• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim Kankam Olabilir mi :)?

benim bacilarimdan baska kankam yok
elti sonucta bir yabanci öyle oturup milleti cekistirecek yada sirrimi verecek kadar samimiyetligim yok düzeyli bir iliskimiz var-tatlicadiarzu-

cok iyi biri olbilir ama kanka olmaya ne gerek var derim ..en guzel tadinda mesafe bulur bilir bunu soylerim

eğer kafa denginse kişiliği sana uyuyorsa samimi olmakta zarar yok bence
ne de olsa aynı binadasınız ama yinede her şeyini mahremini sırrını anlatma

bizim oralarda bir laf vardır(sinop),
KUMA GEMİSİ YÜRÜMÜŞ,ELTİ GEMİSİ YÜRÜMEMİŞ.
benimde eltilerim var.ama ayrı şehirlerdeyiz.biraraya geldiğimizde hoşbeş gırgır şamata gidiyor.bir gün eltimin annesi bize dedi ki,siz aynı şehirde olsanız birbirinizi yersiniz.kadın tecrübeli biliyor işi.
Ama biz böyle söylüyoruz diye etkilenme.karşılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra george W.bush'la bile anlaşır insan:)kaydirigubbakcemile5

tatil falan derken uzunca bir süredir siteye giremedim. yok yok ne kankası ya bendeki de akıl. zaten az çok huyunu biliyordum ama tamamen tanıdım diyebilirim. eltim benim karşı komşumla çok samimiydi 8 senedir yedikleri içtikleri birdi. komşum ondan ayrı benimle 2-3 kere çarşıya pazara gitti diye kadına yapmadığını bırakmadı. ne kadar az görüşürsem o kadar iyi olacak ...

bizim oralarda bir laf vardır(sinop),
KUMA GEMİSİ YÜRÜMÜŞ,ELTİ GEMİSİ YÜRÜMEMİŞ.
benimde eltilerim var.ama ayrı şehirlerdeyiz.biraraya geldiğimizde hoşbeş gırgır şamata gidiyor.bir gün eltimin annesi bize dedi ki,siz aynı şehirde olsanız birbirinizi yersiniz.kadın tecrübeli biliyor işi.
Ama biz böyle söylüyoruz diye etkilenme.karşılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra george W.bush'la bile anlaşır insan:)kaydirigubbakcemile5

Benim sevgilimde sinoplu yengeside sinoplu aynı şeyi oda söyledi şakalaşırken ama her nedense o elti değil kendisine kardeş arıyor diğer kaynı evleniyor işte kardeşi bulduuukaydirigubbakcemile3

ben eltılere gorumcelerden daha sıcak bakıyorum.. :delphin: belkıde soguk mu soguk uyuz mu uyuz gıcık mı gıcık bı gorumcem oldugu ve eltım olmadıgı ıcındır.. CADIARZU bılemıyorum ama hep eltı olayına ben her ıkısı veya ucu artık kac eltı olacaksa herkes aıleye sonradan gelıyor gelın oluyorsun ve eltıler bırbırını daha ıyı anlar dıye dusunuyorum.. şakkıdı tabıı kısıden kısıye farklılık gosterecektır muhakkak.. :delphin: ama gorumcem olacagına bı eltım olsun ısterdım hanı.. sengözlerimebaksanab

ben olmak istemezdim şahsen.
yani eltilerimi düşünüyorum da şov yapıyorlar bakıyorumda bazen.

sen dikkatli konuş canım
kaynananın lafını çok verme derim
gün olur derman döner
barışırlar falan
hayatta kimseye güven kalmamışş.

yok ya arkadaşlar olmuyor olmayacak.
ben herkese karşı sıcak davranan insanlarla çabuk iletişim kuran bir yapıya sahibim.
ilk günden beri de eltime karşı hep abla gibi davrandım.
çocuğu oldu elimden geldiğince eksiklerini karşılamaya çalıştım ama onda yine 5 karış bi surat yine memnuniyetsiz ve yine ne arıyor ne soruyor. benden de pes.
zaten gerek de yok. herkes kendi işine bakmalı sanırım.
üzgünüm ama böyle.

Back
X