- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
Merhaba hanımlar benim sorunum başta eltim kendisiyle 1 yıldır görüşmüyoruz sürekli beni küçük görmesinden bağırmasından bıkıp bir gün ona bende tepki göstererek kavga başladı herşeyime karıştı isteme günüme söz günüme o ne derse o yapıldı bnde kırmamak için hep susmuştum düğünüme izinleri olmadığı için gelemediler eşi seviyor beni hep taktir ediyor abi diyorum hep kandil kutlamalrımda bile fazla konuşmayın deyip kocasının elinden teli alan bir eltim var düğünde hiç faydaları olmadı eşimi dahi aramadılar birşey lazım mı diye haftaya bizim yaşadığımız yere geleceklermiş eşimin ailesi dedi bana da düğün günü msj atmıştı tebrik msjı bende cevap verdim eşime diyorum ki istersen abini ara sor oda inatla aramam sormam el düşünüyor tebrik etmeye geliyor abi de olsa faydası olmadı (hep eşim aradı bu arada abisini) onun arayıp geliyoruz abim demesi lazım diyor sonuçta bana değil ablamı arayıp demiş diyor arada kaldım eşim bu konuda çok kararlı biz evi yerleştirirken onlar gezmeye gelmişlerdi evi görmediler yardım edelim demediler gezdiler hep şimdi bende diyorum ki eğer gelmezlerse evime hayırlı olsun için bi daha evime sokmam diyorum eşimde hakkın birşey diyemem diyor ya gelirlerse ne yapcam onu da bilmiyorum siz olsanız ne yaparsınız ? yalnız öyle böyle bir elti değil çok çektirdi bana gizliden gizliye .. hep sustuğum için ve insanları kırmak istemediğim için yine üzülen ben oluyorum.