- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
Ben bir yarış pisti göremedim.Tr den esimin anneannesi geldi 3 ayligina, gectigimiz haftalardada fenalasti hastaneye kaldirildi. Asthma var kendisinde. Bir haftadir hastanede, bende eltimde kv ile yazisip durumundan haberdar oluyoruz. Eslerimizde tabi. Evelki gun ziyaretine gittik esimle hastaneye ufak tefek gecmis olsun icim biseyler goturdum. Kreker biskuvi gibi, havlu fln. Bir haftadir gitmiyordu. Ne hikmetse dun o gitmis yemekler yapmis fln. Daha once niye akil edemediyse. Sirf bundan degil yani, ben kv gilde herzaman mutfakta yardim ederim, mutfak isler iste. Ben yaptikca o daha cok yapiyor. Hic oturasi yok. Allah Allah hani ben nerdeyse 10 yillik evliyim ve hep boyleydim. Yani o yapiyor diye ben daha cok yapmiyom. Kendisi 3-4 senelik evli. Eltimi sevmem bunu saklamam. Ama kv gilde bazen denk geliyoruz, onu bile istemiyorum ama yapcak bise yok. Ben insanlarin boyle fena degiacegini hic dusunemezdim. Bekarken hergun yazisirdik saatlerce, ozmnlar iyidimde simdi mi kotu olduk. Eltimin kiz kardesinide tanirim, iyidik. Oda dogru duzgun yazmaz oldu. Nerdeyse hic yani. Kiz kardesiyle ayni koydeeyiz, ve cocuklarimiz ayni krese gidiyor. Anca oralarda denk gelirsek gorusuyoz. Ne tuhaf hayat..
yazık kıza ortada hiç bir şey yok ablukaya almışsınız açığını bekliyorsunuz.bunun cezasını çekersinizTr den esimin anneannesi geldi 3 ayligina, gectigimiz haftalardada fenalasti hastaneye kaldirildi. Asthma var kendisinde. Bir haftadir hastanede, bende eltimde kv ile yazisip durumundan haberdar oluyoruz. Eslerimizde tabi. Evelki gun ziyaretine gittik esimle hastaneye ufak tefek gecmis olsun icim biseyler goturdum. Kreker biskuvi gibi, havlu fln. Bir haftadir gitmiyordu. Ne hikmetse dun o gitmis yemekler yapmis fln. Daha once niye akil edemediyse. Sirf bundan degil yani, ben kv gilde herzaman mutfakta yardim ederim, mutfak isler iste. Ben yaptikca o daha cok yapiyor. Hic oturasi yok. Allah Allah hani ben nerdeyse 10 yillik evliyim ve hep boyleydim. Yani o yapiyor diye ben daha cok yapmiyom. Kendisi 3-4 senelik evli. Eltimi sevmem bunu saklamam. Ama kv gilde bazen denk geliyoruz, onu bile istemiyorum ama yapcak bise yok. Ben insanlarin boyle fena degiacegini hic dusunemezdim. Bekarken hergun yazisirdik saatlerce, ozmnlar iyidimde simdi mi kotu olduk. Eltimin kiz kardesinide tanirim, iyidik. Oda dogru duzgun yazmaz oldu. Nerdeyse hic yani. Kiz kardesiyle ayni koydeeyiz, ve cocuklarimiz ayni krese gidiyor. Anca oralarda denk gelirsek gorusuyoz. Ne tuhaf hayat..
En cok agir gelen suydu, benik kiz kardesimi hic tanimadigi halde. Kendi kendine kurgu yapmis yada biriler doldirmis. Neymis kiz kardesim ondan once kaynimla birseyi olmus fln filan. Kv kiz kardesim hakkinda ates puskurmus. Nefret ediyomus kiz kardesimden olmayan birswyden dolayi. Hayatinda hic gormwdigi kiz kardesimden gicik oluyomus. Hem oyle bise olsa, kendisinden once kimle konusmus kimle tanismis onu ne ilgilendirir. Ne bekliyordu acba, hic kimseyle gorusmemis bir damat adayi mi. Kendisi kac kisiyle gorustu halbuki.Üzgünüm ama ilk iki sebepte de sonra yazdığında da haklı değilsin... Sen bu kadına söylemediğin bi sebepten ayar olmuşsun ne yapsa gözüne batıyor.. Ve sen bu sebebi bize yazmazsan bu yazdıklarına seni değil onu haklı bulurum... Şu durumda ondan gıcık alma sebebine de haklı olduğundan şüpheliyim... Çünkü bana sen onu kıskanıp çekemiyon gibi geldi
dertsiz basina dert arama. sevmek zorunda degilsin eltini. denk gelincede hal hareketlerine dikkat etmek zorudada degilsin. o seninle yaris icernde degil sana öyle geliyor gicik kaptin icinEn cok agir gelen suydu, benik kiz kardesimi hic tanimadigi halde. Kendi kendine kurgu yapmis yada biriler doldirmis. Neymis kiz kardesim ondan once kaynimla birseyi olmus fln filan. Kv kiz kardesim hakkinda ates puskurmus. Nefret ediyomus kiz kardesimden olmayan birswyden dolayi. Hayatinda hic gormwdigi kiz kardesimden gicik oluyomus. Hem oyle bise olsa, kendisinden once kimle konusmus kimle tanismis onu ne ilgilendirir. Ne bekliyordu acba, hic kimseyle gorusmemis bir damat adayi mi. Kendisi kac kisiyle gorustu halbuki.
Cevapladigim bazi seyleri okuyun!!Amaan, elti hanım ziyarete gitmese "şuna bakın, ziyarete bile gitmiyor" diyecektiniz, eli boş gitse, "eli boş mu gidilir" diyecektiniz, sizin gibi kuru şeyler götürse "bu elti ne yapmaya çalışıyor şimdi, ben zaten götürmüştüm, bana bişe mi ima ediyor" vs diyecektiniz. Yani size konuşmak olsun da, diyecektiniz de diyecektiniz... Sizin gibi insanlar böyledir çünkü. Size yapılan yanlış yok, laf atma olsun, huzur bozma olsun. Siz karşı tarafı çekemediğiniz için, size hiç ucu dokunmayan meselelerde bile kendinize pay çıkarıp, laf edecek bir şeyler ararsınız. Durdunuz durdunuz da eltiniz yemek yapıp hasta ziyaretine gitti diye mi taktınız? İyi de bundan size ne? Sizde bir şeylerin kıskançlığı var belli ki. Bence kendi hayatınıza bakın, kendinize eltinizden başka iş bulun. O zaman sorun kalmaz. Yok illa eltiyle uğraşıcam diyorsanız da bu konu tutmamış, açık aramaya, laf etmeye devam.
Yazdigimi okumadiniz glba, eltiniz kiz kardesiniz hakkinda o... Dese, daha baskalarini demiyom bile. Kafasindan uydurmus neymis kiz kardesim ondan once kaynimla gorusmus. Boyle bise yok halbuki. Ozmn gorustugu obur kizlarida taksin kafaya, niye ozelikle benim kiz kardesim.dertsiz basina dert arama. sevmek zorunda degilsin eltini. denk gelincede hal hareketlerine dikkat etmek zorudada degilsin. o seninle yaris icernde degil sana öyle geliyor gicik kaptin icin
okudum ama ben olsam yinede takmazdim ne uydurursa uYdrsunYazdigimi okumadiniz glba, eltiniz kiz kardesiniz hakkinda o... Dese, daha baskalarini demiyom bile. Kafasindan uydurmus neymis kiz kardesim ondan once kaynimla gorusmus. Boyle bise yok halbuki. Ozmn gorustugu obur kizlarida taksin kafaya, niye ozelikle benim kiz kardesim.
Ben ztn gidipte sen kimsin ki kardesim hakkinda oyle diyosun demedim, kv hatri icin. Cunku gercekten kv seviyorum. O yuzden kiz krdesime o...pu lafini yuttum. Ama hazmedemedimokudum ama ben olsam yinede takmazdim ne uydurursa uYdrsun
ben olsam sorarim . böyle böyle demisin derdin nedir diye acik acik sorarim.Ben ztn gidipte sen kimsin ki kardesim hakkinda oyle diyosun demedim, kv hatri icin. Cunku gercekten kv seviyorum. O yuzden kiz krdesime o...pu lafini yuttum. Ama hazmedemedim
Olay buyumesin, buyurse annemde duyardi cunku ve cok uzulurdu. Kalp hastasi ztn ve eltim kendini hakli bulacakti adim gibi eminim bundan.ben olsam sorarim . böyle böyle demisin derdin nedir diye acik acik sorarim.
Agzindan kacirdi farkinda olmadan, cok pisman oldu. Ben zorlayinca mecbur kaldi.kvdeninkide yanlis niye sana eltinin dedigini yetistiriyor.... !!!! madem bukadar rahatsizsin yüzüne söyle kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?