Eltim Hakkında Karar Veremiyorum

Kayınvalideyle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kayınvalidenizi çekiştirdiğiniz için eltiniz de o topa girmemek adına size mesafe koymuş. Mantıklı davranmış, ben olsam ben de öyle yapardım.
Aslına bakarsanız bana kv lerin gelini olduğum için değer verdiğini anladım yani ben olduğum için değil.Haa baktı onlarla aram kötü '' onlara pişmişse bana dünden soğumuş'' misali anladınız

Gelene kapınız her daim açık olsun. Güzelce misafirlerinizi ağırlayın. Bu sizin misafirperverliginize artı point olur.Gelmezlerse de kendileri bilir cokta kafana takma. Tabi gelmeleri icin cokta israr etme kendi kafalarina gore gelirlerse gelsinler demek istedim yani.

Aynen kim gelirse kapım açık buyur ederim aayhı da duyarım evimdeyken de asla konu açıp ortamı germem.Teşekkür ederim

Kayinvalideni eltine şikayet etme. Nereden biliyosun gidip hepsini kayinvalidene anlatmayacagini? ?

Çok güzel özetlemişsiniz evet aynen abla gibi görüyordum açıkçası halen de kabul edemiyorum ona yakıştıramıyorum çünkü özünde çok iyi biri yada ben çok safım
Ben sizi anlıyorum
Aranız bozuk kv ile ama elti seninle konuştuğunu kv anlamasın diye arana mesafe koymuş. Kv ye ben senin tarafindayim iyi canayakın yeni gelin imajı vermiş tamamen kv ile gorumceden etkilenmiş olabilir

Kayinvalideni eltine şikayet etme. Nereden biliyosun gidip hepsini kayinvalidene anlatmayacagini? ?
Ortada şikayet edecek bir şey yokki canım onun da şahit olduğu olaylar bunlar.Ayrıca kendi de vaktinde kırıldığı birkaç mevzuyu benle paylaşmıştı

Kusura bakmayın. Ben sizi hatalı buldum.

Arayıp da kvnizi cekistirdiginiz için size mesafe koymuş. Haklı. Doğru olanı yapmış.

Kv ile bir derdiniz varsa kv ile çözün..eltiyle dedikodu yapma çabası yanlış.

Eltinizi sevdim. İnşallah onun gibi bir elti olurum.

Ben sizi anlıyorum
Aranız bozuk kv ile ama elti seninle konuştuğunu kv anlamasın diye arana mesafe koymuş. Kv ye ben senin tarafindayim iyi canayakın yeni gelin imajı vermiş tamamen kv ile gorumceden etkilenmiş olabilir
Evet aynen öyle ama kv ler geldikten sonra da bir kez bile aramadı eskiden cuma msjları yollardı şimdi tık yok

Sen zananında dertleşmek için ona kv ile ilgili bişeyler anlattığın için kesin seninle konuştuklarını kv ye görümcelere anlatmıştır böylelikle tarafını belli ederek sana mesafe koymak zorunda kalmış. Sana misafir olarak geldiğinde hiç bu mevzuları açmadan normal bir şekilde ağırlarsın. Bakımlı güzel neşeli görün .. konusunu açarsa da ağzından laf almak için açar bunları konuşmak istemiyorum dersin..kadanın rahat olduğunu mutlu olduğunu görsün kii kv ye yetiştirsin hemen:)

Yanılıyorsunuz çünkü eskiden de kv ile ilgili konuşurdum o da konuşurdu ne zaman ben kv ile aramı açtım o da benle arayı açtı.Ayrıca ben de kendisini hala seviyorum beni en iyi anlayan o olur diye düşünüyorum ama yanlış düşünüyorum.Eskiden o da kv nin tavırlarını itici bulurdu na olduysa şimdi farklı oldu

Bence arayıp kvalideyi çekiştirmemişsiniz, ablacığım onlarla görüşmüyorum ama şu sebeplerden dolayı, demek istemişsin..
Seninle görüşürüm çünkü sen bana kötü birşey yapmadın demek istemişsin..
Hemen dedikoducu denilmesini anlamıyorum. Hatta onu kaybetmemek için açıklama yapmışsın.
Eltini aramaya ara ver şimdilik biraz zamana bırakmalısın

Çok mantıklı geldi söyledikleriniz aynen de öyle olmuş olabilir. Lakin ben onlarla ilgili konuştuklarımı saklamam ki yüzlerine de söylüyorum. Dediklerinizi yapacağım

Hislerim ve düşüncelerim tıpatıp buydu Allah sizden bin kez razı olsun. Bana dedi annemi arıyor musun ben de dedim abla biraz mesafe koymak istedim o da hayırdır ne oldu diyince anlattım bu çekiştirme olmasa gerek. O zaman bu bölümde insanlar akşama kadar yüzlercesini çekiştiriyor demek mi oluyor bu.Paylaşmak istiyoruz paylaşıyoruz dedikodu etmiyoruz kesinlikle

Yaa ne alaka arıyorum ama hal hatır sormak için kv leri çekiltirmek için değil konuyu iyi oku

Bazen dertleşmek için aradığımda da beni anladığını vs vs söyler ama kv ya toz kondurmazdı. ''Ayy evet annemin huyu napalım işte '' derdi en fazla.

Biz buna çekiştırmek diyoruz.

Bazen dertleşmek için aradığımda da beni anladığını vs vs söyler ama kv ya toz kondurmazdı. ''Ayy evet annemin huyu napalım işte '' derdi en fazla.

Biz buna çekiştırmek diyoruz.
Dertleşmek aynı dertten muzdarip olan insanların ortaklaşa fikir alışverişi yapmasıdır. O da benimle aynı dertten muzdaripti empati kurar diye düşünerek konuştum kendisiyle. Ama bile isteye haksızlığa uğrayıp sırf iyi gözükmek için yiyip oturanlar var ya,
Biz de buna yaltakçılık diyoruz

Kayınvalıdeyle aranız yoksa samımı olsanızda akrabalar sızden uzak durur
Bu hep boyledır
Kım buyuguyle kotuyse herkesde ona kotu olur
Hatta kayınvalıdeyı sevmeyen kısıler bıle bı anda sever olur
Malesef kı bu döngü böyle

Bu sebeple bırıyle ırtıbatı koparıyorsanız bunları bılın ve hıc kafayı takmayın
Sahte gösterişli fake eltın olacagına hıc olmasın bosver
Onunde uzunn omur var
Sen huzuruna yuvana bak ve mesafe ısteyene en guzel mesafeyı koy gıtsın

Evet bir de benim kv den herkes korkuyor nedense onun işine karışılmaz onun bir eli kan bir eli katran diyorlar.
Valla onun yasını tutanın ondan farkı olmaz gözümde haklısınız

Ilk evliliginden epey tecrübe edinmis belli ki..

Siz siz olun kocanizin kendisi dahil hic bir akrabasina sitem, dertlesme adi altinda sohbetler yapmayin.

Herkese ayni onun yaptigi gibi onu oyle kabullendik, huyu bu, cok iyi insan cümleleri kurun. Yoksa basiniz cok agrir.

Ayrica eger gelmek isterlerse buyur edin, misafir edin. Hic birsey olmamis gibi davranin. Ama gidince ne arayin ne sorun..

Evinize geldiginde onu iyi niyetinizle, misafirperverliginizle utandirin. Aramadigi gelmedigi surece hic sesiniz cikmasin. Aktif bir iliski icinde olunması sart degil kimseyle. Ama tavir alip misafir etmek istemezseniz olay buyur. Kadin size bisey yapmamis, olayların ortasinda olmak istememis belli..

Yok ben onu en iyi şekilde ağırlamak istiyorum ve nedense ondan soğuyamıyorum seviyorum bunun karşılıksız olması üzücü bir durum.tabi karşılık vermek zorunda da değil ayrıca.
Evet ilk evliliğininden epey ders çıkarmış belli bir de çocuğu var annesi bakıyor.Kendisi çocuğunu haftada bir 15 de bir görüyor ama görümcemin çocuklarını sürekli görüyor ve inanır mısınız görümcemin çpcuklarının bir valiz kıyafetini ütülüyor ama kendi çocuğuna aynı şeyleri yapamıyor neden bilmiyorum.
Bazen de diyorum ki kaynım eltimin çocuğunu kabul etsin diye tüm bu fedakarlığı ve hiç risk almıyor bana birşeyler anlatarak. Olur belki gider anlatırım diye.Birgün baktım dayısının kızı ile telefonda sessiz sedasız konuşuyor belki bana anlatamadığını kendi akrabalarına anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…