Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çok dayak yediğiniz zamanlar oğlunuz apartman boşluğunda mı bekliyordu? Annemin dayağı bitince beni alırlar içeri mi diyordu? Sizin ağız burun dağılırken neredeydi çocuklarınız? Dolabını kırmış adam, sormadı mı anne niye demedi mi? Anneliğiniz berbat çünkü çocuklarınıza bunları layık görmüşsünüz. Bu adam bize istediğini yapar, vurur döver çünkü karnımız doyuyor bu evde demişsiniz. Niye çocuklarınızı alıp terketmediniz bu mağara ayısını? Çocuklarıma zarar verir diye hiç mi korkmadınız? Siz akşam yemeğinizi yapın, adamın evini temiz pak tutun, çamaşırını bulaşığını yıkayın. İtaatkar olun ki sizi dövmesin.

Dolabı mı kırmış ne zaman

Tablet, bisiklet aldırana kadar dolap aldırsaydın ya ?

Aman sakın boşama başkalarının hayatını da mahvetmeyin birbirinize göresiniz tencere kapak gibi

Konudaki yorumları okuya okuya geliyorum.

1- Hanımlar eğer yabancı uyruklu değilseniz, Türkiyede doğmuş büyümüşseniz rica ediyorum anlaşılır bir Türkçeniz olsun, -da’ları -de’leri ayırmıyor olabiliriz ki zaman zaman çoğumuz hatalı yazabiliyoruz ama rica ediyorum anlaşılmayacak şekilde yazmayın, kendiniz anlıyorsunuz diye herkes anlayacak diye bir şey yok çünkü.

2-Polemiğe girmeyin.

3-Üsluplara dikkat edin.

4-Beğenmedim butonunu karşınızdakini kışkırtmak amacıyla kullanmayın.

Üyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Ki geçen günkü olayda en yakın şahidim oldunuz hatırlatırım hani konudan atıldım birde üstüne uyarı aldım hesap hakkında diye uydurdu başka konu sahibi sonra sağolsun Mune Hanımla görüştüm yok öyle birşey dedi hani biliyorsunuz yani boşverin siz kısacası her kelimeye takilirsak dış dünyada böyle

Tablet, bisiklet aldırana kadar dolap aldırsaydın ya ?
Ya ne tableti ne bisikleti. Sabah akşam ağzına yüzüne çarptığı kadının çocuğuna kuruş harcamaz. Çocuğa merhamet eden annesini döver mi, o halde görmesini ister mi? Ben bir eşeklik ettim çocuğun dolabını kırdım, en güzelini alayım kendimi affettireyim dememiş de tablet bisiklet almış etüde göndermişmiş. Bunlar alınmışsa babasının verdiği nafakayla alınmıştır ya da babası almıştır. Dolap yok, giysiler yazlık kışlık ayrılan yere istiflenmiş, çocuk her gün baza kaldırmış indirmiş. Gömleği pantolonu üniforması vs ütülenip baza altına tıkıştırmış. Kalkmış burada dayakçı herifi savunuyor, ben mükemmel anneyim diyor. Mükemmel anne o dolabın kırılan parçasını üvey babaya monte eder. Sen kimsin benim çocuğumun eşyasına zarar veriyorsun der evden kovar. Bunun ödü kopmuş herif kaçar gider diye, çoluk çocuğun önünde dayakları yemiş oturmuş.

zehram06 boşanmayın tabi. Herkes dayak yiyip bu kadar kolay hazmedemez. Sizin gibisini nerde bulacak?

Çok haklısınız ben doğmamış bebeği karıştırdığı için olaya beğenmedim bunu da belirtmek isterim yoksa istediğini belli çizgide yazsın elbette ve katılıyorum hepsinede

Üyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
20 yıldır sitedeyim, oturup tek tek saymadım ama çok defalar küfür yedim, hakaret edildi, çoluğum çocuğuma kadar beddua işittim, bedduaların hiçbiri tutmadı, küfür ve hakaretlere gülüp geçtim, rahmetli babam küfür duyarsan eğil üzerinden teğet geçsin derdi Baktım kötü söz geliyor eğiliyorum zaten 1,5 metreyim küfürler epey tepeden geçiyor

Kimse için hem üzülmeye değmez hem de çekip gitmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…