• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi 😁😁😁😁😁😁😁
Senin oglunun suçu neydi de 2 sene kıyafetleri yerlerde kaldı ?
Demek ki kendi ogluna yağdırırken senin hasbanın kıyafetleri yerlerde süründü.
Kıyamam yahu, çocugun şahit olduğu şeylere bak.

Oğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi 😁😁😁😁😁😁😁
Keşke dolap işini de araya kaydırsaymışsınız, beraber ödenir giderdi şimdiye.

Keşke dolap işini de araya kaydırsaymışsınız, beraber ödenir giderdi şimdiye.
Vallahi yutkundum şu yazdıgına
Çocugun 2 sene dolabı olmamış ama kendi ogluna dünyaları yağdırmış.
İnsan şunları yazarken ağlar be.
Vallahi benim hassas yerlerim incindi.

Adamın parası olmasa 5 dk durmaz bence ya kocasız duramıyor yada para herşeyin üstünü örtüyor başka bir şey bulamadım

Nasıl yaşıyorsunuz hayatı bilemem ama ayağıma ufak taşlar takıldı diye yolumu değiştirmedim baktım ki Dikenli sandığım yolun sonu Gül bahçesi ben mutluyum oğlumda mutlu onun oğlu kendi istemedi çok dedik gel diye okulu bahane etti falan istemedi gelmeyi bizde çocuğa saygı duyduk Zoraki getirmek olurmu hiç çocukta olsa fikirleri önemli

Ödeyecek tabi marifet mi bu

Ödeyecek tabi marifet mi bu
Evet marifet benim oğlumun babası evli kadın verdirmiyor para falan yaz tatilinde babasıdır özlüyor diye izin veriyorum girmesine kadın mutfağı kitlermiş yemek almasin diye gün boyu ama eşim öyle yapmıyor bende oytle yapmıyorum vijdanim rahat Allah hesap sormaz

Adamın parası olmasa 5 dk durmaz bence ya kocasız duramıyor yada para herşeyin üstünü örtüyor başka bir şey bulamadım
Mecbur duruyor.
Kendi de yazdı ana yok, baba yok.
Adam senelerce agzını yüzünü kırmış.
oğlunun dolabını kırmış, iki sene çocugun eşyaları yerlerde kalmış.
Valla bu kadını okutmamış olabilirler, egitimsizdir anlarım ama bu kadar gönüllü cahilliğe meraklı olunmasını anlamıyorum.

Nasıl yaşıyorsunuz hayatı bilemem ama ayağıma ufak taşlar takıldı diye yolumu değiştirmedim baktım ki Dikenli sandığım yolun sonu Gül bahçesi ben mutluyum oğlumda mutlu onun oğlu kendi istemedi çok dedik gel diye okulu bahane etti falan istemedi gelmeyi bizde çocuğa saygı duyduk Zoraki getirmek olurmu hiç çocukta olsa fikirleri önemli
O sırada ufak taşlar : Kendi çocuklarına yağdırıp seninkine dolabı çok gören, büyücü anasına laf ettirmeyen koca. Çiçek de eşantiyon heralde.

İki sene boyunca değil ya evde eşya yok yerde fayansta uyuyoruz değil mi öyle anladınız

Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam
aha işte bu mesajın.
Niye yalan söylüyorsunuz yahu kocaman kadınsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X