• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim..

Ben burda size hak veriyorum.
Bence konu sahibi gereken cevabı verms.
Ayrıca eltn çok uyank bence.
Hiçte bile pişman olma.

Bencede agzinizin bozuk olmasi aci bi gercek. Neyse konuyu dagitmaylim
Iste bakin butun soylenilenleri kendi dusuncelerinize gore yonlendiriyorsunuz.tamam siz haklisiniz eltiniz tuuu kaka.kv ye zaten suda yok tukensin susuzluktan.sizde birgun o duruma dusersiniz zaten.kolay gelsin akrabalariniza ..

Iste bakin butun soylenilenleri kendi dusuncelerinize gore yonlendiriyorsunuz.tamam siz haklisiniz eltiniz tuuu kaka.kv ye zaten suda yok tukensin susuzluktan.sizde birgun o duruma dusersiniz zaten.kolay gelsin akrabalariniza ..
Siz yazmayin artik ne iyi ne kotu bana o kelimeyi kullanan kisinin fikirlerini istemiyorum korkuyorum her an daha argo bi sey gelicek diye

Banada oyle geliyorduda arkadaslar oyle yorumlar yaptiki valla kendimi haksiz gordum

Bende şasırdım valla hanımlara
Belliki geçmişten olaylarınız var.ayrıca herkesin içinde degl de eltnizi mesajla uyarmak bence çok hanımefendice.
Mesajda neyazdgna gelnce az ble dmişsin
Pişman da olma.eşin olayı duysun diye ona anlatmş resmen.
Kadına akıl verme cesareti gösteriyosun da gelip sana niye söylemiyor hem.
Resmen ucuzluk

Bende şasırdım valla hanımlara
Belliki geçmişten olaylarınız var.ayrıca herkesin içinde degl de eltnizi mesajla uyarmak bence çok hanımefendice.
Mesajda neyazdgna gelnce az ble dmişsin
Pişman da olma.eşin olayı duysun diye ona anlatmş resmen.
Kadına akıl verme cesareti gösteriyosun da gelip sana niye söylemiyor hem.
Resmen ucuzluk
Evet butun fikirlere acigim. Oglum cok yaramaz birakin esime kahvalti hazirlamayi ogluma bile hazirlayamiyorum ben pesindeyim esim hazirliyor yada esim pesinde ben hazirliyorum kv soylemis galiba ona yoksa nerden bilicek. Zoruma gidiyor esimin yaninda beni bi ise yaramaz gostermeye calismasi. Belkide korkuyorum esimi ateslemesinden bak es oyle olunmaz boyle olunur havalarinda cunku.Yaramiyorumdur belkide bi ise ama o soylemesin ona dusmez.

Bence kendine göre haklı sebeplerin var ama üsluptan ve fevrilikten kaybetmişsin.
burada da kendini tam ifade edemediğini ve yine agresif davrandığını düşünüyorum.
eltin sinsi,anladığım kadarıyla seninle gizli bir yarışa girmiş.bu olayda da sinsi,hanımefendi oynamış.aynı tavırda cevap vermen gerekiyodu bence.
Bundan sonra tavrında değişiklik yapsan fena olmaz.

Bence kendine göre haklı sebeplerin var ama üsluptan ve fevrilikten kaybetmişsin.
burada da kendini tam ifade edemediğini ve yine agresif davrandığını düşünüyorum.
eltin sinsi,anladığım kadarıyla seninle gizli bir yarışa girmiş.bu olayda da sinsi,hanımefendi oynamış.aynı tavırda cevap vermen gerekiyodu bence.
Bundan sonra tavrında değişiklik yapsan fena olmaz.
Peki ben ne yapmaliyim bayramda yine gelicekler

Evet butun fikirlere acigim. Oglum cok yaramaz birakin esime kahvalti hazirlamayi ogluma bile hazirlayamiyorum ben pesindeyim esim hazirliyor yada esim pesinde ben hazirliyorum kv soylemis galiba ona yoksa nerden bilicek. Zoruma gidiyor esimin yaninda beni bi ise yaramaz gostermeye calismasi. Belkide korkuyorum esimi ateslemesinden bak es oyle olunmaz boyle olunur havalarinda cunku.Yaramiyorumdur belkide bi ise ama o soylemesin ona dusmez.

Herseyi soylemenin de bir adabi vardir. Madem kendisinin kotu niyetle laf soktugunu dusunuyorsunuz, usulune gore saygi istersiniz. Durdurursunuz. O yazdiginiz mesaj ne oyle Allah askina. "Haddini bil, burnunu sokma" saydirmalar... Seviyesizce. O kadin bunlara cevap vermeyerek cok hanim davranmis gercekten, seviyenize inmemis, kusura bakmayin da. Karsinizda kendiniz gibi biri olsa kim kime haddini bildiriyormus gorurdunuz. :KK14: O yuzden takdir ettim o bayani.
O bir yaptiysa, siz karsiliginda 10 yapmissiniz, daha neyin sikayetini ediyorsunuz ki, siz ondan cok daha betermissiniz iste.

Bir de kayinvalide su bile isteyemez filan demissiniz ovune ovune. Mesafe boyle mi oluyor? Siz o evin ali kiran bas keseni misiniz ki insanlar sizle konusmaya korkuyor? Bence kendinize ceki duzen verin. Kimbilir insanlara mesafeli olcam diye nasil davraniyorsunuz. :KK14:
Haksiz bulanlardanim ben de. Eltiye helal olsun diyorum hatta. Belki haksizdi. Ama haksizken hakli durumuna dusmus hatun.

Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim esim evde yoktu tatile gitmisti. Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk dugune gidicez sende gel dediler kvnin komsusununmus dugun. Benimde kucuk bebegim var uyku duzeni bozulur dedim gitmedim. Oglumu uyuttum bende uyudum orada. Diger gun oturuyoduk yine bu defa eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Aksama dogru geldiler bende annemlere geciyim araba bulursam bebegi ozlediler dedim eltim hemen atladi araba bulamasanda taksi cagir diye. Neyse araba buldum gittim. Diger gun esim geldi beraber yine gittik yanlarina. Oturuyoduk konu konuyu acti baktim diyoki ben sunu yaparim esime bunu yaparim sende sabahlari kalk esine guzelce kahvaltisini hazirla soyle boyle yap. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim kv benden su bile isteyemez yani o derece tabiki sebepleri var neyse.. sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esim onu havaalanina gotururken esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..

Öncelikle eltinizin tavrı yanlış. Hiç bir kadının başkasının eşine nasıl davranacağı konusunda ahkam kesmesi uygun değil. Sevimsiz ve saçma. Eltinizin eşinize arabada şirin görünmesi ayrıca bana iyi niyetli gelmedi.

Ancak, sizin tavırlarınız da eltinizin tavrını aratmıyor. Hani orda eltimi bozmadım deseniz bile bir başbaşa kaldığınızda zaten mesajda yazdıklarınıza benzer şeyleri suratına diyecekseniz çok abes ve çirkin olurdu. O mesaj hiç hanımefendi bir mesaj değil. Ha benim hanımefendi olmak gibi bir derdim yok, mahallede kavga eden kadınların üslubunu kullanmakta hiç bir sakınca görmüyorum diyorsanız ayrı. Ama o zaman da şirin şirin konuşan, ay ben kırmak istememiştim falan diyen eltiniz daha sıcak kanlı ve sempatik görünür. Sizi asıl bu korkutsun.

Ne olmalıydı biliyor musunuz, eşiniz sizi onore etmeliydi. Dış kapının dış mandalı bir kadın gelip de size eşinize kahvaltı hazırla falan dediğinde "benim eşim zaten bana krallar gibi bakıyor" falan demeliydi. Sizi övmeli, yüceltmeliydi. Öyle olmasa bile öyle gösterse zaten siz o adamı alır başınıza koyarsınız. Ama siz bir de üstüne eşim etkilenecek mi diye korkuyorsunuz. Bence eşler böyle şeylerde birbirine destek olmalı ve böyle korkular yaşamamalı. Eltinize kaba bir mesaj atmak yerine bundan sonra böyle insanların ağzının payını vermesi konusunda eşinize rica edebilirdiniz.

Ha bir de insanlarla mesafeli olmanın övünülecek ne tarafı var anlamadım. Asıl güzel olan kaynaşmaktır. Samimi olmaktır. En yakınımızdakilerle bile bir protokol edası ile mesafeli olunca hayat çok sıkıcı ve çekilmez olur. Eşiniz de herkesin şen şakrak güldüğü eğlendiği aile tablolarına uzaktan gıbtayla bakmak zorunda kalır.

Öncelikle eltinizin tavrı yanlış. Hiç bir kadına başkasının eşine nasıl davranacağı konusunda ahkam kesmesi uygun değil. Sevimsiz ve saçma. Eltinizin eşinize arabada şirin görünmesi ayrıca bana iyi niyetli gelmedi.

Ancak, sizin tavırlarınız da eltinizin tavrını aratmıyor. Hani orda eltimi bozmadım deseniz bile bir başbaşa kaldığınızda zaten mesajda yazdıklarınıza benzer şeyleri suratına diyecekseniz çok abes ve çirkin olurdu. O mesaj hiç hanımefendi bir mesaj değil. Ha benim hanımefendi olmak gibi bir derdim yok, mahallede kavga eden kadınların üslubunu kullanmakta hiç bir sakınca görmüyorum diyorsanız ayrı. Ama o zaman da şirin şirin konuşan, ay ben kırmak istememiştim falan diyen eltiniz daha sıcak kanlı ve sempatik görünür. Sizi asıl bu korkutsun.

Ne olmalıydı biliyor musunuz, eşiniz sizi onore etmeliydi. Dış kapının dış mandalı bir kadın gelip de size eşinize kahvaltı hazırla falan dediğinde "benim eşim zaten bana krallar gibi bakıyor" falan demeliydi. Sizi övmeli, yüceltmeliydi. Öyle olmasa bile öyle gösterse zaten siz o adamı alır başınıza koyarsınız. Ama siz bir de üstüne eşim etkilenecek mi diye korkuyorsunuz. Bence eşler böyle şeylerde birbirine destek olmalı ve böyle korkular yaşamamalı. Eltinize kaba bir mesaj atmak yerine bundan sonra böyle insanların ağzının payını vermesi konusunda eşinize rica edebilirdiniz.

Ha bir de insanlarla mesafeli olmanın övünülecek ne tarafı var anlamadım. Asıl güzel olan kaynaşmaktır. Samimi olmaktır. En yakınımızdakilerle bile bir protokol edası ile mesafeli olunca hayat çok sıkıcı ve çekilmez olur. Eşiniz de herkesin şen şakrak güldüğü eğlendiği aile tablolarına uzaktan gıbtayla bakmak zorunda kalır.
Mesafeyi korumak zorundayim cunku korumadigim zaman esim bile beni uyariyor cok gitme sunu bunu yapma diye 2 gun ust uste yemege gittik diye siz yemek yapmayi bilmiyosunuza getirdiler esimde bundan sonra oraya yemege gitmicez dedi mesela en basiti bu daha neler neler..

Herseyi soylemenin de bir adabi vardir. Madem kendisinin kotu niyetle laf soktugunu dusunuyorsunuz, usulune gore saygi istersiniz. Durdurursunuz. O yazdiginiz mesaj ne oyle Allah askina. "Haddini bil, burnunu sokma" saydirmalar... Seviyesizce. O kadin bunlara cevap vermeyerek cok hanim davranmis gercekten, seviyenize inmemis, kusura bakmayin da. Karsinizda kendiniz gibi biri olsa kim kime haddini bildiriyormus gorurdunuz. :KK14: O yuzden takdir ettim o bayani.
O bir yaptiysa, siz karsiliginda 10 yapmissiniz, daha neyin sikayetini ediyorsunuz ki, siz ondan cok daha betermissiniz iste.

Bir de kayinvalide su bile isteyemez filan demissiniz ovune ovune. Mesafe boyle mi oluyor? Siz o evin ali kiran bas keseni misiniz ki insanlar sizle konusmaya korkuyor? Bence kendinize ceki duzen verin. Kimbilir insanlara mesafeli olcam diye nasil davraniyorsunuz. :KK14:
Haksiz bulanlardanim ben de. Eltiye helal olsun diyorum hatta. Belki haksizdi. Ama haksizken hakli durumuna dusmus hatun.
sizde su an gercekten cok seviyeli bi yorum yapmissiniz sizin seviyenize dusmemek icin bende yorum yapmicam

Mesafeyi korumak zorundayim cunku korumadigim zaman esim bile beni uyariyor cok gitme sunu bunu yapma diye 2 gun ust uste yemege gittik diye siz yemek yapmayi bilmiyosunuza getirdiler esimde bundan sonra oraya yemege gitmicez dedi mesela en basiti bu daha neler neler..

Ya işte eşiniz cidden işi bilmiyor. Aa olur mu anne geçen bir x yaptı parmaklarımı yedim. Haftasonu öyle bir ziyafet çektik ki üzerine 2 soda içmek zorunda kaldım falan demeli. Evliklerde elti olsun görümce olsun kayınvalide olsun saçmalayabiliyor. Mühim olan eşin aradaki dengeyi kurması. Hep başkalarına çatıyorsunuz gereksiz ve hiç politik değilsiniz.

elti biraz patavatsız..
siz baya sivri dilli..
eşiniz baya ketum..
kv baya dışlanmış..
bu böyle gider....

Ya işte eşiniz cidden işi bilmiyor. Aa olur mu anne geçen bir x yaptı parmaklarımı yedim. Haftasonu öyle bir ziyafet çektik ki üzerine 2 soda içmek zorunda kaldım falan demeli. Evliklerde elti olsun görümce olsun kayınvalide olsun saçmalayabiliyor. Mühim olan eşin aradaki dengeyi kurması. Hep başkalarına çatıyorsunuz gereksiz ve hiç politik değilsiniz.
Politik olmayabilir napiyim yani ben politik degilim diye suc benim mi karsi taraf bi sey soylemesin yahu evet mesafeliyum ama daha bu gune kadar kvye sisko fazla yer kaplamaya basladin sen demedim eltim gibi oyle sirinlik yapmaya calisacagima boyle mesafeli olurum daha iyi.

sizde su an gercekten cok seviyeli bi yorum yapmissiniz sizin seviyenize dusmemek icin bende yorum yapmicam

Ay birakin Allah askina.
Sizi haksiz bulan herkese tavriniz ayni olmus tum konuda.
Bu konuyu da sizi pispislayalim, otekini kiskislayalim diye acmissiniz, ama tutmadi tabii.
He he, haklisiniz. pis elti. :KK14:

Politik olmayabilir napiyim yani ben politik degilim diye suc benim mi karsi taraf bi sey soylemesin yahu evet mesafeliyum ama daha bu gune kadar kvye sisko fazla yer kaplamaya basladin sen demedim eltim gibi oyle sirinlik yapmaya calisacagima boyle mesafeli olurum daha iyi.

Hiç aranız yok mu sizin? Yani ya tam mesafeli ya da şişko diyecek kadar laubali olma şıklarınız mı var? Siz bilirsiniz istediğiniz kadar mesafeli olmakta özgürsünüz ama bunun size hiç bir faydası olmayacak ve hatta ben insanlara sürekli mesafeli durmanın zararlı olduğunu da düşünüyorum. İlerde çocuklarınızın gördüğü aile yaşamı bu olursa, bir oğlunuz da olursa size ne kadar mesafeli duracaklar bir fikriniz var mı? Çocuklar ne görüyorsa onu kapıp onun normalleştiriyorlar.

Ay birakin Allah askina.
Sizi haksiz bulan herkese tavriniz ayni olmus tum konuda.
Bu konuyu da sizi pispislayalim, otekini kiskislayalim diye acmissiniz, ama tutmadi tabii.
He he, haklisiniz. pis elti. :KK14:
Siz pardon kimsiniz bana seviyesiz diyosunuz. Yanlis yapmissin hos bi hareket degil sersiniz en fazla oke. Reelde konusamadiklarinizi buraya dokuuosunuz herhalde. Sindirilmis kisilik belirtileri bunlar biraz sakin olun

Siz pardon kimsiniz bana seviyesiz diyosunuz. Yanlis yapmissin hos bi hareket degil sersiniz en fazla oke. Reelde konusamadiklarinizi buraya dokuuosunuz herhalde. Sindirilmis kisilik belirtileri bunlar biraz sakin olun

Mesajiniz seviyesizce. Hala ayni fikirdeyim. Bence siz sakin olun ve bir aynaya bakin. Burdakilere bile cevaplariniz cirkin. Seviyesizlik degil de ne? Bu budur. :KK14:

Back
X