• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim

allah aşkına şu kaynımgil ne yaa? gil ne demek?Lütfen Türkçe'yi güzel öğrenin.Öğreninde çocuklarınızda güzel öğrensin.Ayrıca çan fıstığı diye bişey yok.O ya çam fıstığıdır yada Antep fıstığı.

Eltin seni kıskanıyor bir de üstüne eli uzun. Bariz hırsızlık bu. Bence kv den eltinle birşey göndermesin bir daha.

allah aşkına şu kaynımgil ne yaa? gil ne demek?Lütfen Türkçe'yi güzel öğrenin.Öğreninde çocuklarınızda güzel öğrensin.Ayrıca çan fıstığı diye bişey yok.O ya çam fıstığıdır yada Antep fıstığı.
siz şaka mısınız? "gil" eklendiği isme aile-çoğul anlamı katan bir yapım ekidir. bunun yerine -ler, -lar" ekleri de kullanılabilir; ancak "-gil" Türkçedir. sizin kulağınıza bu söylem hoş gelmeyebilir; ama Türkçe olan bir eki kullandı diye üyeyi Türkçe bilmemekle itham etmeyin. önce siz bir şeyler öğrenin. bilginiz olsun-olmasın(ki bilginiz yok bu konuda) kimseyi aşağılamayın.

Annemgiller ...annemler ...

Hepimiz konu sahibini anladık, bilerek Türkçeyi katletmisligi yok ...

Bu arada "da" ayrı yazılır. Uyarirken siz hata yapmasaydiniz bari.

Not: çam fıstığı ile Antep fıstığı arasındaki kocaman fark için Google da bı araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum zat-i muhterem desirrem hanim.

İyi forumlar hayırlı günler efendim.

Son düzenleme:
konuyu anlayan biri özet gecsin bari :KK70:
Eltisi kaynanasının yolladığı çerezleri çalmış daha önce dolmalıklari çalmış ha bide kuru kayısıları çalmış. (Aslında almış grtirmiş kaynanadan ama vermemiş bana göre çalmak)

Bide eşinin bi kızı varmış sanırım ikinci evliliği. Kendindende bi çocuğu olmuş eltisi senin kızın çirkin falan demiş.

Yani elti tam bi.... neyse siz anlamışsınızdır eltiyi zaten kısaca bu :)

kime çirkin kime güzel demiş hangi kaynın ne yapmış kayınların ne demiş hiç bir şey anlamadım

Annemgiller ...annemler ...

Hepimiz konu sahibini anladık, bilerek Türkçeyi katletmisligi yok ...

Bu arada "da" ayrı yazılır. Uyarirken siz hata yapmasaydiniz bari.

Not: çam fıstığı ile Antep fıstığı arasındaki kocaman fark için Google da bı araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum zat-i muhterem desirrem hanim.

İyi forumlar hayırlı günler efendim.
"bir şey" de ayrı yazılır. Onu da ben söyleyeyim :)))

Çerezler çam fistıkları ve kaynanangiller baska da birsey anladiysam arap olayim.

Bir saniye birseyler anladim galiba.ne curretle kizina cirkin derler kavga sebebi.

Ses etmeyenin hakkı yeniyormuş bunu anladım ses etmedikçe karşındaki normal olanı yaptığını sanıyor.

Hoş değil bu ama sonuçta size gönderilen şey sizindir.Elbette kv nizde onlara vermiştir yiyecek.Mesafeli davranın yaptıgı çok ayıp ilk davranısı da değil.Sizde söyleyin kv konustum cam fıstıgı koydum dedi pakette göremedim felan deyin.

Dil bilgisi dersiniz bittiyse konuya dönün lütfen.
Şunu da ilave edeyim, sesli harfleri yutmadığınız "slm, mrb" gibi, nefes almadan, soluksuz hiçbir noktalama işareti koymadan yazmadığınız müddetçe -de ayrı yazılmamış, şiveli yazılmış sorun yok, yazım hataları gözünüze hoş görünmüyorsa uygun bir bölüme konu açın, bu şekilde dile getirdiğiniz zaman hem konuyu açan rencide oluyor, hem konu dağılıyor.

dil konusunda gereksiz tartışma yapmayın. belli ki konusahibi yurt dışında yaşıyor. Farklı dilleri %100 doğru konuşmak/yazmak her zaman kolay olmayabilir. hele ki o dilde eğitim görmediysen.

konuya yorum yapacak olursam bu kadar samimiyete gerek yok.

Eltin k.v yolladiklarini calmis dogru anladim sanirim.
Hirsiz demek.

Sen niye bukadar abartiosun hacıdan mı geliyorlar yemek yapmak nedir ugursuz eltim suan evime gelse degil yemek yapmak bi bardak su vermem aa pardon gelmesi yasak zaten evime :) bence mesafe koy git kendin soyle 1kilo fistigi calcak kadar dustunmu diye ben olsam coktan haslamistim hele bide cocuguma cirkin diyecek agzinin ortasina koyarim bitane

Kizlar iki gündür dert oldu bana bu kadin kizima çirkin dedi diye yani böyle varya o kadar sinir küpüyüm ki bi sey yapmasam patlicak gibiyim bana bi akil verin ne yapayim bu kadina

Kizlar iki gündür dert oldu bana bu kadin kizima çirkin dedi diye yani böyle varya o kadar sinir küpüyüm ki bi sey yapmasam patlicak gibiyim bana bi akil verin ne yapayim bu kadina
Cahille münakaşaya girilmez hiç birşey yapma herkes onun ne olduğunu biliyor
Zavallı bı insan acınacak halde zaten...

Bence hiç muhattap olma...

Back
X