Eltim eltim :D görümceyi yazmadim daha

Görümce 1 sene cocuk yapmayinca olmuyor vs diye dolandi cok konustu sonra cocuklar olunca mamayi ölçüyle verme kati yap gece cok uyanmasin,sonra ek gidaya gecis icin 6ayi bekleme sen cok esirgiyorsun cocuklarin cok yemek secer üzerlerine fazla titreme,ha bide en son küçük oğlum cok uyanıyor diye bi ot adi söyledi onu icirince deliksiz uyuyor ondan ver dedi kendide benden 1 ay sonra 3. dogumunu yapmisti.
En son b.k sarisi iphone kullaniyordu herseye cok sokuyor ya burnunu 😂
eltiye ayrı görümceye ayrı üzüldümm.üslup yerlerdeeeeeee

Görümce 1 sene cocuk yapmayinca olmuyor vs diye dolandi cok konustu sonra cocuklar olunca mamayi ölçüyle verme kati yap gece cok uyanmasin,sonra ek gidaya gecis icin 6ayi bekleme sen cok esirgiyorsun cocuklarin cok yemek secer üzerlerine fazla titreme,ha bide en son küçük oğlum cok uyanıyor diye bi ot adi söyledi onu icirince deliksiz uyuyor ondan ver dedi kendide benden 1 ay sonra 3. dogumunu yapmisti.
En son b.k sarisi iphone kullaniyordu herseye cok sokuyor ya burnunu 😂
Sizi kıskaniyor. Net.
Zaten kim olsa sizi kıskanır.
Mükemmel hayatınızı kıskanmamak elde değil.
Hele üslubunuza erişebilmek için iphonemu (siyah değil) feda ederdim.

Sizi kıskaniyor. Net.
Zaten kim olsa sizi kıskanır.
Mükemmel hayatınızı kıskanmamak elde değil.
Hele üslubunuza erişebilmek için iphonemu (siyah değil) feda ederdim.
Yorumunuz ve erişmek istediğinizi söylediğiniz üslup arasindaki derin tezatlık için bir öngörünüz varmi 🐒

Yorumunuz ve erişmek istediğinizi söylediğiniz üslup arasindaki derin tezatlık için bir öngörünüz varmi 🐒
Öngörü değilde size tavsiyede bulunabilirim.
Acil tedavi olun. Biran önce aman tanrımmmm nekadarda mikemmelimm, herkesde beni kıskanıyor hastalığınızdan kurtulmanız dileğiyle 🙋🏻‍♀️

Öngörü değilde size tavsiyede bulunabilirim.
Acil tedavi olun. Biran önce aman tanrımmmm nekadarda mikemmelimm, herkesde beni kıskanıyor hastalığınızdan kurtulmanız dileğiyle 🙋🏻‍♀️
Bende sizin alayci tavrınızı yenip gerçek bir yetişkin gibi düşünüp konusabilmenizi dilerim iyi geceler 🙏🏻

Merhaba kızlar şimdi aslında sorun degil benim için ama eşimin hep sözleri vardi herkesin gözü senin üzerinde vs. Diye bende abartmayi cok seversin diye gecistirirdim.

Konu eltim ayni zamanda eşimin kuzeni onun ablasini da kayınvalidem zamaninda esime almayi cok istemiş eşim kesinlikle akraba istemem diye evlenmemis.Neyse simdi biz şükür evliyiz 2 yasinda ve 8 aylik 2 çocuğumuz var ben çalışıyorum eşimle herseyimizi biz yaptik evimizi aldik araba aldik esyalar vs. Eltim kaynanaminda kayinbabaminda yegeni ev alindi bunlara altin alindi esyalar alindi herseyi en güzel sekilde yapildi.
ben dislandigimi en güzel zamanlarimiz borc icinde gecti diye üzülmüştüm hatta.Ama herseyimizi calisip yaptigimiz halde Halen hersey benimle kiyaslaniyor evlenmeden kaynim beni aramıştı sana ne altin alindi nisanlimada alacaz aynisi vs diye kendi aratmıştır demişti eşim.Bebek hediyesi eşim iphone almisti 1 yildir evliler 3.kez Telefonu kırılmış iphone almislar.Bana sormuştu hatta ben androide alışmıştım aslında hic istemedim rose gold seviyordum hem siyah hem iphone kullanmaya cok zor alistim vs demistim.Kendisine alinan telefonun rengini tahmin edin :KK70:
Eltim çalışmıyor bu arada kaynimda tek yetişemiyormus masraflara neyse ben su an sut iznimden dolayi evden çalışıyorum kaynanama demis benim de cocuklarima bakarsin eltiminkine bakmiyormusun.Calismadigi halde böyle demesini anlayamıyorum.bu arada ben 32 yaşındayım kendisi 25 cocukca geliyor bana ama cocuk degil.Kaynanam bi laf etse ama O cocuk gibidir vs der ama ikimizde cocuk degiliz. Ben esim demese asla öyle bi durum sezmedim ama sen farkinda degilsin cocuklardan gözünü acamiyorsun dikkat et vs dedi.Simdi size sormak istediğim benim bu konuda yapmam gereken bisey varmidir neye dikkat etmem lazim.calistigim halde herseyimizi kendimiz yaptik ben sorun cikarip kiskanacagima ondan böyle durumlar gelişince şaşırıyorum.evleneli 1 sene olmus halen ise girmedi ama borclarindan dert yanıyor anlamak cok zor.

e rose gold telefon alması seni neden rahatsız etsin? sadece sana mı mahsus rose gold. ben de rose gold seviyorum?
çalışmamasından sana ne?
eşin de laf arıyor kendine heralde,gözunu aç falan?
baya bir kıskançlık sezdim bu konuda?

e rose gold telefon alması seni neden rahatsız etsin? sadece sana mı mahsus rose gold. ben de rose gold seviyorum?
çalışmamasından sana ne?
eşin de laf arıyor kendine heralde,gözunu aç falan?
baya bir kıskançlık sezdim bu konuda?
Valla eşim dedi iphone hemde senin istediğin renk ben hep sana söylüyorum filan diye burda o kadar cok cirkin yorumlara maruz kaldim ki konuyu açtığıma pisman oldum milletinde dalga gecesi varmis yoksa bana ne eltimin küçük yaşta babasi vefat etmiş bi kanadi kırık diye hiç sorun etmedim benden küçük diye evime geldiğinde sebepsiz konuşmamasını bile bana gore toy dedim sorun yapmadım

Valla eşim dedi iphone hemde senin istediğin renk ben hep sana söylüyorum filan diye burda o kadar cok cirkin yorumlara maruz kaldim ki konuyu açtığıma pisman oldum milletinde dalga gecesi varmis yoksa bana ne eltimin küçük yaşta babasi vefat etmiş bi kanadi kırık diye hiç sorun etmedim benden küçük diye evime geldiğinde sebepsiz konuşmamasını bile bana gore toy dedim sorun yapmadım

eşin bir tuhaf bacım asıl sen eşine karşı gözunu dört aç. milleti durduk yere birbirine yedirtecek.
dertsiz midir nedir?
ya da kaynını kıskanıyor maddi açıdan daha iyiyse falan, o yuzden hani onun eşi kurnaz benim karımı taklit ediyor, benim karım çok iyi demek ki diyip kendi içinde kendi kendine avunuyor heralde.

eşin bir tuhaf bacım asıl sen eşine karşı gözunu dört aç. milleti durduk yere birbirine yedirtecek.
dertsiz midir nedir?
ya da kaynını kıskanıyor maddi açıdan daha iyiyse falan, o yuzden hani onun eşi kurnaz benim karımı taklit ediyor, benim karım çok iyi demek ki diyip kendi içinde kendi kendine avunuyor heralde.
Kaynimi kiskandigini sanmıyorum eşimin olsa olsa annesinin tutumunu düğün aşamalarındaki ayrimlarini belki ama en ufak biseyde lafini esirgemez kaynimda düğününde esimi ve diğer bekar kaynimi el gibi bi seye dahil etmemisti eşim filanda cok uzak durmuştu.
Kaynim iyi niyetlidir aslinda aralarinda bi kıskançlık varmi bilmiyorum.
Zaten böyle sözler söylemesine anlam veremedim

eşiniz nasıl böyle şeylere dikkat edebiliyor tam anlamadım, erkekler genelde böyle şeyleri kafalarına takan tipler değiller. benim olacak olan eltime yağdırılsa en sevdiğim şeyler alınsa eşim buna dikkat edip bak bak hem de senin sevdiğin şeyler alınıyor demez. rose gold sevdiğinizi biliyorsa neden rose gold alınmadı bunu da tam anlamadım.
zaten bir şeyler için sizden fikir alıp soruyorlarmış, kıskanıyor olsalar direk elinde görürdünüz bence. bir de "çalışmayan" kadın olarak çalışmayanlar da burada biraz yerin dibine sokulmuyor mu, çoğu konuda bunu seziyorum. yani herkesin kendi tercihi olabilir, bir sıkıntısı olabilir, çalışamıyor olabilir ve ya çalışmak istemiyor olabilir. evet siz her şeyinizi kendiniz yapmışsınız ki bu çok güzel bir şey. ama ortada bir şey yokken eşinizin sizi doldurmaya çalışmasına cok anlam veremedim. bence siz eşinize uymayın, aranızda bir rekabet sezmiyorsanız kafanıza takmayın böyle şeyleri

eşiniz nasıl böyle şeylere dikkat edebiliyor tam anlamadım, erkekler genelde böyle şeyleri kafalarına takan tipler değiller. benim olacak olan eltime yağdırılsa en sevdiğim şeyler alınsa eşim buna dikkat edip bak bak hem de senin sevdiğin şeyler alınıyor demez. rose gold sevdiğinizi biliyorsa neden rose gold alınmadı bunu da tam anlamadım.
zaten bir şeyler için sizden fikir alıp soruyorlarmış, kıskanıyor olsalar direk elinde görürdünüz bence. bir de "çalışmayan" kadın olarak çalışmayanlar da burada biraz yerin dibine sokulmuyor mu, çoğu konuda bunu seziyorum. yani herkesin kendi tercihi olabilir, bir sıkıntısı olabilir, çalışamıyor olabilir ve ya çalışmak istemiyor olabilir. evet siz her şeyinizi kendiniz yapmışsınız ki bu çok güzel bir şey. ama ortada bir şey yokken eşinizin sizi doldurmaya çalışmasına cok anlam veremedim. bence siz eşinize uymayın, aranızda bir rekabet sezmiyorsanız kafanıza takmayın böyle şeyleri
Eşimin telefonuda siyah ikimizinki ayni renk olsun diye öyle almisti canim.
Eşimde hani böyle insanlari yemler sinirlendirir birbirleriyle atistilarmi hoslanir ya bende hic sevmem o tarz durumlari hadi herkese yapıyorsun bana yapma derim.Zaten şükür ki ne eltime nede görümceme hicbir konuda polemik yapmadım he deyip gectim.

Eşimin telefonuda siyah ikimizinki ayni renk olsun diye öyle almisti canim.
Eşimde hani böyle insanlari yemler sinirlendirir birbirleriyle atistilarmi hoslanir ya bende hic sevmem o tarz durumlari hadi herkese yapıyorsun bana yapma derim.Zaten şükür ki ne eltime nede görümceme hicbir konuda polemik yapmadım he deyip gectim.
eşiniz aynı renk olsun diye düşünmeyip sizin istediğinizi alsa aslında onun da rose gold alması belki gözünüze batmazdı, benim de eskisi rose gold babam bütün istanbulu aramıştı bulabilmek için :-)
neyse konuya dönersek, eşiniz bu yapıda biriyse demek ki sizi de atıştırmaya çalışmış. belki de evde ufak bir dedikodu yapmaya çalışmış sizinle. ama yapmaması sizin için daha iyi. çünkü ciddi bir problem yok

eşiniz aynı renk olsun diye düşünmeyip sizin istediğinizi alsa aslında onun da rose gold alması belki gözünüze batmazdı, benim de eskisi rose gold babam bütün istanbulu aramıştı bulabilmek için :-)
neyse konuya dönersek, eşiniz bu yapıda biriyse demek ki sizi de atıştırmaya çalışmış. belki de evde ufak bir dedikodu yapmaya çalışmış sizinle. ama yapmaması sizin için daha iyi. çünkü ciddi bir problem yok
Cok şükür canim aynen

Hanımlar üslupları da geyik muhabbetlerinizi de bir toparlasanız rica ediyorum.

Simdi size sormak istediğim benim bu konuda yapmam gereken bisey varmidir neye dikkat etmem lazim.

Şair burada "çok fena elti dedikodusu yapasım vardı ama sonunu, bdv konseptine uygun şekilde, nasıl bağlayacağımı bilemedim" demek istemiş.
Yapmanız gereken nasıl bir şey olabilir mesela? Eltinizin hayatına, yaptıklarına bu kadar kafa yormamak olabilir belki.
Kadının hayatına 1 senede kaç telefon kırdığına kadar hakim olmazsanız dert edecek bir şey kalmaz.

Back
X