- 7 Mayıs 2020
- 3.787
- 9.575
- 158
O kadar dayak yiyip morluk vs olmuyorsa demek adam ustalaşmışNe morluğu ya
Sana öylemi yapıldıiki yıl olmuş cicim ayımı kalır sevgiden yapıyor içinden geliyor alma mı diyim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar dayak yiyip morluk vs olmuyorsa demek adam ustalaşmışNe morluğu ya
Sana öylemi yapıldıiki yıl olmuş cicim ayımı kalır sevgiden yapıyor içinden geliyor alma mı diyim yani
Senin oglunun suçu neydi de 2 sene kıyafetleri yerlerde kaldı ?Oğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi![]()
Keşke dolap işini de araya kaydırsaymışsınız, beraber ödenir giderdi şimdiye.Oğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi![]()
Yeni doğuracağı çocuğa yaptırı artık onları da canım. Olur öyle şeyler.Keşke dolap işini de araya kaydırsaymışsınız, beraber ödenir giderdi şimdiye.
Vallahi yutkundum şu yazdıgınaKeşke dolap işini de araya kaydırsaymışsınız, beraber ödenir giderdi şimdiye.
Adamın parası olmasa 5 dk durmaz bence ya kocasız duramıyor yada para herşeyin üstünü örtüyor başka bir şey bulamadımSenin oglunun suçu neydi de 2 sene kıyafetleri yerlerde kaldı ?
Demek ki kendi ogluna yağdırırken senin hasbanın kıyafetleri yerlerde süründü.
Kıyamam yahu, çocugun şahit olduğu şeylere bak.
Ödeyecek tabi marifet mi buOğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi![]()
Şakasıniz bir kere vurdu sadece neden sürekli dayak yiyip eziyet gördüğümü iddia ediyorsunuzO kadar dayak yiyip morluk vs olmuyorsa demek adam ustalaşmış
Sonuçta size vurmuş, dayağı nasıl normalleştirdiniz böyle?Şakasıniz bir kere vurdu sadece neden sürekli dayak yiyip eziyet gördüğümü iddia ediyorsunuz
Evet marifet benim oğlumun babası evli kadın verdirmiyor para falan yaz tatilinde babasıdır özlüyor diye izin veriyorum girmesine kadın mutfağı kitlermiş yemek almasin diye gün boyu ama eşim öyle yapmıyor bende oytle yapmıyorum vijdanim rahat Allah hesap sormazÖdeyecek tabi marifet mi bu
Mecbur duruyor.Adamın parası olmasa 5 dk durmaz bence ya kocasız duramıyor yada para herşeyin üstünü örtüyor başka bir şey bulamadım
Yalan söyleme bari.Şakasıniz bir kere vurdu sadece neden sürekli dayak yiyip eziyet gördüğümü iddia ediyorsunuz
O sırada ufak taşlar : Kendi çocuklarına yağdırıp seninkine dolabı çok gören, büyücü anasına laf ettirmeyen koca. Çiçek de eşantiyon heralde.Nasıl yaşıyorsunuz hayatı bilemem ama ayağıma ufak taşlar takıldı diye yolumu değiştirmedim baktım ki Dikenli sandığım yolun sonu Gül bahçesi ben mutluyum oğlumda mutlu onun oğlu kendi istemedi çok dedik gel diye okulu bahane etti falan istemedi gelmeyi bizde çocuğa saygı duyduk Zoraki getirmek olurmu hiç çocukta olsa fikirleri önemli
90 bin ile kaç kişiye bakıyor eşiniz? Bu büyük bir miktar değil ki90 bin alıyor canım söylemesi ayıp günlük 3 bin TL'ye çalıyor
İki sene boyunca değil ya evde eşya yok yerde fayansta uyuyoruz değil mi öyle anladınızSenin oglunun suçu neydi de 2 sene kıyafetleri yerlerde kaldı ?
Demek ki kendi ogluna yağdırırken senin hasbanın kıyafetleri yerlerde süründü.
Kıyamam yahu, çocugun şahit olduğu şeylere bak.
aha işte bu mesajın.Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam