- 28 Mart 2020
- 4.101
- 16.736
- 208
Dur deme öyle bak seni de kıskanır gerçek yüzünü cümle aleme gösterirse görürsünAilenin tek geliniyim. Eşim ailenin tek erkek çocuğunun ilk çocuğu ve ailenin en kıymet verilen torunu. Söyleyeceklerim bu kadar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur deme öyle bak seni de kıskanır gerçek yüzünü cümle aleme gösterirse görürsünAilenin tek geliniyim. Eşim ailenin tek erkek çocuğunun ilk çocuğu ve ailenin en kıymet verilen torunu. Söyleyeceklerim bu kadar![]()
O etlinin gerçek yüzü ortaya çıkacakEltilerinizin ne yaptığı kime ne diye seslendiği sizi niye bu kadar alakadar ediyor ki ayrıca herkesin kendi hayatı varbırakın ne yapıyorsa yapsın ya hu size ne bir de zaten uzaktaymış oh ne güzel derim ben olsam
Türkiyeden gittiğiniz belli oldu,yada tatilde gidip geldiyseniz kapmış olabilirsiniz.Yani görende türkiyede elti eltiyi çok seviyor sayıyor kıskanmıyor sanıcak.. Buradaki başlıklara bakın da yüzde 80% eltiyi çekememe hakkında.. Görende dünyada bi tek ben böyle düşünüyorum sanicak.. Anladık kıskançmişim
Ya taksi herkes doğum gününe. Okadar cümleden onu mu anladınız. Aşırı samimiyetsiz insanları, rol yapan insanlari sevmiyorum ve bunu dile getirdim. Sizin hiç mi dünyada iki yüzlü bulduğunuz samimiyetsiz buldunuz insan yok mu.?
Cirilla hani y.dışında yaşıyorya belki olmuştur dedim,ama demez olaydım bildiğimiz bizim eltilerin savaşını oynuyor.Tek kişilikAvrupali mi?Konu sahibi yurtdisinda yaşayan Türk değil miymiş?
Valide bunu nasıl yorumluyor acaba..O değilde ilk defa paylaşılamayan bir kv görüyorum![]()
eşinize hak veriyorum, siz gerçekten eltinizi kıskanıyorsunuzHerkese Selam,
sizin yardımıniza ihtiyacım var.
Konuyu kısaca özetliyeyim:
Eşimle 2014 den belli evliyiz, kendisi akrabam olur ve onun babası ve benim ananem üvey kardeş. Kayinvaldemgil beni çok sever, kendi kizlariymis gibi, bende onları kendi annem babam gibi severim.
Eşimin erkek kardeşi 2019 da evlendi ve eltim çok fena. Beni sevmedini resmen fark ediyorum. Ne arar ne sorar, 2 sene arka arkaya doğum günümü unutdu ve Kayinvaldemgil niye aramadınız diye kızınca aradilar.
Asil problem şu: Sürekli Kayinvaldemgil ve kayinbabama yalakalık yapıyor ama öyle böyle değil... Annecim annecim, babacım babacım diye ortalıkta dolaşıyor ve aslında böyle biri değil. Okadar gıcik oliyoruklm mi ona, eşim onu kıskanıyorsun diyor bende vallah yok diom ama rol yapıyor gerçek yüzü bu değil, yalan da söylior diom inanmıyor bana.
Bunun üstünde de ben yurtdisinda yaşıyorum ve eltim kayın ademle aynı şehirde. Ne yemek yapar ne temizlik direk isden sonra Kayinvaldemgil her gün yemek yemeğe.bazen onlarda kaliolar bile. Bizi seviyormuş gibi yapıyor kv yanında ama o yokken ne arar ne sorar.
Benim Bi oğlum var onların henüz çocuğu yok. İnşallah kızım olur diyor (çünkü Kayinvaldemgil kız çocuğu aylede hiç yok ve çok istiyorlar).
Ben napip edip bu kızın gerçek yüzünü göstermek istiyorum ama herkes zaman onu kıskandımi düsünücek. Okadar çok itici mi ben yurtdisinda yaşamamak rağmen sinir oliorum ona sürekli. Napmaliyim onun gerçek yüzünü onu kötülemeden nasıl yaparım?
Yo oda oğlunu düşünüyor. Yemek yaayi bilmediği için diyor ki oğlum sağlıksız beslenmesine orda burda yemesin oğlum için yapıyorum dior
Bu dediğiniz de haklısınız aşırı samimiyetsiz insanları bende sevmem kaynanam da aynı dediğiniz gibi birlerine yaranmaya çalışır kimseye yaranmaya çalışmam ben anca kendime yaranmaya çalışırım....Yani görende türkiyede elti eltiyi çok seviyor sayıyor kıskanmıyor sanıcak.. Buradaki başlıklara bakın da yüzde 80% eltiyi çekememe hakkında.. Görende dünyada bi tek ben böyle düşünüyorum sanicak.. Anladık kıskançmişim
Ya taksi herkes doğum gününe. Okadar cümleden onu mu anladınız. Aşırı samimiyetsiz insanları, rol yapan insanlari sevmiyorum ve bunu dile getirdim. Sizin hiç mi dünyada iki yüzlü bulduğunuz samimiyetsiz buldunuz insan yok mu.?
Eltinizi sevmek zorunda değilsiniz. O da sizi sevmek, aramak, doğum gününüzü kutlamak zorunda değil. Size samimi gelmiyor olabilir, zaten aranızda mesafe de var farklı ülkedesiniz. Yani bi başkasını nasıl kafanızda bu kadar büyütebiliyosunuz, nasıl bunları düşünecek vakit bulabiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Ama gerçekten kıskançsınız bunu aynaya bakıp kendinize itiraf edin bence...Ya kıskanmakla alakası yok ondan önce tanıdığım sevdim Bi kızla beraberdi o kız dünya tatlısıydi evlenecekler olmadı. Onu çok seviyordum, kardeşim gibi sevdim. Ama bu kız göründüğü gibi değil yani Bi türlü sevemiyorum negatif enerji alıyorum. Onu kiskanicak Bi nedenim yok. Ha yemek kısmı doğru onu bende isterdim ama o öteki kız gibi değil. Hatda bana Bi Bi iki sefer bagrmisligi var yani melek rolünü oynior ama öyle değil. Kendimi ifade edemedim.
Çok mantıklı benim kayınvalide de öyle eltimin yanında benim yemeklerimi övüp eltimi kıskandırıyor. Ben kendim den hayatta bahsetmem... amacı benim yemeklerimi överek hem eltiye laf sokmak sen güzel yapamıyorsun... Hem de kendini davet ettirmek.... Ben bunu yermiyim yemem tabiki davet etmedim.Tamam gelin el üstünde tuttuklarına göre bu hesaba göre kaynana seni de beğenmiyor ikinizde oğullarını doyuramanyinede sizle arayı da bozmuyor gelinlerim de gelinimlerim. Akıllı kadın yoksa oğulları uzaklaşabilir de.
Bazen ayna tutmanız lazım size bunları kv mi söylüyor yoksa evi yer küresinden mi izliyorsunuz birsekilde herşeyden haberiniz var tee yurtdışından.
Sizi de dolduruşa getiriyorlar ben size diyeyim. Halı hazırda zaten kızı sevmiyorsunuz iyice kabarıyorsunuz. Kv belki de sizi de diğer gelinle çekiştiriyor bence bu kadar güvenmeyin beni çok severler diye.![]()
Gerçek yüzüm: baklava açmayı bilmemek.Dur deme öyle bak seni de kıskanır gerçek yüzünü cümle aleme gösterirse görürsün![]()
Süper sırf eşimin annesi babası yengesi abisi diye neden sevgi beslemek zorundayım. Bir arada olduğumuzda saygı gösteririm o kadar... kimseyi eşimin hatrı da olsa sevmek zorunda değilim ama evli olduğum için mecbur yılda 1 2 yada bazen daha sık görüşmek zorunda kaldığımız durumlar oluyor.... Ama annesini babasını abisini hiç sevmiyorum sevmicem de yengesi severim ama oda cok soğuk nevale... Ben cıvıl cıvıl eşim benimle evlenince hayatına renk geldi...İçindeki sesi dinle sen onu deliler gibi kıskanıyosun.9 yıldır evliyim eltimin bir kere doğumgününü kutlamadim arayıp sormam da çünkü benim için bı değeri yok.samimi olmak gibi bı zorunluluğum yok.sirf eşimin yengesi diye ona bı sevgi beslemek zorunda değilim.siz çok fenasiniz Allah tan uzaktasiniz yoksa bu gelinin sizden çekeceği varmış.Allah bilir her gelisinizde ortalığı karistiriyosunuz
Ben şu açıdan dedim.Evinde eşi ile.mutluysa kv elti ne yaparlarsa yapsınlar.Onemli.olan bu
İtiraf da buluncam eşimin annesi babası ve abilerini hiç sevmiyorum eltimi seviyorum ama oda cok soğuk nevale...Ayyyy ağzınıza sağlık elti kim ya el kızı....
Bana ne ondan... K.v ikide bir eltimi övüyor istediğin kadar öv dediğin kişi el kızı sen de el karısının ikinizin düşüncesinden banane salak kadın yaaa....
Çok mantıklı benim kayınvalide de öyle eltimin yanında benim yemeklerimi övüp eltimi kıskandırıyor. Ben kendim den hayatta bahsetmem... amacı benim yemeklerimi överek hem eltiye laf sokmak sen güzel yapamıyorsun... Hem de kendini davet ettirmek.... Ben bunu yermiyim yemem tabiki davet etmedim.
Birde eltim de o zaman yapsın da görelim dedi işte bana psikolojik baskı yaparak istediğini yaptıracak zorla kendini davet ettirmek....
3 tane gelini var ben 3. Tüm insan biraz kendini geliştirir demi. Resmen ortalık karıştırıyor. Allahtan ben ve eltim çok akıllıyız da onun oyunlarına gelip birbirimize rakip olarak görmüyoruz.Ayy bak yaaaOrtalığı kv karıştırıyor bile olabilir. Ah ah cidden zaten eltiler arası ufak çaplı bir rekabet olabiliyor bazen de hiç umurlarında değil ama kv ortalık karıştırırsa boyle durumlar yaşanabilir.
Bana nedense hem hiçbirşey beğenmeyip hemde her işini yapması oğlu için değil gibi geliyor. Kalkıp yemek bilmiyorsa öğret benim teyzem gelinim çay bile demleyemiyordu ben öğrettim hepsini demişti.
Kalkıp teyzem hep kendi yapsın o yesin durumu yoktu. Birazda hoşlanıyor heralde gelini ve oğlu kendine ihtiyacı varmış gibi görmesi. Belki de hep kendi çağırıyor yemeğe biraz oğlunun artık evlendiğinin farkında olmalı anneler. Kendi başının çaresine kendileri baksınlar.
Zaten bizim aile ortamında bir kaç kişi ortalığı karıştırıyor birinci kayınvalide 2.kayınpederAyy bak yaaaOrtalığı kv karıştırıyor bile olabilir. Ah ah cidden zaten eltiler arası ufak çaplı bir rekabet olabiliyor bazen de hiç umurlarında değil ama kv ortalık karıştırırsa boyle durumlar yaşanabilir.
Bana nedense hem hiçbirşey beğenmeyip hemde her işini yapması oğlu için değil gibi geliyor. Kalkıp yemek bilmiyorsa öğret benim teyzem gelinim çay bile demleyemiyordu ben öğrettim hepsini demişti.
Kalkıp teyzem hep kendi yapsın o yesin durumu yoktu. Birazda hoşlanıyor heralde gelini ve oğlu kendine ihtiyacı varmış gibi görmesi. Belki de hep kendi çağırıyor yemeğe biraz oğlunun artık evlendiğinin farkında olmalı anneler. Kendi başının çaresine kendileri baksınlar.
Ben bizimkilere karşı nötrüm,ne seviyorum ne sevmiyorum.insanlar bunu anlamiyo eşimle evlendim diye bütün sülalesini sevicem diye bı kural mi var.yanyana gelince sohbet ederim saygı gösteririm oldu bittiSüper sırf eşimin annesi babası yengesi abisi diye neden sevgi beslemek zorundayım. Bir arada olduğumuzda saygı gösteririm o kadar... kimseyi eşimin hatrı da olsa sevmek zorunda değilim ama evli olduğum için mecbur yılda 1 2 yada bazen daha sık görüşmek zorunda kaldığımız durumlar oluyor.... Ama annesini babasını abisini hiç sevmiyorum sevmicem de yengesi severim ama oda cok soğuk nevale... Ben cıvıl cıvıl eşim benimle evlenince hayatına renk geldi...
Adam ailesinden o kadar bıkmış ki benim yanımda mutlu.....