1 yıl önce silmiştim, 1 hafta önce de geri ekledim. Yani arka arkaya olan şeyler değil bunlar.Niye siliyorsunuz ki? Hadi sildiniz, sonra niye geri ekliyorsunuz? Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yaşıniz kucuk gibi davraniyorsunuz.
Ayrica niye ınstagramdan mesaj atiyorsunuz? Konusmak, buzlari eritmek istiyorsaniz telefon denilen bir sey var. Arayin direkt. Hadi sesli konusmak gerdi diyelim, whatsapptan yazin.
Gercekten degisik davranmışsiniz bence.
Soğuk olmaya devam etmek istemediğim için. Yani kötü bir niyetle değil benim 3 ay sonra düğünüm var ve onunla aynı şehirde çok yakında oturucam buzların erimesi gerektiğini düşündüm yoksa o şekilde nasıl yürütelimay bırakın kızı demek ki sizle yakın olmak gibi bi niyeti yok. neden çabalıyosunuz?
3 ay sonra düğünüm var ve kendisiyle ayni şehirde çok yakın yerlerde oturucam. Üzülen nişanlım olur o zamanda devam ederse soğuklukValla insan platonik aski icin yapmaz bunlari cok da abartmaya gerek yok bence burda kalsin istemiyor demekki
Soğuk olmaya devam etmek istemediğim için. Yani kötü bir niyetle değil benim 3 ay sonra düğünüm var ve onunla aynı şehirde çok yakında oturucam buzların erimesi gerektiğini düşündüm yoksa o şekilde nasıl yürütelim
İşte 1 ay önce kaybetti annesiniisteği annesini kaybettikten ne kadar sonra gönderdiniz
bakmamıştır bile kadın belki de
ben sosyal medya kullanmam çok da bu illerden anlamam da
madem mesaj atacaksınız telefonuna atsanız olmuyor mu
eski usul mesaj yani
neden İnsagram Messenger vs vs diyorsunuz
mesaj atın watsaptan yazın olsun bitsin
eklemesi vs gerekmeyen mecralar varken beni ekledi eklemedili bir şeye ne gerek var ki
1 yıl önce silmiştim, 1 hafta önce de geri ekledim. Yani arka arkaya olan şeyler değil bunlar.
Benim özür dilenicek bişeyim olmadığı için direkt özür dilerim demek istemiyorum
Benim niyetim hem öğretmenler gününü kutlamak hemde aradakı buzları eritmek
Arayarak konuşmak hiç histemiyorum biz birbirimizi daha önce hiç aramadık çünkü bir şey varsa mesaj atıp söylerdik
Yani bende mesela X abla öğretmenler günün kutlu olsun :) Seni ekliyorum ama görmüyorsun heralde filan demek istedimArka arkaya oldugu icin sacma bulmadim zaten. Silmek zaten sacma. Ama sildiyseniz de araniz duzelmeden tekrar istek gondermek daha sacma. Her neyse olan olmus ve siz duzeltmek istiyorsaniz bence whatsapptan yazin. Ama sadece ogretmenler gününü kutlamakla kalmayin mesela iste aramizdaki gerginlik beni rahatsız ediyor, ben seninle eskiyi silip yeni bir sayfa acmak istiyorum gibi bir sey de yazin ki en azindan niyetinizi anlasin. Cevap vermezse bundan sonra da bir daha bir hamlede bulunmayin. Demek ki sizinle gorusmek istemiyor diye düşünün.
Aslında çok değişik biri bazen soğuk bazen çok samimi davranıyor çözemiyorum.1. cok meşhur bir laf vardır ' kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş ' bunu hiç aklınızdan çıkarmayın
2. şu an nişanlısınız daha tam anlamıyla evlilik nedir bilmiyorsunuz bu konuları aile mevzuları idare etmesini hiç birşeyi bilmiyorsunuz yarın evlenince tokat gibi gelecek bunlar önünüze çok ama çok zor bu mevzular elti görümce kv kp..
3. Bence mesafeli olmaya devam edin yakın olacağım diye bir çaba göstermeyin bence mesafe iyidir emin olun.
yarın iki gün sonra cok büyük proplemler cıkabilir yakın oldugunuz için..
3. illaki aramız düzelsin istiyorsanız bence face book inst. whatsapp vs yerine direk arayın söyleyin birşeyler..
4. belkide kadın sizi sevmedi ısınamadı yahut kendince kıskanclıga girdi şu an uzak durmak yakın olmak istemiyor.. zorla kendinizi sevdiremessiniz
son olarak eşim üzülmesin yakın olayım şöyle olayım böyle olayım derseniz en çok üzülen ve ezilen siz olursunuz
mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?