Eltim kıskançlığından 2. çocuğuna hamile kaldı!

Eltiniz ister sizi kıskanarak, ister kıskanmayarak hamile kalmış olabilir.
Bu konuda sizi tam olarak ilgilendiren birşey yok bence.
Benim çocuğum genel mi, derken neyi kastettiniz ben pek anlayamadım.
Siz heralde bu zaman içinde çocuğunuzun tek olmasını,
sadece ona özen gösterilmesini bekliyordunuz.
Kayınvalidenizin üstünde 3 yaşında zaten bir çocuk varmış,
eltinizin 2. çocuğu olsa da ,olmasa da, zaten bakacak bir durumu yoktur bence.
Siz eltinizin durumunu değil, kendi durumunuzu düşünmelisiniz önce.
Kayınvalide zaten bakacak durumda değil, başka çözüm bulmalısınız.
Eşiniz çocuk bakmayı kolay sanıyor heralde,
sonunda da bakamayacağını anlayacaktır zaten, kayınvalideniz de bakamayacğını
söylecektir heralde, 3 yaşındaki bir çocuğa bakmak yeterince zordur onun için.
Benim derdim ,bu konuya çözüm bulmak deseniz de, eltinize siz de kızıyorsunuz,
ve uğraşıyorsunuz gibi me geldi benim de. Ki konu başlığınızda eltiniz.

Eltiniz ister sizi kıskanarak, ister kıskanmayarak hamile kalmış olabilir.
Bu konuda sizi tam olarak ilgilendiren birşey yok bence.
Benim çocuğum genel mi, derken neyi kastettiniz ben pek anlayamadım.
Siz heralde bu zaman içinde çocuğunuzun tek olmasını,
sadece ona özen gösterilmesini bekliyordunuz.
Kayınvalidenizin üstünde 3 yaşında zaten bir çocuk varmış,
eltinizin 2. çocuğu olsa da ,olmasa da, zaten bakacak bir durumu yoktur bence.
Siz eltinizin durumunu değil, kendi durumunuzu düşünmelisiniz önce.
Kayınvalide zaten bakacak durumda değil, başka çözüm bulmalısınız.
Eşiniz çocuk bakmayı kolay sanıyor heralde,
sonunda da bakamayacağını anlayacaktır zaten, kayınvalideniz de bakamayacğını
söylecektir heralde, 3 yaşındaki bir çocuğa bakmak yeterince zordur onun için.
Benim derdim ,bu konuya çözüm bulmak deseniz de, eltinize siz de kızıyorsunuz,
ve uğraşıyorsunuz gibi me geldi benim de. Ki konu başlığınızda eltiniz.

Ben çok da kendini anlatmayı seven bir insan değilim. Ben eltiyi elti olarak görmedim. kayınvalidemi de kıyınvalide olarak görmedim. Hepsini ailem benimsedim. Ama bu zmna kadar yaşadıklarım, eltimin aslında beni bir rakip olarak gördüğünü gösterdi. Çok detaya girmek istemiyorum.

Sıkıntının sebebi zaten eltimin de aynı anda 3 ay ara ile çocuk yapıyor olması ve eşimin bakıcıyı kabul etmemesi. Daha önceden kayınvalidem bakacakken, 3.5 yaşındaki eltimin büyük çocuğu da kreş devamlılığı sağlanacakken şimdi hem kayınvalidemi hem beni hem de benim çocuğumu sıkıntıya sokan bir durum oluştu. Kendi başınıza geldiğini düşünün tabiki kızarsınız. Burada asıl problem ise eşimin bakıcıyı kabul etmemesi. Bakıcıya ihtiyaç duymamızın sebebi de tabi ki sevgili eltim.
Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

eltinizle siz aynisiniz bence.. aranizda cekememezlik var..
yada siz onun seviyesine dusmussunuz..
cocuklarinizi kayinvalidelere guvenip dogurmak bu kadar kolay geliyor size ve eltinize
eltinizin cocugunun kiskanabilecek ve bebeginize zarar verebilecek durumu dusunup
bunaliyorsunuz o kadarmi karardi kalbiniz?
ikinci cocuguna hamile kalma hakkina sahip bir eltiniz var
ve ikinizde hayirlisiyla kucaginiza alip basinizin caresine bakacaksiniz
kayinvalide kime bakmak isterse bakar.. akrabayida akrep soksun gercekten
yarin bir gun cocuklari birbirinize karsi doldurursunuz sizler..
anne olma sevincinizi sonuna kadar yasayip kimseyi takmayip
yasamayi deneseniz

Afedersiniz ama bana bu konu çok garip geldi.
Çocuk bu ! eltinizin kocasını köşeye sıkıştırıp eltim hamile kalmış hadi hemenn saldırıyorsun bana gibi bir sahne uyandı kafamda,güldüm.. :37:
Kayınvalideniz sadece sizin çocuğunuza bakmakla yükümlü değil.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki parasını ortak verdiğiniz dadı kayınvalideniz.
O doğacak torun da torun sizinkide,sizinkinin ne gibi bir özelliği var ki tek başına ilgi görerek büyüsün..
Ortada bir çekememezlik var ise kesinlikle karşılıklı,zorlu bir aile yaşantısı ..
Henüz eltim yok ama elbet olacak,açıkcası korkuyorum konuları okudukça..

eltinizle siz aynisiniz bence.. aranizda cekememezlik var..
yada siz onun seviyesine dusmussunuz..
cocuklarinizi kayinvalidelere guvenip dogurmak bu kadar kolay geliyor size ve eltinize
eltinizin cocugunun kiskanabilecek ve bebeginize zarar verebilecek durumu dusunup
bunaliyorsunuz o kadarmi karardi kalbiniz?
ikinci cocuguna hamile kalma hakkina sahip bir eltiniz var
ve ikinizde hayirlisiyla kucaginiza alip basinizin caresine bakacaksiniz
kayinvalide kime bakmak isterse bakar.. akrabayida akrep soksun gercekten
yarin bir gun cocuklari birbirinize karsi doldurursunuz sizler..
anne olma sevincinizi sonuna kadar yasayip kimseyi takmayip
yasamayi deneseniz

Bakın hanımefendi,
Kimseye güvenip çocuk yapmıyoruz. Siz blogda yazanları okumadan peşin hükümle girmişsiniz konuya. Siz de sanırım bir eltisiniz:)
Benim buradaki derdim eşime bakıcıyı kabul ettirmek. Şu durumda kayınvalidemin bakmasını istemiyorum! Ancak eşim kabul etmiyor. Öncelikle lütfen okuyun ondan sonra yorumlarınızı yazınız.
Çok rica edeceğim.
4 ay annelik sevincini yaşayıp sonrasında stres yaşamaktansa şimdiden problemleri halletmeyi tercih ederim. Planlı olan her şey herkes için daha kolay olma özelliğine sahiptir. Sizden benim bu davranışım düşüncem doğru mudur diye görüşünüzü rica etmedim.
Ben eşime bu problemi aşmada bakıcı konusunu nasıl kabul ettirebilirim bunun alternatiflerini sordum.
Tekrarlıyorum lütfen blogları okuyunuz.
Teşekkürler

Afedersiniz ama bana bu konu çok garip geldi.
Çocuk bu ! eltinizin kocasını köşeye sıkıştırıp eltim hamile kalmış hadi hemenn saldırıyorsun bana gibi bir sahne uyandı kafamda,güldüm.. :37:
Kayınvalideniz sadece sizin çocuğunuza bakmakla yükümlü değil.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki parasını ortak verdiğiniz dadı kayınvalideniz.
O doğacak torun da torun sizinkide,sizinkinin ne gibi bir özelliği var ki tek başına ilgi görerek büyüsün..
Ortada bir çekememezlik var ise kesinlikle karşılıklı,zorlu bir aile yaşantısı ..
Henüz eltim yok ama elbet olacak,açıkcası korkuyorum konuları okudukça..

Hanımefendi,
Aynı şekilde rica etsem cevap vermeden önce blogları bir okuyunuz.
Kayınvalidemin bakmasını zaten istemiyorum şu durumda. Bakıcı en mantıklı çözüm olacak ama eşim bir şekilde annem baksın diye tutturduğu için sorun yaşıyoruz.
Umarım siz gelecekteki eltiniz ile iyi anlaşırsınız, sorununuz olmaz.
10 sene boyunca İngiltere'de tek başına yaşayıp, kesin dönüş yaptıktan ve son derece geleneksel bir doğu ailesine gelin geldikten sonra tabi ki bu tip vakaların olabileceğini tahmin ediyorsunuz ama boyutları, size yansıması nasıl olur ancak yaşayınca anlaşılıyor.
Yine de yorumlarınız için teşekkürler.

Okudum yine ayni seyleri dusunuyorum..
oluruna birakmiyorsunuz eltinize yukleniyorsunuz
hani bir ev almak istersiniz gider sizden once o evi alir
o zaman anlarim kizginliginizi ama
hamile kalmak gercekten cokmu kolay?
bir inat ugruna "bende bir tane dogurayim Samle twettye comak sokayim"
mantigiylami hamile kalmistir?
neysene.. ben eltiyim evet.. ama eltim her konuda benden daha sansli olacak
gerekse evi, gerekse dugunu, gerekse cocugu (cunku ailesi var basinda)
ve onun adina mutluyum herhangi bir kiyaslamaya girmiyorum cunku hayatimiz
pararel degil..
zitlasmak gibi bir sey soz konusu olamaz..
benim bebegim dunyaya geldiginde basimda kimse olmaz nacizane esim ve ben :)
hamile bir insan olarak boyle seyleri takip strese girmeniz cok gereksiz geliyor..
hayirlisi diyelim..

canım senin tek çöüm yolun kalmış eşini damardan vurmak
öncelikle şunları tavsiye ederim.. sakın ha bakıcı mevzusunu açma sana yıkılır hesap
yardımcı tutayım deme yine sana yıkılır
annen bakamaz vs deme boşver bunları düşünme bile
eşini al karşına
ben annenin baktığında falan değilim baksın
çocukların bir arada büyüdüğünde değilim büyüsünler hem ne güzel arkadaş olurlar
amma velakin sen hiçmi çocuklarının geleceğini düşünmiyorsun ilerde laf dinlemez bir haylaz olduğunda yine biz çekeceğiz ceremesini
1 çocuk baksa annen olur 2 çocuk baksa gene olur
ama 3 çocuk 4 çocuk olunca çocuklar durmayacak mızmızlanacak ozaman er istedikleri yapılacak yapılınca da şımarık durmak bilmez çocuklar olacaklar
birbirlerini kıskanacaklar okulda huysuzluk edecekler ders yapmak istmeeyecekler
birbirlerinin kötü davranışlarını örnek alacaklar bunlarıda düşünmek lazım
ben tabiki annein bakmasına çok seviniyorum gözüm arkada hiç kalmadı allah razı olsun
ama 3-4 çocuk olunca kadınada yazık ve çocuklar birşey yapsa farkedemezde yetişemezde
eğer tutacaksak yardımcı iki kardeş tutalım ortak bitane
yoksa benim yardımcıya verecek param yok
ben çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım de
kapat
ilk 3 ay baksın kayınvaliden
zaten 4. çocukta gelince kaynananda bakamaz emin ol
o isyan edecektir

canım senin tek çöüm yolun kalmış eşini damardan vurmak
öncelikle şunları tavsiye ederim.. sakın ha bakıcı mevzusunu açma sana yıkılır hesap
yardımcı tutayım deme yine sana yıkılır
annen bakamaz vs deme boşver bunları düşünme bile
eşini al karşına
ben annenin baktığında falan değilim baksın
çocukların bir arada büyüdüğünde değilim büyüsünler hem ne güzel arkadaş olurlar
amma velakin sen hiçmi çocuklarının geleceğini düşünmiyorsun ilerde laf dinlemez bir haylaz olduğunda yine biz çekeceğiz ceremesini
1 çocuk baksa annen olur 2 çocuk baksa gene olur
ama 3 çocuk 4 çocuk olunca çocuklar durmayacak mızmızlanacak ozaman er istedikleri yapılacak yapılınca da şımarık durmak bilmez çocuklar olacaklar
birbirlerini kıskanacaklar okulda huysuzluk edecekler ders yapmak istmeeyecekler
birbirlerinin kötü davranışlarını örnek alacaklar bunlarıda düşünmek lazım
ben tabiki annein bakmasına çok seviniyorum gözüm arkada hiç kalmadı allah razı olsun
ama 3-4 çocuk olunca kadınada yazık ve çocuklar birşey yapsa farkedemezde yetişemezde
eğer tutacaksak yardımcı iki kardeş tutalım ortak bitane
yoksa benim yardımcıya verecek param yok
ben çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım de
kapat
ilk 3 ay baksın kayınvaliden
zaten 4. çocukta gelince kaynananda bakamaz emin ol
o isyan edecektir

Yok ben 5 ay ücretli izin süremde zaten çocuğuma bakacağım. Sorun sonrasında idi ama bir şekilde eşim ikna olacak. dediğinizi de konuşmalarım arasına ekleyeceğim. Eminim faydası olacaktır.
Çok teşekkür ederim.

Kızlar ya ben anlamıyorum konu sahibi arkadaşa neden bukadar yüklendiğinizi. Tamam başlık seçimi biraz yanlış olmuş ama herkes birden kayınvalidesinin ve eltisinin avukatı kesilmiş durumda. Oysaki tüm bloklarda bunlar kötülenir burda neden bi savunma gelişti anlamadım. Arkadaş kayınvalideye baktırma heveslisi zaten değil mantıklı makul bir insan olarak bakıcıdan yana ama bu bakıcının kendi çocuğuna özel olmasını istiyor ki buda en doğal hakkı. Çünkü k.valide bana yardımcı tutulsun hepsine ben bakayım diyor. Eşi hayır benim çocuğuma annem bakıcak diyor. Eltisi konusunda nekadar haklı nekadar yanlı düşünüyor bilemem ama ucundan anlattığı kadarıyla onu bu düşüncelere eltisinin daha önceki davranışları sevketmiş.( Ki inanın çokta saçma şeyler değil insan kıskançlıktan ve hasetlikten hiç ummadığınız şeyler yapabiliyor bu sitede birçok örneklerini okuduk daha önce.)Burda arkadaşın amacı eşini uygun bir şekilde bakıcı konusuna ikna etmek ve kayınvalidesini kırmadan bu konuyu halletmek. Ama herkes sanki bu konuda yardım istememiş gibi kayınvaliden mecburmu eltin sanamı soracak ikinci çocuk için sen en iyisi bakıcı tut diye yorumlar yapıyor. Zaten bakıcı tutmak isteyen kendisi lütfen daha dikkatli okuyalım arkadaşlar.

Arkadaşım umarım eşini uygun bir şekilde ikna edersin ve kayınvalidende kırılmadan senden yana olur. Yoksa zaten eltin 2. yi yapmasa bile büyük çocuk elinde olmadan kıskanacak ve bebeğine zarar verme eğiliminde olacaktır. Benim görümcemin kızıyla bebeğim arasında 19 ay var ki kendi kızım olmadan yeğenimin en iyi oyun arkadaşı bendim şimdi benim çocuğum olmasına asla tahammül edemiyor. Bu nedenle birlikteyken kendi çocuğumla ilgilenmek yerine yeğenimle ilgilenip oyunlar oynuyorum bir şekilde onu kardeşinin onu sevdiğine ikna etmeye çalışıyorum ki oldukça zor oluyor. Buna rağmen kaşla göz arası seviyormuş gibi yapıp canını yakmaya çalışıyor ne yapıcaksın oda çocuk kızamassınki sürekli ayşe nazı çöpe atalım onu sevme beni sev diye söyleniyor bir araya zor getiriyoruz. siz daha sık bir arada olucaksınız çok daha zor bir durum. Ne büyüğü kıracak nede küçüğe zarar verdirecek bişey yapmamak lazım bunları eşine dolaylı olarak anlatırsan ikna olacaktır diye düşünüyorum

Hepiniz kendinizi düşünüyorsunuz. 3 yaşında çocuğa bakıyor,sonra doğacak sizin bebeğiniz, 3 ay sonra doğacak olan eltinizin bebeği, el insaf robot mu kadın, tam rahat edeceği sırada 3 çocuğa nasıl yetişecek düşünen yok. Siz bile eşinize bunu dememişsiniz, 3 çocuk arasında oğluma az ilgi gösterilir iyi bakılamaz durumunun muhasebesini yapıyorsunuz. Eşiniz de annesini zerre düşünmüyor yazık valla kadına.

Başlıkta çok tuhaf, eltinizin 2. çocuğu sizin ilk çocuğunuz, çocuk doğurmanın kıskanması mı olur.

Son düzenleme:
Kıskanır neysede kıskandıgı icin cocuk yapması cok komik bir durum.
Cocuk bu ya kalkıpta aynı tsörtten almıyoruz yani.
İnsanlar bu kadar düsüncesiz olabiliyor iste.
Sizin eltiniz sırf kıskanclıgından mı 2. cocuga hamile kaldı bilmiyorum ama benim annemde buna benzer birsey yasadı.
Annem 3. kardesime hamile kaldıgında 2 halamda arka arkaya hamile kaldı.:52:
Aileye 3 tane erkek cocuk daha girmis oldu.
Babaannem felcliydi ev temizligini falan halamlar, annem yapıyordu.
Annem hamile kalınca dogal olarak muaf oldu.
Benim kardesim diger iki cocuktanda 1 yas büyük :61:
Ne insanlar var vallahi sasıyorum.:53:

Son düzenleme:
ya ben yanlış okudum ya da diğer bir çok yorumcu...konu sahibi kötü bir şey dememiş ki,bahsettiği gibi elti çok tanıdım ben,çocuklarının arası ikişer üçer ay,hepsi mi tesadüf,ister kıskanma olur adı ister ondan görüp heveslenme.mesele de bu değil zaten.
arkadaş eşini nasıl ikna edebileceğini sormuş,eltisini nasıl alt edip sadece kendi çocuğuna baktırabileceğini değil,niye bu kadar tepki almış anlamadım.
benim fikrim bu konuyu kayınvalidenizle konuşmanız,zaten onun da işine gelecektir,nasıl baksın kadın o kadar çocuğa.annesi eşinize açık açık çocuğa bakamayacağını,evinizde bir bakıcı tutup ona baktırmanızı söylesin.en mantıklı çözüm bu.bir de anlayamadığım bir nokta var,hepsini okumadım sayfalar çok ilerlemiş,eltiniz çalışıyor mu çalışmıyor mu?eğer o da çalışıyorsa şartlarınız eşit,o da çocuğuna parasıyla baktırsın.

sanırım toplum olarak birbirimizi tam anlayamıyoruz.

sorun belli.

çocuğa kendi evinde bakıcının bakılması istegi.

eltinin yaptıklarından duyduğu rahatsızlığı açıkca dile getirmiş zaten.

çoğu topikde bakıyorum konu hemen değişiyor,konu sahibine yükleniliyor.
hatta siteden ayrılması bile sağlanıyor.

normal hayattada böyle insanları kırıp döküyormuyuz bilemiyorum.

karşımızdakinin yanlışı varsa en azından uygun şekilde,kırmadan göstermeye çalışmak daha iyi olmaz mı?:19:

Arkadaşlar,
Hepinize yorumları için ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Eltim konusunda daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Sadece şunu da ekleyeyim. Evimizi bebeğe göre düzenliyoruz.Mutfağımızın dolaplarını baştan yaptırdık. Kalebodurlarını değiştirdik. İnşaattı. Bitti ve çok güzel oldu. Dün eve gittiğimde bizim kalebodurların aynısı kutu kutu kapıda duruyordu. Bu ne dedim eşime? Meğer eltim de aynı mutfağı yaptırmak istemiş ve yaptırıyormuş. Neyse. Bu da kıskançlık değil sanırım değil mi??:))
Sonuç olarak dün eşimle adam akıllı konuştuk. Bakıcıya fikrine giderek yakınlaşıyor. Sen hiç anneni düşünmüyor musun dedim. Kadın 60 yaşında astımlı haliyle tek çocuk ile bu zamana kadar zor uğrağıyordu. Şimdi 3 çocukla ne yapacak dedim. Kadın tutarız diyor hala. Bende bu kadını tutsak bile annemiz çocuğumuza yeterince ilgi gösteremeyecek ki doğal olarak dedim. O da bir şey söyleyemedi. Çünkü doğru. Madem kadın tutulacak o zaman daha kalifiye biri tutulur ve o da gelir çocuğumuza bakar hem de bana ev işlerinde yardımcı olur. En son bebeğimiz doğduktan sonra beni daha iyi anlayacaksın dedim. Bakalım hayırlısı artık:)
Tekrar hepinize çok teşekkür ederim:):kkk:

Konu sahibi haklı aslında ama konuyu eltiye bağlamak saçma olmuş.
Konu eşiyle çocuğa kim bakacak sıkıntısı,ama konuyu ele alış şekli eltim de doğuracak benim çocuk ne olacak noktasına gelmiş.
Muhatap eş,mantıklı düşünemeyen eş.. Her baba bakıcı yerine anne baksın ister eminim o da kendince haklı ama durum ortada.. Bu açıdan bakınca eltinin doğurması niye düğüm noktası olsun ki..?
Elti isterse düzine doğursun konu sahibini ilgilendiren birşey yok.Konu etmeye de hakkı yok.İnsanlar kendilerini doğru noktaları ele alarak ifade ederlerse anlamak daha kolay olur diye düşünüyorum.
Sağlıkla doğar büyür inşallah :emir_bebek:

Arkadaşlar,
Hepinize yorumları için ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Eltim konusunda daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Sadece şunu da ekleyeyim. Evimizi bebeğe göre düzenliyoruz.Mutfağımızın dolaplarını baştan yaptırdık. Kalebodurlarını değiştirdik. İnşaattı. Bitti ve çok güzel oldu. Dün eve gittiğimde bizim kalebodurların aynısı kutu kutu kapıda duruyordu. Bu ne dedim eşime? Meğer eltim de aynı mutfağı yaptırmak istemiş ve yaptırıyormuş. Neyse. Bu da kıskançlık değil sanırım değil mi??:))
Sonuç olarak dün eşimle adam akıllı konuştuk. Bakıcıya fikrine giderek yakınlaşıyor. Sen hiç anneni düşünmüyor musun dedim. Kadın 60 yaşında astımlı haliyle tek çocuk ile bu zamana kadar zor uğrağıyordu. Şimdi 3 çocukla ne yapacak dedim. Kadın tutarız diyor hala. Bende bu kadını tutsak bile annemiz çocuğumuza yeterince ilgi gösteremeyecek ki doğal olarak dedim. O da bir şey söyleyemedi. Çünkü doğru. Madem kadın tutulacak o zaman daha kalifiye biri tutulur ve o da gelir çocuğumuza bakar hem de bana ev işlerinde yardımcı olur. En son bebeğimiz doğduktan sonra beni daha iyi anlayacaksın dedim. Bakalım hayırlısı artık:)
Tekrar hepinize çok teşekkür ederim:):kkk:

Konuyu çözmüşsünüz sevindim..
Mutfağı eskidir kötüdür beğenmiyordur siz yaptırınca heveslenmiştir.?
Hoşuna gitmiştir hep yaptırmak istiyordur siz yaptırınca gaza gelmiştir.cesaretlenmiştir
Aslında geneld ekonulara önyargıyla bakarım ama sizin kıskançlık olarak nitelendirdikleriniz bana hmm özenme gibi geliyor.ve rahatsız etmiyor..sizi de etmesin boşuna kinlenmeyin..

Bu kk da insan derdini açmaktan korkuyor ben eminin eltiniz sizi kıskanıyor var öyle kadınlar başka kadınlara göre yaşayan zikri fikri olmayan ama sinsilikte 1 numara olan siz eltiniz hakkında böyle hissetmiş yazmışsınız ki benimkide beni taklit eder hayatta olan şeyler ama bazısının başına gelmiyor diyede sana kızmaları hoş değil

Ben konuyu özetleyeyim,

Konu sahibinin eltisinin 1 çocuğu var,şu an diğerine hamile :49:
Konu sahibinin ilk çocuğu olacak :emir_bebek:
Kayınvalide eltinin çocuğuna bakıyor. :94:
Şu an 2 gelin de hamile olduğu için kayınvalidenin bu çocuklara nasıl bakacağı bilinmiyor :55:
Elti para verip bakıcı tutmuyor.
Konu sahibi çalışıyor ve iyi bir maaşı var.Bakıcının kayınvalide gözetiminde ve kendi evinde bakılmasını istiyor :6:
Ancak eltisi de doğum yapacağı için bu mümkün değil :49:
Çocukların bir arada büyümesinin düzen açısından iyi olmayacağı düşünülüyor.sonuçta herkes evini bilmeli.çocuklar curcunada kavga dövüş olmamalı :57:
Ayrıca eş,bakıcıya pek sıcak bakmıyor.3 çocuğun da anne tarafından bakılması taraftarı veya bakıcının sadece konu sahibinin parasıyla tutulması,eltinin maddi desteği olmadan kayınvalideye yardımı söz konusu.

Özetle böyle sanırım :75:

Benim fikrim ise kayınvaliden kadar güvenilir olmaz belki ama referanslı bi bakıcı bularak ona baktırman.
Hatta ben referanslı bakıcılar biliyorum eğer İstanbuldaysan önerebilirim canım.Çalışan annelerden referanslı bakıcı önerileri var şirketimizde :29:

Bu kk da insan derdini açmaktan korkuyor ben eminin eltiniz sizi kıskanıyor var öyle kadınlar başka kadınlara göre yaşayan zikri fikri olmayan ama sinsilikte 1 numara olan siz eltiniz hakkında böyle hissetmiş yazmışsınız ki benimkide beni taklit eder hayatta olan şeyler ama bazısının başına gelmiyor diyede sana kızmaları hoş değil

söylediklerine aynen katılıyorum canım haklısın.

Ayrıca özenmiş olan ve gaza gelip mutfak yaptıran insan kalkıp aynı modeli almazdı neyse konunun çözülmesine çok sevindim bu arada hayırlısı olsun tüm bebişler sağlıkla büyür inşallah

Back
X