eltim ve kayınvalidem

Benim Kv kizi yok ilk gelini benim. Bende kiyamiyorum. Diyecek cok seyim var aslinda ama diyemiyorum kirmakten uzmekten korkuyorum. Benide bu asiri vicdanim merhametim mahfediyor. Ayni teraziye koyulmakten sinir oluyorum ama.

İste tam da bu sebepten düştüğün durumlar koy tavrını!!

o yapmıyorsa siz niye yapıyorsunuz kendinizi kullandırmayın eltiniz ne güzel elini , ayağını çekmiş kayınvalidenden ,ama kıymetli kayınvalidenin gözünde. Bende sevmem öyle ben istediysem başkasına niye aynısı alınsın , kaynanan bir daha eşitlikten bahsederse , madem öyle evde de eşitliği sağlayın böyle yaparak kuralı bozuyorsunuz deyin. Sinir olurum böylesine.
Akıllarınca eşitlikten bahsederler

İste tam da bu sebepten düştüğün durumlar koy tavrını!!

evet kaılıyorum.arkadas yaşamadıgı için anlayamıyor, beni ayırsın beni kayırsın bana evler arabalar alsın istiyor gibi abartmış olabilirim olmaya da bilirim

Aynı benim kv modeli cnm , işine gelince arada eşitlik sağlıyor gibi (yapıyor)işine gelmedimmi hangi taraftaysa onunla olduğunu belli ediyor,haklısın valla bende olsam sinirlenirdim nedir öyle ikiz gibi aynı model mont hemde elti yani muhakkak bir araya geliceksiniz o montları giyip,kv saçmalamış iyice .. Haa ayrıca şu da var nekadar tavırlı mesafeli olursan senden kıymetlisi olmaz söylim sana mesafe mesafe mesafe koy cnm her çağırdığında gitme her aradığında açma ama iki saat sonra ara ama akşama ara açma yani bi süre sonra anlar mesafeni,ben yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum sana emin ol nekadar can ciğer olsan okadar kokusu çıkıyo kv meselelerinde...

Katılmayabilirsiniz tabii, bu benim fikrim ve hala aynı düşünüyorum.
Diğer gelin kayınvalide ile konuşmuyor küs diye kayınvalide de o geline kin gütsün, onu dışlasın; konu sahibi her şeyine koşturuyor diye konu sahibine ayrı özel muamele yapsın o zaman öyle mi? Böyle bir tavır sergilese bu sefer iki elti birbirine düşman olur. Kayınvalide kötü niyetli olsaydı eğer birisine özel davranıp diğerine tu kaka yaparak, ikisini birbirine düşman da edebilirdi ama kadın böyle yapmıyor; diğer geliniyle olan sorununu kendi sorunu olarak görüp konu sahibine karşı onu dışlamıyor. Her ikisine de eşit davranıyor, ayrımcılık yok, daha ne olsun.

Tabii ki bu benim fikrim, size de saygı duyarım. İyi günler.

Bendede aynisindan var.birbirlerine beddualarda ettiler kavgalarda ettiler ama sanki hic sorun yasamamislar gibiler. Kaynima o kadar çok maddi destekte bulundular ki bize bulunmadılar hic.bulunduysalarda geri istediler laf soktular.kiymetli olan diğer oğlu ve diğer oğlunun karilari oldu ikinci evliliği.olmayinca olmuyor abartmiyosunuz.bize gelince eşitlik yok ama onlara gelince eşitlik hak hukuk hep.

Geline degil ogullarina esit deger veriyorlar.
O an belki maddiyat iyidi onlara ev alindi belki ileride sizin icinde yapilacak.
Aferim kayinvalidenize ayrim yapmiyor. Ayni model olmasini eminim dusunememistir :) iyi niyetli oldugunu dusunuyorum.

Benim kv gibi yapmiyormus en azından

kayınvalideniz eltinizi değil,oğlunu seviyor.ona fazladan yapıyorsa,oğlunu kaybetmemek için yapıyordur.sizin eşiniz daha kanaatkardır,.azla yetinmesini bilir,kendi ayakları üzerinde durabiliyordur vs.

ama kaynınız,eşinizle aynı karakterde değilse,ailesinin yardımına ihtiyaç duyuyorsa,maddi olarak daha çok ihtiyacı varsa,onu kolluyor olabilirler.
not: bir kayınvalide olarak, yaptım yorumumu.

Kayinvalidenizin icinden ikinize esit davranmak geciyorsa bunun size ne zarari var, size ne?
Eltiyle anlasamamazliklari varsa, illa ona kotu mu olmasi lazim, ne istiyorsunuz yani?
Sanki sizden alip ona vermisler, hayret bir seysiniz. Bu ne hazimsizlik.
Aralari onunla ne olursa olsun. Kayinvalide kendisine bunu yakistiriyor ve yapiyor. Hosunuza gitmiyorsa istemezsiniz insanlardan bir sey. Ona aldiklarinin verdiklerinin hesabini da size verecek degiller yani. Tamamen haksizsiniz.

Ellerine sağlık canım sonuna kadar katılıyorum

ben senin yerinde olsam o an lafı yapıştırırdım güya herşey eşit anne o zaman bizede bir ev alın bir zahmet derdim valla. ayrıcada ne kadar ayıp senin özel istedğin birşeyi birde eltine aldırması ortak bir yere gidilecek olsa nasıl giyilecek o palto acabaaa. eltini arayıp x ya sen pantoyu giymeyeceksen ben mi giyeyim diyeceksin en nefret ettiğim şeydir

O ne ya küçük ikiz kız cocukları gibi .. Nasıl eşitlikmiş gitsin başka palto alsınx. Onun adaletine mi kaldınız sabki , garipp.. O zaman bizde eşit davranalım de arama sorma mesafeni koy bi süre baktın dank etmiyo hala devam edersin

Yazış tarzınızdan kıskançlık seziyorum. Ev konusunda detaylı bilmediğim için bir şey diyemem. Belki durumları vardı o zaman ve ev aldılar. Siz evlenirken durumları yoksa ne yapsınlar.

Demekki kayınvalideye ederi kadar değer vermeliymiş. Aynı mont nedir ya. Yolda birinde görsem aynı kıyafetten giymem.

Canımm seni eltinle ayrı tutuyo benim eşime ailesi daha beterini yapıyo ablasıyla ayırıyolar.. ablasına 10sa eşime 2 ancak yapıyolar aynı şekilde kızlarının çocuğuna yaptıklarıyla benimkine yaptıkları asla bir değil.. hatta eşim kendi söyler bizim evin evladı ablam bana işleri düşünce geliyorum akıllarına bi kere hayır desem beni atarlar diyo.. ama yemin olsun ki bi defa bile fesatlanmadım ne onlara ne eşime bi şey demedim.. bi şey yapıcaklarsa içlerinden geldiği için yapsınlar.. hiç takılma bence.. sen kaynana yardım ederken beklentiye girmişsin.. eltim yapmıyo ben koşuyorum her şeyine bana yapacaklarına ona yapıyolar durumundasın şu an.. koy arana mesafeni koşturma her şeye yarın evlatların da olacak şimdiden bu kadar alıştırırsan yarın çok yorulursun yetişemezsin kaynanan da alıştığı için sorun çıkarabilir bırakın onlara odaklı yaşamayı izin gününüzü kendinize ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…