• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve kaynım..

Bence ortada hiç buyutulecek bir problem yok yüz yüze bakacaksiniz ayrıca eşinin de aramamasina güvenme etle tırnak ayrılmaz bakma bir süre sonra duzelirler sen kötü oldugunla kalirsin
canım bunların aile bağları malesef yok 5 yıldır içlerindeyim kimse kimseyi aramaz eşim zaten yurtta büyümüş belki büyütülecek birşey yok ama eltimden gerçekten çok çektim kaynım ailesini hiç görmez aramaz geldi mi ablasına gelir akşama döner ailesi hasret yani eşim hasta oldu büyük bir hastalık arkasından keşke ölse diyen kardeşleri var malasef :KK42:

sen uzulup sıkıldiginla kalacan onlar bunu fark etmeyecek bile sen bu konudaki sorunu anlatınca ne varmış bunda diyecekler takmaaaa huzurlu yuvanin huzurunu kaçırma gelirse baş uüstüne gelmezsede kendi bilir derim ben sende kendimi gordum inan herkes istediğini yapıyor ve bunu normal olmasada normallestiriyor olan sana bana oluyo ben akillandim darısı başina
valla haklısın ya herkes hayatını yaşıyor üzüp kırıp gidiyorlar biz üzüntüden kahroluyoruz inşallah bnde akıllanırım gerçekten korkar oldum laf söz duymaktan

Davet etmezdim, aramazdım.
Ararsa da açmazdım.
Sanırım ben biraz kinli bir insanım.
Yapılan kötülüğü hayatta unutamam.
bende unutmuyorum ama işte bir güler yüz bir tatlı söz yetiyor bana ben kendimden de geçtim eşime yapılanlar için sinirliyim öfkeliyim unutamıyorum eltimi kaç kez affettim ama olmuyor kadın çenesinden kıskançlığından vazçgeçmiyor

kızlar eşim çok büyük bi hastalık geçirdi hiç bir doktor bulamadı borç için abisinin durumu çok çok iyi herşeyi kendisi yaptı eşim yanında kimse olmadı arayıp kimseden para istemedi bizimle kavgaları da maddi yönden di eşim yapamam dedikçe bağırdılar çağırdılar görümceme yardım için biz yapamayız siz yapın demişlerdi erkek tarafına da onlar söz vermiş bende siz söz verirken sordunuz mu bize dedim bzim durumumuz olsa yıllarca nişanlı kalmazdık dedik ve sonra görümcem o kişiden ayrıldı küs kaldığımzla kaldık suçlarını biliyorlar ama işte .. ben yakın olmak istemiyorum ama bende hep şu vardır benden bilmeleri herşeyi oysa ki eşim istemiyor çok sıkıntıdayım inan ki

bilirlerse bilsin nolucak ki. ayy iyi gelin deseler nolucak yani. umursamayın bence arayıp davette etmeyin, gelirlerse gelsinler gelmezlerse de kendileri bilir..

Merhaba hanımlar benim sorunum başta eltim kendisiyle 1 yıldır görüşmüyoruz sürekli beni küçük görmesinden bağırmasından bıkıp bir gün ona bende tepki göstererek kavga başladı herşeyime karıştı isteme günüme söz günüme o ne derse o yapıldı bnde kırmamak için hep susmuştum düğünüme izinleri olmadığı için gelemediler eşi seviyor beni hep taktir ediyor abi diyorum hep kandil kutlamalrımda bile fazla konuşmayın deyip kocasının elinden teli alan bir eltim var düğünde hiç faydaları olmadı eşimi dahi aramadılar birşey lazım mı diye haftaya bizim yaşadığımız yere geleceklermiş eşimin ailesi dedi bana da düğün günü msj atmıştı tebrik msjı bende cevap verdim eşime diyorum ki istersen abini ara sor oda inatla aramam sormam el düşünüyor tebrik etmeye geliyor abi de olsa faydası olmadı (hep eşim aradı bu arada abisini) onun arayıp geliyoruz abim demesi lazım diyor sonuçta bana değil ablamı arayıp demiş diyor arada kaldım eşim bu konuda çok kararlı biz evi yerleştirirken onlar gezmeye gelmişlerdi evi görmediler yardım edelim demediler gezdiler hep şimdi bende diyorum ki eğer gelmezlerse evime hayırlı olsun için bi daha evime sokmam diyorum eşimde hakkın birşey diyemem diyor ya gelirlerse ne yapcam onu da bilmiyorum siz olsanız ne yaparsınız ? yalnız öyle böyle bir elti değil çok çektirdi bana gizliden gizliye .. hep sustuğum için ve insanları kırmak istemediğim için yine üzülen ben oluyorum.:KK42:
Arayıp sormayın davet etmeyın.. Insanları bu duruma bırazda sz gerırmışşınız. Boşverın bukadar buyutmeyın bu ınsanları .. Hıcbırseyınızde yanınızda olmadıgı hlde arayıp davet edersenız yapacagı saygısızlıkları haketmış olursunuz. Kımsenın szı kucuk dusurmesıne ızın vermeyın

Bu ne be. Ne zannediyor insanlar kendilerini. Bayılıyorlar birbirlerinin hayatına müdahele etmeye.

O eltide biraz yüz varsa çıksın gelsin zaten.

gelirlerse ağırlayın ama öyle aramak sormak filan hiç şımartmayın bence

Ya bırak gelmesinler evine işte, uzak olsunlar en güzeli. Gelmek istiyoruz derlerse de şu saatte çaya bekliyoruz de ki yemekli hizmet beklemesinler. Pastaneden kurabiye alırsın tatlı tuzlu, çayın yanına ikram edersin sonra kalksınlar gitsinler. Sakın sakın geldiklerinde de hizmetlenme etraflarında döne döne, mesafeli ol, şekeri falan masaya bırak bir sürahi de su getir su bardağı getir peçete de getir, bir şey istemesinler habire.
Sonra da bi daha arama sorma.

Bu ikili benim dönüm noktam oldu nefreti öğretiler bana:( uzak dur sende canım.

kızlar eşim çok büyük bi hastalık geçirdi hiç bir doktor bulamadı borç için abisinin durumu çok çok iyi herşeyi kendisi yaptı eşim yanında kimse olmadı arayıp kimseden para istemedi bizimle kavgaları da maddi yönden di eşim yapamam dedikçe bağırdılar çağırdılar görümceme yardım için biz yapamayız siz yapın demişlerdi erkek tarafına da onlar söz vermiş bende siz söz verirken sordunuz mu bize dedim bzim durumumuz olsa yıllarca nişanlı kalmazdık dedik ve sonra görümcem o kişiden ayrıldı küs kaldığımzla kaldık suçlarını biliyorlar ama işte .. ben yakın olmak istemiyorum ama bende hep şu vardır benden bilmeleri herşeyi oysa ki eşim istemiyor çok sıkıntıdayım inan ki
Kusura bakmayın ama siz bu eltiyi hak etmişsiniz yani.Eşiniz yani kendi öz kardeşi öylesine kırgın ki görüşmek dahi istemiyor ve adam sağlık sorunları yaşamış yanında olmamışlar.Siz de gelirler mi arasak mı ne yapsam diye soruyorsunuz?Ya ben burdaki konuları okudukça deliriyorum gerçekten.Size hiç hakkı yokken zararı dokunan bu akraba görünümlü sinsilere neden prim veriyorsunuz?Gerçekten bu pısmak neden ben anlam veremiyorum artık?
Burda düşünecek bir şey yok.Ben olsam asla aramam eşime de ara demem ha onlar da ararsa evde yokuz derim asla ve asla evime sokmam böyle insanları.Hayır ayrıca sizden bilseler ne bilmeseler ne?Dünyanın en iyi insanı da olsanız zaten bu insanları memnun edemeyeceksiniz bu gayet açık.Her halükarda zaten destek değil köstekler hiç var olmamışlar gibi davranmak en iyisi.Hayır bi de gelirlerse ne yapıcam onu bile düşünüyorum demişsiniz valla böyle devam edin siz daha çok eziyet çekersiniz açıkçası.

ufisentir, post: 43267869, member: 668968"]Kusura bakmayın ama siz bu eltiyi hak etmişsiniz yani.Eşiniz yani kendi öz kardeşi öylesine kırgın ki görüşmek dahi istemiyor ve adam sağlık sorunları yaşamış yanında olmamışlar.Siz de gelirler mi arasak mı ne yapsam diye soruyorsunuz?Ya ben burdaki konuları okudukça deliriyorum gerçekten.Size hiç hakkı yokken zararı dokunan bu akraba görünümlü sinsilere neden prim veriyorsunuz?Gerçekten bu pısmak neden ben anlam veremiyorum artık?
Burda düşünecek bir şey yok.Ben olsam asla aramam eşime de ara demem ha onlar da ararsa evde yokuz derim asla ve asla evime sokmam böyle insanları.Hayır ayrıca sizden bilseler ne bilmeseler ne?Dünyanın en iyi insanı da olsanız zaten bu insanları memnun edemeyeceksiniz bu gayet açık.Her halükarda zaten destek değil köstekler hiç var olmamışlar gibi davranmak en iyisi.Hayır bi de gelirlerse ne yapıcam onu bile düşünüyorum demişsiniz valla böyle devam edin siz daha çok eziyet çekersiniz açıkçası.[/QUOTE]
Gercekten haklısınız sonuna kadar harbiden çok saçma düşünüyorum milleti düşünmekten kendimi eşimi hiçe sayar oldum kendime geldim su an

Kızlar gerçekten sağolun valla kendime geldim haklı bazı arkadaşlar benim yüz vermemden oldu çoğu şey mesafeli olcam gelirlerse dediginiz gibi..

Bu ne be. Ne zannediyor insanlar kendilerini. Bayılıyorlar birbirlerinin hayatına müdahele etmeye.

O eltide biraz yüz varsa çıksın gelsin zaten.
Aynen valla bayılıyordu müdahale etmeye herşeyin karisti müdahale etti gelirler mutlaka ama bakalim

Ya bırak gelmesinler evine işte, uzak olsunlar en güzeli. Gelmek istiyoruz derlerse de şu saatte çaya bekliyoruz de ki yemekli hizmet beklemesinler. Pastaneden kurabiye alırsın tatlı tuzlu, çayın yanına ikram edersin sonra kalksınlar gitsinler. Sakın sakın geldiklerinde de hizmetlenme etraflarında döne döne, mesafeli ol, şekeri falan masaya bırak bir sürahi de su getir su bardağı getir peçete de getir, bir şey istemesinler habire.
Sonra da bi daha arama sorma.
Valla çok güzel yazmışsın gelirlerse aynen yapcam.

Arayıp sormayın davet etmeyın.. Insanları bu duruma bırazda sz gerırmışşınız. Boşverın bukadar buyutmeyın bu ınsanları .. Hıcbırseyınızde yanınızda olmadıgı hlde arayıp davet edersenız yapacagı saygısızlıkları haketmış olursunuz. Kımsenın szı kucuk dusurmesıne ızın vermeyın
Doğru o zaman daha çok tepeme çıkmış olur kesinlikle aratmicam yüz göz olmucam

Back
X