- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Benim Kv kizi yok ilk gelini benim. Bende kiyamiyorum. Diyecek cok seyim var aslinda ama diyemiyorum kirmakten uzmekten korkuyorum. Benide bu asiri vicdanim merhametim mahfediyor. Ayni teraziye koyulmakten sinir oluyorum ama.çok teşekkür ederim yorumların için bende çok sinirlendim anlatamam o an yaşadıklarımı hep diyorum koy kızım şu mesafeyi koy artık ama dayanamıyorum vicdanım el vermiyor tansiyonu var bide kayınvalidenin kızı yok.hay şu merhametim yok mu hep bundan geliyor herşey insanın başına
İste tam da bu sebepten düştüğün durumlar koy tavrını!!Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
İste tam da bu sebepten düştüğün durumlar koy tavrını!!Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
evet kaılıyorum.arkadas yaşamadıgı için anlayamıyor, beni ayırsın beni kayırsın bana evler arabalar alsın istiyor gibi abartmış olabilirim olmaya da bilirimBence kayınvalideniz çok olgun davranıyor; araları kötü dahi olsa ayrımcılık yapmıyor, her ikinize de eşit davranıyor. Size farklı, diğerine farklı davransa bu sefer ikinizin arasında soğukluk oluşacak. Bu durumdan şikayetçi olmak yerine memnun olmalısınız bence. İki eltiyi birbirine düşüren kayınvalide konularını okuduktan sonra, sizinki gayet her ikinize de eşit davranarak olgun bir tavır sergiliyor, bence olması gereken de zaten bu.
Kusura bakmayin da size katilamicam. Yigidi öldür hakkini yeme derler. Arkadas herseyine kosturuyormus. Yardimci oluyormus. Eltiside hicbirseyde bulunmuyormus. Küsmüs kaynanasina. Zaten cok alinan cok kusen cok kendini naza ceken kiymetli olur. Ama herseyde destek olan olmaz. Bu adaletsizlik. Maden oyle ek olarak bu arkadasa baska birsey daha aldirtmasi gerekirdi KV. Benim sahsi fikrim. Iki bambaska insani ayni teraziye koymak haksizlik
Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
Benim kv gibi yapmiyormus en azındanKayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
Ellerine sağlık canım sonuna kadar katılıyorumKatılmayabilirsiniz tabii, bu benim fikrim ve hala aynı düşünüyorum.
Diğer gelin kayınvalide ile konuşmuyor küs diye kayınvalide de o geline kin gütsün, onu dışlasın; konu sahibi her şeyine koşturuyor diye konu sahibine ayrı özel muamele yapsın o zaman öyle mi? Böyle bir tavır sergilese bu sefer iki elti birbirine düşman olur. Kayınvalide kötü niyetli olsaydı eğer birisine özel davranıp diğerine tu kaka yaparak, ikisini birbirine düşman da edebilirdi ama kadın böyle yapmıyor; diğer geliniyle olan sorununu kendi sorunu olarak görüp konu sahibine karşı onu dışlamıyor. Her ikisine de eşit davranıyor, ayrımcılık yok, daha ne olsun.
Tabii ki bu benim fikrim, size de saygı duyarım. İyi günler.
Canımm seni eltinle ayrı tutuyo benim eşime ailesi daha beterini yapıyo ablasıyla ayırıyolar.. ablasına 10sa eşime 2 ancak yapıyolar aynı şekilde kızlarının çocuğuna yaptıklarıyla benimkine yaptıkları asla bir değil.. hatta eşim kendi söyler bizim evin evladı ablam bana işleri düşünce geliyorum akıllarına bi kere hayır desem beni atarlar diyo.. ama yemin olsun ki bi defa bile fesatlanmadım ne onlara ne eşime bi şey demedim.. bi şey yapıcaklarsa içlerinden geldiği için yapsınlar.. hiç takılma bence.. sen kaynana yardım ederken beklentiye girmişsin.. eltim yapmıyo ben koşuyorum her şeyine bana yapacaklarına ona yapıyolar durumundasın şu an.. koy arana mesafeni koşturma her şeye yarın evlatların da olacak şimdiden bu kadar alıştırırsan yarın çok yorulursun yetişemezsin kaynanan da alıştığı için sorun çıkarabilir bırakın onlara odaklı yaşamayı izin gününüzü kendinize ayırınKayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?