Valla okdr cok ki nerden basliyim bilmiyom ki. Eskiden onlar okdr cok gitmezdi kv gile mesela. Biz nerdeyse her hafta sonu ordayiz. Onlarda hafta sonlari gelir, hafta ici gittigi zmnlar bile olur. Onceden nerdeyse hiic. Kv yaranma cabasinda sanki bide, kaynimla sorunlular cok kavgabederler, acindiriyoda biraz kendini. Herseyi hmn pat cat anlatir olanlari. Kv aciyor tabi. Misal uc sene once kizim ölumlerden dondu buyuk bir ameliyat gecirdi. Bende yeni dogum yaptim bebegim bir hafta on gunluk. Kv kizimin yaninda kaldi nerdeyse bir ay. O bakimiyla ilgilendi. Bi seferinde kv arayip terminim var ogluma bakabilirmisin dedi kv tsbi yok demez. Bu nasil bir bencillik. Benim kizim caniyla ugarisken yaptigi is mi? Kendi annesi ablasi var halbuki orayada birakabilirdi. Neymis onlarda durmuyomus. Cokta onemli bir termin degildi, iptal edebilirdi. Ama olur mu bencillik hat safada.:) valla eltim yapsin isleri. Ben otururum hazir o yapiyor diye. :)) hic yarisa giremem.
Baktim eltim is yapiyor (yarisir gibi olduğunu hissetsem) ben gider otururum :) ama yardim amacli olduysa beraner yapariz. Belki eltinde oyle yapiyor?
Sen mutfakta is yapiyorsu oda oturmamak icin yani ban o is yapiyor bu oturuyor demesinler diye yada kadin mutfakta is yapiyor bende yardim edeyim diye düşünüyor olmasin?
Sadece verdiginiz bu 2 ornekten çıkarak kiskaniyor (yarışıyor) diyemeyiz. Daha emin keskin ornekler varsa ozaman daha net yorumlar gelir.
Anliyorum.Valla okdr cok ki nerden basliyim bilmiyom ki. Eskiden onlar okdr cok gitmezdi kv gile mesela. Biz nerdeyse her hafta sonu ordayiz. Onlarda hafta sonlari gelir, hafta ici gittigi zmnlar bile olur. Onceden nerdeyse hiic. Kv yaranma cabasinda sanki bide, kaynimla sorunlular cok kavgabederler, acindiriyoda biraz kendini. Herseyi hmn pat cat anlatir olanlari. Kv aciyor tabi. Misal uc sene once kizim ölumlerden dondu buyuk bir ameliyat gecirdi. Bende yeni dogum yaptim bebegim bir hafta on gunluk. Kv kizimin yaninda kaldi nerdeyse bir ay. O bakimiyla ilgilendi. Bi seferinde kv arayip terminim var ogluma bakabilirmisin dedi kv tsbi yok demez. Bu nasil bir bencillik. Benim kizim caniyla ugarisken yaptigi is mi? Kendi annesi ablasi var halbuki orayada birakabilirdi. Neymis onlarda durmuyomus. Cokta onemli bir termin degildi, iptal edebilirdi. Ama olur mu bencillik hat safada.
Ben evimde esimle olan kavgami ne annemlere ne kv gile kesinlikle anlatmam. Niye durduk yere uzulsunler bizim yuzumuzden diye. Ama yok eltim herseyi anlatir, aglar zirlar. Oylesi mi daha iyi anlayamadim ki. Eltim bi okdrda hosgoru goruyor. Kv kp beni cok seviyolar bundan hiic suphem yok. Ama ondaki artik yazik bunlara aman tek kavga etmesinler boyle poh pohlaniyor. Vay arkadas bu dunyada insana kotu davrancan degerli olcan.Anliyorum.
Durduk yere yarisiyor demezsiniz yani...
Bosver takma kafana.
Yok kv cok skr oyle dusuncek biri degil. Tanistirmaya gelincede, Allaha skr kader ve kazaya inan insanim. O yuzden bunu hic onlara benim sayemde evlendiniz, yada bem olmasam evde kalirdiniz gibi aptalca sozler etmedim. Allah beni vesile kildi ve tanistirdim, bkdr.ben bi sorun gormedim kuçuk eltide:)
onun yerinde olsam aynisini yapardim
simdi sen gitmisin o gitmese olmaz kv lafini eder mecbur gidecek
e mutfakda yardim ediyorken buyuk gelin çalisip kuçuk otursa onada gelemez bizim kvler
kiz yazik kendini mecbur hissediyor olmali
bencede ayni anda kv dede denk gelmemeye çalisin siz
tanistirma olayida nasip kismet :)
sen olmasan da onlar yine bi sekilde tanisirdi tasalnma sen :))
ilk yazinizda konusunu açmisiniz ama sevmeme sebeblerini yazraken falanYok kv cok skr oyle dusuncek biri degil. Tanistirmaya gelincede, Allaha skr kader ve kazaya inan insanim. O yuzden bunu hic onlara benim sayemde evlendiniz, yada bem olmasam evde kalirdiniz gibi aptalca sozler etmedim. Allah beni vesile kildi ve tanistirdim, bkdr.
Sevmemem baska seylerden dolayi, uzun hikayeilk yazinizda konusunu açmisiniz ama sevmeme sebeblerini yazraken falan
bilinç altinda vardir biseyler belki :)
ikinizide tanimam etmem
sizin yazdiklariniza gore disardan bakinca boyle bi tablo var sadece onu demek istedim
Keşke tek yarışım eltimle olsa benim de
Tr den esimin anneannesi geldi 3 ayligina, gectigimiz haftalardada fenalasti hastaneye kaldirildi. Asthma var kendisinde. Bir haftadir hastanede, bende eltimde kv ile yazisip durumundan haberdar oluyoruz. Eslerimizde tabi. Evelki gun ziyaretine gittik esimle hastaneye ufak tefek gecmis olsun icim biseyler goturdum. Kreker biskuvi gibi, havlu fln. Bir haftadir gitmiyordu. Ne hikmetse dun o gitmis yemekler yapmis fln. Daha once niye akil edemediyse. Sirf bundan degil yani, ben kv gilde herzaman mutfakta yardim ederim, mutfak isler iste. Ben yaptikca o daha cok yapiyor. Hic oturasi yok. Allah Allah hani ben nerdeyse 10 yillik evliyim ve hep boyleydim. Yani o yapiyor diye ben daha cok yapmiyom. Kendisi 3-4 senelik evli. Eltimi sevmem bunu saklamam. Ama kv gilde bazen denk geliyoruz, onu bile istemiyorum ama yapcak bise yok. Ben insanlarin boyle fena degiacegini hic dusunemezdim. Bekarken hergun yazisirdik saatlerce, ozmnlar iyidimde simdi mi kotu olduk. Eltimin kiz kardesinide tanirim, iyidik. Oda dogru duzgun yazmaz oldu. Nerdeyse hic yani. Kiz kardesiyle ayni koydeeyiz, ve cocuklarimiz ayni krese gidiyor. Anca oralarda denk gelirsek gorusuyoz. Ne tuhaf hayat..
Amaan, elti hanım ziyarete gitmese "şuna bakın, ziyarete bile gitmiyor" diyecektiniz, eli boş gitse, "eli boş mu gidilir" diyecektiniz, sizin gibi kuru şeyler götürse "bu elti ne yapmaya çalışıyor şimdi, ben zaten götürmüştüm, bana bişe mi ima ediyor" vs diyecektiniz. Yani size konuşmak olsun da, diyecektiniz de diyecektiniz... Sizin gibi insanlar böyledir çünkü. Size yapılan yanlış yok, laf atma olsun, huzur bozma olsun. Siz karşı tarafı çekemediğiniz için, size hiç ucu dokunmayan meselelerde bile kendinize pay çıkarıp, laf edecek bir şeyler ararsınız. Durdunuz durdunuz da eltiniz yemek yapıp hasta ziyaretine gitti diye mi taktınız? İyi de bundan size ne? Sizde bir şeylerin kıskançlığı var belli ki. Bence kendi hayatınıza bakın, kendinize eltinizden başka iş bulun. O zaman sorun kalmaz. Yok illa eltiyle uğraşıcam diyorsanız da bu konu tutmamış, açık aramaya, laf etmeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?