Siz çok dayak yediğiniz zamanlar oğlunuz apartman boşluğunda mı bekliyordu? Annemin dayağı bitince beni alırlar içeri mi diyordu? Sizin ağız burun dağılırken neredeydi çocuklarınız? Dolabını kırmış adam, sormadı mı anne niye demedi mi? Anneliğiniz berbat çünkü çocuklarınıza bunları layık görmüşsünüz. Bu adam bize istediğini yapar, vurur döver çünkü karnımız doyuyor bu evde demişsiniz. Niye çocuklarınızı alıp terketmediniz bu mağara ayısını? Çocuklarıma zarar verir diye hiç mi korkmadınız? Siz akşam yemeğinizi yapın, adamın evini temiz pak tutun, çamaşırını bulaşığını yıkayın. İtaatkar olun ki sizi dövmesin.Neye şahit oluyor oğlum etüt merkezine gönderiyor adam babası yapmaz eğitim en başta gelir evde kavga yok görüldü yok neyin peşindesiniz yalan söylüyorum sanıyorsunuz bütün konu bu ben çoğuma daha bir Tokat değil sesimi yükseltmem niye bırakayım ki kocamı durduk yere
Ne ev ekonomisi var bunlarda ne ihtiyaç sıralaması. Gelişine yaşıyolar.Tablet, bisiklet aldırana kadar dolap aldırsaydın ya ?
Bulasmayacakti ozellikle size beğenmedim atıp çıkayım çünkü bunu beğenmedimKötü kalbiniz kadının açıklarını saymanızdan belli.
Asıl yılan kim belliBebeğimi bekliyorum diye profiline yazdın acıyorum sana gerçekten çünkü bende bebek bekliyorum bu kadar olma bence derim yoksa o süreç çok zor dime
Üyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.Bulasmayacakti ozellikle size beğenmedim atıp çıkayım çünkü bunu beğenmedim
Yok artık başkası için yapmayın bu kadarda içsellestirmeyin hem konudan çıkın unutun konuyuda bişey olmaz hiç merak etmeyinÜyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Dolabı mı kırmış ne zamanSiz çok dayak yediğiniz zamanlar oğlunuz apartman boşluğunda mı bekliyordu? Annemin dayağı bitince beni alırlar içeri mi diyordu? Sizin ağız burun dağılırken neredeydi çocuklarınız? Dolabını kırmış adam, sormadı mı anne niye demedi mi? Anneliğiniz berbat çünkü çocuklarınıza bunları layık görmüşsünüz. Bu adam bize istediğini yapar, vurur döver çünkü karnımız doyuyor bu evde demişsiniz. Niye çocuklarınızı alıp terketmediniz bu mağara ayısını? Çocuklarıma zarar verir diye hiç mi korkmadınız? Siz akşam yemeğinizi yapın, adamın evini temiz pak tutun, çamaşırını bulaşığını yıkayın. İtaatkar olun ki sizi dövmesin.
Ay şunlar için üyelik mi iptal ettirilir ya.Üyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Sizi neden ilgilendiriyor ailemDolabı mı kırmış ne zaman
Tablet, bisiklet aldırana kadar dolap aldırsaydın ya ?
Aman sakın boşama başkalarının hayatını da mahvetmeyin birbirinize göresiniz tencere kapak gibiSize kalsa durup dururken eşimi boşayacam valla kaynanam gibi oldunuz boşanda boşan benim sıkıntım yok ki şuan kendi aramızda hiç kavgamiz olmadı sadece ailesinin yüzünden kavga ettik geçti gitti yani ama ailesinin yüzünden çektim hakkım asla helal olmaz yani cicim aylarında kavga etmekten başka bir şey yapmadık şimdi aile yok biz iyiyiz hiç bir zaman da etki edemezler artık
Hiç gerek yok canım bunun için üyelik iptalineÜyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Millet kötü kocalarına bir tane daha çocuk patlatıyor bu da üyelik iptal etmek istiyor hshsHiç gerek yok canım bunun için üyelik iptaline
Ki geçen günkü olayda en yakın şahidim oldunuz hatırlatırım hani konudan atıldım birde üstüne uyarı aldım hesap hakkında diye uydurdu başka konu sahibi sonra sağolsun Mune Hanımla görüştüm yok öyle birşey dedi hani biliyorsunuz yani boşverin siz kısacası her kelimeye takilirsak dış dünyada böyleÜyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Ya ne tableti ne bisikleti. Sabah akşam ağzına yüzüne çarptığı kadının çocuğuna kuruş harcamaz. Çocuğa merhamet eden annesini döver mi, o halde görmesini ister mi? Ben bir eşeklik ettim çocuğun dolabını kırdım, en güzelini alayım kendimi affettireyim dememiş de tablet bisiklet almış etüde göndermişmiş. Bunlar alınmışsa babasının verdiği nafakayla alınmıştır ya da babası almıştır. Dolap yok, giysiler yazlık kışlık ayrılan yere istiflenmiş, çocuk her gün baza kaldırmış indirmiş. Gömleği pantolonu üniforması vs ütülenip baza altına tıkıştırmış. Kalkmış burada dayakçı herifi savunuyor, ben mükemmel anneyim diyor. Mükemmel anne o dolabın kırılan parçasını üvey babaya monte eder. Sen kimsin benim çocuğumun eşyasına zarar veriyorsun der evden kovar. Bunun ödü kopmuş herif kaçar gider diye, çoluk çocuğun önünde dayakları yemiş oturmuş.Tablet, bisiklet aldırana kadar dolap aldırsaydın ya ?
Çok haklısınız ben doğmamış bebeği karıştırdığı için olaya beğenmedim bunu da belirtmek isterim yoksa istediğini belli çizgide yazsın elbette ve katılıyorum hepsinedeKonudaki yorumları okuya okuya geliyorum.
1- Hanımlar eğer yabancı uyruklu değilseniz, Türkiyede doğmuş büyümüşseniz rica ediyorum anlaşılır bir Türkçeniz olsun, -da’ları -de’leri ayırmıyor olabiliriz ki zaman zaman çoğumuz hatalı yazabiliyoruz ama rica ediyorum anlaşılmayacak şekilde yazmayın, kendiniz anlıyorsunuz diye herkes anlayacak diye bir şey yok çünkü.
2-Polemiğe girmeyin.
3-Üsluplara dikkat edin.
4-Beğenmedim butonunu karşınızdakini kışkırtmak amacıyla kullanmayın.
20 yıldır sitedeyim, oturup tek tek saymadım ama çok defalar küfür yedim, hakaret edildi, çoluğum çocuğuma kadar beddua işittim, bedduaların hiçbiri tutmadı, küfür ve hakaretlere gülüp geçtim, rahmetli babam küfür duyarsan eğil üzerinden teğet geçsin derdiÜyeliğimi iptal edeceğim bu tarz yorumlar beni etkiliyor sanırım.
Kocişin gelecek kız daha yemek yok ortada hadi yemeğini yap yada boşver dışarıda yersiniz biz gibi değilsin ki sen dışarıda yersin olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?