• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim

Eltinize kafayı takmışsınız siz. Bu nedir ya? Düşman başınasınız gerçekten :KK57:
Hem eltinizi ortamda bozmaya ve yalancı çıkarmaya çalışıp hem de neden beni sildiler mi diyorsunuz?:KK51:
Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.
Yanlış anlayıp yanlış yorum yapan birisi daha geldi.. ya arkadaşım sayıylami geliyorsunuz. Kimsenin yanında bozmadım eltimi. Yanlizken konuştuk hep. Kaynanaylada cekistirmedim hiç.

Yanlış anlamadım. Siz değil misiniz eşinizi olaya katan, eltinizi eşinize ispiyonlayan?! Amacınız neydi ki eşinize söylerken? Ayrıca size ne gezer de tozar da. Size açıklama yapmak zorunda mı evet gittim diye? Sizin bunu sormak haddiniz değil. Kendi işinize bakın ve bırakın bu kocakarı muhabbetlerini. Ayrıca kayınvalideniz bugün ona, yarın size. Kayınvalidenizin hoşuna gitmeyen bir şey yapın bakalım saniyesine sizi de eltinize kötülemiyor mu? Böyle oyunlara gelmeyin, stratejik olun biraz. Aynısı başınıza geldiğinde eltinizi kendinize güldürürsünüz.

Back
X