• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim gerçek yüzünü göstermiyor

Ben bizimkilere karşı nötrüm,ne seviyorum ne sevmiyorum.insanlar bunu anlamiyo eşimle evlendim diye bütün sülalesini sevicem diye bı kural mi var.yanyana gelince sohbet ederim saygı gösteririm oldu bitti
Vallahi aynen haklısın doğru aslında benim de nötr olmam lazım ama bazı huyları sevmiyorum. Yönetmeye çalışıp beni kendilerine bağımlı yapıyorlar. Ki bu konuda psikologa gittim çocuklukta annem çok müdahale ettiği için artık buna dayanamadığım için. Beni yöneten beni eleştiren kişilere tahammülüm kalmadığını söyledi.... Belki de bu yüzden şemalarımı tetikliyorlar.... Ben kurtulmak istedikçe hayat böylelerine karşıma çıkarıyor... İlk kriterim eşim de beni yönetmeyen beni eleştirmicek kıyas ve kendini öven biri olmayacak demiştim. Ama maalesef eşimin ailesi benim hiç istemediğim bütün huylar var.....
O kadar pişman oldum ki evlendiğime kaçmak istedim. Ama eşim iyi biri diye ayrılamadım. Mepersem sorun şu eşimin ailesinin huyları çocukluk travmalarım tetiklediği için sürekli mutsuz oluyormuşum. Sorun bu kadar derinde....

Kendi evinin temizliğini yapmıyor, yanlış anladınız. Kayınvalidemi kulanıyor, onlar extradan onlar için yemek yapıolar. Yemeklerini yiyip gidiolar. Yani hergün yemekde ne var diyip yiyip kaçıyorlar.
Bundan size ne peki?
Kayınvalidenizi ilgilendirir bu.

Size ne yahu insanların evindeki yemekten, temizlikten?
Siz bir işe girin, işten döndüğünüzde haliniz olursa mükemmel şekilde yaparsınız yemeğinizi temizliğinizi. Hem böylece eltiye saracak ne zamanınız kalır ne enerjiniz. İkiniz de rahat edersiniz.

Back
X