Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1şimdi bu hırsızlık olmuyor mu? başkasının malını almış yiyorsun haram lokma resmen. valla iki fıstık çalacak kadar küçülmemek lazım. bence evlerine gidip yemek yapacak kadar samimi olmayın. ilk vukuatı bu olmasa gerek. bile bile samimiyeti artırma.
siz şaka mısınız? "gil" eklendiği isme aile-çoğul anlamı katan bir yapım ekidir. bunun yerine -ler, -lar" ekleri de kullanılabilir; ancak "-gil" Türkçedir. sizin kulağınıza bu söylem hoş gelmeyebilir; ama Türkçe olan bir eki kullandı diye üyeyi Türkçe bilmemekle itham etmeyin. önce siz bir şeyler öğrenin. bilginiz olsun-olmasın(ki bilginiz yok bu konuda) kimseyi aşağılamayın.allah aşkına şu kaynımgil ne yaa? gil ne demek?Lütfen Türkçe'yi güzel öğrenin.Öğreninde çocuklarınızda güzel öğrensin.Ayrıca çan fıstığı diye bişey yok.O ya çam fıstığıdır yada Antep fıstığı.
Annemgiller ...annemler ...allah aşkına şu kaynımgil ne yaa? gil ne demek?Lütfen Türkçe'yi güzel öğrenin.Öğreninde çocuklarınızda güzel öğrensin.Ayrıca çan fıstığı diye bişey yok.O ya çam fıstığıdır yada Antep fıstığı.
Eltisi kaynanasının yolladığı çerezleri çalmış daha önce dolmalıklari çalmış ha bide kuru kayısıları çalmış. (Aslında almış grtirmiş kaynanadan ama vermemiş bana göre çalmak)konuyu anlayan biri özet gecsin bari![]()
"bir şey" de ayrı yazılır. Onu da ben söyleyeyim :)))Annemgiller ...annemler ...
Hepimiz konu sahibini anladık, bilerek Türkçeyi katletmisligi yok ...
Bu arada "da" ayrı yazılır. Uyarirken siz hata yapmasaydiniz bari.
Not: çam fıstığı ile Antep fıstığı arasındaki kocaman fark için Google da bı araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum zat-i muhterem desirrem hanim.
İyi forumlar hayırlı günler efendim.
Çok sanşlısınız bizim burada bir laf var kuma gemisi yürür ama elti gemisi yürümez diye :)İyi ki kaynımgille eltimgil yok![]()
Cahille münakaşaya girilmez hiç birşey yapma herkes onun ne olduğunu biliyorKizlar iki gündür dert oldu bana bu kadin kizima çirkin dedi diye yani böyle varya o kadar sinir küpüyüm ki bi sey yapmasam patlicak gibiyim bana bi akil verin ne yapayim bu kadina