Eltim eltim :D görümceyi yazmadim daha

Konunun başlarında eşinle ilgili eleştiriler var...Konuyu okuyorum bişi göremiyorum sildin mi o kısmı ya

Şair burada "çok fena elti dedikodusu yapasım vardı ama sonunu, bdv konseptine uygun şekilde, nasıl bağlayacağımı bilemedim" demek istemiş.
Yapmanız gereken nasıl bir şey olabilir mesela? Eltinizin hayatına, yaptıklarına bu kadar kafa yormamak olabilir belki.
Kadının hayatına 1 senede kaç telefon kırdığına kadar hakim olmazsanız dert edecek bir şey kalmaz.
Bdv konseptini siz mi belirliyorsunuz?
Sair yazisi okumak istiyorsaniz siir okursunuz
Ha bide sizde ciddi sekilde okuduğunu anlayamama problemi var,hem yorum yapip hemde söyle demek istemis böyle demek istemiş diye kendinizce geyik yapmaya çalışmışsınız ama kotaramamissiniz.
Ya geyik yapin diğer engin fikir sahibi yorumcular gibi
Ya da anlamıyorsaniz okuduğunuzu konuma cvp yazmayin

Valla eşim dedi iphone hemde senin istediğin renk ben hep sana söylüyorum filan diye burda o kadar cok cirkin yorumlara maruz kaldim ki konuyu açtığıma pisman oldum milletinde dalga gecesi varmis yoksa bana ne eltimin küçük yaşta babasi vefat etmiş bi kanadi kırık diye hiç sorun etmedim benden küçük diye evime geldiğinde sebepsiz konuşmamasını bile bana gore toy dedim sorun yapmadım
bence esınız sızınle dalga gecıyor
yanı yav he he aynen de senı kıskanıyor tam da ıstedıgınden almıs dıye kopurtup keyıfle ızlıyor bu duruma cuk oturan bır tavır esınızınkı de ne yapsın eltı cekısmesı en keyıflı boyle ızlenır

ayrıca
benım eltımde hangı telefon hangı bılgısayar guzel dıye konusulurken su cok guzel almayı dusunuyoruz dedıgımızı gıttı aldı
neden ?
cunku neden olmasın ? haklı bırı bana da su guzel onu almak ıstıyorum su rengı de moda dese bende onu alırım
neden?cunku neden olmasın :KK70:

yanı ne yapsın mesela ?
aaa bunu eltım begenmıstı ben almayayım sımdı kıskandıgımı dusunur tek onda olsun deyıp almamazlık mı etseydı ? aslında bu daha kotu olurdu !

bu durumların gayet normal oldugunu su orneklerle anlatmak ıstıyorum...
benım eltım yatak baslıgı almak ıstemıstı benımkının tarzını cok begendı nereden aldıgımı ozellıkle soyledım ındırımde yaparlar dedım gıttı begendı benzerını bıle almaktan kacınmıs neden olarak kırılırım dıye dusunmus aynısından almamı ıstemezdın belkı yanlıs anlardın benı dedı
buna oyle uzuldum kı herkesın evı ayrı aynı da olsa sende farklı bende farklı durur bende asla oyle kompleksler yok kısıye ozel uretımı bıle ınsanlar begenıp ozellıkle aynısından yaptırabılır ben oyle haset kesın benı kıskandı dıyecek bırı degılım dedım .

yanı eltınız sızın haset bırı olmadıgınızı umıt ederek almıs ve ortamda en ıyısı en guzel bence bu denıldıgı ıcın tercıh etmıs ama sız neler dusunuyorsunuz

sızın adınıza uzucu

bız burda kayınvalıde eltı gorumce lınclemeyı severız allah var konuların buyuk cogunlugu tam bır kaynana gorumce teroru
ama sızınkı oyle degıl eltınızın bırsey yaptıgı yok... hatta burdan bakınca eltılıgı yapan sız duruyorsunuz salın kadını rahat bırakın ıstedıgını alsın ıster calısır ıster calısmaz onun bogaz parasını sız odemıyorsunuz ısterse telefonla sirtaki yapar sıze ne

bence esınız sızınle dalga gecıyor
yanı yav he he aynen de senı kıskanıyor tam da ıstedıgınden almıs dıye kopurtup keyıfle ızlıyor bu duruma cuk oturan bır tavır esınızınkı de ne yapsın eltı cekısmesı en keyıflı boyle ızlenır

ayrıca
benım eltımde hangı telefon hangı bılgısayar guzel dıye konusulurken su cok guzel almayı dusunuyoruz dedıgımızı gıttı aldı
neden ?
cunku neden olmasın ? haklı bırı bana da su guzel onu almak ıstıyorum su rengı de moda dese bende onu alırım
neden?cunku neden olmasın :KK70:

yanı ne yapsın mesela ?
aaa bunu eltım begenmıstı ben almayayım sımdı kıskandıgımı dusunur tek onda olsun deyıp almamazlık mı etseydı ? aslında bu daha kotu olurdu !

bu durumların gayet normal oldugunu su orneklerle anlatmak ıstıyorum...
benım eltım yatak baslıgı almak ıstemıstı benımkının tarzını cok begendı nereden aldıgımı ozellıkle soyledım ındırımde yaparlar dedım gıttı begendı benzerını bıle almaktan kacınmıs neden olarak kırılırım dıye dusunmus aynısından almamı ıstemezdın belkı yanlıs anlardın benı dedı
buna oyle uzuldum kı herkesın evı ayrı aynı da olsa sende farklı bende farklı durur bende asla oyle kompleksler yok kısıye ozel uretımı bıle ınsanlar begenıp ozellıkle aynısından yaptırabılır ben oyle haset kesın benı kıskandı dıyecek bırı degılım dedım .

yanı eltınız sızın haset bırı olmadıgınızı umıt ederek almıs ve ortamda en ıyısı en guzel bence bu denıldıgı ıcın tercıh etmıs ama sız neler dusunuyorsunuz

sızın adınıza uzucu

bız burda kayınvalıde eltı gorumce lınclemeyı severız allah var konuların buyuk cogunlugu tam bır kaynana gorumce teroru
ama sızınkı oyle degıl eltınızın bırsey yaptıgı yok... hatta burdan bakınca eltılıgı yapan sız duruyorsunuz salın kadını rahat bırakın ıstedıgını alsın ıster calısır ıster calısmaz onun bogaz parasını sız odemıyorsunuz ısterse telefonla sirtaki yapar sıze ne

esimle ilgili tespitleriniz dogru ✔️
eltimle zaten 2-3 haftada bir oda belki eşlerin vardiyası uyarsa görüşürüz
Aldığı yaptığı hicbirsey umurumda olmadi şimdiye kadar
Bir cok konuda kendisi bizi kiyas yapip ona bu alinmis bende istiyorum dedi neyse
Konu zaten iyice amacindan sapti
Sizin icin demiyorum ama cani sıkılan çocukca eglenmeye calisanlara iyi mekan oldu 👍

2 çocuk, çalışıyormuşsun, ev işi yemeği falan derken arada iyi zaman bulup eltiyle yarışa girmişsin.
Ona her şey alınmış edilmiş ama sana yapılmadı diye sızlanmışsın.
Ben bu konu da paradan ve yarıştan başka bir şey görmedim.
Bu kadar canını sıkıyorsa görüşmezsin, görüşmek zorunda kalınca da araya kocaman bir çizgi çekersin olur biter.
Gelmişsin yok ona iphone alındı bana android falan filan.
Ne gereksiz işler bunlar ya.

2 çocuk, çalışıyormuşsun, ev işi yemeği falan derken arada iyi zaman bulup eltiyle yarışa girmişsin.
Ona her şey alınmış edilmiş ama sana yapılmadı diye sızlanmışsın.
Ben bu konu da paradan ve yarıştan başka bir şey görmedim.
Bu kadar canını sıkıyorsa görüşmezsin, görüşmek zorunda kalınca da araya kocaman bir çizgi çekersin olur biter.
Gelmişsin yok ona iphone alındı bana android falan filan.
Ne gereksiz işler bunlar ya.
Madem gereksiz neden yorum yaptiniz
Hayir anlamamışsınız da bakin bakalım android diye bi konu geçmişmi geyik tayfadan gina geldi

Madem gereksiz neden yorum yaptiniz
Hayir anlamamışsınız da bakin bakalım android diye bi konu geçmişmi geyik tayfadan gina geldi

Sen niye konu açtıysan bende ondan yorum yaptım.
.Bebek hediyesi eşim iphone almisti 1 yildir evliler 3.kez Telefonu kırılmış iphone almislar.Bana sormuştu hatta ben androide alışmıştım aslında hic istemedim rose gold seviyordum hem siyah hem iphone kullanmaya cok zor alistim vs demistim.Kendisine alinan telefonun rengini tahmin edin :KK70:
Buda senin cümlen ben yazmadım.
Bu arada oradan bakınca geyik yapıyor gibi mi duruyorum ?
Emoji bile koymadım , ciddi ciddi eleştirdim geyikle alakası yok.

Sen niye konu açtıysan bende ondan yorum yaptım.

Buda senin cümlen ben yazmadım.
Bu arada oradan bakınca geyik yapıyor gibi mi duruyorum ?
Emoji bile koymadım , ciddi ciddi eleştirdim geyikle alakası yok.
Alintiladiginiz mesajimda ona iPhone alindi bana android mi yazmışım?
Peki illa yorum yapacaksaniz iyice okuyup anlamanizi öneririm

3-5 okuma ile zor anlaşılıyor, noktalama işaretlerini kullanmaz mısınız?

Ona iphone alındı benim telefonum android yani onunkinden daha düşük bana da iphone alınsa hiç fena olmaz manasında bir şey yazmışsın orada.
Bunu hepimiz görebiliyoruz.
İşte ben okudum anladım, yorumumu da yazdım ama sen beğenmediğin için farklı yönlere çektin.

Ona iphone alındı benim telefonum android yani onunkinden daha düşük bana da iphone alınsa hiç fena olmaz manasında bir şey yazmışsın orada.
Bunu hepimiz görebiliyoruz.
İşte ben okudum anladım, yorumumu da yazdım ama sen beğenmediğin için farklı yönlere çektin.
O manaya mi geldi bilmiyorum ama anlatmak istediğimi tam anlatamamisim ben androidten memnundum alismistim yıllarca iphone kullanmaya cok zor alistim.Anlatmak istedigim ve anlasildigim cok zit olmus

1 yildir evliler 3.kez Telefonu kırılmış iphone almislar.Bana sormuştu hatta ben androide alışmıştım aslında hic istemedim rose gold seviyordum hem siyah hem iphone kullanmaya cok zor alistim vs demistim.
Su mesajinizda ben acikcasi eltininizi kucumsediginizi ve onu kiskandirmak istediginizi anladin ne yalan soyleyeyim.
Bana biri nasil iphone diye sorda (evet evet iphonum var😂) yani hizli,guzel, tabi androidten cok farkli ama alisirsin bence der gecerim. Rengini soyle istiyordum ama boyle oldu zor alistim biliyor musun falan demem bu biraz kiskandirma modu gibi oluyor bana gore.
Ben esinizden farkli dusundugunuzu dusunmuyorum nedense. Dusunen bir insan bilin bakalim hem de rengi ne renk deyip kahkaha atmaz. Aklina sizi kiskandigi icin aldigi gelmez.
Belki yanlis dusunebilirim ama butun yazilaari okuyunca ortaya boyle bir sonuc cikiyor bence.

Su mesajinizda ben acikcasi eltininizi kucumsediginizi ve onu kiskandirmak istediginizi anladin ne yalan soyleyeyim.
Bana biri nasil iphone diye sorda (evet evet iphonum var😂) yani hizli,guzel, tabi androidten cok farkli ama alisirsin bence der gecerim. Rengini soyle istiyordum ama boyle oldu zor alistim biliyor musun falan demem bu biraz kiskandirma modu gibi oluyor bana gore.
Ben esinizden farkli dusundugunuzu dusunmuyorum nedense. Dusunen bir insan bilin bakalim hem de rengi ne renk deyip kahkaha atmaz. Aklina sizi kiskandigi icin aldigi gelmez.
Belki yanlis dusunebilirim ama butun yazilaari okuyunca ortaya boyle bir sonuc cikiyor bence.
İphone alindiginda geri tuşu olmadigi icin alismam zor olmustu.Eşimin bana hem iphone hem senin istediğin renk alinmis ben sana demiyormuyum bak gene dediğim cikti lafıyla yazdim ve kahkaha emojisi koydum.

Back
X