- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi ranyalya88
-
sen azeri misin? degilsin. Azerbaycanda misin? degilsin. Turkce alfabede x harfi yok. evet rahatsiz etti. Azeri arkadasina ozeniyorsan azerice ogren tum yazismalarini azerice yap. yok sadece bana x harfi sempatik geldi diyorsan da oncelikle yasadigin ulkeye bu dile bu dili kazanirken ve rahatca ozgurce kullanabilmek icin verilen emeklere saygili olmayi ogren...Niye rahatsız etti ki pardon? Azeri bi arkadaşım yazı dilini böyle kullanır gayette sempati duyuyorum azericeye. Açıklama falanmı eklemeliyim?
sen azeri misin? degilsin. Azerbaycanda misin? degilsin. Turkce alfabede x harfi yok. evet rahatsiz etti. Azeri arkadasina ozeniyorsan azerice ogren tum yazismalarini azerice yap. yok sadece bana x harfi sempatik geldi diyorsan da oncelikle yasadigin ulkeye bu dile bu dili kazanirken ve rahatca ozgurce kullanabilmek icin verilen emeklere saygili olmayi ogren...
ne emek verilmis diye de merak ediyorsan sadece bulgaristandan gocen Turklerle konusman bile yeterli.
belli ki yasin kucuk. daha fazla tartismayacagim. ama tekrar ediyorum anlayabilmen icin. Turkce de x harfi yoktur. sempati duyulup kullanildiginda gereksiz sakil ozenti ve aptalca duruyor...
iyi gunler...
daha cok kucuksun normal bu tepkilerin. dilerim birgun anlarsin ne demek istedigimi. yolun yordamin dilin aydin olsun... istedigimi alintilar ostedigime cevap verir istedigimi yazarim. ben seni bir yanlistan ddondurmeye calisiyorum. kitap oku cok oku iyi gelecek...Yaşım sandığın kadar küçük değil ve seni ilgilendirmediğini söylememe gerek yok sanırım? Uyruğumu yada dilimi nasıl bu kadar net anladın anlamış değilim
Bir daha sakın veni alıntılama rahatsız oluyirsan gözardı et tamam mı? Hatta dur ben ediyim...
Kadini gommedim olani soyledm tum bunlara ragmen bu kadar ilgi gormesi rahatsz ediyor beni onu dile getrmk icin yazdim noksanligini.tabi ki haklsnz herkes yoluna bakmali gunahlarinin bedelini elbet herkes oderTam boyle insanlari seviyorum zayifliklarini saklamak yerine dile getirmekten cozum aramaktan cekinmiyorlar diyordum ki yazi sonunda kadini gommussunuz zayif noktasindan vurmaya calismissiniz gecmisine yonelik gelecek fena kadin yuva yukan terimleriyle icinizi sogutmaya calismissiniz olmamis
Gunah onlari gunahi kalben ne yaptiklarini ne yasadiklarini kimse bilemez yaradan bakar yoluna siz o kadar dusunmeyin derim
Aslnda evet mesele hem erkek olmasi hem de insanlar kendi ogullarinin hatta kizlarinin bile bu gunahina ragmen yanında olmaları.ayni seyi gorumcelerm yapsaydi eşlerini aldatsalardi eminim aileleri yanlarnda olurdu.ama toplum kadina o. .diye damga vururken erkege bisey demez dogrudur.sahsen ben kaynimi da cok disladm erkektr iyi yapti demedim ki eski eltimi zerre sevmezdm ama bu olayda onun yaninda oldum.bana göre kaynim da yeni eltim de suclu.evli erkekle oynasmk edepszlktr ayni sekilde evliyken baska kadinla oynasmakta.aileler bence ne olursa olsun dislamali.ama maalesf toplum boyle.bu dogrudur demiyorumEvlilik kurumunda karşılıklı birbirlerine söz veren ve imza atanlar kim? Kadın ve erkek. Yani karı ve koca.
Eeeee kaynınız eşine karşı sözünü tutmamış, eşini aldatmış. Eski eltinize karşı sorumlu olan diğer kadın mı yoksa kocası mı?
İşte bu noktada hep kadınlar olarak diğer kadını tutuyoruz, kocaları affediyoruz ve her daim aldatılıyoruz.
Kaynınız aldatmış. Eski eltiniz her mantıklı insanın yapacağını yapmış ve boşanmış. Bu olayda tüm suç kaynınızın.
Acaba kaynınız toplupdan dışlandı mı veya aileden dışlandı mı? Hayır. Tabiki dışlanmadı. Çünkü o erkek. Yapar sorun değil. Burada neden kaynınızı övdünüz demedim ki ben.
Öbür kadın suçsuz mu? Tabi ki değil. Bu o kadının toplumda itibar görmesi de değildir. Ben suçlu arayacaksam kaynınızı suçlarım nokta.
Garip bi sekilde kiskaniyorum.15 yaş buyuk benden.ama cok güzel kadin.cok hamarat cok titiz evi ayna gibi.her is gelir elinden.konusmasi filan cok etkileycidr insanlar ona hayran olur.esi de oyle.yere göğe sigdramaz.kv dem gorumcelerim cok sayar cok sever.ben onun gibi titiz hamarat ve bilgin deglm.onun gordugu degeri de asla gormem.ama tum bunlarn yaninda bir yonu var ki onu dusun bu kadin kiskanilmaz diyor.kaynim başkasyla evliyken bununla iliskisi basladi.yani bu eltim yuzunden bir yuva dagildi.yuva yikan kadin yani.4 cocugun babasiz kalmasina neden oldu.ustelik kendi 11 yasndaki kızını da kaynim icin babaanesine birakip evlendi.kizi ondan nefret ediyor ve 4 yil oldu hic görmedi
Biliyorum cok sacma ben kimseyi kiskanmadm hayatmda ama engel olamiyorum.nasıl yenerim bu gereksz duyguyu
Sinir oldum resmenHazir kiskancliktan ölürken bir de gecmisini dökeyim demissin
evlenebilmek için öz kızını sevgisiz bırakmış bir kadını çok temiz olsa, çok güzel olsa ne olur. Bunlar eksiklerini kapatmaz ki. Kıskanma bence. Ayıplanmalı...hem bir yuva dağıttı, hem kendi kızını bıraktı.Garip bi sekilde kiskaniyorum.15 yaş buyuk benden.ama cok güzel kadin.cok hamarat cok titiz evi ayna gibi.her is gelir elinden.konusmasi filan cok etkileycidr insanlar ona hayran olur.esi de oyle.yere göğe sigdramaz.kv dem gorumcelerim cok sayar cok sever.ben onun gibi titiz hamarat ve bilgin deglm.onun gordugu degeri de asla gormem.ama tum bunlarn yaninda bir yonu var ki onu dusun bu kadin kiskanilmaz diyor.kaynim başkasyla evliyken bununla iliskisi basladi.yani bu eltim yuzunden bir yuva dagildi.yuva yikan kadin yani.4 cocugun babasiz kalmasina neden oldu.ustelik kendi 11 yasndaki kızını da kaynim icin babaanesine birakip evlendi.kizi ondan nefret ediyor ve 4 yil oldu hic görmedi
Biliyorum cok sacma ben kimseyi kiskanmadm hayatmda ama engel olamiyorum.nasıl yenerim bu gereksz duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?