Aslına bakarsanız bana kv lerin gelini olduğum için değer verdiğini anladım yani ben olduğum için değil.Haa baktı onlarla aram kötü '' onlara pişmişse bana dünden soğumuş'' misali anladınızKayınvalideyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kayınvalidenizi çekiştirdiğiniz için eltiniz de o topa girmemek adına size mesafe koymuş. Mantıklı davranmış, ben olsam ben de öyle yapardım.
Aynen kim gelirse kapım açık buyur ederim aayhı da duyarım evimdeyken de asla konu açıp ortamı germem.Teşekkür ederimGelene kapınız her daim açık olsun. Güzelce misafirlerinizi ağırlayın. Bu sizin misafirperverliginize artı point olur.Gelmezlerse de kendileri bilir cokta kafana takma. Tabi gelmeleri icin cokta israr etme kendi kafalarina gore gelirlerse gelsinler demek istedim yani.
Kayinvalideni eltine şikayet etme. Nereden biliyosun gidip hepsini kayinvalidene anlatmayacagini? ?Merhaba güzel bayanlar. Konuya hemen gireyim,
Eltim kaynımım ikinci eşi. Ve il dışında oturuyorlar. İlki öyle soğuk öyle mendeburun tekiydi ki kimseye sevdirmedi kendini. Hatta boşanmalarına kimse ses çıkarmadı.Ama bu ikinci eşi sanki yıllardır aramızda..öyle sıcak, öyle ilgili ve samimiydi ki -geçmiş zaman ifadesi kullanıyorum dikkat- ta ki ben kv ve görüncemle araya mesafe koyana kadar.Kv ler beni severken o da severdi haftada 1 kez falan arardı ben de onu arardım benden de büyük bu arada.Saygı da gösterirdim ablacığım derdim kendisine.Ne zaman ben kv ile arayı bozdum o da benle arasını bozdu. 3-4 kez üst üste ben aradım o ise daha hiç aramadı 5-6 aydır.Bazen dertleşmek için aradığımda da beni anladığını vs vs söyler ama kv ya toz kondurmazdı. ''Ayy evet annemin huyu napalım işte '' derdi en fazla.
Açık açık anlıyorum artık onların yasını tutuyor.Kaynım da aynen öyle.Zaten eltim bence kaynımım sözünden çıkmadığı için aramıza mesafe koydu.Yani şöyle bir ihtimal düşünüyorum kaynım ona '' bak sutlu kokolin benim ailemle pek konuşmuyor sen de onunla konuşma'' demiş olabilir.Ama her ne olursa olsun bizim aramızdan en ufak bir tartışma bir görüş ayrılığı bile yaşanmamışken ve ben kendisini ciddi ciddi çok severken bana bunu yapması çok zoruma gidiyor.Yani sutlu kokolin kv ler ile var, haa onlar için yoksa benim için hiç yok der gibi davranmasına üzülüyorum.
Şimdi bunlar gelecek 1 ay sonra. Ve ben zaten kv lere gitmiyorum orada görüşme durumumuz yok o da kv lersiz gelmez ki bir önceki gelişinde de öyle yaptı. Hadi geldi diyelim benim tavrım tarzım ne olmalı arkadaşlar karar veremedim. Bi akıl verin ikiyüzlü davranmak hiç huyum değil napabilirim? Açık açık konuşsam da üstüne alınmayacak yanlış anladığımı söyleyecek bana biliyorum.Ne yapayım? Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
Ben sizi anlıyorumÇok güzel özetlemişsiniz evet aynen abla gibi görüyordum açıkçası halen de kabul edemiyorum ona yakıştıramıyorum çünkü özünde çok iyi biri yada ben çok safım
Ortada şikayet edecek bir şey yokki canım onun da şahit olduğu olaylar bunlar.Ayrıca kendi de vaktinde kırıldığı birkaç mevzuyu benle paylaşmıştıKayinvalideni eltine şikayet etme. Nereden biliyosun gidip hepsini kayinvalidene anlatmayacagini? ?
Evet aynen öyle ama kv ler geldikten sonra da bir kez bile aramadı eskiden cuma msjları yollardı şimdi tık yokBen sizi anlıyorum
Aranız bozuk kv ile ama elti seninle konuştuğunu kv anlamasın diye arana mesafe koymuş. Kv ye ben senin tarafindayim iyi canayakın yeni gelin imajı vermiş tamamen kv ile gorumceden etkilenmiş olabilir
Yanılıyorsunuz çünkü eskiden de kv ile ilgili konuşurdum o da konuşurdu ne zaman ben kv ile aramı açtım o da benle arayı açtı.Ayrıca ben de kendisini hala seviyorum beni en iyi anlayan o olur diye düşünüyorum ama yanlış düşünüyorum.Eskiden o da kv nin tavırlarını itici bulurdu na olduysa şimdi farklı olduKusura bakmayın. Ben sizi hatalı buldum.
Arayıp da kvnizi cekistirdiginiz için size mesafe koymuş. Haklı. Doğru olanı yapmış.
Kv ile bir derdiniz varsa kv ile çözün..eltiyle dedikodu yapma çabası yanlış.
Eltinizi sevdim. İnşallah onun gibi bir elti olurum.
Çok mantıklı geldi söyledikleriniz aynen de öyle olmuş olabilir. Lakin ben onlarla ilgili konuştuklarımı saklamam ki yüzlerine de söylüyorum. Dediklerinizi yapacağımSen zananında dertleşmek için ona kv ile ilgili bişeyler anlattığın için kesin seninle konuştuklarını kv ye görümcelere anlatmıştır böylelikle tarafını belli ederek sana mesafe koymak zorunda kalmış. Sana misafir olarak geldiğinde hiç bu mevzuları açmadan normal bir şekilde ağırlarsın. Bakımlı güzel neşeli görün .. konusunu açarsa da ağzından laf almak için açar bunları konuşmak istemiyorum dersin..kadanın rahat olduğunu mutlu olduğunu görsün kii kv ye yetiştirsin hemen:)
Hislerim ve düşüncelerim tıpatıp buydu Allah sizden bin kez razı olsun. Bana dedi annemi arıyor musun ben de dedim abla biraz mesafe koymak istedim o da hayırdır ne oldu diyince anlattım bu çekiştirme olmasa gerek. O zaman bu bölümde insanlar akşama kadar yüzlercesini çekiştiriyor demek mi oluyor bu.Paylaşmak istiyoruz paylaşıyoruz dedikodu etmiyoruz kesinlikleBence arayıp kvalideyi çekiştirmemişsiniz, ablacığım onlarla görüşmüyorum ama şu sebeplerden dolayı, demek istemişsin..
Seninle görüşürüm çünkü sen bana kötü birşey yapmadın demek istemişsin..
Hemen dedikoducu denilmesini anlamıyorum. Hatta onu kaybetmemek için açıklama yapmışsın.
Eltini aramaya ara ver şimdilik biraz zamana bırakmalısın
Yaa ne alaka arıyorum ama hal hatır sormak için kv leri çekiltirmek için değil konuyu iyi oku
Dertleşmek aynı dertten muzdarip olan insanların ortaklaşa fikir alışverişi yapmasıdır. O da benimle aynı dertten muzdaripti empati kurar diye düşünerek konuştum kendisiyle. Ama bile isteye haksızlığa uğrayıp sırf iyi gözükmek için yiyip oturanlar var ya,Bazen dertleşmek için aradığımda da beni anladığını vs vs söyler ama kv ya toz kondurmazdı. ''Ayy evet annemin huyu napalım işte '' derdi en fazla.
Biz buna çekiştırmek diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?