- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
yok cnm bende sadece kayınpeder var kayınvalide yok kayınpederimdede sorunum yok taaa ağzımı açarsam günaha giriyom elti ve kayınço var bizi yemeye çalışan .:))) dedikodu yapmıyorum artık ondan anlatmim şimdi çok sinirleniyorum. o yüzden kafaya bsey takmak yokkk mutluluk var artık sonra kocamla hzurum bozuluyo tey tey teyahahah evet haklısın ama bide kayınpederle uğraşamazdım sende var sanırım
heee birde canım kayınvalidemin tansiyonu var o yüzden yüzüne açık açık çemkiremedim anladın mııı
ha ha bence hayatın kanunu böyle.
GelenKutusu nu eleştirdim ama bir yandan da hak veriyorum, kişi kendi istediği gibi olmalı, çok da diğer insanlara bakmamalı.
ama verici olmak istiyorsa gerçekten verici olmalı.
yoksa kendini bir şeyi yapmak zorunda hissedip de yaparsa, sonra o işi yapmayanların daha kıymetli olduğu görürse sizin gibi muhakkak ki üzülür.
Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
Hayatta karşılaştığımız kimse mükemmel değil
Kayınvalideyi savunmuyorum. Ama kendimi şu an onun yerine koyuyorum. Gelinimin biri benimle görüşmüyor. Bu oğlumla görüşmemi de engeller. Varsa torunlarımla da.
Kayınvalide -kendi aklınca- kendini gelinine sevdirmeye çalışıyor. Haaa taktik yanlış bence ama neyse.
Aynı paltoyu sipariş etmesi yanlış. Aynı marka ama başka bir model ve renk olabilir. İçinden gelmiştir, ayrımcılık yapmam istememiştir. Kimbilir belki kendisi gelinken, kendi kayınvalidesi gelinler arasında ayrımcılık yaptı ve o zamandan kalanlar bunlar.
Benim görüşüm, eğer bir kişi bir şeyi kendisi için yapmak istiyorsa yapmalı, başka kişiler için değil.
Diyelim ben kayınvalidemin evine temizliğe gitmeyi seviyorum. Çünkü yaşlı bir kadına yardım etmiş olmanın huzuru gece daha iyi uyumama sebep oluyor. Ayrıca eşimin mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor. Ama bunu kendim için yaparım. Eltimin biri gidiyor, öbürü gitmiyor, niye görümcem yapmıyor hesaplarına girmem.
Yapmayan kıymetli olabilir. Ama zaten ben kendim için yapıyorsam, eşimin gözündeki mutluluğu görüyorsam, Allah'ın bana sevap vereceğini biliyorsam yapmaya devam ederim yine. Diğer türlü mutsuz olurum.
O size eşit davranıyorsa,siz de eltinize eşitlenin, onun gibi davranın valideye.. Eşitlik tamamen sağlansın..
çok doğru bi tespit canım :) kesinlikle konu sahibi böyle yapmalısın.. Madem böyle değerli ve eşit olunuyor bundan sonra benden de böyle de gitsin:)
ağzımdan aldın bebeğiiimNe demisler deveye diken insani s.... yaranirmis.
Sen izin gununu kv temizligine adamaya devam et.
bencede o tursu mursu olmamis...valla itin hatri yokturda sahibinin vardir demisler...siz yeyin diye yapmiyorsa bile ogullari yesin diye yapiyordur onu..yoksa sen onu annen gibi goremeyecegin gibi o da seni kizi olarak gormuyordur emin ol.Valla hadi palto tamam bir örnek olacak diye sorun ettiniz turşunun da onun bununda nesini sorun ediyorsunuz siz size alınanlara teşekkür edin gerisine karışmayın. Benim de eltim var yurtdışında yaşıyorlar buraya düğünden sonra geldiler yemek verdik kayınvalidem ona ne verdi ne yaptı ne takılar verdi bilmiyorum sormadım da ilgilenmedim de banane belki benden daha çok verdi banane ya eltime alınandan edilendne ben eşimle anlaşmaya bakarım. Kaynananızla başka sorununuz yoksa bunlar için neyi kaldıramıcam o da gelini sonuçta bir de sizden çok ona yapsa herhalde boşanırsınız.
Cnm benim anliyorum seni. Bendede aynisi var. Kayinvalidemi cok severim. Dedigin gibi herseyde yardimci olurum destek olurum. Eltim ama pek yapmaz. Ama deger konusuna gelince esitligi hazmedemiyorum. Adaletsizlik cunku. Ama hic birsy diyemiyorum.Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok
Kusura bakmayin da size katilamicam. Yigidi öldür hakkini yeme derler. Arkadas herseyine kosturuyormus. Yardimci oluyormus. Eltiside hicbirseyde bulunmuyormus. Küsmüs kaynanasina. Zaten cok alinan cok kusen cok kendini naza ceken kiymetli olur. Ama herseyde destek olan olmaz. Bu adaletsizlik. Maden oyle ek olarak bu arkadasa baska birsey daha aldirtmasi gerekirdi KV. Benim sahsi fikrim. Iki bambaska insani ayni teraziye koymak haksizlikBence kayınvalideniz çok olgun davranıyor; araları kötü dahi olsa ayrımcılık yapmıyor, her ikinize de eşit davranıyor. Size farklı, diğerine farklı davransa bu sefer ikinizin arasında soğukluk oluşacak. Bu durumdan şikayetçi olmak yerine memnun olmalısınız bence. İki eltiyi birbirine düşüren kayınvalide konularını okuduktan sonra, sizinki gayet her ikinize de eşit davranarak olgun bir tavır sergiliyor, bence olması gereken de zaten bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?