Eltim eltim :D görümceyi yazmadim daha

Su mesajinizda ben acikcasi eltininizi kucumsediginizi ve onu kiskandirmak istediginizi anladin ne yalan soyleyeyim.
Bana biri nasil iphone diye sorda (evet evet iphonum var😂) yani hizli,guzel, tabi androidten cok farkli ama alisirsin bence der gecerim. Rengini soyle istiyordum ama boyle oldu zor alistim biliyor musun falan demem bu biraz kiskandirma modu gibi oluyor bana gore.
Ben esinizden farkli dusundugunuzu dusunmuyorum nedense. Dusunen bir insan bilin bakalim hem de rengi ne renk deyip kahkaha atmaz. Aklina sizi kiskandigi icin aldigi gelmez.
Belki yanlis dusunebilirim ama butun yazilaari okuyunca ortaya boyle bir sonuc cikiyor bence.

Ama ısrarla bizim yanlış anladığımızı savunuyor :)
Konu sahibinin doğru yazdığı şeyi bütün okuyanlar nasıl yanlış anlamışız hayret bir şeyiz :rolleyes:

Merhaba kızlar şimdi aslında sorun degil benim için ama eşimin hep sözleri vardi herkesin gözü senin üzerinde vs. Diye bende abartmayi cok seversin diye gecistirirdim.

Konu eltim ayni zamanda eşimin kuzeni onun ablasini da kayınvalidem zamaninda esime almayi cok istemiş eşim kesinlikle akraba istemem diye evlenmemis.Neyse simdi biz şükür evliyiz 2 yasinda ve 8 aylik 2 çocuğumuz var ben çalışıyorum eşimle herseyimizi biz yaptik evimizi aldik araba aldik esyalar vs. Eltim kaynanaminda kayinbabaminda yegeni ev alindi bunlara altin alindi esyalar alindi herseyi en güzel sekilde yapildi.
ben dislandigimi en güzel zamanlarimiz borc icinde gecti diye üzülmüştüm hatta.Ama herseyimizi calisip yaptigimiz halde Halen hersey benimle kiyaslaniyor evlenmeden kaynim beni aramıştı sana ne altin alindi nisanlimada alacaz aynisi vs diye kendi aratmıştır demişti eşim.Bebek hediyesi eşim iphone almisti 1 yildir evliler 3.kez Telefonu kırılmış iphone almislar.Bana sormuştu hatta ben androide alışmıştım aslında hic istemedim rose gold seviyordum hem siyah hem iphone kullanmaya cok zor alistim vs demistim.Kendisine alinan telefonun rengini tahmin edin :KK70:
Eltim çalışmıyor bu arada kaynimda tek yetişemiyormus masraflara neyse ben su an sut iznimden dolayi evden çalışıyorum kaynanama demis benim de cocuklarima bakarsin eltiminkine bakmiyormusun.Calismadigi halde böyle demesini anlayamıyorum.bu arada ben 32 yaşındayım kendisi 25 cocukca geliyor bana ama cocuk degil.Kaynanam bi laf etse ama O cocuk gibidir vs der ama ikimizde cocuk degiliz. Ben esim demese asla öyle bi durum sezmedim ama sen farkinda degilsin cocuklardan gözünü acamiyorsun dikkat et vs dedi.Simdi size sormak istediğim benim bu konuda yapmam gereken bisey varmidir neye dikkat etmem lazim.calistigim halde herseyimizi kendimiz yaptik ben sorun cikarip kiskanacagima ondan böyle durumlar gelişince şaşırıyorum.evleneli 1 sene olmus halen ise girmedi ama borclarindan dert yanıyor anlamak cok zor.
Kaynın sorduğunda bahsetme ne altın alındı diye sormak nedir ya bu nasıl bir soru diye ters tep çok merak ediyosa kardeşine sorsun ,kuyumcuda bi sürü model var alcak benimkini mi buldunuz de ciddi söylüyorum ters tep hiç bişeyini de anlatma ay ne bu insanlar bu kadar taklitçi başkalarının hayatlarını yaşamak istiyolar ya hiç bişeyini de anlatma gösterme benim eltimde aynı şimdi bişeyimi görüp sorsa kv ya da kendisi falan hatırlamıyorum nerden aldığımı diyorum,yahu insan beğenir özenir ay çok güzelmiş bende alsam çok beğendim der amenna da taklitçilik başka

İphone alindiginda geri tuşu olmadigi icin alismam zor olmustu.Eşimin bana hem iphone hem senin istediğin renk alinmis ben sana demiyormuyum bak gene dediğim cikti lafıyla yazdim ve kahkaha emojisi koydum.
Ya iyi de belki de sadece o renk vardi alinan yerde. Onu soylemek istiyorum icinize kotu dusunceler sokayin. Hayatinizi zorlastirmayin. Zaten cocuklariniz var, isiniz var birakin insanlar sizi mi kiskaniyor dusuncesini hayatiniza bakin.

Konuyu acma amacim hep beraber elti gömme sebebi olsaydi özürünüz hakli olabilirdi.Ama sorun degil buda bir erdem
Bu kadar insan aynı şeyi düşündüyse bilinç altınızı farkına varmadan yansıtmış olabilir misiniz acaba?

hayir cok da faydasi oldu. tezsiz sayesinde istedigim alani sectim yani alan degistirdim. iyiki de tezsiz yapmisim. sonra degistirdim.
bide şöyle bişey var elti görümce değil mesele bir insanla bir arkadaşınla sohbet ederken bile adap gereği onun yaptığı yaşadığı bişeyi küçük görerek tezsiz yapmıcam bi işe yaramıyo demek ayıp bence ya ,he karşındaki kişi sana sorar diretirse kendi fikrini olaya bakış açını söylersin sonuçta karşındaki insanın onu o şekilde yaptığını biliyosun dimi ama , iyi yapmışsınız valla

Kaynın sorduğunda bahsetme ne altın alındı diye sormak nedir ya bu nasıl bir soru diye ters tep çok merak ediyosa kardeşine sorsun ,kuyumcuda bi sürü model var alcak benimkini mi buldunuz de ciddi söylüyorum ters tep hiç bişeyini de anlatma ay ne bu insanlar bu kadar taklitçi başkalarının hayatlarını yaşamak istiyolar ya hiç bişeyini de anlatma gösterme benim eltimde aynı şimdi bişeyimi görüp sorsa kv ya da kendisi falan hatırlamıyorum nerden aldığımı diyorum,yahu insan beğenir özenir ay çok güzelmiş bende alsam çok beğendim der amenna da taklitçilik başka
Evet esime söyledim aradigini o zaman demişti benim sana aldığım bilezikleride söyle bunlarıda aldilar diye istesin bakalım diye ama ben ses etmemistim gramina kadar sormustu

Bu kadar insan aynı şeyi düşündüyse bilinç altınızı farkına varmadan yansıtmış olabilir misiniz acaba?
Hadi esimin cümlelerini ve eltimle kaynimla olan konusmalari anlatmam bilinç altimi yansitmam olsun.
Ki bahsettiğiniz bu yansıtma işinide farklı şahısların dedikleri sözleri buraya yazmakla nasil yapabilmişim bende sasirdim.
Peki Bu kadar insanin ortak bir eglence amaciyla geyik muhabbeti yapmasını da mi ayni seyi düşünmelerine mi bağlıyorsunuz?Hepinizin zeka kabiliyeti,anlama ve olaylara yanit verme özelliği ayni mi öyleyse cok üzücü sizler adina

Eşin en olmaması gereken erkek tipi
Allah yardımcın olsun
O daha çok ortalık karıştırır gor bak

Cidden hayret ediyorum demek böyle erkeklerde varmış

evet eşim de öyle yapabiliyor eğlendiğini sanıyor.Kötü bir kişi degil ama eglenmek için gittiği yol yanlis

Evet esime söyledim aradigini o zaman demişti benim sana aldığım bilezikleride söyle bunlarıda aldilar diye istesin bakalım diye ama ben ses etmemistim gramina kadar sormustu
benimki de kuyumcuya gelmişti ne alınıyo diye bakmak için benim gram fazla çıktı diye kayınpeder orda eltime ama senin de setinin fiyatı çoktu ben size onun parasını veririm dedi bana bilezik alınırken konuşulan duruma bak neyse 2 gram mı 5 gram mı ne fark var 100 tl falana denk geliyormuş yani onun bilezikleriyle benimkinin arasında ,10 yıl önce alınan takıyla kıyas yapıldı kuyumcu bile abi bi dur şimdi bu gelin öncelik dedi şakayla karışık:olamaz: o yüzden gül geç takma ama bişeyini de paylaşma

benimki de kuyumcuya gelmişti ne alınıyo diye bakmak için benim gram fazla çıktı diye kayınpeder orda eltime ama senin de setinin fiyatı çoktu ben size onun parasını veririm dedi bana bilezik alınırken konuşulan duruma bak neyse 2 gram mı 5 gram mı ne fark var 100 tl falana denk geliyormuş yani onun bilezikleriyle benimkinin arasında ,10 yıl önce alınan takıyla kıyas yapıldı kuyumcu bile abi bi dur şimdi bu gelin öncelik dedi şakayla karışık:olamaz: o yüzden gül geç takma ama bişeyini de paylaşma

Öyle yapmaya çalışıyorum.simdide sabah kayinvalidem geldi eltim hamileymiş hayirli olsun dedim.Cok sevindim bana dediki sen bi sefer hastaneye gidersin onla senin doktoruna gitmek istiyor diye tamam giderim dedim

Hadi esimin cümlelerini ve eltimle kaynimla olan konusmalari anlatmam bilinç altimi yansitmam olsun.
Ki bahsettiğiniz bu yansıtma işinide farklı şahısların dedikleri sözleri buraya yazmakla nasil yapabilmişim bende sasirdim.
Peki Bu kadar insanin ortak bir eglence amaciyla geyik muhabbeti yapmasını da mi ayni seyi düşünmelerine mi bağlıyorsunuz?Hepinizin zeka kabiliyeti,anlama ve olaylara yanit verme özelliği ayni mi öyleyse cok üzücü sizler adina
Ne anlatmaya çalıştığınızı anladığım zaman cevap vereceğim. Şu an error verdi beynim 😂

simdide sabah kayinvalidem geldi eltim hamileymiş hayirli olsun dedim.Cok sevindim bana dediki sen bi sefer hastaneye gidersin onla senin doktoruna gitmek istiyor diye tamam giderim dedim
Umarım bunu da kıskançlık olarak yorumlamamışsınızdır :olamaz: Ne zaman doktora gideceksem çevredeki insanların memnun kaldığı doktoru tercih ederim. Çoğu insan böyle yapar.

Ne anlatmaya çalıştığınızı anladığım zaman cevap vereceğim. Şu an error verdi beynim 😂
Umarım bunu da kıskançlık olarak yorumlamamışsınızdır :olamaz: Ne zaman doktora gideceksem çevredeki insanların memnun kaldığı doktoru tercih ederim. Çoğu insan böyle yapar.
Bisey demedim tamam giderim tabi dedim bende anlattim memnunum öneririm demiştim.Ondandir büyük ihtimalle ya ben instagramda bi sayfa takip etsem onu bile söylüyorum bak bu sayfa ucuz kaliteli ürünler paylaşıyor diye
Yada bisey sorsa anlatirim nerden ne kadar aldığımı

Sanatçı burda ne anlatmak istemiş 🤔
Ya harbiden bu kadar muhabbet bi iphone 7 için mi hem minik hem eski model bir telefon milyonlarca insanda var herkes sizi ve esinizi kiskanmiyor

Elti görümce Bdv de açılacak konu değil ama ya okadar dert değil yani :KK69:

Bdv konseptini siz mi belirliyorsunuz?
Sair yazisi okumak istiyorsaniz siir okursunuz
Ha bide sizde ciddi sekilde okuduğunu anlayamama problemi var,hem yorum yapip hemde söyle demek istemis böyle demek istemiş diye kendinizce geyik yapmaya çalışmışsınız ama kotaramamissiniz.
Ya geyik yapin diğer engin fikir sahibi yorumcular gibi
Ya da anlamıyorsaniz okuduğunuzu konuma cvp yazmayin

Evet, 11 sayfadır yazan herkesin anlama problemi var. Sizin anlatamama probleminiz yok 😌

Bdv konseptinin adı üstünde zaten; bir derdim var.
Sizin konudaki derdiniz tam olarak nedir peki? Buradan bakınca tek derdiniz eltinizin dedikodusunu yapacağınız birinin olmaması gibi duruyor.

Kadının size yaptığı bir şey yok. Eşiniz sizi gazlayıp dalga geçiyor büyük ihtimalle. Ya da kardeşini ve yengesini kıskanıyor. Kültürel arka planınız da buna müsait olduğu için eltiyi düşman olarak görmeye hazırsınız zaten.
Eltinizi kıskanır pozisyona düşürüyorsunuz kendinizi. Kadının çalışmamasına, telefonuna, evine, her şeyine takmışsınız. Hem komik hem üzücü ama farkında değilsiniz.

Evet, 11 sayfadır yazan herkesin anlama problemi var. Sizin anlatamama probleminiz yok 😌

Bdv konseptinin adı üstünde zaten; bir derdim var.
Sizin konudaki derdiniz tam olarak nedir peki? Buradan bakınca tek derdiniz eltinizin dedikodusunu yapacağınız birinin olmaması gibi duruyor.

Kadının size yaptığı bir şey yok. Eşiniz sizi gazlayıp dalga geçiyor büyük ihtimalle. Ya da kardeşini ve yengesini kıskanıyor. Kültürel arka planınız da buna müsait olduğu için eltiyi düşman olarak görmeye hazırsınız zaten.
Eltinizi kıskanır pozisyona düşürüyorsunuz kendinizi. Kadının çalışmamasına, telefonuna, evine, her şeyine takmışsınız. Hem komik hem üzücü ama farkında değilsiniz.
Kültürel arka planimizida tahlil etmişsiniz vallahi bravo 👏
Geyik grubunuza dönün bana ve konuma sıçramayın yarali hayvanini cabucak unutmus da sizin kendinizi rahatlatmaya çalıştığınız mesaji begenmeye koşmuş ne çabuk bence siz ego tatmininizi yapin sizsize yetersiniz hadi gule gule

Back
X