• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim..

Himm sanirim hafiften bi Sherlock Holmes havasi esmis buralarda. Nerdem biliyosunuz kim sindirilmis kim ezilmis ? Cok enteresan bi yapiniz var gercekten. Insanlarin yerini bilmesini isterken siz kendi yerinizi karistirmissiniz. Herkese o kadar yuksekten bakiyosunuz ki bi dusseniz bi daha kalkamicak gibi. Gerçek bi arkadasiniz var mi sizin allah askina ?
Tamam oyledir dogrudur by

Ben de hazırlamadım eşime kahvaltı oda bebeğimin altını değişmedi , bir gece emzirmeye uyanmadı ...
Birde kalkıp kahvaltımı hazırlayacağım .Gerçi saat kaçta işe gittiği de önemli.

kayınvalidenle neden bu kadar mesafelisin bunu merak ettim?
bir de eltinle kv nin arası nasıl?
Ya cok agir seyler burda uzun uzun yazulcak gibi degil inanin bunu uzun uzun oturup esimle konustuk evlendikten 1 sene sonra ikimizde mesafeli olmaya basladik. Eltmle kv arasi iyi cunku istefikleri gibi bi gelin hamarat sevecen vs vs

Ayrıca sen sahi niye bu kadar sinirli ve gergin duruyorsun .
Biraz törpüle kendini , yani biz burda pc kapattık mı görmüyoruz birbirimizi ama günlük hayatta biraz daha ılımlı olmaya çalış .
Belki bu dediğime de bozulacaksın bilmiyorum ama bırak evin pis olsun , kahvaltı da hazırlayama ne olmuş yani çocuğunla ilgilen sen yeter ,gerisi bir günlük iş.
Evi çok çok temiz olan çok düzenli olan insanların çocuklarıyla ilişkisini bir gözlemle lütfen .
Bu konu da üzerinize baskı kurdurtmayın .
Hizmetçilik etmeye gelmedim ben Dünya ya.
Iste bende tam olarak bunu soyluyorum esim sorun etmiyor cocuk cocuk diyo baska bi sey demiyo. Ama etraftakiler esimin yaninda surekli bu kiz bi ise yaramiyo yaparlarsa benimde tepem atar tabiko onlarin tek derdi pasta borek temizlik

Ya cok agir seyler burda uzun uzun yazulcak gibi degil inanin bunu uzun uzun oturup esimle konustuk evlendikten 1 sene sonra ikimizde mesafeli olmaya basladik. Eltmle kv arasi iyi cunku istefikleri gibi bi gelin hamarat sevecen vs vs

Anladım.işin bir parça daha zor o profesyonel ev hanımı eltinin yanında ama,dediklerimi yaparsan en azından o da bozulup susar sonunda

Sinirlerine hakim olamayip kirici bir mesaj atmissin eltine. Ama ben bu mesaji atmanda baska sebepler olabilecegini de dusunuyorum. Belki baska sinirlendigin konular da vardi eltine?
Eltin madem seni kirdigini dusunerek cok uzulmus, neden sana yazmiyor? Esine gidip mazlumu oynamis gibi geldi bana. iki hanim arasinda yasanmis ufak bir rahatsizlik, senin kocani neden alakadar etsin. Aman ne biliyim yaa, bu kadin sana ters bir cevap yazsaydi ben su an dusundugum kadar kotu dusunmezdim eltin hakkinda. Gunahini da aliyor olabilirim, ama bana cok samimiyetsiz geldi eltin.

Sinirlerine hakim olamayip kirici bir mesaj atmissin eltine. Ama ben bu mesaji atmanda baska sebepler olabilecegini de dusunuyorum. Belki baska sinirlendigin konular da vardi eltine?
Eltin madem seni kirdigini dusunerek cok uzulmus, neden sana yazmiyor? Esine gidip mazlumu oynamis gibi geldi bana. iki hanim arasinda yasanmis ufak bir rahatsizlik, senin kocani neden alakadar etsin. Aman ne biliyim yaa, bu kadin sana ters bir cevap yazsaydi ben su an dusundugum kadar kotu dusunmezdim eltin hakkinda. Gunahini da aliyor olabilirim, ama bana cok samimiyetsiz geldi eltin.
Baska yok aslinda yani hep bu konular yarisa girme cabasi ben ayni zamanda okuyorumda yetistremiyorum hicbisryi bunaldim o da oyle konusunca ona patladim.

Pasta börek yapmak maharet olsaydı.Keşke bilmesem de yapıp kilo almasam :KK53:
Amaaan iyi yapmışsın boş ver bir daha cesaret edemez insanlar için de öyle davranmaya.

Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim esim evde yoktu tatile gitmisti. Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk dugune gidicez sende gel dediler kvnin komsusununmus dugun. Benimde kucuk bebegim var uyku duzeni bozulur dedim gitmedim. Oglumu uyuttum bende uyudum orada. Diger gun oturuyoduk yine bu defa eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Aksama dogru geldiler bende annemlere geciyim araba bulursam bebegi ozlediler dedim eltim hemen atladi araba bulamasanda taksi cagir diye. Neyse araba buldum gittim. Diger gun esim geldi beraber yine gittik yanlarina. Oturuyoduk konu konuyu acti baktim diyoki ben sunu yaparim esime bunu yaparim sende sabahlari kalk esine guzelce kahvaltisini hazirla soyle boyle yap. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim kv benden su bile isteyemez yani o derece tabiki sebepleri var neyse.. sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esim onu havaalanina gotururken esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..
BENIM ELTIM BANA HADDINI DICEK VALLA OYLE SEYLER SAYDIRIRIM KI SEVIYENI KORUYORUM SANIRIM BASBAKAN KIZISINIZ HERHALDE BEN ELTIMLE KAVGALARDA EDERIM oturur barisirimda kardes gibi kaynnm benden su bile istymz vah aciyorum size siz istesenizde istiyemez o nasil bir gelin oldugunuz belli benim kynnm var evimi temizlerim silerim piril piril yaparim ..... BANA NE DERLER SENI BUYUTEN ANNEYE HELAL OLSUN .....kynnmla aramda sorun olsa dahi yatalak olsa bile benim ona bakmam boynumun borcu ......bana oyle guzeller guzeli bir es dogurdugu icin .....COOOOOK YANLIS YOLDASINIZ COOOOK

Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim esim evde yoktu tatile gitmisti. Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk dugune gidicez sende gel dediler kvnin komsusununmus dugun. Benimde kucuk bebegim var uyku duzeni bozulur dedim gitmedim. Oglumu uyuttum bende uyudum orada. Diger gun oturuyoduk yine bu defa eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Aksama dogru geldiler bende annemlere geciyim araba bulursam bebegi ozlediler dedim eltim hemen atladi araba bulamasanda taksi cagir diye. Neyse araba buldum gittim. Diger gun esim geldi beraber yine gittik yanlarina. Oturuyoduk konu konuyu acti baktim diyoki ben sunu yaparim esime bunu yaparim sende sabahlari kalk esine guzelce kahvaltisini hazirla soyle boyle yap. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim kv benden su bile isteyemez yani o derece tabiki sebepleri var neyse.. sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esim onu havaalanina gotururken esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..
Ya üslubunuz ve tarzınız ne kadar çirkin. O masil bir mesajdir ya.eltiniz bu mesajı bu kadar sakin karşıladıysa maşallah valla. Ben esime soyle yapadım boyle yaparım dedim diye bu lafları duysam oyle bi cevap verirdim ki daha kimseye bu sekilde hitapedemezdiniz. Rabbim biliyo kimi kime ekyi vereceğini demek kk. Ayrıca kv benden su bile isteyemez lafı da cok çirkin. Neyse daha söylenecek cok sey var da.Esiniz bu durumdan memnunsa bizim icin No problem

Oldukça sert bir mesaj atmışsınız,neden eşime anlattı demişsiniz ya kadın kırılmış sizi neden arasın ki çocuk gibi laf yemek için mi? :KK57:

Bence sen samimiyet yoksunu çok kaba bir msg atmışsın. Bu kadar ufak bir olayı büyüütüp böyle kaba bir msg atıyorsan bence insanlarla iletişiminde çoook sorunun olur.. Öncelikle de kocanla..

Keşke bu kadar mesafeli olduğunuzu vurguladığınız insanların yanına gün aşırı gitmeseydiniz, haliyle sizle samimi muhabbet etmek istemiş olabilir.
Diğer arkadaşların da yazdığı gibi çok sert ve kaba bir mesaj atmışsınız.
Sizden ben de olsam su isteyemem, korkarım :KK17:

Kadin kotu bisey dememiski...ben.olsaydim o kadinin.yerinde hersey daha fakli olurdu sanirim..susmayi tercih etmis o

Eltinin esine cocuk gibi sikayet etmesi cok sacma. Bence kesin art niyetli bir kiz. Esimin abisi erkek kardesi falan olsa, ben hayatta gidip konusamam mesela. Bazi insanlar ya cok rahat ya da fitne fesat dusunuyorlaro_O
Senin mesajin da hic olmamis. Bisey yazmak yerine muhatap olmamayi dene. İnan cok rahat.
Ben sana katiliyorum. Seni kirdigini dusunen biri seninle konusmali. Gidip esine soyluyorsa niyeti bozuktur.

O kadar saldirgansinizki uslubunuz o kadar cirkinki hakli oldugunuz bi davadan haksiz cikabiliyosunuz.cocugunuz kucuk is guc yetismeyebilir sizi anliyorum benimde bebegim var ama esiniz sorun etmemiski bunu size yardimci oluyo hatta kendiniz soyluyosunuz niye ezildiniz bu kadar niye icerlediniz anlamadim ben.cocugu olmayanlar bile ne kadar kahvalti hazirliyo esine ama eltinizi bu kadar hakli bulup icerlediyseniz sozlerine bi tost basiverirsiniz sabahlari bu zor bisey degil 3 sn.lik is.eltinizide masum bulmuyorum ama
Sizinde tavriniz cok yanlis bu kadar hirsla sinirle omur gecmez.

Üslubunuz çok sert ve kaba olmuş. Eltiniz yine sesini çıkarmamış, ben tahammül edemezdim.

Şöyle mesafeliyim böyle mesafeliyim diyorsunuz da hergün orda ne işiniz var?

kadının söylediklerinden madem rahatsızlık duydunuz uygun bir dille söyleyebilirdiniz o nasıl mesaj öyle senin saçını başını yolarım gibi:KK53:

iyi yine eltin o mesaja seninle aynı üslupta cvp vermemiş.

Bu arada eltinizin size söylediği sözler hoş değil tabi kimse kimsenin hayatına müdahale edemez ama bu durumda haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz

bence bu kadar bekleyip hesap kitap yapıp evde o mesajı atacağına, sende kocana böyle böyle yap dediği an, gülerek şakaya vurarak, herkesin özel hayatı kendine şekerim diyeydin ya, hem mesaj nokta atışı yerine giderdi hem bu kadar kırgınlık olmazdı. Mesajlar her zaman daha tehlikeli bence, söz uçar yazı kalır

Back
X