• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve kaynım..

-Lisaaa-

‍‍❤Prens ve Prenses Annesi❤
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.513
6.445
158
Merhaba hanımlar benim sorunum başta eltim kendisiyle 1 yıldır görüşmüyoruz sürekli beni küçük görmesinden bağırmasından bıkıp bir gün ona bende tepki göstererek kavga başladı herşeyime karıştı isteme günüme söz günüme o ne derse o yapıldı bnde kırmamak için hep susmuştum düğünüme izinleri olmadığı için gelemediler eşi seviyor beni hep taktir ediyor abi diyorum hep kandil kutlamalrımda bile fazla konuşmayın deyip kocasının elinden teli alan bir eltim var düğünde hiç faydaları olmadı eşimi dahi aramadılar birşey lazım mı diye haftaya bizim yaşadığımız yere geleceklermiş eşimin ailesi dedi bana da düğün günü msj atmıştı tebrik msjı bende cevap verdim eşime diyorum ki istersen abini ara sor oda inatla aramam sormam el düşünüyor tebrik etmeye geliyor abi de olsa faydası olmadı (hep eşim aradı bu arada abisini) onun arayıp geliyoruz abim demesi lazım diyor sonuçta bana değil ablamı arayıp demiş diyor arada kaldım eşim bu konuda çok kararlı biz evi yerleştirirken onlar gezmeye gelmişlerdi evi görmediler yardım edelim demediler gezdiler hep şimdi bende diyorum ki eğer gelmezlerse evime hayırlı olsun için bi daha evime sokmam diyorum eşimde hakkın birşey diyemem diyor ya gelirlerse ne yapcam onu da bilmiyorum siz olsanız ne yaparsınız ? yalnız öyle böyle bir elti değil çok çektirdi bana gizliden gizliye .. hep sustuğum için ve insanları kırmak istemediğim için yine üzülen ben oluyorum.:KK42:

ozelıkle sız arayp cagırmayın
kendılerı gelmek ıstıyorsa telde gelcez dıye ararlar mısafır gıbı gelıp cayınızı ıcer kalkar gıderler
ısrarcı olmayın
ozellıkle cagırmayın

Aramazdım sormazdım davet dahi etmezdim kendileri bilir gelirlerse herkese kapım açıktır kovmak olmaz sonuçta mesafemi koruyup saygımı hiç düşürmeden misafirperverliğimi gösterir geri gönderirdim Hoppa

Aman eğer gelıcekse kendısı arasın sen nıye arıyosun kı?
Gelirlersede saygıda kusur etme okadar kafaya takma böyle şelerı amannnn:KK76:

Siz davet etmeyin madem sorunlu bir eltiniz var bayramlar hariç bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki?Eşiniz bakın anlayışlı,iki kardeş konuşabilir ama siz muhattap olmayın.
Eğer ki onlar gelmek istiyorlarsa,gelsinler çok sıcak davranma eltine ver çayını gitsin.
Eğer hiç gelsin istemiyorsan,kusura bakma o gün işimiz var ben çağırırım sizi malum tek başımıza uğraşıyoruz her şeyle deyin.
Kimse için de kendinizi germeyin.

kızlar eşim çok büyük bi hastalık geçirdi hiç bir doktor bulamadı borç için abisinin durumu çok çok iyi herşeyi kendisi yaptı eşim yanında kimse olmadı arayıp kimseden para istemedi bizimle kavgaları da maddi yönden di eşim yapamam dedikçe bağırdılar çağırdılar görümceme yardım için biz yapamayız siz yapın demişlerdi erkek tarafına da onlar söz vermiş bende siz söz verirken sordunuz mu bize dedim bzim durumumuz olsa yıllarca nişanlı kalmazdık dedik ve sonra görümcem o kişiden ayrıldı küs kaldığımzla kaldık suçlarını biliyorlar ama işte .. ben yakın olmak istemiyorum ama bende hep şu vardır benden bilmeleri herşeyi oysa ki eşim istemiyor çok sıkıntıdayım inan ki

ozelıkle sız arayp cagırmayın
kendılerı gelmek ıstıyorsa telde gelcez dıye ararlar mısafır gıbı gelıp cayınızı ıcer kalkar gıderler
ısrarcı olmayın
ozellıkle cagırmayın
ya inanır mısınız gelirlerse ne yapsam diye bile düşünüyorum onlar benimle ilk tanıştığı zman ellrinde telefon yzüme dahi bakmamışlardı karı koca arkadaşım sende aynısını yap geldiklerinde eğer gelirlerse diyor ama işte huyum kurusun hiç yapamam ya

Siz davet etmeyin madem sorunlu bir eltiniz var bayramlar hariç bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki?Eşiniz bakın anlayışlı,iki kardeş konuşabilir ama siz muhattap olmayın.
Eğer ki onlar gelmek istiyorlarsa,gelsinler çok sıcak davranma eltine ver çayını gitsin.
Eğer hiç gelsin istemiyorsan,kusura bakma o gün işimiz var ben çağırırım sizi malum tek başımıza uğraşıyoruz her şeyle deyin.
Kimse için de kendinizi germeyin.
valla cesaret geldi sayenizde şaşırmış kalmıştım ben sıcak davrandıkça daha fazla ezecek en iyisi gelirlerse mesafeli olmak

ya inanır mısınız gelirlerse ne yapsam diye bile düşünüyorum onlar benimle ilk tanıştığı zman ellrinde telefon yzüme dahi bakmamışlardı karı koca arkadaşım sende aynısını yap geldiklerinde eğer gelirlerse diyor ama işte huyum kurusun hiç yapamam ya
onların ayıbı bosver senın onlardan farkın olsun
evıne gelen mısafır sen ustune dusenı yapmıs ol allah ıcın bosver gerısını
agızlarına laf verme

Aman eğer gelıcekse kendısı arasın sen nıye arıyosun kı?
Gelirlersede saygıda kusur etme okadar kafaya takma böyle şelerı amannnn:KK76:
işte sorun burda herşeyi kafaya takıyorum rüyama dahi giriyorlar o kadar korkuyorum eltimden vallahi :KK53:

Aramazdım sormazdım davet dahi etmezdim kendileri bilir gelirlerse herkese kapım açıktır kovmak olmaz sonuçta mesafemi koruyup saygımı hiç düşürmeden misafirperverliğimi gösterir geri gönderirdim Hoppa
haklısınız eşimede ısrar etmicem ara diye :KK16:

onların ayıbı bosver senın onlardan farkın olsun
evıne gelen mısafır sen ustune dusenı yapmıs ol allah ıcın bosver gerısını
agızlarına laf verme
aynen valla Allah için onlar için birşey yapılmaz zaten

Bence ortada hiç buyutulecek bir problem yok yüz yüze bakacaksiniz ayrıca eşinin de aramamasina güvenme etle tırnak ayrılmaz bakma bir süre sonra duzelirler sen kötü oldugunla kalirsin

sen uzulup sıkıldiginla kalacan onlar bunu fark etmeyecek bile sen bu konudaki sorunu anlatınca ne varmış bunda diyecekler takmaaaa huzurlu yuvanin huzurunu kaçırma gelirse baş uüstüne gelmezsede kendi bilir derim ben sende kendimi gordum inan herkes istediğini yapıyor ve bunu normal olmasada normallestiriyor olan sana bana oluyo ben akillandim darısı başina

Back
X