eltim

Evet belki de.bende kendmce iyiym ama tabi ki onun ceyregi bile etmem o konuda.bir de dil hakimiyeti cok kuvvetlidr.her konuda bilgi sahibi oldgndan cok guzel de ifade eder.o yuzden cok pisirk kalırm yanında
Allah allah herşeyi çok iyi ifade eden bu kadına birisi basitce öz kızının onun himayesi ve sevgisine ihtiyaç hisdettiğini söylese anlar mı? Anlayışı kıt bir insanın nasıl güzel ifadeleri olur. Ağzını konuşurken eğip büküyor, dudağını şımarık şımarık yamultuyor, siz de bir şey diyor sanıyorsunuz!!!!!

bana garip gelende yuva yıkan bu kadının herkes tarafından yere göğe sığdırılamaması. kaynınız ve ex eltinin yaptığı terbiyesizlik

kendini rahatlatmak için bir başkasının hayat sınavını ortaya sürenlere iyi niyet besleyemiyorum nedense.
kıskanmak yerine örnek alsanız
ondan ev işi yemek filan öğrenseniz?
Ben sizin gibi hayat sinavi olarak bakmiyorum.sonucta bu bir tercihti elinde olmadan gelisen bir durum degildi.elbette onun hayati beni ilgilendrmez.4 senedr bu durumla ilgili tek soru sormadm zaten kendisine.biraktgi kızını dahi.boyle bir kisiyi kiskanmak beni rahatsz etti acikcasi.

Insanlar bosanir sonra da yeni bir ilişkiye başlar. Dogru olan bu.hem toplumsal ahlaki ve dini olarak olmasi gereken kabul gormus bi davrans.bunlar daha adam boşanmadan flort ettiler adam karisini aldatti

Uslubunza ve size bayildim.keske eltim olsaydiniz kesinlkle cok haklisnz.yapi olarak gerçekten onyargili biri degilmdr iliski kurmayi severim.eltim bana iyi Allah var hakkını yiyemem.mesafeliyz zaten.bu ozel durumlari yasadklarni yaptklarni hiç sormadm.ama ister istemez yaptklarndan oturu kendisne hic isinamam.ona bakinca 5 cocugun bukuk boynunu goruyorm.bilhassa elimde buyuyen kaynimin cocuklarinin kaynimla beraber bu kadinla birlkte yaptklari gunahin bedeli yüzünden babasz ve biçare kalmalarina cok icerleniyorum.bazen sanane diyorum sanirim cok duygusalm.bu kadar isinamadgim elestrdgim bir kadini gördüğü ilgiden dolayi kiskanmam beni rahatsz etmiyor degil.

Ya agziniza saglik.gercekten bazilari sirf muhalefet icin yaziyorlar.egolari rahatlatma yeri galiba.evli adamla oynasmis cocugunu terketmis birini sirf bana muhalefet icin savunuyolar nerdeyse cok komik.reelde gorseler bi kaşık suda boğarlar ama.kadının tek hatası cocugunu gormemesymis

İnanın hatırlamıyorum kimden duyduğumu ama aklımda yer etmiş bir öğüt var. Başkasının çirkin işine adaleti tez istersen, duan kabul olur da, kendi bilmediğin bekletilen adaletlerinle de yüzleşirsin minvalinde bir şey idi.. Zira bilmediğimiz sebepler de var hayat zinciri içinde.. Biz çok yüzeysel şahit oluyoruz insanların sınavlarına.. Merhamet duygumuz hemen depreşiveriyor ancak mutlaka altında bizim bilmediğimiz bir neden ve yahut sonunda tatmin edici bir nihayet oluyor.. İnsan bence daima kendi sınav sorularına odaklanmalı.. Diğer kişilerin sınavlarını "gördüğü kadarıyla" çok fazla yorum yapmadan kendine uygulamalı güzel çıkarımlarla.. Merak etmeyin.. O davanın masumları olduğu kadar bir de sahibi var..

Çok meşgul ediyorum konunuzu.. İnsanlara da çok takılmayın.. Gün olur devran mutlaka döner.. Hep bir olaylar ve gelişmeler silsilesi içinde yaşıyoruz ve ilişkiler ne yazık ki zaten samimiyet çerçevesinin dışında zahiri muhabbetle gidiyor. Hiç belli olmaz ilerleyişi.. Canınızı sıkmaya değmez.. Yapıcı olmaktan hiç bir şey kaybetmedim ben bugüne kadar... Hatta dengesiz bir yapım vardır kendimi eleştirmem gerekirse.. Haketmeyeceğini dahi düşünsem insanlara yapıcı davranır ve vicdanımı rahatlatırım. Çünkü mesafeyi koyacağım zaman feriştahı gelse bir adım dahi atmaya cesaret edemez... Beni böyle tanıyorlar... Sizi de tanıyacaklar.. Siz gayet değerli, gencecik ve önünde inşallah uzun bir yol olan güzel bir arkadaşımsınız.. İnsanlara bir kaç kez şans verin.. Umulur ki bazen yakın dostluklar hiç beklenmeyen yerden gelir, karşımıza çıkar..

Selam ve Sevgiyle..

ayrintisini bilmem de evlat birakilmaz bir de kiz cocuguymus boyle bir kadin ben de mide bulandirir

boyle bir kadin nasil el ustunde tutulur ki nasil bir mide var insanlarda eltiyle el verir kayninin yuvasini yikmislar eski ese inat yapiyorlar gibi

ne cekiyon bacim sen pek bir pozitif gordum seni ))

Kirli geçmişini evini temiz tutarak belki tenkin ediyordur. Herkesin kendine özgü huyları vardır. O çok titizdir, sen değilsindir o çok da önemli değil yeterince evin temizse gerisi teferruat. Ayrıca bu kadar iyi konuşmasıyla insanları etkiliyorsa kızı niye nefret ediyor. Kızını da etkilesin demekki etkisi aklı bir karış havada olanları etkiliyor. Gerçi koca tarafına neki belki de eski eltinizi sevmiyorlardi bunun ne kadar sinsi olduğunu gordulerse bari bunla iyi geçinelim demişlerdir. Ama ben olsam kiskanmam evi temiz ama geçmişi kirli insanı. Yarın birgun kaynina yapmicagi ne malûm daha yakışıklı birini bulunca

Hayir mesgul etmediniz bilakis yazdklarnz cok hosuma gitti.belli ki tecrubeli gormus gecirmissiniz.soylediklernzi elbette dikkate alicam.amacim zaten kimseyi karalamak degil.bu gereksz hissi yenmek icin öneri almak istedm.gercekten cok rahatlattnz.teşekkürler

Okadar çok hatası varkı, o mecbur böyle görünmeye, yani göz boyuyor. Boşver sen olduğun gibi ol, eminim o hanım gece yattığında uyuyamıyordur vıcdan azablarından, sakın ona özenme kıskanma sen ondan milyon kat daha rahatsın

neden kendi hayatına yoğunlaşmiyorsun
kimsenin hayatı dörtdörtlük değil sanırim iş insanın karekterinde bitiyor

Eltinin yanlış bı insan olmasından haz alan biri...
Değişik
Yaptığı yanlışları anlatıp kendinizi telkin edeceğinize Hayatda ki amacım nediri sorgulasaniz keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…