• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim..

Mesajiniz seviyesizce. Hala ayni fikirdeyim. Bence siz sakin olun ve bir aynaya bakin. Burdakilere bile cevaplariniz cirkin. Seviyesizlik degil de ne? Bu budur. :KK14:
Kime hangi mesajim cirkin hemen alinti yapin oyle bedavadan sallamak olmaz

Şu an o eltinin değmeyin keyfine , ne güzel koz da vermişsin eline .
Msj atmak yerine keşke o an cevabını verseydin .

Ben ne yazdigimi cok iyi biliyorum kimseye cirkin bi mesajim olmadi en agir konusana bile! Kendinize arkadas aramayin dedigim gibi gunluk hayatta sindirilmia ezilmissiniz bunun hincini benden cikarmak niye

Valla o kadar aksi bi insansiniz ki ben de fikrinu yazacaktim ama herkese catmissiniz vazgectim. Egonuza ters duscektim nerdeyse ki allah dusurmesn.

Peki ben ne yapmaliyim bayramda yine gelicekler

İlk önce şu sert ve bana dokunamazlar bana yapamazlar edemezler tavrından vazgeçmelisin.
Biraz yumuşat kendini.yani yine yumuşak ama mesafeli olmalısın.sert ve mesafeli olmak seni kavgacı gösterip huzursuzluğunu artırır eltinin hanesine artı puan yazdırır.çünkü sen böyleyken eltin kötü niyetli oldugu halde daha sempatik geliyor herkese.
Eltin yarışa girmiş işte;aman da annecim bak ben eladan daha düşünceli daha becerikli daha yetenekli daha...... bir gelinim mesajı veriyor sürekli.hanginiz daha önce evlendi bilmiyorum ama eğer ilk gelin sensen kesinlikle ağırlığını koyman lazım.
Eltin şunu şöyle yap bunu böyle yap dediğinde,ona hep itiraz et mesela.herhangi bir konuda şunu şöyle yap dediği zaman 'ay hayır hiç öyle yapılır mı ne kadar yanlış.ya da yok ben onu öyle yapmıyorum çünkü doğrusu bu şekilde' vs. diye gülümseyen bir yüzle sürekli bozabilirsin.ya da o söylemeden yanına gidip 'aa sen böyle mi yapıyosun ben şöyle yapıyorum daha iyisi' vs.diye yani onu kendi silahıyla vurmalısın bunu yaparken de sert değil yumuşak bir tarzda olmalısınki bu benimle dalga mı geçiyor ciddi mi diye kafası karışsın.biraz karışık yazdım kusura bakma umarım anlatabilmişimdir.
Bir de eşin seni birkaç kez onun yanında överse bu iş kökten çözülür.iş biraz da eşinde bitiyor.Bayrama geldiklerinde de hiçbir şey olmamış gibi davranıp yukarıda yazdıklarımı yaparsan ve de en önemlisi politik olabilirsen ipleri eline alacağını düşünüyorum :KK59::KK59:

Son düzenleme:
Şu an o eltinin değmeyin keyfine , ne güzel koz da vermişsin eline .
Msj atmak yerine keşke o an cevabını verseydin .
Ayrica o an cevabini verseydim burda onubyazsaydim varya burdaki bazi saldirmaya hazir sahislar toplum icinde niye rencide ettin keske basbasa konuşsaydin cok seviyesizsin diceklerdi

Ben ne yazdigimi cok iyi biliyorum kimseye cirkin bi mesajim olmadi en agir konusana bile! Kendinize arkadas aramayin dedigim gibi gunluk hayatta sindirilmia ezilmissiniz bunun hincini benden cikarmak niye
Himm sanirim hafiften bi Sherlock Holmes havasi esmis buralarda. Nerdem biliyosunuz kim sindirilmis kim ezilmis ? Cok enteresan bi yapiniz var gercekten. Insanlarin yerini bilmesini isterken siz kendi yerinizi karistirmissiniz. Herkese o kadar yuksekten bakiyosunuz ki bi dusseniz bi daha kalkamicak gibi. Gerçek bi arkadasiniz var mi sizin allah askina ?

Ne kozu vermisim anlamadim

Şöyle bir koz verdiniz, o kendini sadece bir tavsiye vermiş ama asla da kırmak istememiş naif bir insan gibi gösterirken siz sağa sola had bildirecek osmanlı kabadayısı gibi göstermişsiniz. Hani vardır ya böyle saman altından su yürüten tipler. Ay ben ne yaptım ki iyiliğinizi düşündüm derler ama aslında bir siz bilirsiniz. Siz de başkalarının gözünde fevri hareketlerinizle kötü görünürsünüz. Politiklikten kastım biraz da bu. İnsanlar ne diyor çok takıyorsunuz.

İlk önce şu sert ve bana dokunamazlar bana yapamazlar edemezler tavrından vazgeçmelisin.
Biraz yumuşat kendini.yani yine yumuşak ama mesafeli olmalısın.sert ve mesafeli olmak seni kavgacı gösterip huzursuzluğunu artırır eltinin hanesine artı puan yazdırır.çünkü sen böyleyken eltin kötü niyetli oldugu halde daha sempatik geliyor herkese.
Eltin yarışa girmiş işte;aman da annecim bak ben eladan daha düşünceli daha becerikli daha yetenekli daha...... bir gelinim mesajı veriyor sürekli.hanginiz daha önce evlendi bilmiyorum ama eğer ilk gelin sensen kesinlikle ağırlığını koyman lazım.
Eltin şunu şöyle yap bunu böyle yap dediğinde,ona hep itiraz et mesela.herhangi bir konuda şunu şöyle yap dediği zaman 'ay hayır hiç öyle yapılır mı ne kadar yanlış.ya da yok ben onu öyle yapmıyorum çünkü doğrusu bu şekilde' vs. diye gülümseyen bir yüzle sürekli bozabilirsin.ya da o söylemeden yanına gidip 'aa sen böyle mi yapıyosun ben şöyle yapıyorum daha yisi' vs.diye yani onu kendi silahıyla vurmalısın bunu yaparken de sert değil yumuşak bir tarzda olmalısınki bu benimle dalga mı geçiyor ciddi mi diye kafası karışsın.biraz karışık yazdım kusura bakma umarım anlatabilmişimdir.
Bir de eşin seni birkaç kez onun yanında överse bu iş kökten çözülür.iş biraz da eşinde bitiyor.Bayrama geldiklerinde de hiçbir şey olmamış gibi davranıp yukarıda yazdıklarımı yaparsan ve de en önemlisi politik olabilirsen ipleri eline alacağını düşünüyorum :KK59::KK59:
Ben once evlendim. Tsk ederim denicem bunuu:)

E bunu niyr yazdin zorlami yazdirdik yazmasaydin
Ahah yok anlamamissiniz fikrimi yazmaktan vazgectim dedim yorum yazmaktan değil. Bir de ben siz diye hitap ediyorum siz de yerinizi bilip aynisini yaparsaniz sevinirim. Bu arada boyle bi insan degilim sizin dilinizden konusmaya çalışıyorum.

Merak ettim acaba sizin kahvalti hazirliyamadiginizi kimlerden duymuslarki? 7ci sayfada bir arkadasa yazmissiniz oglum cok haraket kahvalti hazirlamasi zor oluyor bazen esim hazirliyor diye. Olabilir yani sonucta evlisiniz kimin hazirladigi hic fark etmez. Ama ilginc evinizde olup biteni bilmeleri...

Şöyle bir koz verdiniz, o kendini sadece bir tavsiye vermiş ama asla da kırmak istememiş naif bir insan gibi gösterirken siz sağa sola had bildirecek osmanlı kabadayısı gibi göstermişsiniz. Hani vardır ya böyle saman altından su yürüten tipler. Ay ben ne yaptım ki iyiliğinizi düşündüm derler ama aslında bir siz bilirsiniz. Siz de başkalarının gözünde fevri hareketlerinizle kötü görünürsünüz. Politiklikten kastım biraz da bu. İnsanlar ne diyor çok takıyorsunuz.
Takiyorum evet cunku oglum olduktan sonra tani yaklasik 14 aydir gercektende ev islerine yetisemiyorum onun icin zoruma gidiyor. Belkide oyle olmasaydi ben kendimi biliyorum konusup dursunlar derdim ama gelin gorunki haklilar

Ayrıca sen sahi niye bu kadar sinirli ve gergin duruyorsun .
Biraz törpüle kendini , yani biz burda pc kapattık mı görmüyoruz birbirimizi ama günlük hayatta biraz daha ılımlı olmaya çalış .
Belki bu dediğime de bozulacaksın bilmiyorum ama bırak evin pis olsun , kahvaltı da hazırlayama ne olmuş yani çocuğunla ilgilen sen yeter ,gerisi bir günlük iş.
Evi çok çok temiz olan çok düzenli olan insanların çocuklarıyla ilişkisini bir gözlemle lütfen .
Bu konu da üzerinize baskı kurdurtmayın .
Hizmetçilik etmeye gelmedim ben Dünya ya.

Merak ettim acaba sizin kahvalti hazirliyamadiginizi kimlerden duymuslarki? 7ci sayfada bir arkadasa yazmissiniz oglum cok haraket kahvalti hazirlamasi zor oluyor bazen esim hazirliyor diye. Olabilir yani sonucta evlisiniz kimin hazirladigi hic fark etmez. Ama ilginc evinizde olup biteni bilmeleri...
Esim annesine gidiyodu bazen kahvalyiya ordan anlamistir kv

Ahah yok anlamamissiniz fikrimi yazmaktan vazgectim dedim yorum yazmaktan değil. Bir de ben siz diye hitap ediyorum siz de yerinizi bilip aynisini yaparsaniz sevinirim. Bu arada boyle bi insan degilim sizin dilinizden konusmaya çalışıyorum.
Yanlislikla sen diye hitap etmisim siz soyleyince farkettm

Takiyorum evet cunku oglum olduktan sonra tani yaklasik 14 aydir gercektende ev islerine yetisemiyorum onun icin zoruma gidiyor. Belkide oyle olmasaydi ben kendimi biliyorum konusup dursunlar derdim ama gelin gorunki haklilar

Hiiç öyle düşünmeyin. Kendinizi asla ama asla yetersiz hissetmeyin. Eşinizin gönlü hoş olduktan sonra başkalarına bir şey yemek düşer. Çocuk, özellikle hareketli çocuk sahibiyseniz işleri yetiştirmek çok zor. Halden anlamayanı da sallamayın. Ne olmuş yani eşiniz hazırladıysa kahvaltıyı. Siz de yan gelip yatmıyorsunuz ya ikinizin evladına bakıyorsunuz. pek çok kadın kocasını işe uğurlamıyor, kahvaltı falan yapmıyor, fosur fosur uyuyor da gene kimse onlara bir şey demiyor. Siz asla kendinizi kötü hissetmeyin bu konuda.

Back
X