amacli olduysa beraner yapariz. Belki eltinde oyle yapiyor?

Sen mutfakta is yapiyorsu oda oturmamak icin yani ban o is yapiyor bu oturuyor demesinler diye yada kadin mutfakta is yapiyor bende yardim edeyim diye düşünüyor olmasin?

Sadece verdiginiz bu 2 ornekten çıkarak kiskaniyor (yarışıyor) diyemeyiz. Daha emin keskin ornekler varsa ozaman daha net yorumlar gelir.

ben sızı haksız gordum
yemek yapmıs goturmus nıye yarıs ıcınde olsun bıde evlılık yıllarınızı kıyaslamıssınız
en cok hangı eltı sevılıyor sız onu dıyın bana bı

Abuu herkes kızın ustune gitmiş ama baska ornekler olup olmadigini bilmiyoruz.
Belki daha cok ornekleri vardir sadece 2 ornek vermis arkadas buna bakarak ne yarisiyor nede yarismiyor diyemeyiz. Kendi adima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…