• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim

ben de bunu merak ettim ya
Ya arkadaşım girip bakmakla ne alakasi var sürekli girip baksaydım daha yeni farketmezdim. Herkesin vatsapta ki resimlerine bakmiyormussunuz ve durumlarina. Bir ay önce resim bir anda yoktu ikisinin. Bende resim kaldırmış abim nedense diye düşündüm o gün. Sonrada hiç bakmadım zaten . Bugunde esimin telden konuştuklarına bakarken kayinimla konuşmuşlar aynı resim duruyordu. Bende geri benimkinden baktım dün akşam aynı anda benimkinde gorunmuyo. Kendisi benim abim gibi severim. Eğer karısı kıskanmissa çok üzülürüm çünkü bunun için sebep yok sıkta görüşmeyiz zaten onlarla. Belkide arkadaşların dediği gibi telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Suan tatildeler zaten. Aramızda asla cıvık muhabbet olmamıştır hep mesafeliyim dır.

Bnce olabilir ya hatta senin farkettigin gun bile bi sıkıntı olmus olabilir. Numarani seninle problemleri olsa bile sileceklerini sanmiyorum. Ne gececek ki eline
Evet haklisiniz. Bende artık öyle düşünmeye başladım. Telefonunda bir problem olmalı tatilden geldiklerinde sakayla sormayı düşünüyorum.

Bu kadar dert ettiyseniz kayninizi arayıp " Abi hayırdır, niye sildin beni? Kıracak bir şey mi yaptım?" diye sorun. Eltinize işaret eden hiçbir şey yok. Nasıl da kolay suçluyorsunuz insanları yahu.

Keşke benim kaynimda beni silse

Kayniniz istemese eltiniz silemez kayniniz silmistir

Ben Instagram'da faceden falan tüm gorusmediklerimi ve gereksiz bulduklarını silerken onlarida silmiştim eltim gitmiş kayinvalideme ağlamış beni silmiş diye bende bunu duyunca üstüne bide engel bastım

Bı insan bı insanı durduk yere silmez eğer aranızda gerçekten samimiyet olsaydı arar canım nasılsın napiyosun kız ozledikce bakıyordum ya da geçen gün denk geldim öyle görünmüyor neden acaba derdin.

Bide neden kayniyla mesajlasir bı insan ne münasebet derim ben

Eşine hediye bulamama konusunu eltinle konuşman daha rahat olur halbuki kaynin ne alaka

Keşke benim kaynimda beni silse

Kayniniz istemese eltiniz silemez kayniniz silmistir

Ben Instagram'da faceden falan tüm gorusmediklerimi ve gereksiz bulduklarını silerken onlarida silmiştim eltim gitmiş kayinvalideme ağlamış beni silmiş diye bende bunu duyunca üstüne bide engel bastım

Bı insan bı insanı durduk yere silmez eğer aranızda gerçekten samimiyet olsaydı arar canım nasılsın napiyosun kız ozledikce bakıyordum ya da geçen gün denk geldim öyle görünmüyor neden acaba derdin.
Vatsaptan öylece duruyordu önemli birşey olduğunda konuşuluyordu sadece. Bariz aramızda ikisiyle sorun yok yani benim açımdan şuan tatildeler.. diğer arkadaslarinda dediği gibi telefonunuzda problem olduğunu düşünüyorum artık. Yoksa eltim kendiside silerdi diye düşünmeye başladım. Gelince tatilden öğrenirim zaten

İtham ettiğiniz şey çok ağır ama

Eşi profil resmimi görmesin diyemi sildi acaba dediniz. Yani çok güzelsiniz sizi esinden mi kıskanıyor zaten gorusmuyorsunuz profilinizde resim olsa ne canlı görüyor...

Normal aramiz ama kaynimin silecegine ihtimal vermiyorum. Çünkü bugüne kadar bir olay olmadı aramızda
. Ama belki elti fotoğrafımı görmesini istemiyordur. Yoksa vatsaptan niye silebilirki anlam veremedim.
Eltiniz sizi niye kiskansin ?

İtham ettiğiniz şey çok ağır ama

Eşi profil resmimi görmesin diyemi sildi acaba dediniz. Yani çok güzelsiniz sizi esinden mi kıskanıyor zaten gorusmuyorsunuz profilinizde resim olsa ne canlı görüyor...
Evet haklisiniz. Belki yanlış düşünmüşümdür. Neden böyle olduğunu öğrenince buraya yazacağım. Belki ben yanlış anlamisimdir. Yoksa hiçbir sebep yok yani.

Eltiniz sizi niye kiskansin ?
Beni kiskaniyor evet ama esindende kiskanmiyordur inşallah. Çünkü kayınvalide fln beni övüyormuş bir keresinde , eltimde o size sakayla laf sokuyor ama size batmaz onun lafı demiş. Bunuda kaynanam söyledi bana. Kıskanmasa beni kötülemezdi degilmi

Evet haklisiniz. Belki yanlış düşünmüşümdür. Neden böyle olduğunu öğrenince buraya yazacağım. Belki ben yanlış anlamisimdir. Yoksa hiçbir sebep yok yani.
İçten içe eltinizi kiskandiginizi düşünüyorum lütfen bunu torpuleyin bu size zarar verir

Ben eltimi çok ahlaksız bı insan olduğu için silmiştim . Sildikten sonra belki oda benim hakkımda profil resmimi eşinin görmesini istemiyordur belki diye söylemiştir. Sizin ilk aklınıza gelen bu . Bu sizin aklınızda ki içinizde ki. Biri sizin için böyle düşünse ? Ne kadar kötü değil mi arkadaşım

Bence şimdi ara nasıl geçiyor tatil de napıyorsunuz de geçen gün eşimin teline bakarken farkettim tesadüf şimdi gördüm silinmisim gibi duruyor bilmeden birşey mi yaptım acaba için rahat etmedi arayıp sormak istedim de...

Beni kiskaniyor evet ama esindende kiskanmiyordur inşallah. Çünkü kayınvalide fln beni övüyormuş bir keresinde , eltimde o size sakayla laf sokuyor ama size batmaz onun lafı demiş. Bunuda kaynanam söyledi bana. Kıskanmasa beni kötülemezdi degilmi
Seni kotulememis canım kayinvaliden ara bozuyor sana böyle diyerek
Kayınvaliden adaletsiz davraniyordur eltiler arası eltide bunu vurgulamıştır bu seni kiskandigindan değil

Kayınvalide in doldurusuna gelip eltinle kötü olma kayinvalideler sever böyle ortalık karıştırmayı

Bu whatsapp profili bir garip aslında geçenlerde 4 arkadaş otururken bir arkadaş kızının okulumu değiştirdin dedi evet dedim nerden biliyorsun whatsapp profildeki resimde çoçuğunun üzerindeki formadan gördüm dedi diğer 2 arkadaşdada yaklaşık 1 ay önce koyduğum resim gözüküyordu :skandal:yeminle şahit olduk ne sildim ne başka birşey
Yine bir arkadaş beni sildi zannettim kızların resmi vardı 2 gün boyunca hiç resim gözükmedi 2 gün sonra aynı resim duruyordu :KK57:belki aynı sorun vardır sizdede

İçten içe eltinizi kiskandiginizi düşünüyorum lütfen bunu torpuleyin bu size zarar verir

Ben eltimi çok ahlaksız bı insan olduğu için silmiştim . Sildikten sonra belki oda benim hakkımda profil resmimi eşinin görmesini istemiyordur belki diye söylemiştir. Sizin ilk aklınıza gelen bu . Bu sizin aklınızda ki içinizde ki. Biri sizin için böyle düşünse ? Ne kadar kötü değil mi arkadaşım

Bence şimdi ara nasıl geçiyor tatil de napıyorsunuz de geçen gün eşimin teline bakarken farkettim tesadüf şimdi gördüm silinmisim gibi duruyor bilmeden birşey mi yaptım acaba için rahat etmedi arayıp sormak istedim de...
Evet bir dakika elimi arayacağım tatil nasıl geçiyor diye ama yeminle hiç kıskanmıyorum. Çünkü sebep yok.

Back
X