Sen dertsiz başına dert arayan, arabesk takılan mazoşistlerdensin kusuruma bakma.
Eski konularını şöyle bir aç oku, daha geçen haftalarda eltim çocuğuma çiğ patetes verdi diye hayıflanıyordun.
Zaten eşinin ailesiyle ilgili açtığın konularda genel olarak, "eltime şunu bunu onu yaptım bana kötülük olarak döndü, görümceme şunu bunu onu yaptım, bana dayak olarak döndü, kaynanamla çok iyiyiz ama hep eltimi ya da kızını tutar" şeklinde yakınıyorsun.
Şimdi de diyorsun ki, "ben biraz daha yapışayım şuna, biraz daha emeğim geçsin, sonra bana tam tersi olarak döndüğünde ağlanacak bir malzemem daha olur." Lütfen saf olma, dert sahibi olmaktan çok mu hoşlanıyorsun Allah aşkına? En kızdığım nefret ettiğim şeydir, annemden aynısını yapar sonra oturur kendi kendine sinir olur durur.
Eltinle iyi değilsiniz, iyilik bilmiyor tamam anladım, görümcen 1 yaşında bebeğini dövmüş, kocanı kışkırtıp dayak yemeni sağlamış tamam anladım. Kaynanan da yeri gelince kızını tutuyor, amenna onu da anladım. Peki sen bunlardan huzursuzsan niye hala bu insanların dibinde olmasına izin veriyorsun. Ortada bir sorun olduğunu düşünüyorsan çanak tutan sensin.
Konuya bak Allah aşkına(beğenmemezlikten demiyorum) geçen hafta bebeğime "çiğ patates yedirdi" dediğin eltine pişirdiklerinden nasıl ikram edeceğini mi tasarlayacaksın burada bizle? Geçen hafta saydırdığın insanı aklınca iyiliğinle ezeceksin. Sinir bozacak derecede komik. Beladan uzak durmak zor değil, kendi işine dön, evinle çocuğunla ilgilen. Eltine bir tabak yemek götürmekten daha büyük bir iyiliği kendine yapmış olacaksın.