- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
neden kaynının whatsupuna girip girip bakıyorsun bende onu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bunu merak ettim yaneden kaynının whatsupuna girip girip bakıyorsun bende onu merak ediyorum
Ya arkadaşım girip bakmakla ne alakasi var sürekli girip baksaydım daha yeni farketmezdim. Herkesin vatsapta ki resimlerine bakmiyormussunuz ve durumlarina. Bir ay önce resim bir anda yoktu ikisinin. Bende resim kaldırmış abim nedense diye düşündüm o gün. Sonrada hiç bakmadım zaten . Bugunde esimin telden konuştuklarına bakarken kayinimla konuşmuşlar aynı resim duruyordu. Bende geri benimkinden baktım dün akşam aynı anda benimkinde gorunmuyo. Kendisi benim abim gibi severim. Eğer karısı kıskanmissa çok üzülürüm çünkü bunun için sebep yok sıkta görüşmeyiz zaten onlarla. Belkide arkadaşların dediği gibi telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Suan tatildeler zaten. Aramızda asla cıvık muhabbet olmamıştır hep mesafeliyim dır.ben de bunu merak ettim ya
Evet haklisiniz. Bende artık öyle düşünmeye başladım. Telefonunda bir problem olmalı tatilden geldiklerinde sakayla sormayı düşünüyorum.Bnce olabilir ya hatta senin farkettigin gun bile bi sıkıntı olmus olabilir. Numarani seninle problemleri olsa bile sileceklerini sanmiyorum. Ne gececek ki eline
Teşekkürler tatilden donduklerinde sakayla sormayı düşünüyorum..Ben de. Sakayla karisik sorulur gercekten.
Vatsaptan öylece duruyordu önemli birşey olduğunda konuşuluyordu sadece. Bariz aramızda ikisiyle sorun yok yani benim açımdan şuan tatildeler.. diğer arkadaslarinda dediği gibi telefonunuzda problem olduğunu düşünüyorum artık. Yoksa eltim kendiside silerdi diye düşünmeye başladım. Gelince tatilden öğrenirim zatenKeşke benim kaynimda beni silse
Kayniniz istemese eltiniz silemez kayniniz silmistir
Ben Instagram'da faceden falan tüm gorusmediklerimi ve gereksiz bulduklarını silerken onlarida silmiştim eltim gitmiş kayinvalideme ağlamış beni silmiş diye bende bunu duyunca üstüne bide engel bastım
Bı insan bı insanı durduk yere silmez eğer aranızda gerçekten samimiyet olsaydı arar canım nasılsın napiyosun kız ozledikce bakıyordum ya da geçen gün denk geldim öyle görünmüyor neden acaba derdin.
Bunun cevabını üstlerde verdim zaten. Eltim inde haberi vardı.Bide neden kayniyla mesajlasir bı insan ne münasebet derim ben
Eşine hediye bulamama konusunu eltinle konuşman daha rahat olur halbuki kaynin ne alaka
Dedimya şuan tatildeler gelince sorarım zaten.Bu kadar dert ettiyseniz kayninizi arayıp " Abi hayırdır, niye sildin beni? Kıracak bir şey mi yaptım?" diye sorun. Eltinize işaret eden hiçbir şey yok. Nasıl da kolay suçluyorsunuz insanları yahu.
+1Belki tüm numaralar silindi. Eşinizin numarasını biliyorsa kaydetmiştir. Aranız normalse bunu yapması tuhaf çünkü.
Eltiniz sizi niye kiskansin ?Normal aramiz ama kaynimin silecegine ihtimal vermiyorum. Çünkü bugüne kadar bir olay olmadı aramızda
. Ama belki elti fotoğrafımı görmesini istemiyordur. Yoksa vatsaptan niye silebilirki anlam veremedim.
Evet haklisiniz. Belki yanlış düşünmüşümdür. Neden böyle olduğunu öğrenince buraya yazacağım. Belki ben yanlış anlamisimdir. Yoksa hiçbir sebep yok yani.İtham ettiğiniz şey çok ağır ama
Eşi profil resmimi görmesin diyemi sildi acaba dediniz. Yani çok güzelsiniz sizi esinden mi kıskanıyor zaten gorusmuyorsunuz profilinizde resim olsa ne canlı görüyor...
Beni kiskaniyor evet ama esindende kiskanmiyordur inşallah. Çünkü kayınvalide fln beni övüyormuş bir keresinde , eltimde o size sakayla laf sokuyor ama size batmaz onun lafı demiş. Bunuda kaynanam söyledi bana. Kıskanmasa beni kötülemezdi degilmiEltiniz sizi niye kiskansin ?
İçten içe eltinizi kiskandiginizi düşünüyorum lütfen bunu torpuleyin bu size zarar verirEvet haklisiniz. Belki yanlış düşünmüşümdür. Neden böyle olduğunu öğrenince buraya yazacağım. Belki ben yanlış anlamisimdir. Yoksa hiçbir sebep yok yani.
Seni kotulememis canım kayinvaliden ara bozuyor sana böyle diyerekBeni kiskaniyor evet ama esindende kiskanmiyordur inşallah. Çünkü kayınvalide fln beni övüyormuş bir keresinde , eltimde o size sakayla laf sokuyor ama size batmaz onun lafı demiş. Bunuda kaynanam söyledi bana. Kıskanmasa beni kötülemezdi degilmi
Evet bir dakika elimi arayacağım tatil nasıl geçiyor diye ama yeminle hiç kıskanmıyorum. Çünkü sebep yok.İçten içe eltinizi kiskandiginizi düşünüyorum lütfen bunu torpuleyin bu size zarar verir
Ben eltimi çok ahlaksız bı insan olduğu için silmiştim . Sildikten sonra belki oda benim hakkımda profil resmimi eşinin görmesini istemiyordur belki diye söylemiştir. Sizin ilk aklınıza gelen bu . Bu sizin aklınızda ki içinizde ki. Biri sizin için böyle düşünse ? Ne kadar kötü değil mi arkadaşım
Bence şimdi ara nasıl geçiyor tatil de napıyorsunuz de geçen gün eşimin teline bakarken farkettim tesadüf şimdi gördüm silinmisim gibi duruyor bilmeden birşey mi yaptım acaba için rahat etmedi arayıp sormak istedim de...