- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
düğünüm 12 eylülde tabiki söylicemm :)Diğer konunuzu da biliyorum, eltinizle aranızda inatlaşma olmuş biraz, o da size gıcık olmuş gibi görünüyor.
Biraz aklı varsa giymez o elbiseyi ve yaptırmaz o saçı, ki ben sırf sizi sinir etmek için söylediğini düşünüyorum.
Siz asıl bundan sonra eltinizle mesafeyi iyi ayarlayın, hiçbir şeyinizi söylemeyin..
Düğününüz ne zamandı, giyip giymediğini söylersiniz buradan :)))
evet o zaman konusmam gerekirken ben hep sustum ama bundan sonra gercekten tepki vermemmi gerekir yoksa benmi abartıyorum herkesten bi görüs almak istedm :)siz eger susmaya devam edersenız
eltınızın golgesınde kalarak bır dugun yapacaksınız
bızden ne ıstıyorsunuz anlamadım dogrusu ?
karsılıklı derken? ben ilk konumda henüz eltimin melek gibi oldugunu düsünürken hem sac modeli salık hem gelinlik prenses sırf kv evinde sergilenirken fotoğraflar benzerlik olunca eltim yanlıs anlarmı diyeydi. daha sonraları o sacmalamaya baslayınca ben konu actım. kıskanmam icin bi sebepmi gördünüzyav arkadaşım konuşma düğün hazırlıklarını giyimini saçını makyajını onu da dinleme kendinde anlatma. Bu ne böyle sürekli bi yarış halindesiniz. Bırak ne yaparsa yapsın millet zatenn bakar ki çakma gelin olmuş bu elti kıçıyla gülerler ona. sizde sürekli eltinizi kafanıza takmayın artık. Hafif bi kıskançlık seziyorum aranızda karşılıklı :)
Amaaaan ne yaptırırsa yaptırsın.Gelin sensin.selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
evetttt :)gelin cekimine o da mi gelinlikle gelmeyi dusundu
evetttt :)
düğünüm eylülde canım 1 ay olmustur bu konuyu acalı. bayadır uğraşıyorum elticiğimle :) düğünden sonra ayrıntıları almak isteyen birsürü arkadas olmustu hemen gelip konu acıp anlatıcamSenin dügünün ne zaman? Ne zamandan beri bu topik var, sonuçlari çook merak ediyorum aslinda
Merak ettim, elti hâlâ aynı manyak çizgide devam ediyor mu? Saç konusunda falan ısrarcı mı? O beyaz abiyeyi GERÇEKTEN diktiriyor mu?düğünüm eylülde canım 1 ay olmustur bu konuyu acalı. bayadır uğraşıyorum elticiğimle :) düğünden sonra ayrıntıları almak isteyen birsürü arkadas olmustu hemen gelip konu acıp anlatıcam
hala aynı evet :) ve artık bende biraz anlasın diye alttan alttan söyledim işte düğünde beyaz giyinmek gelinden bile abartılı saç yapmak ayıplanır bizde falan. ama üstüne alınan nerdeee :)Merak ettim, elti hâlâ aynı manyak çizgide devam ediyor mu? Saç konusunda falan ısrarcı mı? O beyaz abiyeyi GERÇEKTEN diktiriyor mu?
Haftalar sonra ben bile hâlâ hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?