• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim neden eve ciktigimi merak ediyor?

Bu hafta benim eski konularıyla üyeleri hatırlama haftam sanırım. Siz de eşine ailen sana kıymet vermiyor diye laf sokan üyeydiniz. 👀

Eltiniz öylesine laf olsun diye konuşmuş işte. Her şeyi bu kadar irdeleyerek mutlu olamazsınız hayatta. Çok büyütülecek bir şey yok. Hatta büyütülecek bi şey yok. Altında bi anlam aramak çok zorlama olur.

Eltimi daha once samimiyetim yoktu uzak sehirlerde kalirdik ben evleneli 2 yil oldu daha yeni ev kurabildik sebebide benim is durumum tayin henuz olmadi ama ev kurdum ki rahat edeyim diye. Eltim eve geldi bakti bir hayirli olsun demedi zaten ev kiraydi birseyde beklemedim bunlar basit seyler ama bana dedigi seye takildim sen neden ev tuttum diyor kaynanamgilde de kalabilirsin bu arada kaynanamlar onlarin cocuguna bakmaya farkli sehire gidiyor evde bize kalirmis o mantikta. bende daha once tek kaldigim evi sattiklarini calistigim sehirde de ev bulamadigumi ifade ettim konuyu gecistirdim. bu seferde madem oyle evinin esyalari ortada kaldiysa sende koyunuzdeki eve goturseydin demez mi? koyumuz calistigim sehire 4 saat mesafe bana bu tavsiyeyi veriyor ustelik biz koydeki evde yasamiyoruz ailemde yazin sadece gider ayda belki 2_3 ay bilemediniz Bu eltim acikcasi aramizda sorunda yoktu sadece mesafeliydik fazlada konusmayiz avadan sudan bu kadin neden bana boyle takti acaba kafayi kendisi mutlu cocugu var esiyle birlikte cocuga bakan var hatta esi yurtdisinda is buldu bu kadar zor mu mutlu olmak?
Biraz abartmışsınız. Ben niye oturayım kv evinde deyip konuyu kapatsaydınız. Bu kadar gerilmeyin. İncir çekirdeğini doldurmaz bunlar.

takma degilde degisik geldi kac yildir uzagiz bizimde ev kurmaya hakimiz yokmu onun disinda herkes bana iyiki ev tuttunuz hayirli olsun dedi.
iyi ki ev tutmussunuz bence de, hayırlı olsun. o kendi zekasına göre tavsiye vermis iste, ama bunu mesele edip burada konu acacak kadar takan sizsiniz bence. bosverin derim

Yav hic anlamıyorum gerçekten elti bana hayirli olsun dese nolur demese nolur. Gereksiz tavsiye vermiş. Siz de bunu büyütmüşsünüz. Gercekten akeabalık iliskileri cok saçma.
Artık insanların karşısındaki sırf elti, görümce, kaynana, gelin vs olduğu için her hareketinde bir mana aradığını düşünüyorum. Bu tutum çok yanlış

Eltimi daha once samimiyetim yoktu uzak sehirlerde kalirdik ben evleneli 2 yil oldu daha yeni ev kurabildik sebebide benim is durumum tayin henuz olmadi ama ev kurdum ki rahat edeyim diye. Eltim eve geldi bakti bir hayirli olsun demedi zaten ev kiraydi birseyde beklemedim bunlar basit seyler ama bana dedigi seye takildim sen neden ev tuttum diyor kaynanamgilde de kalabilirsin bu arada kaynanamlar onlarin cocuguna bakmaya farkli sehire gidiyor evde bize kalirmis o mantikta. bende daha once tek kaldigim evi sattiklarini calistigim sehirde de ev bulamadigumi ifade ettim konuyu gecistirdim. bu seferde madem oyle evinin esyalari ortada kaldiysa sende koyunuzdeki eve goturseydin demez mi? koyumuz calistigim sehire 4 saat mesafe bana bu tavsiyeyi veriyor ustelik biz koydeki evde yasamiyoruz ailemde yazin sadece gider ayda belki 2_3 ay bilemediniz Bu eltim acikcasi aramizda sorunda yoktu sadece mesafeliydik fazlada konusmayiz avadan sudan bu kadin neden bana boyle takti acaba kafayi kendisi mutlu cocugu var esiyle birlikte cocuga bakan var hatta esi yurtdisinda is buldu bu kadar zor mu mutlu olmak?
Abartma kız

ev tasirken yanimda degildi tatile geldiler esimin annesinide alip bir yere 3 gunluk tatil yaptilar yanimda dedigim ayni sehirdeydik o donem onu demek istedim.
Kadın başka şehirden gelmiş ordan tatile gitmiş. Neden planını bozup sizin evinizi taşısın. Siz yapar mıydınız?

Siz ev taşıdınız diye kayınvalide, kayınpeder, bekar teyze ve dede neden size yardım etmek zorunda. Şimdi de elti yardım etmediği için bozulmuşsunuz.

Daha evle ilgili en temel işlerde bile herkesin maaile, hazır kıta size destek olmasını istiyorsunuz. Nasıl çocuk büyüteceksiniz?

Elti size takmamış. Siz buluttan nem kapıyorsunuz hepsi bu.

Böyle olursanız zor mutlu olmak. Sen neden ayrı yerdesin o zaman deseydin ya önünü kesmezsen daha çoook laf duyarsın

Sorularına canım istemedi diye yanıt verseydin muhabbet uzamazdı.
Kimseye acıklama yapmak zorunda degılsın, bıdahakine canım oyle istedi dersin.

Kiskanmak ya da takmak degil de gereksiz ve haddini asan yorumlar yapmış ben aciklama yapmam bile neden kayınvalidede kalmadiniza ben kimsenin evinde kalamam kendi evim olsun istedim derdim konu kapanirdi
Çok da üstünde durmaya gerek yok

Elti hayırlı olsun demedi elti yardıma ihtiyacın var mı demedi... hayat zor olmuyor mu böyle sürekli birilerinden birşey beklerken. Kadın tatile gelmiş neden gelip senle ev taşısın. Ufacık bir sözde koşa koşa gelip konu açıyorsunuz laf olsun diye konuşuyor işte

Ne ev taşımaymış gerçekten. Bu ev taşımada yardım edilmedi yönünde açtığınız kaçıncı konu, eleştirdiğiniz kaçıncı kişi. Bu kadar zorlandıysanız bu işi profesyonel yapan şirketler var verirsiniz parasını taşırlar evinizi hatta daha daha iyi bir fikrim var bir daha taşınırsanız yazın bize topluca yardıma gelelim de siz de rahat edin biz de.

Kadin muhtemelen maddi yonunu dusunerek idareten kayinvalidelerde kal demek istemis cunku tayinim daha olmadi ama kurdum bu evi demissiniz.
Esyalarin ortada kalacagina esyalarini koydeki evine gonder demis.
Bunda Allah askina nasil bir sey degisik geldi?

Bence siz kadina takmissiniz ya da sizi pek umursamadigi icin taksin istiyorsunuz.
Konuyu da oyle bir bitirmissiniz ki yok soyle iyi boyle iyi ama mutlu olmak bu kadar zor mu?
Ahahaha ya :)
Bu laflarla mi mutsuzluguna kanaat getirdiniz?
Bence siz pek dusunmeyin.

Yapmayin etmeyin yahu, adi elti diye ya da fark etmez ya gorumce diye kayinvalide diye insanlarin her seyine takilmaz.
ben herseyine tamiyorum ki bence siz tam olayi anlayamamisiniz biz koyde yasamiyoruz esyalarim neden orada kalsin ki koydeki ev bize ait degil ayrica. birde esimin aileyle kaldim ama bekar odasi bir yerim bile yok imkanlari sartlarimi bilmeden bu sekilde sanki eltimi kotuluyorum yada onu sevmedigim cikartmisiniz.

Ne ev taşımaymış gerçekten. Bu ev taşımada yardım edilmedi yönünde açtığınız kaçıncı konu, eleştirdiğiniz kaçıncı kişi. Bu kadar zorlandıysanız bu işi profesyonel yapan şirketler var verirsiniz parasını taşırlar evinizi hatta daha daha iyi bir fikrim var bir daha taşınırsanız yazın bize topluca yardıma gelelim de siz de rahat edin biz de.
birsey soracam bu sitede benim ne yazdigimi herkes nasil boyle takip eidyor anlamadim hergun sitede misiniz ben kimin ne konu actigini bile gormiyorum hatta bu kadar takip etmiyorum bana cok ilginc geldi.

Kiskandi demek istediniz bence de cunku mutlu olmak zor mu demek mutsuz demektir.
Bana kafayi takti mutsuz diyorsunuz, bu kiskaniyor demenin yandan yemisi.
Ama kotu bir haberim var eltiniz kiskanmiyor :)
eltim bana kafayibmi takti dedim ben kiskanip kiskanmadigini Allah bilir kimsenin kalbini icini goremiyoruz o konuda yorum yapamam siz uzakta bunu nasil anladiniz bilemiyorum ben bile beni kiskandigina dair yorum yapamiyorum ama siz bunu nasil anladiniz anlamadim.

Back
X