Diğer eltiyi resmen dışlanmış gördüm o yüzden ondaki bu hırçınlık...Ayrıca ne bonkör bir ailesiniz öyle 2 bilezik nerde görülmüş :) annenize de şaştım millet küçük altın zor yollar o bilezik yollamış takın diye kaynınıza yani eltinize !!!!!!!!!! Biraz da diğer geline nispet gibi geldi bana açıkçası :)
ay sen ne iyisin hala o kadın için üzülüyorum diyebiliyorsun:) üzülme canım boşver bırak naparsa yapsın..:)
Allah korusun ne biçim kadın o ya .
Allah ıslah etsin sana sabır versin .
Canım bak sana ne diyeceğim .
Paranı biriktir aileni sıkıntıya sokmadan yok mu onun şöyle beğendi bir şey .
Prada marka çanta olur .
Bir telefon olur .
Al onun önünde kullan .
Hatta prada çantayı eşofmanın üstüne tak pek hoşuma gitmedi de .
Çatlasın hırsından .
Neden bu eltiler böyle bir türlü çözemedim...Lakin benzer dert bende...Ama bence sen dua et senin eltin açıkça herkesin içinde gösteriyor çirkefliğini..Onun için sen kendini savunmasan da senin haklı olduğunu eşin ve eşinin ailesi biliyor...
Benimki o kadar sinsi ve ikiyüzlü ki... Tek başımıza kaldığımız ve normal zamanlarda hayatta konuşmaz...Kayınvalidemin ve eşimin yanında bir melek gibi şakır...Böyle ikiyüzlülerle uğraşmak daha zor ... Konu açmıştım buraya.... üzerime yürüdü Eşinle aranı bozarım diye tehdit bile etti...Bir bayram geçirdim sorma zehir oldu...Kötü olan taraf eltinin ne mal olduğunu bir anlatamamak... Eşim bile aylarca bana inanmadı.Defalarce eşimle eltim yüzümden kavga ettik...İnan o kadar nefret ediyorum şu elti kelimesinden...
Bence senin eltin kendi yapıp kendi rezil oluyor onun için hiç kafana takmana gerek yok... Senin eltin korkulacak biri değil sadece kınkançlığını kontrol edemeyen ve duygularını dışarda yaşayan biri...Eltinden korkmana gerek yok. Kendi eder kendi bulur...Ya İkiyüzlü sinsi olsaydı....
canım okurken resmen tüylerim ürperdi işin gerçekten zor evet benim eltim herkese açık şekilde yapıyor en azından iki yüzlülük yapmıyor ama senin işin ciddi ciiddi zormuş yani.. Ben senin durumunda olsam onu bir güzel döver karakolluk olurdum herhalde en acısıda eşime anlatamamak olurdu.. umarım eşin anlamıştır eltinin gerçek yüzünü.. insanlar neden böyle olurlarki bende anlamıyorum güzel güzel geçinmek varken bu kıskançlık neden yapılır yani sonuçta sende o evde gelinsin oda .. of nefret ediyorum böyle insanlardan..
Elti kelimesi bile duymak istemiyorum artık ... O kadar oldu yaniii...Sorma ...En zoruda haklı olduğunu anlatamamak... Düşün o benimle yalnızken konuşmaz...Kayınvalidenin yanında canımlar cicimler...Ben buna bozulup konuşmayınca bütün aile beni haksız bulup bana yüklenir...Boşanmayı düşündük bu kavgalar yüzden...Eşim yanımda olmadı...En sonunda eşim erkek kardeşi ile arası bozulduğu için eşim görüşmeme kararı aldı....Bir elti bu kadar etkili olabiliyor işte...Aile huzurunu bozup boşanma aşamasına bile getirebiliyor... offffffffffffff offfffffffffff
allahtan eltim yok
Allahtan yok valla yoksa bizim gibi buralarda dolanırdın eltide elti diyee :)
ayy canım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) Herhalde öyle birşey yapsam üstüme atlar beniim :) şaka bir yana da o zaten benim kıyafetlerime falanda çok laf ederde hiç konusunu falan açmadım ben kayınvalideme diyorumuş çok dar giyiniyor o elbiselerinin boyu çok kısa diye kayınvalidemde o evlenmeden öncede öyleydi şimdide öyle bizim haddimize düşmez demiş. Benim babam çok sık yurt dışına çıkar her gelişindede mutlaka bana marka birşeyler getirir dediğin gibi eltimde her görüşünde bunudamı baban aldı yoksa eşinmi aldı diye sorar bende ne yapcan canım parasınımı ödiycen ona göre diyorum susuyor.. of of daha anlatsam dert çokta ..
ayyyy kıyamam valla benden sana ufak bir tavsiye anam bak o karı seni sinir etmeye çalışıyor amacı bu. sende onun istediği gibi sinir oluyorsun moralini bozuyorsun. onu hiiiiiiiiiiiiç sallama . onu takmadığını özellikle ona belli et . dalga geçonunla, ezikle onu . usuldan usuldan gülerek dalga geç . işte ozaman seninle baş edemeyecek ve ezilecek ister istemez çenesini kapayacak. seninle ilgili birşeye karışıp lafanı müdahale ettiğinde -- hadi hadi sen kendi işine bak, kimseden akıl alacak değilim-- debaşka birileri için ne kendini üzmeye ne de aile huzurunu kaçırmaya değer..
Bence mumkun olduğunca aynı ortamlarda bulunmamaya calısın.
cunkı eltının ruh hali bence normal degıl. böyle insanlardan zarar bıle gelır
maazallah. görmeyin duymayın onu. aile düzeninizi de bozabilir.
Amin canım :)
Senin kıyafetlerine ne karışıyormuş o ya neyin oluyormuş .
Namus bekçisi detected .
İfrit olurum öyle tiplere .
Takmamaya çalış konuşur konuşur susar .
Sen cevap vermedikçe daha da sinirlenir sinirinden kendini yer bitirir .
zaten ben pek muhattap olmam canım bana laf ettiğindede ya eşimden ya kayınvalidemden cevabını alıyor.. işte kendi kendini rezil ediyor herkesin kendi giyim kuşamı diye düşünmüyor.. ya ben çeyizim serilceğinde bile o gelir nasıl olsa yabancı değil diye çağırmadm kayınvalidem bana kızdı eltini niye çağırmadın diye aradım eltimi canım ben gelirsin yabancı değilsin davet beklmezsin diye düşünmüştüm ama hadi gel bak beni yalnız bırakma lütfen falan diye çağırdım binbir nazla geldi mesela otuz kere özür diledim bu yüzden .. ama gördüğüm hareketler bu oldu yani kafayı yediriyor artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?