• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ve kaynanam :(

angel48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
112
7
46
İzmir
arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.Esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.Bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.Esim arkamdan gitme dedi ama geldim.BU insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.Bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)

arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.Esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.Bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.Esim arkamdan gitme dedi ama geldim.BU insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.Bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)

bu ne demek anlamadım? kabuksuz yumurta olmaz ki zaten :26:

onlarda laf coktur pis diyor kendi capinda

yazık ya çok üzüldüm, boşverin aldırmayın diyeceğim de öyle bir ortamda bulunmak da zordur. iyi yapmışsınız annenize gitmekle, hem siz biraz dinlenirsiniz hem de eşiniz konuşur belki onlarla..

Boyle insanlarla ugrasmak cok zor. Yalanin sonu gelmeyince sorunlarin da sonu gelmez.
Eltinizin yalani nasil cikti ortaya?
Madem yalani cikti, size bunlari yasattigi anlasildi, siz de bu sebepten artik kendisiyle gorusmeyin.
Boylece sizin agzinizdan baskalarina bir seyler de uyduramaz.

5 yıldır hala eltının iftira atma huyunu öğrenemediler mi?
nasıl bir çeneye sahip olduğunu anlamadılar mı?
belkıde işlerine gelmiyordur, yoksa her türlü insan insanın az çok karakterını anlar bilir :34:

mesela biri laf taşıyordur onun yanında her şey konuşulmaz, mesela biri yalancıdır her dediğinine inanılmaz.

Son düzenleme:
bu ne demek anlamadım? kabuksuz yumurta olmaz ki zaten :26:

Normalde normal insanlar yumurtayı kabuğundan arındırıp yerler,fakat bu kadın;
Yumurtayı yumurta gibi yemeyi bırak,kabuklu şekilde bile yenmeyeceğini kastetmiş gelinin evinde akılınca:)

Ben herşeyi anladımda,kıllı surat nedir ya?
Benim yüzümdede tüylenme vardı bir zamanlar,(lazerle artık yok)iyi ben böyle bir laf yememişim şimdiye kadar..
Ne laflar var bu kaynana milletinde anacığım..

Ben herşeyi anladımda,kıllı surat nedir ya?
Benim yüzümdede tüylenme vardı bir zamanlar,(lazerle artık yok)iyi ben böyle bir laf yememişim şimdiye kadar..
Ne laflar var bu kaynana milletinde anacığım..

Allahtan bende lazer yaptirmisim bu haliyle bu lafi soyleyen eski haliyle neler soylerdi.

5 yıldır hala eltının iftira atma huyunu öğrenemediler mi?
nasıl bir çeneye sahip olduğunu anlamadılar mı?
belkıde işlerine gelmiyordur, yoksa her türlü insan insanın az çok karakterını anlar bilir :34:

mesela biri laf taşıyordur onun yanında her şey konuşulmaz, mesela biri yalancıdır her dediğinine inanılmaz.

bu kacinci yalani mutlaka huyunu biliyorlar.Kaynanam huzur bozsun yeter ki bunlarla nasil ugrasacagim bilmiyorum sorun bitmiyor.

Eltinin huyu belli. Kayınvalide de bal gibi biliyor ama sanki sana saydırmak için bahane ediyor.

Eşin burda sevgili yengesinin lafını bilmez, iftiracı bir kadın olduğunu anlayıp, böyle bir şey olduğunda da 'Anne yengemi bilmiyor musun? Bir daha bana bunlarla gelme.' demesi ve bu sorunları böylece savuşturması gerekir.

Üzüldüm durumunuza.
Eltinizle görüşmeseniz hiç. Aile arasında bir kez konuşun , açıkça söyleyin hazır yalanıda ortaya çıkmışken yüzleşin seninle görüşmek istemiyorum artık diye belirtin. Kayınvalidenizde duysun onada kırıldığınızı belirtin. Mümkün oldukça uzak durun , sizinle görüşemezse böyle rahat atıp tutamaz herhalde.

Üzüldüm durumunuza.
Eltinizle görüşmeseniz hiç. Aile arasında bir kez konuşun , açıkça söyleyin hazır yalanıda ortaya çıkmışken yüzleşin seninle görüşmek istemiyorum artık diye belirtin. Kayınvalidenizde duysun onada kırıldığınızı belirtin. Mümkün oldukça uzak durun , sizinle görüşemezse böyle rahat atıp tutamaz herhalde.

aramızda 24 saat uzaklık var yazın 1 hafta bende kaldılar, mümkün olduğunca yanına bile yaklaşmadım.Bunları nasıl uyduruyor bilmiyorum.Kaynanam cahil konuşulacak bir insan değil.Bu aileyle nasıl sürecek bu evlilik bilmiyorum.Uzaktalar ama yapmadıkları birşey kalmadı bana.

arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. Eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.esim arkamdan gitme dedi ama geldim.bu insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)

hay allahım laflara bak :53:
Ya bunların hiç işi güzü yok mu allah aşkına ya
bu ne ya insanın evinde mutlu huzurlu bırakmıyolar ya
kaynanayla uğraşmak bir kenara bide eltiler varya

allahım sen koru yarabbim böle insanlardan fesatlardan biz kullarını
dertleri yok anam bunların o yüzden bizlerle uğraşıyolar
lafa bak kendi evine baksın acaba nasıl benim ka.v bana laf ederdi bir gün evine gittim de bulaşık yıkama tenceresine çelikti yumurta kırmış pissss

kaynanalar zaten çekemez gelinleri senin eltinde az kıskanç değil
sen ona aç telefonm bana bak yeter artık düş yakamdan kızım bak kendi yuvana benim senin gibi sürekli evde oturup seni düşündüğüm yok
allahıma şükür kocama yapıcak yemekelrim işlerim ve gezcek çok akrabam var de
arkadaş dersen ondan da bişey çıkartır
de kapa teli daha sana uzanmasın eli

Eltinizin yalanı çıktıysa ortaya eşinizi alıp annesinin yanına gidin bütün söylediklerini yüzlerine vurun.
Hem eşinizin hem annesinin..
Eşinize; beni tanımayan ve ne konuşup ne konuşmayacağımı bilmeyen ve böyle haksız durumlar ve hakaretlerle muhatap eden bir adam nasıl bir erkektir bilmiyorum,
Anasına da ; Pis insanın yaptığında sadece mikrop olur ama yalancı bir insanın yalanlarını kullanarak iftira atan birinin evinde kırıntı bile yenmez zira o kişinin yaptığında fesatlık ve nefret olur deyin..
Sonra da anası ile oğlunu baş başa bırakıp kafanızı dinleyin bir müddet..
Çok kızdım..
Ama eltiye değil onu saymıyorum bile kızdığım kaynana ve danası(eşiniz.)

of of nedir bu çilemiz bilmemki bendede kaynana var eltide yeni geldi önce iyi sandım ama yüzüne gülen cinslerden hemde öz yeğeni kaynanamın. hayatım inan yapacak hiçbirşey yok tek şey mesafe koyman bende ancak bunu yapabiliyorum. eşine asla şikayet etme ama biri sana laf sokarsa cevabını ver.seninle tartışmaya girdiklerinde hiç dinleme bile teefonu kapat yada ordan uzaklaş , sonra dersinki tartışmamak için uzaklaştım. hep böyle yap onlarda biryerden sonra pes edeceklerdir. bende 12 yıllık evliyim cevap vermeye vermeye tepeme çıktılar şimdi veriyorum cin çarpmışa dönüyolar buna ne oluyo diye ama içim rahatlıyo . yoksa kafayı yersin bırak onlar kafayı yesinler kolay gelsin

tatlım bir değil iki değil kaç sene çekmişsin yeter. bence de eşini al ve git kvne açık açık söle. eltim size böle böle yapıyor benle alakası yok diye.

ben misal kaynanama şimdiden dedim eğer bir şeyi benim ağzımdan duymuyorsan gül söledi diye inanma. ben birine diceksem derim. ki ölede yapıyorum. sölüyorum açık açık. eğer yarın öbürgün biri sana gül böl dedi derse inanma gel bana sor ben sana derim diyorum. şimdi nişanlımın bile dediklerini dinlemiyor:D beni arayıp soruyor kızım bölemi diye bende öleyse öle değilse değil diyorum:D

umarım herşey yoluna girer allah yardımcın olsun...

Artik kaynanam yuzume nasil bakacak bilmiyorum ayni sekilde eltimde gerci onlarda yuz yokta yine gelirler onlar ayni sehirdeler 20 saat uzaklik var onlarla aramda, eltim de acayip bir kiskanclik var.boyuma bile takmis durumda kendi kisa , Kendi kacmis benim dugunum oldu diye dugunumu bile rezil etti.o gun bugundur benimle ugrasiyor. Bu kadar kayin aski gormedim ben kimsede.bende sesimi cikarmadim ilk baslarda ama bu olayda artik delirdim.Hic gormedigim karakterdeki insanlar yoruldumm arkadaslar cok yoruldum..Bu insanlar yuzunden cocuk bile dusunemiyorum.

benim eltim de aynı fitne fücurun başı kayınvalidemle aramı da o bozuyor eşim de sağolsun hiç bizaman beni savunmaz onbeş senede değişen birşey olmadı çocukda olunca oturuyosun yapacak bir şey yok

benim eltim de aynı fitne fücurun başı kayınvalidemle aramı da o bozuyor eşim de sağolsun hiç bizaman beni savunmaz onbeş senede değişen birşey olmadı çocukda olunca oturuyosun yapacak bir şey yok

Zaten sorun esler de boyle seyler icin bizi aramayin deseler bunlar bu kadar oyun oynayamaz arkamizdan ben rezil ettim esimi bu defa bakalim sonumuz ne olacak cocuk olunca daha zor benim o yuzden hic cesaretim yok cocuk yapmaya

Back
X