eltim benimle yarış icerisinde sanki..

Kendisini sevmediğini saklamıyorsunuz eltinde salak değilse sizin onu sevmediğinizi biliyor eee ne diye bu iki abla kardeş arasınlarki sizi..bence sizde bi anormallik çekememezlik var eltiniz gayet normal, o değil siz onu kıskanıyorsunuz
Kv evinde bile denk gelmek canınızı sıkıyorsa gitmeyiverin olsun bitsin eltinizde sizi görmeye can atmıyordur emin olun

ha ha konu başlığına cevap;

eltilik demek zaten yarış demektir
çok büyütmemek lazım bu tarz küçük şeyleri.

hani bariz kötü niyet olsa dert edinin de bu tarz ufak tefek şeyler, ki ben de size nispet olsun diye olduğunu düşünmüyorum, öyle bile olsa çok da dert edilecek bir mevzu değil.
gayet de hoş bir rekabet örneği olur :) fairplay varsa sorun olmamalı

Ben bir yarış pisti göremedim.

yazık kıza ortada hiç bir şey yok ablukaya almışsınız açığını bekliyorsunuz.bunun cezasını çekersiniz

Üzgünüm ama ilk iki sebepte de sonra yazdığında da haklı değilsin... Sen bu kadına söylemediğin bi sebepten ayar olmuşsun ne yapsa gözüne batıyor.. Ve sen bu sebebi bize yazmazsan bu yazdıklarına seni değil onu haklı bulurum... Şu durumda ondan gıcık alma sebebine de haklı olduğundan şüpheliyim... Çünkü bana sen onu kıskanıp çekemiyon gibi geldi

Tesaduflerı kendınıze mal etmeniz cok manasız.. Sureklı hareketlerını ırdelemenız gosterir ki Tuhaflık sizde..

En cok agir gelen suydu, benik kiz kardesimi hic tanimadigi halde. Kendi kendine kurgu yapmis yada biriler doldirmis. Neymis kiz kardesim ondan once kaynimla birseyi olmus fln filan. Kv kiz kardesim hakkinda ates puskurmus. Nefret ediyomus kiz kardesimden olmayan birswyden dolayi. Hayatinda hic gormwdigi kiz kardesimden gicik oluyomus. Hem oyle bise olsa, kendisinden once kimle konusmus kimle tanismis onu ne ilgilendirir. Ne bekliyordu acba, hic kimseyle gorusmemis bir damat adayi mi. Kendisi kac kisiyle gorustu halbuki.

dertsiz basina dert arama. sevmek zorunda degilsin eltini. denk gelincede hal hareketlerine dikkat etmek zorudada degilsin. o seninle yaris icernde degil sana öyle geliyor gicik kaptin icin

Cevapladigim bazi seyleri okuyun!!

Şuan bende gelinim eşimin teyzelerinn yanına gidince ben de mutfağa giriyorum illaki girilir yardım edilir bence siz anlatmak istediğiniz şey tam anlatamamışsınız

dertsiz basina dert arama. sevmek zorunda degilsin eltini. denk gelincede hal hareketlerine dikkat etmek zorudada degilsin. o seninle yaris icernde degil sana öyle geliyor gicik kaptin icin
Yazdigimi okumadiniz glba, eltiniz kiz kardesiniz hakkinda o... Dese, daha baskalarini demiyom bile. Kafasindan uydurmus neymis kiz kardesim ondan once kaynimla gorusmus. Boyle bise yok halbuki. Ozmn gorustugu obur kizlarida taksin kafaya, niye ozelikle benim kiz kardesim.

Bu isler hassas isler bosverin kime nekadar aciyolar veya seviyorlar. Kendinize odaklanin gerektigi yerde gerektigi kadar davranin. Belki eltiniz siz yapmadan akil edemiyodur bazilari oyledir. Iliskilerde kucuk konulari bosvermezseniz en az karsi taraf kadar sizde uzulursunuz.

okudum ama ben olsam yinede takmazdim ne uydurursa uYdrsun

okudum ama ben olsam yinede takmazdim ne uydurursa uYdrsun
Ben ztn gidipte sen kimsin ki kardesim hakkinda oyle diyosun demedim, kv hatri icin. Cunku gercekten kv seviyorum. O yuzden kiz krdesime o...pu lafini yuttum. Ama hazmedemedim

Ben ztn gidipte sen kimsin ki kardesim hakkinda oyle diyosun demedim, kv hatri icin. Cunku gercekten kv seviyorum. O yuzden kiz krdesime o...pu lafini yuttum. Ama hazmedemedim
ben olsam sorarim . böyle böyle demisin derdin nedir diye acik acik sorarim.

kvdeninkide yanlis niye sana eltinin dedigini yetistiriyor.... !!!! madem bukadar rahatsizsin yüzüne söyle kurtul

Bütün cevapları okudum sonuna kadar siz haksizsiniz kusura bakmayin. Ayrıca kız kardeşiniz olayını direk ondan duymamissiniz bilemezsiniz neyin ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…