• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ve kaynanam :(

Boylelerinin agzini CAAAART DIYE AYIRICAKSIN!! Walla billla sinirim bozuldu. Hic takma kuzum. Suc senin esinde!! Daha utanmadan sen boylemi dedin diyemi soruyo eltinin ne mal oldugunu bile bile!! Bosver ben olsam bidaha hic konusmam evimede almam boyle insanlari, kaynana maynana dinlemem walla.
 
Ya bu kaynanalarin amaci ne bi zamanlar gelinimiz olsun diye butun yalakaliklarini yaparlar. Ilk gece bittikten sonra da maskeler duser ne igrenc bir ithamdir killi suratmis hic takma esin sendense eger mutlulugunla catlat onlari isteyip yapamadgm seydir cunku esim heo ailesini tutar.
 
Back
X