dünya ileriye mi gidiyor???? evet....yok hayır...evet ama çağ teknoloji çağı...yok yok ilerlemiyor bilgiye kolay ulaşmak bir işe yaramıyor çünkü...çünkü insanoğlu düşüncelerini, hayatını bir gıdım ileri götürmüyor....
arkadaşım senin adına üzüldüm bu durumda başkalarının yapacağı hiç birşey yok...söyleyeceklerim de sana değil zaten sıkılmışsın üstüne alınma...konun vesile oldu içimi dökmeye...senin yapacağın tek şey kendini kimseyle kıyaslamamak, kendine güvenip, kendini çok sevip değerli olduğunu bilip, kim ne derse desin çocuğun olsa da olmasa da başkalarının sözlerini bir kulağına alıp hiç beklemeden öbür kulağından çıkarmak....
hiiiç ama hiç değişmedi hala olmuyorsa "kadının" çocuğu olmuyordur...kadın tek başına yapıyor ya bu çocuğu...kaynanalar da çocuk olmayınca hemen geline söylenmeye başlar...zavallı gelin çocuğu olmadığına mı yansın çocuğu olmadığı için hakir görüldüğüne mi....ben anlayamoyorum bu devride kadının tek görevi annelik değilken hala nasıl bir kadın çocuğu olmadığı için kıyas konusu oluyor ve biz kadınlar buna hala nasıl izin verebiliyoruz....çocuğum olmuyorsa bu sadece beni ilgilendirir başkalarıda benim üzüntümü acımı paylaşacaksa konuşur yoksa susar oturur...lütfen olayı böyle görün artık ve anne olamamanın sıkıntısını daha da artırmayın....
tüm gelinlere lüüüütttfen elti, kaynana vsvs'nin bu gibi sizin elinizde olmayan şeyleri kullanıp sizi üzmesine izin vermeyin...hala böyle "başkaları ne der, ne düşünür" lerle canınızı sıkmayın...kimseyi takmayacaksınız tek çaresi bu