Ben hiç cevap bile vermedim arkadaşa çünkü çarpıtıyorlar onlarin anlayışına bakarsak çalışıp para kazanan Özgür kadinlarida ev kadinlari çekemiyor mu diyecezYine genellemeler genellemeler. Çalışmayan kadınları böyle gördüyseniz sizin çevreniz sorunlu o zaman. Benim çevremde çalışmayıp anlattığınız gibi kafası olan insan yok.
Değil mi yaaa. Bu konuları okuyunca garip oluyorum ben. Şu hayatta kimse için ayyy beni kıskanıyor demedim. Hatta ne aldıysam beğenen kişi de alsın diye en uygun fiyatlı yerden link de atarım, tavsiye de ederim. Ya da her şeyimi kendim başardım. Ona aldılar buna yaptılar ama bana niye yok demedim. Ne güzel kendi emeğim. Borcu olan yakınsın dursun. Ben ödemeyeceğim ki. Babana.insanlar onu bunu dert ede ede erken yaşlanıyor.Sende az değilsin bence. Seni gidi seniii
İste konu acma sebebim yani emeğimle yaptim herseyi sadece eşimin böyle demesine sizlere kadin gözüyle danismak istedim dikkat et demesini neye etmeliyim diye.Ay bu sidik yarışı nedir ya paran yoksa ayağını yorganına göre uzatacaksın kardeşim yani ne tip insanlar var ya siz hiç muhatap olmayın bence mümkün olduğu kadar az görüşün
Beni kıskanıyorlar lafı çok komiğime gidiyor benim deDeğil mi yaaa. Bu konuları okuyunca garip oluyorum ben. Şu hayatta kimse için ayyy beni kıskanıyor demedim. Hatta ne aldıysam beğenen kişi de alsın diye en uygun fiyatlı yerden link de atarım, tavsiye de ederim. Ya da her şeyimi kendim başardım. Ona aldılar buna yaptılar ama bana niye yok demedim. Ne güzel kendi emeğim. Borcu olan yakınsın dursun. Ben ödemeyeceğim ki. Babana.insanlar onu bunu dert ede ede erken yaşlanıyor.
Kim az ki bu devirdeSende az değilsin bence. Seni gidi seniii
Ama siz de fazla takıyorsunuz. Şu hayatta hep çalıştım ve kendim okudum. Atandım. Anneme kardeşlerime destek oldum. Çok da iyi oldu kimseye minnet etmedimz. Bugün babam bir şey dese beni sen mi büyüttün okuttun diyorum. Kimseye el açmamak ne güzel. Her şeyi siz yapmışsınız ne güzel işte. Gerisini boş verinYine genellemeler genellemeler. Çalışmayan kadınları böyle gördüyseniz sizin çevreniz sorunlu o zaman. Benim çevremde çalışmayıp anlattığınız gibi kafası olan insan yok.
Beni tanisaniz bu şekilde yazmazdiniz diyorum sadeceDeğil mi yaaa. Bu konuları okuyunca garip oluyorum ben. Şu hayatta kimse için ayyy beni kıskanıyor demedim. Hatta ne aldıysam beğenen kişi de alsın diye en uygun fiyatlı yerden link de atarım, tavsiye de ederim. Ya da her şeyimi kendim başardım. Ona aldılar buna yaptılar ama bana niye yok demedim. Ne güzel kendi emeğim. Borcu olan yakınsın dursun. Ben ödemeyeceğim ki. Babana.insanlar onu bunu dert ede ede erken yaşlanıyor.
Hatırladım o üyeyi. Kimse de inanamamıştı öğretmen olduğuna. Konular ve eğitim seviyesinin aşırı ters düşmesiBeni kıskanıyorlar lafı çok komiğime gidiyor benim dedün de bir konu vardı konu sahibi öğretmen başka üyeleri siz beni kıskandınız falan yazmıştı herkes bi havalarda bi yukarlarda kimseyi tanımadıkları icin eltiye de sorsan bu da beni kıskanıyor der
Evet bu ortamda kimseyi tam olarak tanıyamayız ama buraya yazılan 5-10 satırlık konunun alt metninde çok şey görecek insan dolu burası. Bir konuda çoğu kişi tek yönde fikir belirtiyorsa çok da yalnız değiliz diye düşünüyorumBeni tanisaniz bu şekilde yazmazdiniz diyorum sadece
yok canim neden oyle goreyim:) k.k' nde goruyorum genelde ben. o yuzden yazdim zaten:) uzun yillardir takip ederim burayi eltilerle ilgili konularda da denk geldigim boyle. biri calisiyor biri calismiyorsa hep bunun gerginligi olur arada. yani okudugum oyle.Yine genellemeler genellemeler. Çalışmayan kadınları böyle gördüyseniz sizin çevreniz sorunlu o zaman. Benim çevremde çalışmayıp anlattığınız gibi kafası olan insan yok.
Evet bu ortamda kimseyi tam olarak tanıyamayız ama buraya yazılan 5-10 satırlık konunun alt metninde çok şey görecek insan dolu burası. Bir konuda çoğu kişi tek yönde fikir belirtiyorsa çok da yalnız değiliz diye düşünüyorum
Herkes birbirini kıskanıyor bence.Beni kıskanıyorlar lafı çok komiğime gidiyor benim dedün de bir konu vardı konu sahibi öğretmen başka üyelere siz beni kıskandınız falan yazmıştı herkes bi havalarda bi yukarlarda kimseyi tanımadıkları icin eltiye de sorsan bu da beni kıskanıyor der
Birşeyler eşinin zoruna gitmiş ama sen onun gazı ile gitme, uçarsın. :)) Yarın birşey olursa o annem o babam o gardaşım der, sen kalırsın meydanda. Kendi ailesi ile hesabını kendi görsün, sen yorum bile yapma ne ona ne de hiçbirine.burada bu konuda tek yönde sizin söylediğiniz gibi fikir beyan edenler genelleme yapiyor diyorum bende
Kaldi ki bu konulari iPhone konusunu cocuk bakma konusunda vs eşim söyledi kendine dikkat et dedi bende anlayamadim diye konu actim kadin gözüyle sizler belki farklı tespitler yapabilirsiniz diye
Kaldi ki ben 2 yasinda ve 8 aylik cocuklari olan evden gayet yoğun bir calisma temposu olan cocuk bakimi ev işleri vs bir cok ise zaman harcayan biriyim bu durumlara istesem de dikkat edemiyorum yorgun mesgul biriyim eşimin söylediklerinden yola çıktım yanlış değerlendiriyorsunuz
Herkes okumak zorunda degil. Herkes mukemmel mesleklere de sahip olmak zorunda degil.calismayan hayatinda okumaya emek vermemis kadinlarin calisan kadinlarla derdi nedir anlamiyorum:) surekli bi yaris halindeler. genelde eltiler boyle. ben de yuksek lisans yaptim. (tezsiz) her firsatta "ben de yuksek lisans yapcom ama tezli yapcom. tezsizin bi anlami yok" diyor. ama tabi haberi yok ben tezliye cevirdim yuksek lisansimi
hic gorusmeyin eltinizle. kendi kendine sidik yaristirsin
Yok herkesi ben kıskanıyorum. Burda kapanabilir kıskançlık konusuHerkes birbirini kıskanıyor bence.
Kıskançlıktan bahsedilecekse, çalışmayan bir kadın olarak hepinizi kıskanma hakkı bana düşer bir kere lütfenYok herkesi ben kıskanıyorum. Burda kapanabilir kıskançlık konusu
Ben de seni kıskanayım bari, çalışıyorum evim arabam yok. Senin kesin vardır.Kıskançlıktan bahsedilecekse, çalışmayan bir kadın olarak hepinizi kıskanma hakkı bana düşer bir kere lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?