• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim hamile kalırsa

mahperi82

Kartal
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
516
1
96
Ağrı
arkadaşlar hatırlarsanız çoçuğum olmadığını daha önceki açtığım konularda belirtmiştim.benim eltimde benden 1 sene sonra evlendi ama oda hala hamile değil ben onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum ama bu konuda kaynana tarafına güvenmiyorum çünkü eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum

aynı durum bende de var...

eltim benden 4 ay önce evlendi ve şuan 7 aylık bir bebeği var bense ameliyat oldum,kistlerim var..ve hamile kalamıyorum..

şimdiye dek kaynanam birşey demedi ama yakında söylenmeye başlar...

bende düşünüyorum valla ne yapcam diye,Allah yardımcın olsun demekten başka brşey diyemiyorum maalesef :50:

Son düzenleme:
arkadaşlar hatırlarsanız çoçuğum olmadığını daha önceki açtığım konularda belirtmiştim.benim eltimde benden 1 sene sonra evlendi ama oda hala hamile değil ben onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum ama bu konuda kaynana tarafına güvenmiyorum çünkü eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum

Nasıl yani?
Biz buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki eltinizle aynı anda hamile kalmanız için?

eltiinle el ele vereceksiniz demek ki
ikinizden biri hamile kaldığında diğerinin dışlanmasına ve özel muamele görmesine müsade etmeyecek

bu ne cahilliktir ya
sadece Allah'ın varedebildiği bir varlığı kendilerinin ya da oğullarının başarısı/başarısızlığı olarak görmek ne büyük aldanış

aynı durum bende de var...

eltim benden 4 ay önce evlendi ve şuan 7 aylık bir bebeği var bense ameliyat oldum,kistlerim var..ve hamile kalamıyorum..

şimdiye dek kaynanam birşey demedi ama yakında söylenmeye başlar...

bende düşünüyorum valla ne yapcam diye,Allah yardımcın olsun demekten başka brşey diyemiyorum maalesef :50:

evet çok zor bir durum üzülmemiş gibi yapsan olmuyor biliyorlar çünkü üzüldüğünü

eltiinle el ele vereceksiniz demek ki
ikinizden biri hamile kaldığında diğerinin dışlanmasına ve özel muamele görmesine müsade etmeyecek

bu ne cahilliktir ya
sadece Allah'ın varedebildiği bir varlığı kendilerinin ya da oğullarının başarısı/başarısızlığı olarak görmek ne büyük aldanış

ben yaparım ama eltim zaten popüler olmayı seven bir tip eğer hamile kalırsa bu onun çok işine gelir bana yardım yerine ben senden üstünüm tavrı yapar çünkü daha düğünde evlenirken sen torun veremedin ben verecem havası vardı onda

Şunu anlamıyorum sizlerin eşlerinizin ağızları yokmu hiç mi müdahale etmiyorlar annelerine ve diğerlerine...

ben konuyu pek anlayamadım...:44:

ben yaparım ama eltim zaten popüler olmayı seven bir tip eğer hamile kalırsa bu onun çok işine gelir bana yardım yerine ben senden üstünüm tavrı yapar çünkü daha düğünde evlenirken sen torun veremedin ben verecem havası vardı onda

ne diyeyim hayatım
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı bebişi kucağına versin inş

ben konuyu pek anlayamadım...:44:

nesini anlayamadınz ki?
arkadaş "ikimz aynı anda nasıl hamile kalabilirz" demiyor, böyle bir durumda cahil insanlara karşı ruh sağlığını nasıl koruyabileceğini düşünüyor

konun bir değişini ben yaşadım kızlar.eltim benim 1 er yaş arayla çocuklarımız oldu.o hep tek çocuklu kalacağını söyler dururdu. bende ikinci çocuk için çabalar dururken bu çaba tam 8 yıl sürdü:25:.pat kaynım bir akşam bizi arayarak (bu arada onların herşeyleri gizlidir aldıkları sattıkları herşeyleri)hamile olduğunu eişinin haber verdi.bu arada ben ikinci aşılamamın başarısızlığını yaşıyordum.neyse kızları oldu aile tabii çok mutlu bu arada ben hamile kaldım ve bebeği 2 aylık kaybettim.onlar çoooook mutluydu kimse benim acımla ilgilenmedi.:43:.ama her hayırda şer her şer de bir hayır var dedim şu an onlar bunu bende diğerini yaşıyorum

ne diyeyim hayatım
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı bebişi kucağına versin inş

nesini anlayamadınz ki?
arkadaş "ikimz aynı anda nasıl hamile kalabilirz" demiyor, böyle bir durumda cahil insanlara karşı ruh sağlığını nasıl koruyabileceğini düşünüyor

teşekkür ederim cnm aynen öyle onu demek istedim

Back
X