eltim benimle yarış icerisinde sanki..

Valla okdr cok ki nerden basliyim bilmiyom ki. Eskiden onlar okdr cok gitmezdi kv gile mesela. Biz nerdeyse her hafta sonu ordayiz. Onlarda hafta sonlari gelir, hafta ici gittigi zmnlar bile olur. Onceden nerdeyse hiic. Kv yaranma cabasinda sanki bide, kaynimla sorunlular cok kavgabederler, acindiriyoda biraz kendini. Herseyi hmn pat cat anlatir olanlari. Kv aciyor tabi. Misal uc sene once kizim ölumlerden dondu buyuk bir ameliyat gecirdi. Bende yeni dogum yaptim bebegim bir hafta on gunluk. Kv kizimin yaninda kaldi nerdeyse bir ay. O bakimiyla ilgilendi. Bi seferinde kv arayip terminim var ogluma bakabilirmisin dedi kv tsbi yok demez. Bu nasil bir bencillik. Benim kizim caniyla ugarisken yaptigi is mi? Kendi annesi ablasi var halbuki orayada birakabilirdi. Neymis onlarda durmuyomus. Cokta onemli bir termin degildi, iptal edebilirdi. Ama olur mu bencillik hat safada.

Anliyorum.
Durduk yere yarisiyor demezsiniz yani...

Bosver takma kafana.

ben bi sorun gormedim kuçuk eltide:)
onun yerinde olsam aynisini yapardim
simdi sen gitmisin o gitmese olmaz kv lafini eder mecbur gidecek
e mutfakda yardim ediyorken buyuk gelin çalisip kuçuk otursa onada gelemez bizim kvler
kiz yazik kendini mecbur hissediyor olmali

bencede ayni anda kv dede denk gelmemeye çalisin siz
tanistirma olayida nasip kismet :)
sen olmasan da onlar yine bi sekilde tanisirdi tasalnma sen :))

Anliyorum.
Durduk yere yarisiyor demezsiniz yani...

Bosver takma kafana.
Ben evimde esimle olan kavgami ne annemlere ne kv gile kesinlikle anlatmam. Niye durduk yere uzulsunler bizim yuzumuzden diye. Ama yok eltim herseyi anlatir, aglar zirlar. Oylesi mi daha iyi anlayamadim ki. Eltim bi okdrda hosgoru goruyor. Kv kp beni cok seviyolar bundan hiic suphem yok. Ama ondaki artik yazik bunlara aman tek kavga etmesinler boyle poh pohlaniyor. Vay arkadas bu dunyada insana kotu davrancan degerli olcan.

Yok kv cok skr oyle dusuncek biri degil. Tanistirmaya gelincede, Allaha skr kader ve kazaya inan insanim. O yuzden bunu hic onlara benim sayemde evlendiniz, yada bem olmasam evde kalirdiniz gibi aptalca sozler etmedim. Allah beni vesile kildi ve tanistirdim, bkdr.

ilk yazinizda konusunu açmisiniz ama sevmeme sebeblerini yazraken falan
bilinç altinda vardir biseyler belki :)
ikinizide tanimam etmem
sizin yazdiklariniza gore disardan bakinca boyle bi tablo var sadece onu demek istedim

Aklını kullan bırak yapsın elti sende al çayını kahveni otur köşeye Ohh miss :)
Şaka bi tarafa kıskançlık eltiler arasında mutlaka vardır ama sen büyük gelin olarak daha ağır olmalısın. Belliki seni örnek alıyor peşinden geliyor

ilk yazinizda konusunu açmisiniz ama sevmeme sebeblerini yazraken falan
bilinç altinda vardir biseyler belki :)
ikinizide tanimam etmem
sizin yazdiklariniza gore disardan bakinca boyle bi tablo var sadece onu demek istedim
Sevmemem baska seylerden dolayi, uzun hikaye

Ne güzel yapiyom us işleri işte.
Bu nedenden bi insana gicik olunur mu
Sevilir öyle elti:)
Rekabet ortamı iyidir yarın siz ne yapıyosunuz mantı nasıl?

Benimde eltim var. Ve ewet benden sonra geldi. Her ailenin bazi kurallari rituelleri kabul gören seyleri vardir. Ben biliyorum o bilmiyor diyelim. Size bakip ogrenmeye calisiyor olamaz mi?
Benim eltimden yana sorunum yokta sagolsun esi yani kaynim benim eksik ne hareketim varsa ona ogretmeye çalışır mesela. Gorumcemler kiyaslar bizi surekli falan... napalim yani onlar böyle diye bende onun hakkinda ortada bir neden yokken sizin gibi kotumu dusuneyim.
Niyet okumak kötü birsey. Bilirsinjz. Sadece bu durumlar varsa niyetini okuyup gunaha girmeyin derim ben...

igneyi baskalarina batirirken hic cuvaldizi da kendinize batirmayi dusundunuz mu?
diger butun konularinizda surekli bir elstiri soz konusu. hayir farkinda olmadiginiz sey, sizin de elestirdiginiz kulturden cok da ayri gayri olmadiginiz.
benim de bir eltim var, kendisi ile ilgili sebeplerden degil; ben esimin ailesi ile gorusmedigim icin kendisi ile bir iletisimimiz yok.
ben 2 universite okudum, istanbul'un kalbur ustu bir semtinde dogup buyudum; kendisi lise mezunu tasradan gelmis. hakir mi goreyim simdi? yahut ben bir sey yaptigimda (hani diyelim esimin ailesi ile gorusuyor olsaydim) o kiz da benimle yaris icinde mi diyeydi?
yapmayin lutfen, cok bos dusunceler bunlar.

Utanmasanız neredeyse ''ben evliyim ya kıskandı beni o da evlendi'' diyeceksiniz. Bu yaptıkları yarış hali değil, bildiğin hiç çekemiyorsunuz eltinizi, sevmemezlik değil bu.

Amaan, elti hanım ziyarete gitmese "şuna bakın, ziyarete bile gitmiyor" diyecektiniz, eli boş gitse, "eli boş mu gidilir" diyecektiniz, sizin gibi kuru şeyler götürse "bu elti ne yapmaya çalışıyor şimdi, ben zaten götürmüştüm, bana bişe mi ima ediyor" vs diyecektiniz. Yani size konuşmak olsun da, diyecektiniz de diyecektiniz... Sizin gibi insanlar böyledir çünkü. Size yapılan yanlış yok, laf atma olsun, huzur bozma olsun. Siz karşı tarafı çekemediğiniz için, size hiç ucu dokunmayan meselelerde bile kendinize pay çıkarıp, laf edecek bir şeyler ararsınız. Durdunuz durdunuz da eltiniz yemek yapıp hasta ziyaretine gitti diye mi taktınız? İyi de bundan size ne? Sizde bir şeylerin kıskançlığı var belli ki. Bence kendi hayatınıza bakın, kendinize eltinizden başka iş bulun. O zaman sorun kalmaz. Yok illa eltiyle uğraşıcam diyorsanız da bu konu tutmamış, açık aramaya, laf etmeye devam.

sevdeeee

Bu nasıl konu?
Eltiniz iş yapmayıp siz iş yaparken ayağını uzatıp otursaydı da bunu yazacaktınız muhtemelen. Sevmiyorsunuz diye kadın ne yapsa batıyor olay o, niye kıskansın sizi, bunlardan nasıl bu sonuca vardınız?

Kadın belki siz hiç oturmuyorsunuz diye oturacağı varsa da oturamıyor. Sıkıntılarını kvnize anlatması da sizi ne ilgilendirir, onu da bilmiyorum. Kendi özeli ister yayar anlatır ister saklar. Siz kraker bisküvi götürmüşsünüz de o yemek yapmış neden önce akıl etmemişmiş.. E ne var belki eksiğini siz yapınca gördü düzeltti kendince. Size neden dokunuyor bu inanın hiç anlayamadım. Ayrıca ortada bir hasta var, onun bakımına destek olmayı ya da ziyaret etmeyi sonunda akıl etti diye sevinir normalde insan, siz işin hiç o tarafında değilsiniz.

Ortada kadının yaptığı kötü bir şey yok. Anneanne hastanede, hasta, yaşlı, eşinizin de canından can gidiyor şu an muhtemelen, sizin dertlendiğiniz şeylere bakın

Son düzenleme:
Belki de hep eltim yapmasın biraz da ben yapıyım diye çabalıyodur.aranızda bi sorun varmış ya da yarış varmış gibi gelmedi bana pek.sorun yaratmak için çabalamayın.ben ev işlerinde pek girişken değilimdir düşünceli de davranmam ama eltilerim yaparken benim oturmam hoş olmadığı için bende kalkar yaparım onlar bütün işi biz yapıyoruz kafein oturuyo bi kez de o yapsa demesinler kırılmasınlar diye.örnek de alıyorum onların davranışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…