eltim eltim eltim eltim ..

allah huzurunuzu daim etsin :) canım benim de abimin eşi var 6 yıllık gelinimiz . yaşlarımızda aynı . kardeşim olsa bu kadar severdim. canım o benim . 4 kardeştik o da gelince 5 olduk kendimizden hiç farkı yok sağolsun çok iyi. güzel geçinmek varken fitneliğe fesatlığa hiç gerek yok. kötülük yapanlarda allahından bulsun..

canım kendisi işletme mezunu 3 seneye yakındır kpss ye giriyor ama yerleşemedi bir yere.. bir arada benim mühendis olmama takmıştı zaten kafayı ama Allahtan o travmayı çabuk atlattı :) ya aynen aynen ben topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum hepte giyerim babetim falan çok azdır o yüzden sende bigün düşcen bunlarla ay o nasıl topuk falan diyordu kayınvalideme gösteriyordu anne bak bak tweety87 nin ayakkabısına ne kadar topuklu herkesin dikkatini çeker falan diye daha neler nelerde bakma işte..

ne güzel işte tatlım bak gelinlerden görümcelerden mutsuz olan insanlarda çok ama siz ne güzel anlaşıyormuşsunuz işte bizimde aramız diğer eltimde okadar iyi..

Bizim alttaki kadınla akraba olmaları muhtemel . :)
Benimde biraz ayakkabı takıntım var genelde dolgu topuk giyerim geçenlerde rugan pembe bir platform aldım geldim o da bizde aldı elimden bakıyor ne almışım diye diyor bunları giy herkes sana bakar sende bundan mı giyiniyorsun
Erkekler sana baksın mı istiyorsun daha neler neler .
Bir gömlek aldım kendime onun fiyatına taktı bu kadar parayı buna verirken için yanmadı mı .
Hem bu içini gösterir günah hiç mi utamıyorsun .
3 yaşında yeğenime şort aldım 3 tane bu yaz bacakları kalın bizimkinin nasıl yakışıyor .
Bana diyor bu kızı da kendine benzeteceksin .
Sanane yahu .
Bunları tanıştıralım bence sonra da oradan uzaklaşalım :))

Eltinin nasıl biri olduğu ortada da ,sen de bu eltiyi fazla takıntı yapmışsın.Her konun eltin farkında mısın? Hoşlanmıyorsan,uyuşamıyorsan görüşmezsin veya araya mesafe koyarsın olur biter.Nedir bu elti kabusu.

bide bu komşu yaniiii :) uzaklaş uzaklaş kaç görüşme onunla :) onaneymiş yahu ? herkesin kendi giyimi kuşamı özel hayatı kendisini ilgilendirir bu insanların hiç mi işi gücü milletin hayatına müdahale ediyorlar anlamıyorumkiii.. bencede bi tanıştırıp sonrada bizim kaçarak uzaklaşmamız lazım :)

aramızda yeterince mesafe var zaten sadece kayınvalidemlerde falan bir araya geliyoruz okadar. Kafayı yememek için bu elti durumunu birileriyle paylaşmam gerekiyor bende buradaki arkadaşlarla paylaşıyorum ne yapmam gerektiğini danışmak için fikir almak için sizin için bir sakıncasımı var acaba ?

Senın ısın cok zor bu kadınla . Ama ortada barıız bı kıskanclık var..

Senın ısın cok zor bu kadınla . Ama ortada barıız bı kıskanclık var..

hemde çok zor canım... Artık kayınvalideme gitmeyi istemiyorum sırf eltimde karşılaşcaz ve yine bir huzursuzluk çıkarcak diye.. çünkü bizim yüzümüzden kayınvalidemde çok arada kalıyor onun kıskançlıklarının, bana yaptıklarının farkında olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…