eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

Diğer konunuzu da biliyorum, eltinizle aranızda inatlaşma olmuş biraz, o da size gıcık olmuş gibi görünüyor.
Biraz aklı varsa giymez o elbiseyi ve yaptırmaz o saçı, ki ben sırf sizi sinir etmek için söylediğini düşünüyorum.

Siz asıl bundan sonra eltinizle mesafeyi iyi ayarlayın, hiçbir şeyinizi söylemeyin..

Düğününüz ne zamandı, giyip giymediğini söylersiniz buradan :)))

saçını nasıl yaptıracağını ona söyleme bırak gizemli kalsın. kendi yaptığı şeyler de ancak kendisini küçültür. başkasının düğününde gelin gibi giyinince çok komik bir duruma düşer millet onla dalga geçer hatya sen de dalga geç

düğünüm 12 eylülde tabiki söylicemm :)

siz eger susmaya devam edersenız
eltınızın golgesınde kalarak bır dugun yapacaksınız
bızden ne ıstıyorsunuz anlamadım dogrusu ?
evet o zaman konusmam gerekirken ben hep sustum ama bundan sonra gercekten tepki vermemmi gerekir yoksa benmi abartıyorum herkesten bi görüs almak istedm :)

karsılıklı derken? ben ilk konumda henüz eltimin melek gibi oldugunu düsünürken hem sac modeli salık hem gelinlik prenses sırf kv evinde sergilenirken fotoğraflar benzerlik olunca eltim yanlıs anlarmı diyeydi. daha sonraları o sacmalamaya baslayınca ben konu actım. kıskanmam icin bi sebepmi gördünüz

ayy ne eltiymiş senin
olur böle eltiler.. etlisi eltisi...
allahtan benim eltim yok. biliyorum böle bu durumun.. yengem de annemi kıskanirdi ikisi elti sonuçta. fesatlik vardi. bende çok iyi taniyordum tabi kuzenlerimi daha üstü gösteriyordu beni.. sevmezdim hee seviyormuş gibi yapardim. ahh valla senin eltinden fesat belli şimdi gelin saçina doymamiş pehh

Amaaaan ne yaptırırsa yaptırsın.Gelin sensin.
Dipnot:fotoğraf çekimine gelinlikle gelme fikrinden vazgeçirmek için kayınbiraderinin çaba sarfetmesine gerek yoktu.Ben böyle bir saçmalık istemiyorum demen yeterliydi.

Eltinizde deli mi ne diyesim geldi açık açık söyleyin yoksa sizi daha çok sinir eder bu elti

senin yerinde olsam hiçbirşey yapmazdım :)
millet onun on sene önceki gelinliğini hatırlamaz bile ayol ben bir hafta önceki gelinin gelinliğini hatırlamam nerde kaldı on sene. kuyruklu beyaz elbise de giysin taç da taksın
böyle bi durumda düğünde çok pis ezerdim .benim ezik elticiğim gelinliğe heves etmiş kıskançlığına tam fırsat :) (hoş bende elti yok ama )
hatta takıdan sonra şöyle elli yüz ne varsa canım hevesin kırılmasın der yakasına iliştirirdim. ah canım gelin olmaya özenmişsin kıskanmışsın vs al hevesini canım ya ayıpsın de yeter

EVenecegin kişi seni tanıyor olabilir ama ailesi akrabalari seni tanımıyor .Açık sözlü net kesin cümlelerin olsun her olay karşisinda kendi doğrularıni sonuna kadar konus anlat gerekirse 10 kere anlat anlat ki seni bilsin tanısınlar.Nasıl alistirirsan öyle gidecek asla laf söz tartışma olmasın diye kendini sıkma yoksa sonradan uzulecek çok sorun çıkar .Eltin böyle bir düşünce içine girmiş karşısına geçip bu benim dugunum benim hayalim böyle bir davranış karşısında tepkimde düşüncem de budur diyebilirsin.Inan ki bosver takma diyenler kendilerine göre olayı yorumlaMa şekli onlara göre bu konu böyle ama sana göre değil .Bana göre kafaya takılan ses cikarilmayan bosver denilen ne varsa vir süre sonra ortaya bomba gibi düşüyor .Sonra da sen çok degistin böyle değildin olayları ardı arkası kesilmeyen tartışmalar .sonuç mutsuz bir evlilik .Bu dediklerimi ilişkiler içinde geçerli kendini yanlış tanıtan insanlar yapılan evlilikler ve sonrası ortaya çıkan gerçekler ..

Biri bu eltiye dur demesi lazım. Oda sensin canım.. Bu düğün senin düğünün. Şaka gibi yaa taç takmak istemesi gelinlik tarzında elbise diktirmesi fln, hayır noluyoruz? Senin çakman gibi dolaşacak etrafta, Âllahım akıl dağıtırken keşke görmezden gelmeseymiş eltini..

2. Dugune hazirlaniypr senin elti hahahah
O senin en guzel gunun isterse duvagiyla gelsin o düğünün gelini sensin bi ara yine canını sıkmıştı eski konunu hatırlıyorum.takma kafanaaa

Senin dügünün ne zaman? Ne zamandan beri bu topik var, sonuçlari çook merak ediyorum aslinda
düğünüm eylülde canım 1 ay olmustur bu konuyu acalı. bayadır uğraşıyorum elticiğimle :) düğünden sonra ayrıntıları almak isteyen birsürü arkadas olmustu hemen gelip konu acıp anlatıcam

Merak ettim, elti hâlâ aynı manyak çizgide devam ediyor mu? Saç konusunda falan ısrarcı mı? O beyaz abiyeyi GERÇEKTEN diktiriyor mu?

Haftalar sonra ben bile hâlâ hayret ediyorum

Merak ettim, elti hâlâ aynı manyak çizgide devam ediyor mu? Saç konusunda falan ısrarcı mı? O beyaz abiyeyi GERÇEKTEN diktiriyor mu?

Haftalar sonra ben bile hâlâ hayret ediyorum
hala aynı evet :) ve artık bende biraz anlasın diye alttan alttan söyledim işte düğünde beyaz giyinmek gelinden bile abartılı saç yapmak ayıplanır bizde falan. ama üstüne alınan nerdeee :)

İddaya girerim eltiniz sirf sizi sinir edip bu heyecanli gunlerinizi baltalayip sizi sinir ederek burnunuzdan getirmek icin kasitli olarak sunu giyecegim sunu yapacagim diyeyalan soyluyor ve basarilida oluyor...
Bence kirmizi bir elbise (atiyorum) bir topuz yaptirip sizi ters kose yapacak beyaz kuyruklu bir elbise ve tac takacak kadar embesil olamaz olsada o kadindan zarar gelmez bu kadar aptalsa...
Bence son gune kadar sizi sinir edecek..eylulu bizde merakla bekliyoruz :)

Giyerse size bişey olmaz ama kendisi çok komik duruma düşer. Ay gözümde canlandı. Ben düğünde kabarık tuvalet giyen davetlilere bile çok güler im Kaldıki kırık beyaz ve gelin tacı. Ay bu sahneyi kaçırmak istemiyorum düğün saat kaçta nerde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…