Eltim kıskançlığından 2. çocuğuna hamile kaldı!

Annemlerin karsi komsunun basina gelmisti.eltilerden irinin 6 yasinda kizi vardi digerinn ise 18 senedir cocugu olmuyordu.tedaviyle ikizlere hamile kalinca ust komsusu olan eltide hamile kaldi 5 ay arayla dogum yaptilar.
Bende eltimle ayni zaman da hamile kaldim ama tamAmen tesaduf oldu.benim 20 aylik ikizlerim varken 3 numarayi yapalim dedik.eltiminde 4 yasinda bir kizivar.ama eslerimiz kustu birbirine hic konusmuyorduk oyuzden.kiskanclik gibi bir durum soz konus olamaz cunku ikimizde bebeklerimizi 13 kasimda bekliyorduk ve tesaduf eseri 5 kasima dogum icin gun vermislerdibize.ne yazikki eltim bebegini 34 haftasinda kaybetti.bundan 2 hafta oncesinde ise eslerim barismit biz konusyorduk.hatta onun dogumundan once telde konusrken nasil bir tesaduf bu diye soyluyorduk.
Ben simdi telde konuskern ucuncu bebegim hakkinda bir sey konusmamaya ozen gosteriyorum.ALLAH kimsenn basina vermesin.

10 aylık bebek varken ikinciyimi istiyorsun:26:bence hata yaparsın,acele etme:34:

yok cnm ben düşünmüyorum artık zamanı var kısmet ben o cadının durumuna düşmemek için yapmam zaten cadı cadı nasıl kurtulcaz bu cadı eltilerden kıskançlığından evime gelmiyor ya bu iyi ama gelmesin :52:

durumun da varsa işini de bırakmak istemiyorsun bir bakıcı tut. ama bakıcıyı kayınvaliden de denetlesin ki aynı binadasınız zor olmaz. ya da eltinle ortak bakıcı tutarsınız hem bakıcı hem kayınvalide 3 çocuğa da bakarlar. eşinin de aklı kalmaz.

Back
X