eltim ve kayınvalidem

Niye eltimle aynı montu giyeyim, x ailesinin gelinlerine mahsus üniforma gibi. Ben olsam ben o montu giymem, giymediğimi de belli ederim.
Kayınvalidenizin evine de temizliğe giymeyin izin gününüzde, siz hizmetçi misiniz? Kendi yapmıyorsa kadın tutsun, o evin gelinisiniz cariyesi değil.

eltin gibi olmazsan seni böyle sinir eder ömrünü yer. ben olsam o anda bu kıyafet anne ikiz gibi aynısını aldırmasaydın bari bende mi eltim gibi olayım sana değer kıymet vermeyeyim de kıymete bineym derdim şakayla karışık. onlara ev alıp size yoksa araba onlara var size yoksa standart var eşitlik değil.

çifte standart olacak sonu :d

Kayınvalideniz gelinlerine değil oğullarına eşit davranıyor bence. Bu kadar hazımsız olmayın hem ne var onada alsa.
Hazımsızlıkla ne ilgisi var
Kız özel bi palto rica etmiş
Aynısından eltiye de alınıyor
Kpederin kv nin gönlünden gecıp habersiz alınan birsey değil o
Ve diğer kardese ev verilirken bu eşitlik nerde demiş konu sahibi
Hemen hazımsız yaptınız

yok gitmiş aynısını aldırmış aynı beden aynı renk o benim özel isteğimdi ücretini bile ödeyecektim öyle yapınca parasınıda vermedim
İyiyapmıssınız
Sizin özel isteğiniz olan birseyden aynısını ona da alması hoş değil
Baska birsey alsalarmıs ona da
Vermeyın bence de parasını

Eltiniz sizin anlattığınız gibi değil sanırım kv kp nin kıymetlisi kişi içinden düşündüğü iyi kötü herşeyi dışarı yansıtır sizin iç sesinizi okumuşlar kv ve kpniz onun için adet ve eşitliği savunuyor KDV'niz .

bir şekilde bi yerde eşitsizlik oluyor illa ki.
belki de kaynınızın durumu size göre daha kötüdür ve kv onun da mahrum kalmasinı istemediği için ona maddi olarak daha çok destek oluyordur. bir de siz belki o aldı diye biliyorsunuz ama kaynınız taksit taksit oduyordur evin parasını. ya da sonradan durumunu toparlayip odeyecektir. mesela biz ev alirken 30 bin eksikti kredi cekmeyelim diye kv verdi kimseye de soylenmedi bu aslinda. simdi kaynim ev aldi ona da yardim etti ayni sekilde. ama arada 2 yil var, o zaman haberi varsa eltimin de bizi mi kıskanması lazımdı?

çok rahatsızsanız siz de mesafe koyun aranıza bir şey söylemeden.
zamanı gelir illa ki sebebini söylemenin de.
zor değil. mesela kp niz gezi icin yurt disina cikabiliyorsa eve de temizlikci tutabilir siz yapmak zorunda degilsiniz.

mont konusu hiç hoş olmamış gerçekten aynısının alınması ama düşünememiştir. "anne, aynı seyi giymek istemiyorum; bari başka model alsaydınız. bunj da ihtiyacı olan birine verir misin bildigin varsa" gibi bir sey diyebilirsiniz.

ama dikkat ettim(mont konusu hariç) yakınmanız hep maddi konulardan. bu kadar didiklemeyin altından kalkamazsınız canınızı sıktığınızla kalırsınız.

Sizin eltinizle ne sorununuz var onu anlamadım.
Mesele kayinvalideyle gibi gorunuyor eltinin bir sey yaptigi ettigi yok.
Ama icten ice hirs yapıyorsunuz sanirim

O zaman artik siz de bir mesafe koymayi deneyin araniza. K.valideniz farkedip nedenini soracaktir. Siz de dersiniz ben de artik esitlik istiyorum. Eltim sizle ilgilnmiyor ben de ilgilenmeyeyim hersey esit olsun dersiniz. Mont olayinda alindiginizi da mutlaka soleyin bence ikiz gibi gelinleri giydirmek de ne alaka

Eltinizin gidip gelmemesinden, size terlik alınca ona turşu yapmasından size ne?
Yani onlara o zaman durumları varmış ev almışlar.
Siz evlenirken o derece yoksa ne yapsınlar.
Üstelik sorun kv ve elti arasında.
Siz ne aldıklarına ne konuştuklarına ne muhabbet ettiklerine karışamazsınız.
Hem yardıma gidiyor hemde eltim gelmiyor diyemezsiniz.
Çünkü herkes istediğini yapıyor onunda isteği o demek ki.
Siz olayı paltodan çok ben iyiyim o kötü.
Neden bana yapılan ona da yapılıyora getirmişsiniz.
Ama zaten olması gereken kv nin davranışı.
Bir laf vardır hatırlatırım,

Gelinimi severim oğlumun hatırına
Damadımı severim kızımın hatırına.

Eşitlik de anam aynı paltodan alınır mı? Ikiz gibi ayni paltoyu mu giyeceksiniz. Orada sitem etseydiniz keşke. Eltini de arayip istediği bir şeyi alsalarmis. Şimdi böyle olmadı deseydin. O alıyorsa ben bu palto giyemem oyle deyip huzursuzluk çıkarabilirsiniz.

Ayrıca kv nin eşitlik takıntısı çok kötü değil. Takılma bence buna ama aynından olsun takıntısı kötü. Kv yi tuttum ellerinde ne varsa sizlerle paylaşıyorlar gibi. Arabayı siz de istemeyiniz çekinmeyin. Siz istemiyorsaniz kadın ne yapacak zorla verecek hali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…